Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα φιλενάδες μου, Ελπίζω να είστε όλες καλα !

Κορίτσια θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι .. και σας παρακαλώ να μη με "κοροϊδέψετε" :oops: ...!

Οι κουμπάροι μας και κολλητή μας φίλοι, μας έχουν κλείσει δωμάτιο για αυτή τη Παρασκευή - Σάββατο και επιστροφή Κυριακή, στην Ορεινή Ναυπακτία σ'ένα φοβερό ξενοδοχείο .. με πισίνα (εσωτερική - εξωτερική), σπα κτλ κτλ ... μπείτε να το δείτε : Δασος Θερετρον λέγεται ... γενικά μας το έκαναν δώρο για να πάμε τα 4 μας, να βρεθούμε λιγάκι γιατί οπως καταλαβαινετε εμεις με το μωρό έχουμε άλλα ωράρια , και γενικά για να ξεκουραστούμε και εμεις λιγάκι .. γιατί και εγώ ειμαι έγκυος στο 2 μωράκι μου (1 μηνός είμαι) και οι μπαταρίες χρειάζονται λιγάκι φόρτισμα!

Το πρόβλημα ποιο είναι? : που θ'αφήσω το Βασιλάκη μου?? Δυστυχώς στη "γλυκιά πεθερούλα μου" :twisted::twisted: Όπως σας έχω γράψει και σε παλιότερα ποστ .. με τη πεθερά μου δεν τα πάω καθόλου καλά ... την αντιπαθώ ,,, παρόλο που κρατάει εκείνη το γιό μου εγώ δεν τη γουστάρω καθόλου ! είναι μια αυταρχική γυναίκα που θέλει να έχει συνέχεια τον έλεγχο ακόμα και στο παιδί μου ! και επειδή αυτά δεν τ'ανέχομαι ερχόμαστε στη "κόντρα" !!! Αφού δεν τη θέλω γιατί πιστεύω ότι προσπαθεί να με αποκόψει απο το παιδί ! φανταστείτε τώρα που θα της τον αφήσω και 2 μέρες ... θα κάνει το παιδί μου να μη με θέλει ...

το ξέρω ότι μπορεί να σας ακούγονται χαζά όλα αυτα αλλά ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τα ζείς ? αφού απο Σεπτέμβρη θα πάω το Βασίλη μου παιδικό για να φύγει αυτή απο το σπίτι μου .. Δυστυχώς η μαμά μου τώρα είναι στο εξωτερικό και δεν μπορεί να με βοηθήσει .. !

Τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου ? θα το αφήνατε το παιδί ή θα το παίρνατε μαζί ( να σημειώσω ότι ο χωρος δεν ενδίκνυται και τόσο για μωρά!! είναι χλίδα και ηρεμία .. καταλαβαίνετε!!)

Είμαι πολύ μπερδεμένη .. τί να κάνω?

Δημοσίευση

SOFIA καλημερα δεν ετυχε να γνωριστουμε και δεν γνωριζω και πολλα για την πεθερα σου,απο οτι βλεπω το παιδακι σου ειναι κοντα στην ηλικια με τον μικρο μου και ξερω καλα οτι σαυτην την ηλικια τα παιδια δεν εχουν ησυχια ουτε ενα λεπτο,πρεπει να εισαι συνεχεια στο τρεξιμο,αν τον παρεις μαζι σου το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κουραστεις και δεν θα μπορεσεις να ηρεμησεις ουτε για ενα λεπτο, τωρα τι να σου πω αν αναλαβουν και τρεχουν και οι αλλοι και σε ξεκουρασουν τοτε αλλαζουν τα πραγματα,στον υπνο πως ειναι;κοιμαται ευκολα ή θα μπερδευτει και θα εχεις προβληματα και ξενυχτια;αλλα και να τον αφησεις και να εχεις το μυαλο σου συνεχεια πισω και να εισαι μεσα στο αγχος παλι δεν το θεωρω καλη ιδεα,τωρα παλι αν σου τον κραταει συνεχεια πεθερα σου δεν νομιζω να αλλαξει κατι για δυο μερουλες ακομα.

Δημοσίευση

ΚΑ1, Σ'ευχαριστώ για την απαντησή σου !

Ο Βασίλης μου με τον ύπνο ευτυχώς δεν έχει θέμα !! λίγο με το φαϊ ζοριζόμαστε αλλά εντάξει ... τα καταφέρνει η πεθερά μου αφού τον κρατάει κάθε μέρα ! Τα παιδία μου έχουν πει "απέξω-απέξω" ότι δεν θέλουν να τον παρουμε μαζί για να ξεκουραστούμε και να βγούμε και λίγο το βράδυ ξένοιαστα !

Τους καταλαβαίνω και έχουν δίκιο .. και ο άντρας το θέλει και εγώ (ψέματα δεν θα πω!) το θέμα είναι ότι το μυαλό μου θα είναι συνέχεια πίσω όχι γιατί δεν θα περάσει καλά ο Βασίλης μου .. αλλά γιατί αυτή θα εχει χαζή συμπεριφορά ...

