Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αθανασία, κάνετε και καρφάκια ε; Χι χι! Μια ξαδέλφη μου που έχει δίδυμα αγοράκια, τα κούρευαν κανονικά και τους άφηναν μια ουρίτσα από πίσω. Δε μου άρεσε καθόλου, όμως, ήταν λες και είχαν κανονική ουρά!

Και να θέλω δεν μπορώ να πάρω τις 42 μέρες πριν την άδεια τοκετού, γιατί δε συμπληρώνονται! 35 εργάσιμες είναι όλες κι όλες μέχρι την έναρξη της άδειάς μου!!! Αλλά πάλι, θέλω να έχω και μετά τη γέννα, όταν θα επιστρέψω στο σχολείο, γιατί πάντα κάτι θα συμβεί, και θα χρειαστεί να λείψω, οπότε, προτιμώ να έχω μέρες στη διάθεσή μου. Ευτυχώς σήμερα που πήγα γιατρό και κάναμε καρδιοτοκογράφο, έχω ελάχιστες συσπάσεις, οπότε, δε θα χρειαστεί άδεια από τώρα!

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Άννα Μαρία η αλήθεια είναι πως μετά σίγουρα θα σου είναι πιο χρήσιμες οι μέρες άδειας, οπότε εφόσων είναι όλα μια χαρούλα (και στο εύχομαι φυσικά!!!) είναι πολύ καλύτερα να έχεις μετά όσες περισσότερες μέρες μπορείς... ;)

Έχω δεί κι εγώ αγοράκια που τους αφήνουν από πίσω ουρίτσες και δε μ' αρέσει καθόλου...

Δημοσίευση

Ναι, αυτό λέω κι εγώ για την άδεια. Θα εξαρτηθεί, φυσικά, από το πώς θα είμαι όταν θα έρθουν οι μαθητές. Τώρα καλά τη βγάζουμε. Αλλά από 15 Σεπτέμβρη θα δείξει...

Ευτυχώς στα αγοράκια της ξαδέλφης μου κόψανε τις ουρίτσες!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου! ΤΙ κάνετε? Ο μικρός θέλει όλο αγκαλιτσες και δεν μπορώ να συμμετέχω πολύ στο παρεάκι μας! Διαβαζω όμως τα νέα σας...

Αννα Μαρια καλή σχολική χρονιά!! Για μένα η σχολική χρονιά φετος ξεκινάει Νοέμβρη που τελειώνει η άδεια..Ευτυχως διοριστηκα και φέτος!!

Είναι δύσκολο με την εγκυμοσύνη και το σχολείο...αν ζορίζεσαι πάρε άδεια χωρίς δεύτερη σκέψη...

Αρχισαν τα κουρέματα τα μικρά σας?? Εμάς πάλι πέφτουν τα μαλλιά μας και μπροστά είμαστε σχεδον φαλακροι!!1 :lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε;; Επέστρεψα οριστικά αυτή τη φορά :(:(:( .Οι διακοπούλες τελείωσαν και ο ψυχοπλακωτικός Σεπτέμβρης ήρθε :(:(:( .Σε μία εβδομάδα αρχίζω ξανά δουλίτσα. Πώς θα την παλέψω πάλι με τη διόρθωση δεν ξέρω..Περάσαμε πολύ όμορφα και σε αυτές τις διακοπές ξεκουράστηκα αρκετά γιατί είχα και τη μαμάκα μου η οποία με βοήθησε πάαααρα πολύ.Γιατί όλα τα ωραία να περνούν τόσο μα τόσο γρήγορα;;;

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα!!!!

