Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια μουυυ!!! :x:x:x

Τέλειο το ονοματάκι, πολύ ωραίο! Να ζήσει ευτυχισμένο το νινάκι! @};-@};-@};-@};-

Συμπεθέρα περαστικά τι έπαθε η νυφούλα μου? Μηπως κρύωσε με τον κωλόκαιρο που έχετε? Θέλω καλή Γερμανική συνταγή ΤΩΡΑ! Please. :-h:-h

Παναγιώτα εμένα μου άρεσε η φωτο, φαινεστε ξένοιαστοι. :D

Καλέ δεν πήγαμε Θάλασσα, λίμνες είναι. Απλά είναι κάτι λίμνες πιο μεγάλες απο όλη την Ελλάδα μαζί.. χεχε

Χθες πηγαμε και σε πανηγύρι. Παραμονή του Προφήτη Ηλία για. Ωραία περάσαμε, χαβά είχε. 8-}:ymparty:

Νατασούλα περαστικά στον Μιχαλάκη. Οσο την θυμάμαι την κωλογαστρεντερίτιδα που περάσαμε τον Δεκέμβρη φρικάρω. Θέλει πολύ υπομονή. Ας μην φάει δεν πειράζει. Οσο δεν τρώει τόσο πιο γρήγορα θα περάσει. Στο λέω. :roll:

Χρυσουλάκι μου φαντάζομαι την αγωνία σου οσο πλησιάζει ο καιρός! :D

Ρε συ Λενάκι μηπως πιάσαν τα βοτάνια? Πως τα είπαμε? Bach? Πολύ χαιρομαι που εισαι καλά! Σουπερ το Παρίσι! \:D/ \:D/

Αχ Αφροδίτη γι αυτο στο είπα χθες για την κοπέλα. Την ξέρω καλά την φάση με τον πλακούντα. Μα γιατι δεν την βάλανε σημερα? Μαλάκες ειναι? Τα νεύρα μου! :twisted::twisted::twisted:

Καρολινάκι κορμάρα, τέλειες οι φωτος! Να το χαιρεστε το τσαχπινοπαπάκι σας. :D

Ιουλία μου εγώ να σου πω την αλήθεια νόμιζα οτι περαστική εισαι απο το τρενάκι γιατι σε κάποια φάση δεν σε έβλεπα συχνά. Οταν διάβασα οτι εσυ το άνοιξες μου έκανε εντυπωση δεν σου κρύβω. εμένα απλά μου φαίνεσαι κάπως συνεσταλμένη.. :oops::x

Φιλάκιααααα, πάω να μαγειρέψω. :x:x

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ερη μου μακαρι ολλα να πανε καλα ,τιποτε αλλο.

παω για υπνο ...το νικ απο το σκαιπ καποια στιγμη θα στο γραψω ,ειναι στον αλλο υπολογ και ο Μ βλεπει ντορα συνεχεια ....μου το εκανε ο Κ και δεν θυμαμαι τι μου ειπαι οτι εβαλε ...

Δημοσίευση

ενα απ τους λογους που γουσταρω τρελα ιουλια ειναι οτι εχει το χαμογελο στα χειλη.. :D:D:D καπως ετσι

ερη τι καλος που εγινε ο κωστακης!!!!!!!!!!!

επισης..μη πιστευετε τη αντωνιαααα

ειναι κορμαραααα..αληθεια :mrgreen::mrgreen::geek::geek::geek:

Δημοσίευση

Εγώ ειμαι σίγουρη οτι ειναι κορμάρα. οπως και για σενα Θου ειμαι σίγουρη.

Ναι Αφρο, στείλτο ρε, όποτε το βρεις. Ε και κατέβασε την εφαρμογή στο πισι που κάθεσαι εσυ συννήθως μωρη!

Η Ιουλία έκτός απο ψυχάρα ειναι και κουκλάρα, ειδα πρόσφατα τις φωτος της, και φόρεσε και το ωραιότερο νυφικό που έχω δει ποτέ μου.