Ξέρεις τί είχε πει κάποια στιγμή ? δεν έτρωγε ο Βασίλης την απογευματινή κρέμα για μια περίοδο, την οποία την δίνω εγώ που γυρνάω απο τη δουλεια ... και ξέρετε τί πήγε και είπε: μάλλον θέλει μόνο τη γιαγιά του να τον ταίζει .. άκου κουβέντα ! δεν είναι πολυ ηλίθια ? τώρα αμα της τον αφήσω 2 μέρες συνεχώμενες πρωι - μεσημέρι - βραδυ ποιος ξέρει τί θ'ανοίξει πάλι το στοματάκι της ..

Δημοσίευση

SOFIA μου ΠΟΟΟΟΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!!

Δεν εχεις κοντα σου κανενα ατομο εμπιστοσυνης που να το <γουσταρει> και ο Βασιλης; Καμια ξαδελφη σου; κανενα φιλικο ζευγαρι; Και στην τσουχτρα-πεθερα σου να τον αφησεις παλι εκει θα εχεις το μυαλο σου συν οτι θα εχεις και τα νευρα σου.......ενω σε καποιο αλλο εμπιστο ατομο θα εχεις ΜΟΝΟ το μυαλο σου εκει χωρις τα νευρα....

Ξερω γω μωρε....Αν η μονη λυση ειναι η τσουχτριτσα ας τον σε εκεινη να ξεσκασεις κι εσυ λιγακι :?:?:?

Δημοσίευση

κανε την καρδια σου πετρα και πηγαινε να απολαυσεις τις διακοπες σου!!!για δυο μερουλες δεν χαλασε ο κοσμος!!!να γεμισεις μπαταριες!!!οσο και να θελει δεν προκειτε να σε αποκοψει απο το παιδακι σου!!!αντε να χαρεις χωρις να κανεις τετοιες σκεψεις για να το απολαυσεις!!!

καλα να περασεις!!!!!!

Δημοσίευση

κοιτα σε καταλαβαινω αλλα επισης να ξερεις ειναι σημαντικο που σου κραταει το παιδι.η δικια μου ειναι τσουχτρα και δεν βοηθαει πουθενα.τα εχουμε δει ολα εγω και η μανα μου.

αφησε το και απολαυσε τις διακοπες σου.θα το φροντισει.γιαγια ειναι.και το παιδι παντα εσενα θα αγαπαει γιατι εσυ εισαι η μαμα του.

Δημοσίευση

Λέτε να το τολμήσω και να πάω εεε?? θα δω .... απο τη μια βλέπω τί με συμβουλεύεται εσείς και ψιλοπείθομαι ... και απο την άλλη η καρδούλα μου βραζει !

Παράπονο δεν έχω, οσον αφορά για τη βοήθεια που προσφέρει .. τον κραταει κάθε μερα που παω στη δουλεια .. και οποτε της έχω ζητήσει κάθετε και παραπάνο χωρίς μούτρα ! αλλα δεν παύει να λεει της βγακείες της και να "πεφτει" με τα μούτρα πάνω στο παιδι ..

ουφ ! τέλοσπάντων .. θα το τολμήσω και ο Θεος μαζί μου ... :):?

Δημοσίευση

η ημερομηνία είναι συγκεκριμένη ή μπορείτε να πάτε και πιο μετά? π.χ. όταν γυρίσει η μαμά σου από το εξωτερικό....αν είναι ανοιχτή ακόμη καλύτερα ή αν μπορέσετε να την αλλάξετε για όταν γυρίσει η μαμά σου και ας μην πάτε με το άλλο ζευγάρι, πάτε και μόνοι σας!!! ;)

Δημοσίευση

Argi μου, αυτό το σκέφτηκα και εγώ ... αλλά δυστυχώς η προσφορά που έχουν κλείσει τα παιδιά είναι μέχρι αυτό το Σκ ... και η μαμά μου θα κάτσει τουλάχιστον έξω 10 μέρες ακόμα .. οπότε οπως καταλαβαίνεις αυτο είναι αδύνατο ... !

Δημοσίευση

να σου πω κάτι? ότι και να πει στο παιδάκι σου ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ η μαμά του!!!! :x .....

αν η πεθερά σου δέχεται να το κρατήσει, εκείνο δεν έχει πρόβλημα να μείνει με την γιαγιά και ΕΣΥ δεν έχεις πρόβλημα να αφήσεις το παιδί για 2 μέρες και εμπιστεύεσαι την γιαγιά......τότε να πάτε και να μην σκέφτεσαι τα "αν"!!.....όλα εξαρτώνται από το τι αισθάνεσαι εσύ και το παιδί!!!

