Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Να ζησει η Νυφη και ο Γαμπρος και ο μικρος Βασιλης!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Το Σαββατο παντρετηκε η ΜΑGYKAL,κοινως Μαγδα ή αλλιως συμπεθερα μου :D και βαφτισαν τον πριγκηπα τους,το Βασιλακη(δηλαδη το γαμπρουλη μου :lol::lol::lol::lol: )

ΜΑΓΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ :!::!::!:

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΑΣ,ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ :!::!::!::!:

ΜΕ ΠΟΛΛΗ-ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif]

Ειμαι σιγουρη οτι ησουν θεα ;) περιμενουμε φωτο :ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton:

Δημοσίευση

Να ζήσετε κι απο'δω Μαγδουλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να χαίρεστε το αντράκι σας και να τον δείτε όπως επιθυμείτε,άντε και γαμπρός..........ακούς Χαρουλίτα;;;;;; :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Να ζήσετε κούκλα μου!!!!!!!!!!!

Να χαίρεστε και τον γιο σας και με το καλό να του δώσετε σύντομα παρεούλα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαγδούλα μου να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι .

Να χαίρεστε τον Βασίλη σας και να τον καμαρώνετε !!!!

Δημοσίευση

Μαγδούλα να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου.

Ο Βασιλάκης να είναι πάντα καλά, γερός και δυνατός. :x

Δημοσίευση

Να ζησετε μαγδα μας!!!! Να χαιρεστε το αστερακι σας κ αν το θελετε αμεσα,αντε κ με ενα ακομα στη κοιλιτσα σου! Ευχομαι ναστε παντα δεμενοι οπως τοσα χρονια κ το παιδακι σας ναναι φωτισμενο κ καλοτυχο.αλλωστε με τοσο προσγειωμενη,ανεκτικη,κ διαλλακτικη μαμα σιγουρα μονο κατι καλο θα γινει!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Να ζησετε μαγδα μας!!!! Να χαιρεστε το αστερακι σας κ αν το θελετε αμεσα,αντε κ με ενα ακομα στη κοιλιτσα σου! Ευχομαι ναστε παντα δεμενοι οπως τοσα χρονια κ το παιδακι σας ναναι φωτισμενο κ καλοτυχο.αλλωστε με τοσο προσγειωμενη,ανεκτικη,κ διαλλακτικη μαμα σιγουρα μονο κατι καλο θα γινει!!!!!!

Μπραβο Μιτσακο,το βρηκες το θεμα ;) αλλα για την πεθερα δεν ειπες τιποτα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!

ΑΧ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΙΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :cry::cry::cry:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ Ο ΤΡΕΛΟΓΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥ ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΧΑΡΑ ΛΥΠΗ ΦΟΒΟΥΣ ΑΓΩΝΙΕΣ Κ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ!!

Δημοσίευση

Μαγδούλα μου να ζήσετε ευτυχισμένοι και ο Βασιλάκης σας να είναι καλότυχος και ευτυχισμένος σε ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗτου τη ζωή και εσεις να τον καμαρώνετε!!!Είδες η συμπεθερα σου ποσο σε αγαπάει????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.