Δημοσίευση

την τονια δε την εχω δει,αλλα η θου σας διαβεβαιωνω πως ειναι ΚΟΡΜΑΡΑΑΑΑΑ!!!!κ πανεμορφη κοριτσια,αληθεια!!!κ η πιο γλυκια κ αθωα ψυχη που εχω γνωρισει!αυτα μπορουν να τα επιβεβαιωσουν ολες οσες την εχουν γνωρισει! :):):):)

ερη μου :x:x:x:x !σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! :):)

αληθαια,τα νερα στις λιμνες ηταν καθαρα κ ωραια οπως εδω;ευχαριστιοσουν μπανιο;η αμμουδια παντως σουπερ φαινεται!κ ο κωστακης απολαμβανει παιχνιδι εκει οπως φαινεται στη φωτο σου! :):):)

αντε,σας ξαναφιλω!!

Δημοσίευση

Τζα!!! :D

Δαναη!!!!!!! Τελειο ονομα!!!! Καλοφωτιστη να ειναι Νατασουλα μου και παντα γερη!!! Παντα αξιες οι νονες!!! :ymapplause:

Συμπεθερα την βουτηξες την νυφη μου? Μπραβο για το γευμα!!! :ymapplause: Αβοκαντο θελω να παρω και εγω αλλα το βρισκω πολυ μπλιαχ γευση. Ελπιζω να αρεσει ομως στου μικρου γιατι ξερω οτι ειναι πολυ θρεπτικο. Αχ αντε του χρονου θα ερθουμε μαλλον και εμεις Κρητη!!! Να ερθετε να παμε μαζι Ντισνευ λαντ οποτε θελετε!!

Θουλακι μου οχι ρε και να κλαις επειδη δεν κοιμαται το μωρο! Ο Γ. κοιμαται πιο λιγο απο τον Π. 10και το βραδυ με 6 το πρωι!! Και ολη μερα κανει 2-3 δεκαλεπτα με εξαιρεση το μεσημερι που κοιμομαστε μαζι κανενα 3ωρο. Το απογευμα μενει ξυπνιος απο της 6 μεχρι της 10και!! Ουτε το μεσημερι κοιμαται?

Αθηνα λες στουντιο να μας βγει φθηνοτερα ε? Δεν με νοιαζει βρε για το καθαρισμα σιγα..τα κανω εγω..θα το κοιταξω. Περαστικα στην μικρη!

Ερακι μου δεν ξερω αν ειναι τα ανθοιαματα αλλα δεν με νοιαζει!! Εγω νιωθω καλα!! :D Μπαχ τα ειπαμε ναι. Θα τα παρω μεχρι να τελειωσουν τα μπουκαλακια και μετα τελος! Μα τοσο μεγαλες λιμνες? :o:shock:

Αργυ τι καλα που ειναι η Ρ. καλα!! Καμια αδιαθεσια θα ηταν. Του αντρα σου ο αδερφος ηρθε η ο δικος σου? Δεν καταλαβα :oops:

Τι αλλα? Δεν θυμαμαι...αμα φτιαξει και η μνημη μου λιγο θα ειμαι σουπερ!!! :D

Λεω να παω για νανι. Ο Π. στην δουλεια.. Ο μικρος αν δεν παω να ξαπλωσω ξυναει συνεχεια! Μεχρι να γραψω το κειμενο ξυπνησε 3 φορες. Με θελει συνεχεια διπλα του. Αν δεν με βλεπει κλαιει με μαυρο δακρυ! Αχ παναγια μου δεν θελω να γινει μαμακιας! Βλεπω να τρωει γερο κολλημα με μενα μεγαλωνοντας! :roll:

Καληνυχτα κοριτσακια μου!!

Δημοσίευση

γεια σας τσουπρες!!

παναγιωτα μακαρι να ερθετε, θελω παρα πολυ να σε γνωρισω!!

καλα ειναι δυνατον κατζαμ ξενοδοχειο να μην εχει ενα πλυντηριο???

μπορεις να κανεις αυτο που λενε τα κοριτσια, πλυσιμο στο χερι!

τονια ναι ρε ειναι οικογενεια μαλαμα η θουλη & σια! που να γνωρισεις κ μενα να καταλαβεις γιατι περναμε τοσο ομορφα εδω πανω :lol::lol:

επισης πολυ γρηγορα τα καταφερατε με τη μικρη!!

