Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλασμος και βραδινος υπνος

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα θέμα με τη μουμπού μου και δεν ξέρω αν κάνω το σωστό. Η μπέμπα μου είναι 36 ήμερων και την θηλάζω. Τα περισσότερα βράδια δεν κοιμάται με κανέναν τρόπο εκτός το να ξαπλώσουμε μαζί και να θηλάζει. Φυσικά και μας παίρνει ο ύπνος έτσι και δεν ρέβεται. Όταν ξυπνάω τραβιέμαι πιο περά. Ανησυχώ μήπως είναι επικίνδυνο αυτό που κάνω. Επίσης συνήθως κοιμάται στην αγκαλιά και όταν πάω να την βάλω στο κρεατή ξυπνάει και κλαίει. Όταν τη βάζω όμως μπρούμυτα κοιμάται μια χερουλά. Την ημέρα τη βάζω μπρούμυτα όταν είμαι μαζί της το βραδύ όμως φοβάμαι το Σ.Ε.Θ Τι να κάνω έχω απελπιστεί με το νινί μου.

:shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΟΜΟΝΗ θα κανεις κ εμενα τις πρωτες μερες κοιμοταν μονο μπρουμητα στην αγκαλια μου.Απο οταν αρχισα να τη βαζω στο ριλαξ, της αρεσε κ την επαιρνε εκει ο υπνος μετα την μετεφερα αφοβα στο κρεβατι της. Τωρα 12ωρα κοιμαται η σκατιαρα , εδω κ 15-20 μερες.

Θα βρει μονη της το δρομο της κ τα ωραρια της μην ανησυχεις, απλα υπομονη ν α περασουν οι μερες.

αχ ποσο σε καταλαβαινω...κι εμας εδω και 1 μηνα μονο μπρουμυτα κοιμαται..η παιδιατρος βεβαια μας ειπε πως δεν κανει ακομα.τον εβαλε ενα μεσημερι η μανα μου και ηρεμησε και κοιμηθηκε.απο εκει και περα πολυ σπανια να κοιμηθει ανασκελα η πλαι.και αν το κανει,θα ξυπνησει τη νυχτα,θα τον βαλουμε μπρουμυτα και ξανακοιμαται.χτυπαει κατι 12ωρα κι εμας φουλ ετσι.ολη νυχτα καθομαστε πια και τον γυριζουμε ανασκελα μολις τον παρει ο υπνος,μετα απο καμια ωρα ξυπναει και παει λεγοντας..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...