Μαράκι πέφτουν τα μαλλάκια σας ε? Ο δικός μου ήταν σχεδόν καραφλός :lol::lol::lol: Άντε μέχρι το Νοέμβρη έχεις καιρό να χορτάσεις το μπουμπούκο σου!!! ;)

Ανθούλα μου πολύ πεσμένη η ψυχολογία μας η κάνω λάθος :-w:-w:-w Δε θέλω τέτοια, εντάξει όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα αλλιώς δε θα ήταν ωραία!!!! Σκέψου όμως ότι και τα χριστούγεννα δεν είναι καθόλου μακριά.... ;) Τι να πώ κι εγώ που δουλεύω 7 μήνες ασταμάτητα από το πρωί μέχρι το βράδυ? :roll: Εσείς έχετε Σ/Κ και γιορτές τουλάχιστον, εγώ από Απρίλη μέχρι τέλος Οκτώβρη ούτε μέρα κενή, τι να το κάνω ότι 4 μήνες είμαι σπίτι όταν φτάνω στα όριά μου 7 ολόκληρους συνεχόμενους μήνες?

Υπομονή όμως όλες οι δουλειές έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους....

Δημοσίευση

Αχ ναι Αθανασία μου πολύ πεσμένη ψυχολογία έχω :(:(:( .Όλο το χεμώνα μου έφυγε ο πάτος και περίμενα σαν τρελή το καλοκαίρι και αυτό ήρθε και έφυγε τόσο γρήγορα :(:(:( ..Τώρα πάλι θα αφήνω τον Πανούλη μου, πάλι θα τρέχω, πάλι θα ξενυχτάω για τη δουλειά :evil::evil::evil: .Η αρχή βέβαια είναι δύσκολη. Μετά θα συνηθίσω και θα γκρινιάζω λιγότερο ;):lol::lol:

Τραβάς κι εσύ κουπί με τη δουλειά σου ε;; Πού δουλεύεις;;Σε ξενοδοχείο;;Άντε οι δικές σου διακοπές αρχίζουν σε λίγο καιρό ;);) !Θα ξεκουραστείς και δε θα σκέφτεσαι την κούραση που τράβηξες ;) .

Σήμερα ο Πάνος κοιμήθηκε το μεσημέρι 2,5 ώρες και το βράδυ δεν έλεγε να κοιμηθεί. Στις 2 κοιμήθηκε το αθεόφοβο :shock::shock::shock: ..Πρέπει να τον αφήνω να κοιμάται το μεσημέρι μόνο καμιά ωρίτσα ή καθόλου..Το χειμώνα που έχω διορθώσεις δε λέει καθόλου να κοιμάται στις 2 γιατί μετά θα πρέπει να διορθώνω ως τις 5 το πρωί :shock::shock::shock: .

Αυτά τα νέα μας! Πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

κερναω πρωινο καφεδακι και δεν εχω και τη φωτογραφικη μηχανη να σας βαλω την κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο που εκανα χθες

χθες πηγαμε να καθαρισουμε το νηπιαγωγειο και θα ξαναπαμε και αυριο να τελειωσουμε, εληξε η συμβαση της καθαριστριας και πηρε εμας η μπορα αλλα μην φανταστειτε ειδοποιησαμε πολλες μανες αλλα μονο 5 ειμασταν πολυ προθυμια δεν λεω ολλες δικαιολογιες βρισκανε για να μην ερθουνε εξαλλου για τα παιδια μας το κανουμε φιλοτιμο μηδεν,εγω ημουν προεδρος στο συλλογο γονεων και κηδεμονων περυσι και ηταν να συνεχισουμε και φετος αλλα επειδη εγιναν πολλα ευτραπελα περυσι τα παραταω ακρη δεν βρισκεις αν ανακατευτεις με τα κοινα ενα χαλι,τελοσπαντων να μη σας ζαλιζω

Αννα Μαρια πως παει το σχολειο;;ασε και μενα δεν μου αρεσουν καθολου αυτες οι ουρες που αφηνουν στα αγορακια μου τι δινει μπλιαχχχχχχ!!!!