και παντα ομορφα να περνατε στα μπανακια σας!!

λενακι μπραβο που ανεβηκες!!!! ελπιζω να κρατησει το "ανεβασμα" κ να μην ειναι μονο απο το κρασακι! ;)

μιτσακι ουαου!!!!!!!!! το μικροβιακι θα αρχισει να γινεται μικροβιαρα μου φαινεται!! τελεια τελεια!!

σισσιω ολο βολτες κοβεις ε κουκλα?? καλα κανεις!!

αθηνουλα περαστικα μωρε... πολυ ζορι ολη μερα μεσα..

ρε ιουλια τι ειναι αυτα που σου λεει η μανα σου? επειδη καναμε παιδι δηλ δεν πρεπει να χαλαρωνουμε δευτερολεπτο?? κατι τετοια ακουω κ συγχιζομαι!

θουυυ οχι ρε να μην πλανταξεις!!! αλλα πως τα καταφερες ρε κ εβγαλες δυο κουκουβαγιες??? μεγαλη επιτυχια!!

αφρο κουραγιο με τον μικρο. ειναι κ η ζεστη τωρα, ουτε ο δικος μου τρωει πολυ...

ολα να πανε καλα αυριο με τη φιλη σου!!

χρυσα αντε ερχεται η σειρα σου!!

νατασουλα η γαστρεντεριτιδα μεχρι μια βδομαδα παει. θα του περασει γρηγορα!!

ερηηη οι φωτο τελειες αλλα δε μπορω να κανω λαικ, γιατι γαμωτο???

η συμπεθερα εχει μερες να φανει, παει στο λατρεμενο πεθερουλη κ απορροφηθηκε μαλλον :lol:

κοριτσια ολα ηταν τελεια σημερα!!! η νατασα μια ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ (αχ αυτο το κοριτσι ειναι σα να μη γεννησε ποτε!!! η απολυτη θεα!!!!) ελαμπε ολοκληρη!! η ειρηνη τελειαααααααα με το λευκο φορεματακι της κ το στεφανι στα μαλλια κ η μικρη απλα μια θεα!!!!! τη βουτηξε ο παπας στην κολυμπηθρα κ κουνουσε χερακια κ ποδαρακια το καλο μου!! κ οταν την εβαλε στην κουβερτα φωναζε θελω κ αλλο νεροοοοοοοοοοο!!! :lol::lol::lol: κ το ονομα απο τα καλυτερα!!! αξιζε τελικα η αναμονη! ;) αλλα κ ο Δ σωστος κυριος!! αχ ειστε μια υπεροχη οικογενεια!!!

η αννυ ειναι ενα μικρο τσαρλατανακι, ολο ετρεχε! επισης να σας πω οτι δεν τολμουσα να σταθω διπλα στην αναστασι γιατι μου εριχνε 3 κεφαλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol: που πας ρε καραμητρο με ισιο παπουτσι??? :lol::lol::lol: αλλα ολα ηταν παρα πολυ ωραια!!

ειδαμε κ τον αντρουλη μας σημερα!!!

κ ενω ειχα μια μικρη ελπιδα να μη δω τσουτσου ακομα εκει ηταν η ατιμη! :lol::lol::lol::lol::lol:

το καλο μου ειναι 15 εκ κ 297γρ! πολυ μεγαλωσε!

τωρα στη β επιπεδου παλι, 5 αυγουστου!

Δημοσίευση
την τονια δε την εχω δει,αλλα η θου σας διαβεβαιωνω πως ειναι ΚΟΡΜΑΡΑΑΑΑΑ!!!!κ πανεμορφη κοριτσια,αληθεια!!!κ η πιο γλυκια κ αθωα ψυχη που εχω γνωρισει!αυτα μπορουν να τα επιβεβαιωσουν ολες οσες την εχουν γνωρισει! :):):):)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΙΟΥΛΙΑ!!!!!!! :D:YMHUG::x

Και μην ακουτε τη Θουλη που λεει ειμαι κορμαρα και τετοια...καλε απο την αυπνια κανουν πουλακια τα ματια της!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι βρε παιδια η μπεμπουλα μου ειναι πολυ ησυχο το καλο μου!!!! :x:x Με λυπηθηκε ο Θεος και δε μου εστειλε αλλο ενα σα τον Αλεξ! :P

Μονο σημερα που ειχε τη φαεινη να ξυπνησει απο τις 6!!! :shock: ε τις εβαλα καμια 10ρια φορες πιπιλα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7:20...

