Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ


Recommended Posts

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:

http://paidikaglentia.blogspot.com/sear ... F%84%CF%85

Οργανώστε το παιδικό πάρτυ σας

Αρχίστε να οργανώνετε το παιδικό πάρτυ τουλάχιστον ένα μήνα πριν.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πολύ χρόνο να βρείτε λύσεις για όλα τα προβλήματα που τυχόν θα παρουσιαστούν καθώς και να μελετήσετε διάφορες ιδέες που μπορούν να μειώσουν το κόστος.

Αφήστε το άγχος στην άκρη και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

· Φροντίστε για τον χώρο όπου θα γίνει το πάρτυ.

· Φτιάξτε μια λίστα με τους καλεσμένους σας. Κάποιοι φίλοι απο το σχολείο, οικογενειακοί φίλοι αλλά και συγγενείς. Εάν δεν αρκεί ο χώρος και δεν επιθυμείτε να έχετε πολλά άτομα συζητήστε με τα παιδιά σας και αποφασίστε να καλέσετε τους στενούς φίλους.

· Ετοιμάστε τις προσκλήσεις του πάρτυ. Εάν έχετε χρόνο μπορείτε να τις φιλοτεχνήσετε μαζί με τα παιδιά. Στο εμπόριο υπάρχουν (χάντρες, αυτοκόλλητα, χαρτονάκια). Εάν υπάρχει η δυνατότητα, σύντομος και φθηνός τρόπος είναι να τις φτιάξετε στον υπολογιστή σας. Πρόκειται για μια εύκολη λύση καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε κάθε φορά είναι να αλλάζετε το όνομα του καλεσμένου. Ακόμα σας δίνετε η δυνατότητα να βρείτε τις φιγούρες των αγαπημένων ηρώων των παιδιών σας και να τις προσθέσετε στις προσκλήσεις. Σημαντικό είναι στην πρόσκληση να ζητάτε απο τους γονείς των καλεσμένων σας να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους με ένα τηλεφώνημα. Έτσι θα ξέρετε τον ακριβή αριθμό όσων θα έρθουν στο τέλος.

· Αν σκέφτεστε να προσλάβετε κάποιον επαγγελματία για την ψυχαγωγία των παιδιών(ανάλογα με τα οικονομικά πλάνα σας) πρέπει να τον ειδοποιήσετε αρκετό καιρό πριν για να είστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμος τις ημέρες του πάρτυ σας.

(ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...