Ανθη καλωσηρθες κοπελα μου και μην πεφτεις ολα θα γινουν θα συνιθισεις παλι σιγα σιγα,το χειροτερο θα ηταν να μην ειχες δουλεια και να αρχιζαν αλλες γκρινιες,εγω φετος δεν δουλευω αλλα σε λιγο τελειωνει το ταμειο ανεργειας και θα αρχισουμε να ζοριζομαστε δεν ξερω τι θα γινει,ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα ξερω οικογενειες που δεν δουλευει κανενας απο τους δυο παρα μονο περιστασιακα

αντε αρχιζουν τα σχολεια σε λιγες μερες,τα μαθητουδια μου λενε οτι τους ελειψε το σχολειο και ανυπομονουν να αρχισουν !!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κουλίτσες!!!!

Ανθή μου έχεις δίκιο κουράζεσαι πολύ.... Εγώ ναι έχω αναλάβει το ξενοδοχείο των γονιών μου κι είναι αρκετά ζόρικα με όλες τις ευθύνες πάνω μου, αφού κάποιες φορές λέω καλύτερα να ήμουν απλή υπάλληλος..... Τι καλά μου θύμισες τις δικές μου διακοπές οι οποίες ανυπομονώ φυσικά να ρθουν!!!! Βέβαια μη φανταστείς ότι θα τρελλαθώ στα ταξίδια, μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων θα φύγουμε, αλλά τουλάχιστον θα είμαι σπιτάκι μου με το ζουζούνι μου!!!! Νυχτοπούλι ο Πανούλης ε:shock::shock::shock: Άσε κι εμένα ο δικός μου, μου κάνει κάτι τέτοια τρελλά ωράρια αλλά πλέον δεν τον αφήνω να κοιμάται πολύ το μεσημέρι ακριβώς για τον ίδιο λόγο :lol::lol:

Κατερινάκι τι συνταγές είναι αυτές κοπέλα μου :D μου ανοίγεις την όρεξη και μετά ψάχνω τα ψυγεία :lol::lol::lol: Ευτύχως δε βρίσκω κάτι να μου αρέσει γιατί έχω στο μυαλό μου αυτά που μας περιγράφεις!!! :lol::lol::lol: Μόνο 5 κοπέλες την πληρώσατε με το καθάρισμα ε :twisted: , δυστυχώς η αναισθησία κάποιων μανάδων δεν παλεύεται.... στο κάτω κάτω για τα παιδιά τους να το έκαναν.... :twisted: Αλλά όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει από μόνος του.... :roll::roll:

Τέλοσπάντων πολλά φιλάκια σε όλες!!!!! :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Εμείς σήμερα πήγαμε τράπεζα για να βάλω τα λεφτά της κοπέλας για τα σλινγκ, και μετά πήγαμε και διαλέξαμε συρταριέρα για το παιδικό δωμάτιο. Αύριο κιόλας θα μας τη φέρουν!

Κουράστηκα τρομερά, πάντως, κάνει και φοβερή ζέστη, έχει και τρελή υγρασία.... Τώρα μαγειρεύει ο άντρας μου, χοιρινό με αρακά.

Στο σχολείο πολλή κούραση ρε κορίτσια, και δεν κάνω και τίποτα. Κατ' αρχήν πηγαίνουμε σαν καραβάνι, πέντε άτομα σε ένα αμάξι, και γίνεται χαμός. Όλοι μιλάνε πάρα πολύ δυνατά, τι μιλάνε, ουρλιάζουν... Αχ, πότε θα περάσουν οι μέρες; Όταν έρθουν οι μαθητές δεν ξέρω αν θα την παλέψω... Μπορεί να πάρω νωρίτερα απ' ό,τι υπολόγιζα την αναρρωτική.

Κατερίνα, κολοκυθόπιτα ε; Μια φορά έφαγα φέτος το καλοκαίρι! Στείλε λίγη από δω! Κολοκυθόπιτα σκεφτόμουν χτες το βράδι!

Ανθή, κουράγιοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αθανασία, σας τρέλαναν στο ξενοδοχείο ε;

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια, τι μου κάνετε?

Μαράκι τι κάνει ο μπεμπάκος σου, έτσι στα περισσότερα πέφτουν τα πρώτα μαλλάκια.

