Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Τελευταία περίοδος 21/10.

Εχθές είχα πόνους περιόδου και πόνους στη μέση.

Σήμερα τίποτα

Κύκλος κάθε 26 ημέρες.

Λέτε να σημαίνει εγκυμοσύνη?

Τι λέτε κορίτσια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΕΛΟΝΙΤΣΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΦΙΛΙΑ...:kiss:

ΧΕΛΟΝΙΤΣΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΦΙΛΙΑ...:kiss:

Μακαρι χελωνιτσα μου γλυκιά!

Μακάρι κοριτσάκι μου!

Αλλα κι αν δεν είναι αυτό τον μήνα θα ναι σίγουρα τον επόμενο!

Να μας ενημερώσεις!

Μακαρι χελωνιτσα μου γλυκιά!

Μακάρι κοριτσάκι μου!

Αλλα κι αν δεν είναι αυτό τον μήνα θα ναι σίγουρα τον επόμενο!

Να μας ενημερώσεις!

Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος και συντομα να μαθουμε τα ευχαριστα νεα σου...μηπως ομως ηταν καμια ωορηξια? Γιατι δεν κανετε καμια προσπαθιουλα και σημερα με τον καλο σου?

Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος και συντομα να μαθουμε τα ευχαριστα νεα σου...μηπως ομως ηταν καμια ωορηξια? Γιατι δεν κανετε καμια προσπαθιουλα και σημερα με τον καλο σου?

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΚΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ 5 ΜΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΚΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ 5 ΜΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...