Καλή ξεκούραση!!! :D

Δημοσίευση

Eγω παλι λεω να της το αφησεις.. καλως η κακως οταν ζηταμε βοηθεια απο τριτους δεχομαστε τα παντα.. αν εναι να ξεσκάσεις πηγαινε... εισαι κ εγκυος δεν θα μπορεις με 2 παιδια αυριο μεθαυριο να ξεφυγεις!!

Δημοσίευση

Πιστεύω καλή μου πως πρέπει να πας οπωδήποτε εκδρομή!

Δύο μέρες δεν είναι αρκετες για να σου αλλάξει το παιδί.....ενταξει θα τον πάρεις λίγο πιο ζωηρό αλλά θα το επαναφέρεις σύντομα στο προγραμμα σας!

Κ εγώ άφησα τη μπέμπα στην πεθερά μου(που έχει κ αυτή τα χαζά της δικιάς σου) το προηγούμενο σκ κ πήγαμε για μπανάκι με τον αντρα μου!Πέρασαμε πολύ καλά κ χάλαρωσαμε κ επειδή ήμουν πολύ κεφάτη επάνέφερα το μωρό στο πι κ φί!

κάνε ένα δωράκι κ σε εσάς!

Εύχομαι καλή απόφαση!

Δημοσίευση
Ξέρεις τί είχε πει κάποια στιγμή ? δεν έτρωγε ο Βασίλης την απογευματινή κρέμα για μια περίοδο, την οποία την δίνω εγώ που γυρνάω απο τη δουλεια ... και ξέρετε τί πήγε και είπε: μάλλον θέλει μόνο τη γιαγιά του να τον ταίζει .. άκου κουβέντα ! δεν είναι πολυ ηλίθια ?..

και εσύ τι είπες? γιατί εγώ θα έλεγα "ωραία έλα και τάισέ τον, κανένα πρόβλημα"!!! :D

Δημοσίευση

και εσύ τι είπες? γιατί εγώ θα έλεγα "ωραία έλα και τάισέ τον, κανένα πρόβλημα"!!! :D

Eγω παλι θα ελεγα "Βεβαια!Βλεπει τη μουρη σου κ τρωει απο τον φοβο του"! :lol::lol::lol::lol:

Και για να μην ξεφευγω...Αν νιωθεις ετοιμη να αποχωριστεις το παιδιακι σου για 2 νυχτες τοτε να πας κ να μην το σκεφτεσαι!Αλλωστε αυτη η γυναικα στο κραταει γενικως! ;)

Δημοσίευση

συμφωνω!

ετσι κ αλλιως στον κραταει, δεν προκειται να αλλαξει κατι αυτες τις 2 μερες!

πηγαινετε την εκδρομουλα σας γεμιστε μπαταριες μην εχεις το μυαλο σου ολο στον μικρο!

να περασετε τελειαααααααα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας ! Με βοήθησαν για να δω λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα !!! Ξέρετε ένας τρίτος απέξω τα βλέπει λίγο πιο καθαρά ... !

Χτες αποφάσισα και μίλησα στον άντρα μου και του εξήγησα πως αισθάνομαι .. χωρίς φωνές .. χωρίς προσβολές .. ήρεμα και ωραία ! και κορίτσια .. έπαθα σοκ .. .μου είπε : Έχεις απόλυτο δίκιο να αισθάνεσαι έτσι με αυτές τις μαλ...ές που κάθετε και λέει και η μάνα μου ... !

Οταν τον άκουσα σοκαρίστηκα .. δεν το περίμενα ! Δεν περίμενα να με καταλάβει .. περίμενα να μου κάνει επίθεση .. ! και αυτός απο μεριά του μου εξήγησε οτι έτσι είναι η μητέρα του και δεν κάνει κάτι με κακία .. Θέλει πολύ μωρε να φύγουμε λίγο τα 2 μας με τους φίλους μας να ξεσκάσουμε, που ειλικρινά δεν μπορώ να του χαλάσω το χατήρι .. εκείνος είναι πάντα δίπλα μου .. εγώ δεν μπορώ να κάνω μια μικρή υποχώρηση?

Ετσι λοιπόν... αποφασίστηκε : Θα πάμε και ο Θεός μαζί μας ... χιχιχιχιιχιχιχ! ( τη γνώμη μου για τη γλυκια πεθερούλα μου δεν την αλλάζω ούτε της συγχωρώ αυτα που έχει κάνει ... απλά τώρα πιστεύω καλύτερα να την "εκμεταλλευτώ" για να περάσω και εγώ καλα .. ! ) Ο γιός μου πάντα θα με αγαπάει και εγώ θα είμαι η μάνα του, ότι και να κάνει αυτή !

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση .... ! Σας φιλώ ολες ....

Δημοσίευση

Καλά έκανες και μίλησες στον αντρούλη σου. Να του λες ό,τι σε ανησυχεί. Είδες που και αυτός συμφωνεί μαζί σου :D

Λοιπόν, καλά να περάσεις στις διακοπούλες, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί ακολουθούν και άλλοι 8 μήνες εγκυμοσύνης. Με το καλό να έρθει και το 2ο παιδάκι σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...