Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κεχρί της holle

Recommended Posts

Μανούλες επειδή δεν θέλω να δώσω στο μικρό μου κάτι χαζοκρέμες που μας πρότεινε ο παιδίατρος αγόρασα το κεχρί της holle. Ως εδώ καλά έλα όμως που είναι όλα στα γερμανικά και δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ!!! :?

Πώς το φτιάχνουμε? Υπάρχει κάποια μανούλα που δίνει στο μωράκι της να μου πει αν φτιάχνεται.Μόνο με νερό ... πόσο νερό καο πόσο κρέμα??? Πρέπει να βάζω και γάλα μέσα??? Αν ναι πόσο?

Σας ευχαριστωωωωωωωώ :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα πάρει πριν 2 μήνες περίπου το ρυζαλευρο και τα 3 δημητριακά της Holle και όπως λες ήταν όλα στα γερμανικά. Από ό,τι κατάλαβα έλεγε να αναμίξουμε τη σκόνη με νερό κ γάλα. Εγώ ξένο γάλα δεν δίνω καθόλου οπότε μια δυο φορές που του έκανα κρέμα έβαλα μόνο νερό μέχρι να γίνει καλό μίγμα και ανακάτεβα καμιά λιωμένη μπανανούλα.

Δεν έχω ξανακανει όμως από τότε πρώτον γιατί έχει ήδη 8 δόντια κ τρώει κανονικές τροφές οπότε προτιμώ να του μαγειρεύω ή να του δίνω κανένα κο μάτι ψωμί να μασουλάει και δεύτερον γιατί και για τη Holle ακούστηκε ότι περιέχει κάποιες επικίνδυνες ουσίες, μη σε τρομαξω δεν ξέρω κατα πόσο είναι αλήθεια.

Το αποτέλεσμα; Τι τις θες τις χαζοκρέμες; Κάνε φαγάκι στο παιδί σου κ αν δεν έχει αρκετά δοντάκια στο μούλτι.. Εγώ απλά αποφεύγω ζάχαρη και αλατι

Του μαγειρεύω και το απόγευμα. Του φτιάχνω είτε κινόα είτε φαγόπυρο αλλά έλεγα καμιά φορά έτσι για αλλαγή. Δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτές τις κρέμες ΑΚΟΜΑ... Ο παιδίατρος επέμενε να του δώσω το ρυζάλευρο της nutricia. Ούτε που το αγόρασα!!! Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. :D

Etoile φαντάζομαι την κρέμα δημητριακών την θέλει για το απόγευμα, αφού φρουτάκια δίνουμε συνήθως το πρωί.

nonigeorge υποθέτω όπως τα λέει η Lenitsa θα είναι. Αναμιγνύεις με νερό ή γάλα και είναι έτοιμο. Δεν έχετε κανένα γερμανομαθή στην οικογένεια να σου το μεταφράσει; ;) Εγώ επειδή κινόα και φαγόπυρο δεν έβρισκα (όχι ότι κουράστηκα να ψάχνω :lol: ) του φτιάχνω βιολογική βρώμη με κάποιο φρουτάκι μέσα. Ρυζάλευρο μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου, δες εδώ

http://wholesomebabyfood.momtastic.com/cereals.htm#

Ακριβώς όπως τα λέει η Φωτεινή είναι, το πρωί και φυσικά του φτιάχνω φρουτόκρεμα με φρέσκα φρούτα. Την συγκεκριμένη κρέμα έλεγα να του τη δώσω κάποια απογεύματα που δεν θα προλάβαινα να του φτιάξω το καθιερωμένο του απογευματινό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...