Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άσε, Κατερίνα, έχω αγχωθεί πολύ μ' αυτήν την ιστορία...

Όσο για τα ψώνια, πρώτον δε μ' αρέσουν τα ψώνια καθεαυτά, και δεύτερον, με τόσο άγχος, τι να χαρώ; Άσε, άσε...

Νόστιμη ακούγεται η κοτοσαλάτα. Είναι πατατοκοτοσαλάτα δηλαδή! Εγώ θα έβαζα και το κρεμμυδάκι και ίσως και λίγη πιπεριά ή μαϊντανό!

Ανθή, να χαίρεσαι τον άντρα σου, ξέχασα να σου πω!

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχούλες σας!!! Ααααχ επιτέλους πέρασε κι αυτή η μέρα, όλο το καλοκαίρι τη σκεφτόμουν :roll: Βέβαια σήμερα το σπίτι είναι λες κι έχει περάσει τυφώνας αλλά τουλάχιστον τώρα θα το τακτοποιήσω χωρίς την κρίση που με πιάνει για το αψεγάδιαστο όταν περιμένω κόσμο...

Νάσια μου επιτέλους πέρασε κι αυτό το άγχος, εσύ πως πας κορίτσι μου με τη ζέστη, διάβασα ότι δεν αντέχεις άλλο ε? Δίκιο έχεις κάνε υπομονή... Εδώ σα να δρόσισε λιγάκι, έβαλε και αεράκι και η θάλασσα έχει πάρει το χρώμα του βαθύ μπλέ που θυμίζει φθινόπωρο σήμερα, μ' αρέσει πολύ!!!! :D

Κατερινάκι μου τέλεια τα φαντάζομαι τα φαγητάκια σου και αρκετούτσικα είναι!!! Εγώ δεν τρελαίνομαι και τόσο για μαγείρεμα το βαριέμαι λίγο... προτιμώ τις δουλειές του σπιτιού μπορεί να με κουράζουν αλλά μετά μ΄αρέσει να το βλέπω καθαρό και περιποιημένο.... Ωστόσο μ΄αρέσει να απολαμβάνω και το ωραίο φαγητό από τα χεράκι άλλων κυρίως :lol::lol::lol: !!!!

Άννα Μαρία μου μην αγχώνεσαι το έχουν αυτό κάποιοι γιατροί να σε τρελαίνουν.... :o Είμαι σίγουρη όμως ότι όλα θα πάνε καλά και το μωράκι σου δε θα ρθεί πριν την κανονική του ώρα ;)

Αυτάάά τα νεάκια μου!!! Αυτή τη στιγμή θα ήθελα ένα φρεντοτσίνο με γεύση σοκολάτα ;)

Δημοσίευση

Αθανασία, κι εγώ κάπως έτσι είμαι! Όταν περιμένω κόσμο, το σπίτι πρέπει να είναι τέλειο. Όλα καθαρά, όλα στη θέση τους. Αλλά και τα φαγητά πρέπει να είναι τέλεια. Ποτέ δεν παίρνω απ' έξω. Πρέπει να είναι όλα απ' τα χεράκια μου! Και στα γενέθλιά μου, που προσφέρθηκε η μάνα μου να παραγγείλει κούπες απ' έξω, το σκυλομετάνιωσα, γιατί ήταν απαίσιες.

Τέλος πάντων. Κάπως μου πέρασε το άγχος, αλλά όσο να 'ναι το σκέφτομαι. Για να δούμε τι θα δείξει αύριο η καλλιέργεια...

Δημοσίευση

ΤΙ κάνετε κοριτσάκια? Εμείς μεγαλώνουμε. Πήγαμε παιδιατρο και φτάσαμε 4150 γρ! Ευτυχως το σιροπι βοηθησε κάπως με τους κωλικους.

Αθανασία μου να χαίρεσαι τον καλό σου εστω κι αργά!!

Αννα Μαρία μην αγχώνεσαι κι όλα καλά θα πάνε. Περιμένουμε τα νέα σας από το γιατρο. Εμείς πήραμε το καρότσι cam.Τα πήραμε όλα από το mari kali στη Λευκωσία. Πολύ καλές τιμές. Το κατάστημα όμως έμαθα ότι εκλεισε. Εχει στη Λεμεσο και στην Πάφο τώρα. Πάντως το καροτσι μας ο αντιπροσωπος είναι ο Αγαπιου στη Λευκωσία.

Κατερινα μου ωραία ακουγεται η κοτοσαλατα σου. Θα την δοκιμασω καμια μερα.

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν?? Πολλά φιλια!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!χαθηκα λιγο αλλα ημουν στην μαμα μου και καθε μερα ειχαμε και κατι να κανουμε με αποτελεσμα να μην προλαβαινω να μπω καθολου!!!!

ανθη μου η παστιδα εινα κοντα στην κρεμαστη,διπλανο χωριο!

κατερινακι μου τελειο το μενου σου!κι εμεις ετοιμαζομαστε για τα γενεθλια της μικρουλας μου που θα τα κανουμε 3-9!

αννα μαρια μου ασε τον εαυτο σου ελευθερο κι απολαυσε το καθε λεπτο αυτης της μαγικης περιοδου!!!!ολα καλα θα πανε!!!!ενημερωσε μας για την καλλιεργεια σου!!!!!!

νασια μου ζεστενεσαι κοριτσακι μου,ε????κι εγω ετσι ημουν μιας και γεννησα 1-9!τι ζεστη θεε μου!χτυπουσε κατι 40αρια τρελα τοτε!θα περασει ομως!αυτο μονο να ειναι το προβλημα σου κι ολα τα αλλα να πηγαινουν τελεια!!!!!!