Παναγιωτα ναι ρε φαινεστε τοσο ξεγνιαστοι σε αυτη τη φωτο!!! :D απο ποτε ειναι;;;προ Νικολα εποχη;;;; :lol:

Που ειναι η Νατασα να μας πει κι εκεινη για τη βαφτιση και πως της φανηκε το ονομα της κορης της;;; Και φωτο θελουμε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!! :D:D

Λενα χρυσο μου μα πηγες κι εσυ με φλατ παπουτσι και εκατσες διπλα στη Σκλεναρικοβα;;;;;ε πως να μη σε πιασει πονος αγαπη μου;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Εξανεμιστηκε και η ταιλευταια ελπιδα σου πουλακι μου να μη δεις τσουτσου ε;;;;;βρε δε πειραζει με τετοια αντρακια που βγαζετε εκει στα βορεια!!!! ;)

Συμπεθερα αληθεια θα ερθετε του χρονου Κρητη;;;;;!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: Τι καλα!!!!

Αβοκαντο βαλε στη φρουτοκρεμα,ειναι πολυ ωραιο!!!σκετο δε λεει πολλα αλλα με τα υπολοιπα μαζι ειναι μια χαρα και πολυ θρεπτικο και θερμιδες μπολικες! ;)

Ρε παιδια εβγαλα 2-3 σακουλακια απο τη καταψυξη,απο τα πρωτα που ειχα βαλει,και το γαλα ΒΡΩΜΟΥΣΕ!!!!!! :o:o:o:o Μιλαμε ειχε μια γευση και μια μυρωδια χαλια!!!!Σα μεταλικη ενα πραμα!!! το πεταξα οπως ειναι!!! θελω να πιστευω οτι ειναι τοα πρωτα ετσι που επινα και τη μαγια μπυρα και μπορει να εχουν μια ιδιαιτερη μυρωδια γιατι θυμαμαι και το γαλα τοτε ειχε μια ιδιαιτερη γευση...αν ειναι ολα ετσι δε παιζει να τα πιει η μικρη... :?

Σημερα θα παω τη μικρη στη θαλασσα μιας και θα παρει η πεθερα μου τον Αλεξ,να δω μηπως και της κανει καλο βρε παιδι μου και φυγει επιτελους αυτος ο βηχας!!! δηλαδη εχω αρχισει και ανησυχω πολυ!!! μα 1+ μηνα βηχας με φλεμα;;;;; :?

Καλημερα Μαρακι!!! :D

Δημοσίευση

καλημέρα σας :x

μισά διάβασα, δεν έχω και πολύ χρόνο, μόλις ξύπνησε η Ρ. και πρέπει να πάω πριν αρχίζει να φωνάζει και ξυπνήσει και τους άλλους!!!! :?

Λενάκι όχι ρε ο άντρας μου είναι μοναχοπαίδι!!!....ο γαμπρός μου ήρθε, ο άντρας της αδελφής μου και το παιδί τους - ανηψιός μου - και ο ανηψιός ήθελε να βγει έξω χθε το βράδυ, γύρισαν από ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά κατά τις 20.00 και λέει "τι θα μείνουμε μέσα τώρα?" :lol::lol::lol::lol: πού να πηγαίναμε η Ρ. πτώμα έτοιμη για ύπνο και ο Λ. επίσης.....βέβαια έχει ξαναέρθει με όλη την οικογένεια και έκανε την εκδρομή του, αυτή είναι η 2η φορά που έρχεται!!!!......αλλά ρε παιδιά και εγώ ήμουν πτώμα είχα ξυπνήσει από 6.22, όλη μέρα δουλειές....ο άντρας μου ξυπνά στις 5.30.....καθημερινή πού να πας? :?:

Νατάσα καλοφώτιστη η μικρή Δανάη, να σας ζήσει και πάλι, όμορφο όνομα....έχει το ίδιο με την κόρη της Αθηνάς, οπότε 2 Δανάες στο τρενάκι!!!! ;);)

Θούλη διάβασα "Αντωνία" και με μπέρδεψες ρε, εγώ Τόνια δεν το αλλάζω!!!! :roll::roll:

αυτά γιατί άργησα, πάω να ξυπνήσω και τον Λ.,......συμπεθέρα μια άλλη φορά η συνταγή τώρα δεν έχω χρόνο!!! :D

επίσης να πω ότι εγώ προτιμώ διακοπές σε ξενοδοχείο που τα έχει όλα, δεν θέλω να μαγειρεύω, αυτό το κάνω κάθε μέρα....στις διακοπές θέλω κάτι διαφορετικό, να ξεφύγω από την ρουτίνα.....δλδ να μαγειρεύω καθημερινά και εκεί? απλά μαγειρεύω σε άλλο τόπο? ΟΧΙΙΙΙΙ δεν μου αρέσει...........και αν το παιδί είναι 6μηνών ή δεν τρώει ότι και εμείς θα έπαιρνα βαζάκια για αυτές τις μέρες!!! ;)

Δημοσίευση

καλημερα!

σας πεθυμησα αλλα δεν εχω χρονο και διαθεση ιδαιτερη να γραψω... :cry:

ειμαι λιγο καπως..αφου ο κωστας λεει θα μου παρει ηρεμιστικα..ολα μου φταινε..μα αφου ρε κοριτσια ολη μερα τρεχω!! ολη μερα κατι προσπαθω να κανω..δουλεια..σπιτι μικρος..ουφ :(:(:(:(

εχω και γενεθλια σημερα γινομαι 32 και μου φαινεται καπως..ειμαι και πιο χοντρη απο καθε αλλη φορα..αχ θελω ταιμ ουτ!! :(:(

νατασσακι να χαιρεστε την μικρη και συγνωμη που δεν ηρθα αλλα εφτασα σπιτι 6παρα μεχρι να παρω τον μικρο απ οτουμπα απ οτην πεθερα μου ποτε να τον ταισω την φρουτοκρεμα( τονια μαζι θα κανουμε συνταγες τα ιδια δινω πανω κατω :(:( )

ποτε να ερχοντανε τα κοριτσια να με παρουνε..ηθελα παντως μην νομιζεις :-*:-*:x:x:x βαλε φωτο και θελω να δω τα χειροποιητα κεκακι χρυσοχερα!!

συγνωμη που δεν θα σχολιασω αλαλ ειμαι δουλεια γινετραΙ χαμος και σαβνβατο παμε καμπιγκ για μια εβδομαδα οποτε τρεχω και δεν φτανω...

φιλα σε ολες ολες ολες!!! :D

Δημοσίευση

Βένη Να τα εκταοστήσεις.....Χρόνια Πολλά ευτυχισμένα και με ηρεμία :D:x:x:x

Παναγιώτα πολύ ωραία η φωτό, μάλλον π.Ν θα είναι ε? :lol::lol::lol:

πολύ ωραίοι και οι 2!!! :x:D

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Βενη χρονια πολλα!!! με υγεια και λιγοτερα νευρα!!!!!..

Ελα ρε συ για καφε να σου μαθω τροπους ηρεμιας...σοβαρα μιλαω τωρα!!!

Εγω νομιζα χαθηκες γιατι πηγατε διακοπες..και λεω να οπου να ναι θα γρισει και θα τα πουμε.

Ιουλια σορυ που θα σε στεναχωρισω καλη μου..ξερεις ποσο σε συμπαθω αλλα πριν σε γνωρισω προσωπικα τετοια γνωμη σαν της Παναγιωτας περι ατσαλακωτης ειχα και εγω..

μετα σ εγνωρησα ΟΚ...καιειδ αοτι εισαι \και γ...ω τα ατομα!!!!

φιλακια πολλα!!!!..εσυ γιατι δνεπηγες ρε στη βαφτηση;;;..

ο Ο χτες ηρθε σπιτι στις 7 και σημερα εφυγε απο τις 6 για Καστορια.. ερε παιδια το αφεντικο του δενε χει το θεο του..του λεω τωρα που δεν εχει και ταξι αν εγω γενναω τι θα κανουμε;;;;...