Ανθή καλή αρχή και μη σε πέρνει απο κάτω θα βρεις τους ρυθμούς σου πάλι και όπως λέει και η Αθανασία τα χριστούγεννα δεν είναι μακριά που θα πάει θα περάσουν οι μέρες...

Κατερινάκι τους έλειψε το σχολείο ε άντε καλή αρχή και σε σας θα έχεις και περισσότερο χρόνο τώρα τα πρωινά και θα μας ξετρελένεις με αυτά που θα φτιάχνεις :lol::lol::lol:

Αννα Μαρία με γεια τα καινούρια πραγματάκια.

Εγώ έχω άδεια αυτή τη βδομάδα γιατι η μαμά μου έχει πάει εκδρομή με το χωριό της και είμαι συνέχεια με την Αγγελική μου.Οπότε είμαστε όλο βόλτες και κούνιες. Αρχίσαμε κολυμβητήριο πάλι χθες και αν και είχε να πάει τρεις μήνες ξετρελάθηκε το πουλάκι μου. Φοβόμουνα κίολας μη κάνει τα δικά της και δεν μπορώ να την κουμαντάρω αλλά ευτυχώς κάναμε ότι έλεγε η δασκάλα :D:D

Δεν έχω άλλα νεάκια καλό βράδυ σε όλες!

Δημοσίευση

κοριτσιαααααα!!!!!!!!!!!τι μου κανετε??????εμεις γυρισαμε απο την μαμα μου,καναμε και το παρτυ της μικρης μας και τωρα περιμενουμε την δευτερα για να ξεκινησει η μαθητικη μας ζωη!!!!!!!!!!!διαβασα τα νεα σας αλλα δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!!!!!!ευτυχως βλεπω πως σιγα σιγα μαζευομαστε,ετσι?????πολλα φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια :D:D:D !

Κατερίνα μου μπράβο σε εσάς τις 5 κοπέλες που αναλάβατε την καθαριότητα.Όσο για τις άλλες τις φυγόπονες τι να πω;; Γαϊδουριά μεγάλη. Μα καλά δε ντρέπονται λίγο;; Και τα δικά τους τα παιδιά εκεί πηγαίνουν..Τα παίρνω πολύ με κάτι τέτοιες συμπεριφορές..Όσο για τη δουλειά έχεις δίκιο. Με θεωρώ τυχερή που έχω τη δουλίτσα μου αλλά είναι στη φύση μου να γκρινιάζω :lol::lol::lol: .Σήμερα να φανταστείς με πήραν τηλ. από το φροντιστήριο και μου είπαν να πάω αύριο στις 12 και να πάρω 60 διαγνωστικά διαγωνίσματα και να τα διορθώσω μέσα σε μία μέρα γιατί πρέπει να φτιάξουν τα τμήματα ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών.Ήμουν στην πλατεία με τον Πάνο εκείνη την ώρα και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου και την υπερένταση. Ωραίο ξεκίνημα ε;;; Να είδες;; Και πάλι γκρινιάζω :lol::lol::lol:

Αθανασία μου φαντάζομαι πως είναι τεράστιο λούκι να κουμαντάρεις ολόκληρο ξενοδοχείο :shock::shock::shock: ...Και μόνο που το διάβασα αγχώθηκα :shock::shock: . Λίγη υπομονή ακόμα και ο Οκτώβρης έρχεται!!!!!!!!!!! Το αγοράκι σου θα σε απολαύσει!!!!

Άννα Μαρία πάρε νωρίτερα την αναρρωτική..Κάτσε να χαλαρώσεις και να προετοιμαστείς για το μεγάλο γεγονός!!!!

Κατερίνα μου (kangaroo) δελφίνι σωστό η κορούλα σου ε;; Αχ να είχα κι εγώ μια πισινούλα να βουτούσα τώρα...

Καλώς μας ήρθες Κάλλη μου! Καλά περάσατε;; Χρόνια πολλά και στη μικρούλα σου!

Καλή αρχή και σε όλα τα μαθητούδια της παρεούλας μας που ξεκινούν τη Δευτέρα (έστω και χωρίς βιβλία...).

