Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιατρός εξωσωματικής


Recommended Posts

Καλημέρα!

Μετά από κάποιες αποτυχίες επανέρχομαι στην αναζήτηση νέου γιατρού. Μήπως γνωρίζετε το Λουκά Κλέντζερη, ποια είναι η γνώμη σας; Ή έχετε να μου προτείνετε κάποιον που σας έκανε κλικ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!

Π.Κ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για τον συγκεκριμένο δεν έχω ακούσει καθόλου ...σε ποιο κέντρο είναι??

Αυτός που ακούγεται πολύ....ο οποίος είναι πολύ σχολαστικός.....είναι ο Πάντος...

Δεν έχω παει βέβαια και δεν ξέρω............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κσλημέρα ! Για τον Πάντο έχω ακούσει και καλά και κακα δεν εχω εμπειρία όμως.

Εχω καταφέρει εγκυμοσύνη και εχω ενα κοριτσάκι απο τον Αρκουλή Θεοδόση Κέντρο Μίτωση εχουν πάει αλλες 4 και τα εχουν καταφερει είναι φοβερός και πανω απο όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και εξαιρετικός στη δουλεια του.

Καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για τον Αρκουλή έχω ακούσει κι εγώ....και τον έχω δει και στην τηλεόραση.....

Λαμπρινή εκεί την κάνεις και τώρα την προσπάθεια σου??

Αλήθεια ....έίναι ακριβός?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ......ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 2 ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ Κ ΕΧΕΙ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ.ΚΛΠ.ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΩ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Ναι στον Αρκουλή κάνω και τώρα προσπαθεια και σε μια εβδομαδα περιμένω την χοριακή μου νομίζω οτι και τώρα θα τα καταφέρουμε. Εχει πολυ καλή ομάδα τον συνιστω ανεπιφύλακτα. Αν θες στειλε πμ να σου πω τηλ αν και ειναι ευκολο να το βρεις γραφεις Αρκουλης Μιτωση και το βγαζει στο google. Καλή επιτυχια !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οσο για το κόστος ειναι φθηνότερος απο τον Παντο και αν του εξηγησεις οτι υπάρχει οικονομικο προβλημα θα βοηθησει γιατι ειναι πολύ Ανθρωπινος.!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σπέρμα έχετε ελέγξει?  Πιστεύω πως το θέμα σας είναι είτε κακής ποιότητας ωαρίων, είτε σπέρματος.. Το λέω γιατί δεν είναι μόνο η δυσκολία σύλληψης αλλά και οι παλίνδρομες και η βιοχημική που υποδηλώνουν κάποιο θέμα... Εφόσον έχεις καλές ορμονολογικές, σταθερό κύκλο, κάνεις ωορρηξίαμ έκανες σαλπιγγογραφία, τότε συνήθως μιλάμε για θέμα στην ποιότητα στο σπέρμα ή στα ωάρια.  Τα ωάρια δεν μπορείς να τα ελέγξεις,  μόνο εκ του αποτελέσματος.. Αλλά το σπέρμα είναι εύκολο. Και με μερικές βιταμίνες μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. ή επίσης αν πχ υπάρχει θέμα στην κινητικότητα τότε με μια απλή σπερματέγχυση το λύνεις γρήγορα.. Ξέρω πως δεν θέλεις να μπεις σε περαιτέρω διαδικασίες, αλλά γνώμη μου είναι, εφόσον είναι να το προσπαθείς κάνε ένα μπαμ δυνατά και γερά, προσπάθησε το και με διαφορετικό τρόπο και αν δεν κάτσει οκ το αφήνεις. Εφόσον το θέλεις τοσο πολύ δικαιούσαι να το προσπαθήσεις και πιο εντατικά.. Και ας είναι και για 3ο.. τι σημασία έχει εφόσον το θέλεις τοσο πολύ! Για  εξετάσεις σπέρματος (με κατακερματισμό μαζί) αν μένεις θεσσαλονίκη να πας στην Λυμπέρη (https://spermogene.com/team-member/στεφανία-λυμπέρη/ πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα σου πει τι να κάνεις.. Επίσης να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να έρθει και ο άντρας σου μαζί.. Μπορείς απλά να πας το σπέρμα από το σπίτι μέσα σε ουροσυλλέκτη  μέσα σε 45λεπτά με 1 ώρα..  (Εγώ έτσι είχα κάνει) Από εκεί θα ξεκινούσα στη θέση σου..  Καλή επιτυχία εύχομαι!  
    • Περιμένουμε να μας πεις! Τελική ευθεία νομίζω πως έχουμε μπει κορίτσια μου όλες!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εγώ το νιώθω από πολύ νωρίς το μωρό, από αρχές της 16ης εβδομάδας! Είναι ανακουφιστικο, ειδικά άμα σε βάζει ο γιατρός μια φορά το μήνα για υπέρηχο. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κλείσει τις 22 εβδομάδες και δεν το είχα νιώσει καθόλου! Είχε να κάνει η θέση του πλακούντα πολύ που ήταν πρόσθιος. Τώρα είναι οπίσθιος και δεν απορροφάει τις κλωτσιές 😊
    • Καλημερα κορίτσια μου! Τελικα με πήρε τηλ κ θα παω 12:40. Ναι θα σας ενημερώσω!    εγω αρρώστησα κιολας! Κρύωσα, με πονούσε κατω απο το στήθος, ο λαιμός.. δεν κοιμήθηκα καλα.. σημερα ειμαι Κάπως καλυτερα.  Εγω αντι λίκνο πήρα καλαθουνα με την βάση της γιατι είναι πανω κατω το σπιτι και θελω να την εχω κατω να μην ανεβοκατεβαίνω και στην αρχή λεω να την εχω εκεί αντι στην κούνια, αν και πήρα κ εγω φωλιά. Είναι το πρώτο μας παιδί ίσως να κανουμε κ υπερβολές.. θα δείξει..  @Elkκοριτσι μου αναμένουμε και τα δικά σου νέα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...