εεεεε..μου λεει...τι εεεεε τεσπα...

Αφρο σημερα η μεγαλη μερα!!!! Αντε να μας πεις νεα..βαρος κλπ μολικς τα μαθεις..σταυρονω δαχτυλα για την κοπελα..ολα θα πανε καλα...ειμαι σιγουρη.

Για τη βαφτιση δεν αμφοβαλλω οτι ολα ηταν τελεια...θελλω ομως να δω φωτος για να καμαροσω τη Νατασα μας και τις κουκλες της!!!!

Παναγιωτα μα τι τελεια φωτογραφια...πωπω..ποσο μου αρεσεις εκει!!!!!..Αχ νιατα!!!!!

Θουλιτσα μου πολλα ππολλα φιλακια..τι σου ειπα ρε συ...θα πρεπει να παρεις αποφαση καποια πραγματα και θα δεις οτι η ζωη σου θα ειναι πιο ηρεμη.,...

Βικυ γραψε αμεσως αναφορα τι ειδες στον υπνο σου!!!

Εγω τα ιδια...χτες το βραδυ μονοειχα κατι περιεργα πονακια που δεν τα ξαναειχα....σημερα θα παω γιατρο να δουμε..

ειπαμε εκτος του οτι το καμαρι μου αποφασισε να βγει Λιονταρι..αποφασισε να μου βγαλει και την ψυχη!!!!!..να με προετοιμασει απο τωρα

Δημοσίευση

άντε ρε Χρύσα για πήγαινε να μας πεις τα ευχάριστα νέα :D

να σας πω σκηνή με τα παιδιά μου χθες:

ήταν στο μαγαζί με τα ηλεκτρονικά (εγώ δεν πήγα) και πάει ο Λ. και σπρώχνει την Ρ. με τα χέρια του, τα έβαλε στο στήθος της, εκείνη ατάραχη το είδε σαν παιχνίδι και γέλασε και λέει "τώρα εγώ"...πάει και κάνει το ίδιο και ο Λ. έπεσε!!!! :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock: .....μα καθόλου δύναμη αυτό το παιδί? σκέφτηκα να τον πάω για καράτε, ταε κβο ντο τέτοια μήπως και αποκτήσει δύναμη, τι να πω? :?: .....βέβαια η Ρ. είναι τσαούσα σαν την Ιω της Γωγώς, αλλά.....και λέει ο Λ. "αυτό δεν είναι αστείο" :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ....εμ τα λούστηκες αγαπητέ μου!!!! :roll::roll::roll:

να σημειώσω ότι η Ρ. δεν έφαγε φαγητό χθες!!!!

Δημοσίευση

σημερα δεν εχει τοση ζεστη κα φυσαει λιγακι !!!

το μικρουλη μου δεν εχει φωτογενια ...ειναι πανεμορφο αλλα στις φωτογραφιες δεν φαινεται :(

αργι και εγω μικρη νικουσα τον αδερφο μου ...τον γαργαλουσα κ δεν αντεχε :lol::lol::lol::lol:

σημερα γινομαστε 2 μηνων !!πω πω εγω γιατι νιωθω σαν να περασαν 4 μηνες ???!!! :shock:

αμαν με τους πυξ λαξ ...εγω θα πηγαινα μονο στα διαφανα κρινα .

Δημοσίευση

Μαρακι θα τη βουτηξω καλε! :P αν και μολις ηρθε η πεθερα μου και μου ειπε οτι εχει πολυ αερα και κυμμα.. :?

Τη μπεμπα θα τη βγαλουμε Ανδριανα,του μπαμπα μου! :D

Αργυ μπερδευτηκες με το Αντωνια;;; :lol: Οπως θελετε να με φωναζετε,αλλωστε ουτε το ενα μου αρεσει ουτε το αλλο! :? Ειδικα αυτο το Αντωνια,μου θυμιζει τη χαζη που εκανε την αδερφη της Σμαραγδας στο "εμεις κι εμεις"!!! :roll:

Εμ το νιατο ο ανιψιος ηθελε βολτα Αργυ μου! που να καταλαβει το παιδι οτι εσυ εισαι ξεπατωμενη ολη μερα..