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Εγώ είχα σεμινάριο σήμερα το πρωί, κι ευτυχώς δε θα πάω απόγευμα! Καλά, μιλάμε, τα υποχρεωτικά σεμινάρια όλων των ειδικοτήτων είναι απλά για τα προσχήματα. Είναι τόοοοοοοοσο χάλια που πραγματικά δε νομίζω ότι κάποιος τα παίρνει στα σοβαρά, εκτός από μερικούς συναδέλφους πολύ χαμηλού iq. Τι να πω... Σήμερα μας είχε δυο ώρες και μας έπρηζε για τα αναλυτικά προγράμματα των γυμνασίων, ενώ το σεμινάριο ήταν για τα λύκεια, κι αυτό επειδή τα αναλυτικά στα λύκεια δεν έχουν αλλάξει ακόμα!!!! Και καλά, μας τα έλεγε πληροφοριακά, μήπως διοριστούμε κάποια στιγμή σε γυμνάσιο ή μήπως έχουμε παιδιά στο γυμνάσιο. Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να διοριστώ σ' ένα χρόνο σε γυμνάσιο, και να τα θυμάμαι όλα αυτά που μας είπαν σήμερα... Αφήστε που, ούτως ή άλλως, στα εσπερινά δεν ισχύει καμία αλλαγή!

Ό,τι να 'ναι εντελώς...

Μας φέρανε και τη συρταριέρα σήμερα, είναι τέλεια και το χρώμα της ταιριάζει φοβερά με τον καναρινί τοίχο!!!

Είδα και το σλινγκ που παρήγγειλα, έβαλε η κοπέλα που τα ράβει τη φωτογραφία στο προφίλ μου στο φέισμπουκ. Είναι τέλειο!!!!!!!! Παρήγγειλα δύο, ένα απλό τυρκουάζ κι ένα με θέμα το σκάκι, επειδή ο άντρας μου είναι σκακιστής! Νομίζω θα το λατρέψει και όταν δεν έχει μέσα τον Ανδρέα, θα το κάνει κασκόλ και θα το φοράει σκέτο!!!

Ανθή, μεγάλο ζόρι η δουλειά σου τελικά... Τουλάχιστον σε πληρώνουν ικανοποιητικά και σου κολλάνε ένσημα; Γιατί με τα φροντιστήρια έχω ακούσει ιστορίες για αγρίους...

Κατερίνα, Μαράκι, Καγκουράκι, Κάλι, σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μενα.Εχω αρκετες μερες να μπω αλλα με τη δουλεια και το μικρο δεν προλαβαινω και πολλα...Δεν προλαβα να διαβασω νεα σας ..Ελπιζω να στε καλα ολες...

Εγω εχω το Νικολα με πυωδη αμυγδαλιτιδα ..Παιρνει αντιβιωση και ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα..Τρεις μερες ειχε πυρετο και δεν ετρωγε καθολου..

Αννα Μαρια μεγεια τα επιπλα !!!Αντε λιγος καιρος εμεινε..

Κανγκουρακι καλη ξεκουραση στην αδεια ...Να περασεις καλα με τη μικρησου...

Εγω ευτυχως επειδη τις προηγουμενες εβδομαδες δουλεψα πολλες ωρες πηρα τρια ρεπω αυτη την εβδομαδα ..

Αυτα απο μενα φιλια σε ολες ...Καλο βραδυ

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε;;;

Άννα Μαρία φαντάζομαι τη βαρεμάρα σου στο σεμινάριο :lol::lol::lol: Με γεια η συρταριέρα σας! Φαντάζομαι πως το δωμάτιο του μπεμπουλίνου σας θα είναι υπέροχο! Όσο για το καναρινί πολύ πρωτότυπο χρώμα. Ζωντανό και ουδέτερο! Μου αρέσουν τα ουδέτερα χρώματα. Να μη φωνάζουν ότι είναι αγορίστικα ή κοριτσίστικα!

Όσο για τη δουλειά μου, μόνο η διόρθωση είναι το μεγάλο αγγούρι.Αυτό βέβαια δεν το τραβάνε όλοι οι καθηγητές.Εγώ έχω 10 τμήματα έκθεση και γι' αυτό τραβάω τα πάνδεινα :evil::evil::evil: .Μου κολλάνε ένσημα και μου δίνουν πολλές ώρες κάθε χρόνο εν αντιθέσει με άλλα φροντιστήρια. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δε μας δίνουν τα δώρα μας (Χριστούγεννα, Πάσχα, επιδόματα αδείας).Το συνήθισα κι αυτό τόσα χρόνια. Άλλωστε σε λίγο καιρό κανείς δε θα παίρνει δώρα έτσι όπως πάει η χώρα :evil::evil::evil: ..

Γεια σου Όλια! Ευτυχώς πήρες τα ρεπό σου και ξεκουράστηκες λίγο. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός σπίτι, παιδί και δουλειά είναι λίγο ζόρικος...

Τα φιλιά μου σε όλες σας!

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσούδια!!! Τι μου κάνετε?

Ανθή εγώ να δείς πόσο αγχώνομαι όλο το καλοκαίρι αλλά κι εσύ 10 τμήματα έκθεση :shock::o:shock::o πονοκέφαλος μ' έπιασε.... :shock::o:shock::o

Όλια περαστικούλια στο Νικόλα σου :( τι κρίμα εύχομαι να γίνει σύντομα καλά, ευτυχώς που πήρες τα ρεπώ σου να είσαι δίπλα του τώρα που είναι αρρωστούλης....

Κάλη μου να στα εκατοστήσει η πριγκιπέσσα σου!!! Καλώς ήρθατε!!!

Άννα Μαρία μου άσχετα σεμινάρια.... Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι πιο βαρετό (-|(-|(-| Με γειά η καινούρια συρταριέρα!!!!

Κατερινάκι καλά να περάσετε με την Αγγελικούλα, απόλαυσε την άδειά σου με το κοριτσάκι σου!!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες

σημερα ξαναπηγα στο νηπιαγωγειο και ηρθαν αλλες δυο,πολυ προθυμια ομως δεν μπορω να πω,ενδιαφερον μηδεν οι κυριες τελοσπαντων................

Καλη να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου να τα κατοστισει να ειναι γερη και καλοτυχη!!!που ειναι αυτη η τουρτα να θαυμασουμε τη δημιουργια σου;;;καλη αρχη στην κουκλα σου ευχομαι και απο εδω,εχεις καθολου αγχος;;βιβλια θα παρουμε αραγε;;;

Ολιακι περαστικα στον Νικολακη,ειναι καλυτερα;;

Αννα Μαρια καλο κουραγιο με το σχολειο και μεγεια τη συρταριερα

Ανθη και Αθανασια θα πανε παιδικο σταθμο τα παιδακια σας;;;

πολλα φιλια κοριτσια μου σε ολες!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα, καλημέρα!!!!

Κατερινάκι μου ο μικρός μου δεν θα πάει παιδικό και ο κύριος λόγος είναι 1! Για να πάει πρέπει να πάει σε ιδιωτικό και το κόστος εδώ είναι πολύ ακριβό, λόγω του ότι έχουν το μονοπώλειο ζητάνε 500 ευρώ το μήνα :shock: οπότε το θεωρώ χαζό να δώσω τόσα λεφτά εφόσων δεν υπάρχει ανάγκη και είμαι σπίτι... Φυσικά εάν είχα τη δυνατότητα για δημόσιο ή έστω κάτι φθηνότερο στα πλάισια του φυσιολογικού, θα ήθελα πολύ να τον στείλω για να αρχίσει σιγά σιγά να ξεκολλάει από μένα, είναι αρκετά κοινωνικός μπορώ να πώ αλλά σίγουρα θα τον οφελούσε περισσότερο...

Anyway δεν έχω άλλη επιλογή οπότε άλλος ένας χρόνος μαζί με το ζουζούνι μου που δεν θα με χαλάσει φυσικά καθόλου :x:x:x

Εσείς πάλι πήγατε για καθάρισμα? Πότε τελειώνετε?