Βεννη πολυχρονη κι ευτυχισμενη κοριτσακι μου!!!! [smilie=occasion13.gif] Ευχομαι να τελειωσει γρηγορα αυτη η κακη περιοδος που περνας.. :roll: Βαλε κι εσυ αβοκαντο στη φρουτοκρεμα του Φιλλιπα,αν μη τι αλλο εχει πολλες θερμιδες! ;)

Αφρο κανενα νεο απο τη φιλη σου;;;;

Αργυ πολυ γελαω με τη τσαουσα σου!!!! :lol::lol: Ο Λουκακος τη πατησε παλι!! :P

Χρυσα αντε να μας πεις κι εσυ ευχαριστα! ;) οσο για τον Ο..ειπαμε ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!!! :twisted:

Δημοσίευση

καλημερα...

τι κανετε..α ρε τονια..δε το ξερες??????????

οταν ψυχεις το γαλα ετσι ειναι..σα σιδηρος μυριζει-βρωμαει\λες γιαυτο να μη πινει πολυ ο μπεμπης?δε με νοιαζει τουλαχστον πινει ισα για να κρατηθει κ χωρις εμενα...\\καλε τι λετε για μενα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::x:x:x:x:x:ymblushing::ymblushing::ymblushing:

ρε λενακι..αν δε κοιμαται ενα μωρο σημαινει οτι θα εχει γκρινια..κ λογικο..οποτε εμενα με κουραζει κ κλαιω..ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ

εναι κουραστικο..καλα διαβασα για τα δικα σας ωραρια..μα 10-6 :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

επισης...πολυ σπανια μα πολυ ομωε να κοιμηθει σερι 1 ωρα..κ 2 ωρες να κοιμηθει κ μιση ωρα κ 3 ωρες παντα μα παντα ξυπναει ενδιαμεσα ειτε για πιπιλ ειτε μεμε ειτε βολτουλα κτ..\αυτο με κουραζει..δηλ το οτι ασχολουμε με αυτον συνεχεια..οκ μωρο ειναι δεκτο..αλλα κουραζομαι..θελω να ησυχασω μια ωρα μονη..

σας ειπααααααααα\ερχεται σημερα κ η αλλη αδερφη εδω για 3 μερεςς [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

θα μαζευτουμε ολες μαζι..ειμαι τοοοοοοοοοοοσο χαρουμενη..αν κ ξερω οτι θα γινουμε κωλος εδω.. :lol::lol::lol::lol: ολο μαλωνουμε...

επισης..φανταστειτε 9 ατομα σε ενα σπιτι :shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol:

σας φιλω ολες..παω να διαβασω οτι μπορω..αν κ ευγουμε για μπανιο

Δημοσίευση

Καλημέρα! :D

Είμαι κομμάτια! Μαζεύτηκα στο σπίτι στις 4 τα ξημερώματα! Μετα τη συναυλία βγήκαμε με τις κολλητές και το ξενυχτήσαμε!

Ανέβηκε η ψυχολογία μου λιγουλάκι. :roll:

Ξύπνησα στις 8 και ήρθα στο γραφείο στις 9, άργησα μιση ώρα. :oops::oops:

Περασαμε πάααρα πολύ ωραία! :D

Νατασσούλα να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Βένη στα έγραψα και στο ΦΒ, να σε χαιρόμαστε! :x

Νατασάκι να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου, την όμορφη Δανάη! Τελειο το όνομα!

Ελπίζω να επανελθω, είμαι τα κομμάτια μου καει έχω και δουλειά!

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααα!!!

Μπηκα για ενα τσακ μπαμ να δω για την φιλη της Αφρο...τπτ ακομη;;;;;

Καλε ρε Σισσιω ..πες τπτ χοτ γκοσιπ...

Βενη χρονια πολλα και απο δω κουκλαρα μου!!! :x:x:x:x

Ιουλια :lol::lol::lol: φοβερη εισαι ρε!!!!!

Μαρια σου στειλα το τηλ μου.

αχ παωωωωωωωωωωωωωω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...