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσαροι!

Τι κάνετε;

Εγώ είμαι πολύ πεσμένη αυτές τις μέρες. Όχι ψυχολογικά, αλλά σωματικά. Νιώθω τρομερή κόπωση, ακόμα κι αν δεν έχω κάνω απολύτως τίποτα. Μη σας πω ότι αυτό φταίει, δηλαδή το ότι δεν κάνω σχεδόν τίποτα, ούτε στο σπίτι, ούτε στο σχολείο. Ίσως, βέβαια, να φταίει και η διαδρομή για το σχολείο, αφού είναι περίπου 35 λεπτά να πάμε κι άλλα τόσα να γυρίσουμε.

Και το χειρότερο είναι ότι 26 και 28 Αυγούστου μας έχουν βάλει υποχρεωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς των εσπερινών σχολείων, στη Λευκωσία (άλλη μία ώρα πήγαινε-έλα), οκτώμιση το πρωί με δύο το μεσημέρι, και μετά το απόγευμα σχολείο!!!!!!!!!! Φυσικά για μένα αυτό είναι αδύνατο, όλοι οι συνάδελφοι μου είπαν να πάρω άδεια, ο βοηθός διευθυντής μου είπε να το συζητήσω με το διευθυντή μήπως και μπορέσω να απαλλαγώ από το σεμινάριο και να πάω απλά σχολείο το απόγευμα (που το προτιμώ κι εγώ), αλλιώς να πάρω άδεια. Δεν παίζει με τίποτα αυτό το πράγμα, δε θα διακινδυνεύσω την υγεία του μωρού μου για τα χαζοσεμινάριά τους...

Ανθή, είχα και μια άλλη ιδέα για το παιδικό δωμάτιο: να κάνω κάποια ζωγραφιά στον τοίχο. Πήγα χτες στο βιβλιοπωλείο του θείου μου, και η θεία μου που ασχολείται πάρα πολύ με διακόσμηση και ζωγραφική μου πρότεινε χρώματα και σχέδια. Θέλω κάτι πολύ απλό και μπεμπέ, και κυρίως όχι ήρωες από κινούμενα σχέδια! Σκέφτομαι κάτι σε ζωάκια, λουλουδάκια, καραβάκια... :)

Κατερίνα, καλά, μέχρι πού θα πάει αυτό, να κάνετε και τις καθαρίστριες στο σχολείο; Οι δασκάλες δεν κάνουν κάτι; Η δουλειά τους είναι σίγουρα πάρα πολύ κουραστική, αλλά κανονικά πρέπει κι αυτές να βοηθήσουν. Στο κάτω-κάτω, εσείς πληρώνετε κι αυτές πληρώνονται. Εγώ θα αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα να έχω τις μανάδες των παιδιών να καθαρίζουν...

Αθανασία, 500 ευρώ ο παιδικός σταθμός;;;;; Καλά, τι παιδικός σταθμός είναι αυτός; Έχει πατώματα από χειροποίητο ψηφιδωτό, κρυστάλλινους πολυελαίους και δίνουν στα παιδιά καθημερινά χαβιάρι και αστακό; Ο Χριστός και η Παναγία... Σίγουρα το καλύτερο είναι στην ηλικία που είναι ο Πανούλης να πάει σχολείο, αλλά δε θα ξεπουληθείτε κιόλας!!!!!

Κάλη, Όλια, πολλά φιλιά!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!! Καλέ που χαθήκατε όλες :shock: πάλι γυρνοβολάτε :lol::lol::lol:

Άννα Μαρία μου άστα να πάνε το έχουν παρακάνει γι' αυτό κι εγώ θα τον στείλω μια και καλή προνήπειο του χρόνου.... :roll::roll::roll: Πολύ σας παιδεύουν μ' αυτά τα σεμινάρια αμάν, μακάρι να σε απαλλάξουν να ηρεμήσεις....

Οι υπόλοιπες που είστε? :-w:-w:-w Φιλιά πολλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...