αθανασια μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κοπελα μου αν και λιγο καθυστερημενα!!!!!!!

μαρακι μου τι παιδαρος ειναι αυτος καλε?παντα γερος να ειναι!!!!!!εσυ εισαι καλα????

ανθη μου μια μερα ερχεται η κορη μου οταν ηταν 3 ετων και μου λεει:μανουλα σ'αγαπω τοσο πολυ μεχρι... το δεντρο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ντααααααν εγω!!!!!αυτο για καλο το ειπε???της φαινοταν ομως τοσο ψηλο το δεντρο κι ας ηταν λιιιγο πιο ψηλο απο'μενα μονο!!!χα χα χα !!!!!!!!!τελεια ειναι τα τερατακια μας!!!!!!!!χωρις αυτα τι νοημα θα ειχε η ζωη αραγε???

τα υπολοιπα κοριτσακι που χαθηκατε?διακοπουλες?????

πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!παω να παρω ενα δωρακι για ενα γαμο!!!!!με την ευκαιρια να κανουμε και μια βολτουλα!!!!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Πήρα την καλλιέργεια: το ουρεόπλασμα δεν έφυγε και επανήλθε και ο στρεπτόκοκκος. Ο γιατρός ευτυχώς δεν άρχισε τις υστερίες. Μου έδωσε πάλι αντιβίωση και κολπική κρέμα και είπε ότι όταν τελειώσει αυτή η θεραπεία θα μου δώσει χάπια για ενίσχυση της άμυνας του κόλπου.

Αμάν πια μ' αυτήν την ιστορία.... Είχε καμία παρόμοια εμπειρία;

Δημοσίευση

αννακι-μαρακι μου μην μου στεναχωριεσαι!!!!!ολα τελεια θα πανε!να λεμε δοξα το θεο που υπαρχουν οοοοολα αυτα τα φαρμακα και μας βοηθανε να κανουμε ........ τα ονειρα μας πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!! Τι κάνετε κοριτσακια? Τι ζεστη και σημερα!!

Αννα Μαρία μου πάρε και αυτη την αντιβιωση κι όλα θα πάνε καλά μην αγχωνεσαι. Ο στρεπτοκοκκος νομιζω ότι απλά δεν σε γεννανε φυσιολογικα αλλά δεν είμαι σιγουρη...Σου ευχομαι τα καλυτερα!

Κάλλι μου τι κάνεις? Η μικρή σου?

Οι υπόλοιπες? :D

Δημοσίευση

Μαρία, ο στρεπτόκοκκος μπορεί να προκαλέσει βρογχοπνευμονία στο νεογέννητο την ώρα την γέννας, οπότε λογικό είναι να μην σε γεννάνε κανονικά. Τον στρεπτόκοκκο δεν τον φοβάμαι. θα φύγει. Το ουρεόπλασμα έχει κατσικωθεί και δε φεύγει...

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες πινω φραπεδακι και κερναω!!!

αυτες τις μερες με εχει πιασει μια κριση μαγειρικης συνεχεια κατι φτιαχνω χθες εφτιαξα ντοντας φουρνου και κεικ σοκολατας με μπανανα,τις προηγουμενες κρουασανακια και λουκανοπιτακια,εχω και τα παιδια συνεχεια κατι θελουν μαρεσει κιολας να μαγειρευω και να δοκιμαζω καινουργιες συνταγες,αντε κοντευουν και οι δικες μας διακοπες ..........θα κανουμε τα γενεθλια μας και μετα βουρρρρρ

Αθανασία, κι εγώ κάπως έτσι είμαι! Όταν περιμένω κόσμο, το σπίτι πρέπει να είναι τέλειο. Όλα καθαρά, όλα στη θέση τους. Αλλά και τα φαγητά πρέπει να είναι τέλεια. Ποτέ δεν παίρνω απ' έξω. Πρέπει να είναι όλα απ' τα χεράκια μου!.

και μενα μου αρεσει να ειναι καθαρο και τακτοποιημενο το σπιτι αλλα με τα παιδια δεν τα καταφερνω παντα εγω καθαριζω και συνεχεια τα ντουλαπια εχουν αποτυπωματα απο μικρα χερακια,το σαλονι εχει γινει παιχνιδοτοπος και το τραπεζι του σαλονιου εδω και χρονια ειναι αδειο γιατι τα ζουζουνια το εχουν κανει παγκο εργασιας :D αφηστε που μου εχουν καταχτυπησει ολα τα επιπλα τελοσπαντων γερα να ειναι και ολα θα γινουν συμφωνητε;;;;μου εχει περασει πια η υστερια του πρωτου χρονου που το σπιτι δεν ηταν οπως το ηθελα........

Αννα Μαρια το ουρεοπλασμα τι προκαλει στο μωρο;;;ελπιζω και ευχομαι να απαλλαγεις συντομα απο ολα αυτα κοπελα μου

Καλη την τουρτα εσυ θα την κανεις για τα γενεθλια της κορουλας σου;;;σκεφτηκες τιποτα;;

πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια !!!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Πολύ αραιές οι επισκέψεις στο καφενεδάκι μας αυτές τις μέρες.

Εμείς περιμένουμε τον ελαιχρωματιστή (εδώ και μία ώρα). Θα βάψουμε τα τρία υπνοδωμάτια.

Κατερίνα, εγώ δεν έχω αυτή τη μανία να είναι όλα στην εντέλεια πάντα, μόνο όταν έχω κόσμο!

Κρίση μαγειρικής ε; Γιάμ! Καλά κάνεις, απ' το να τρώνε συσκευασμένες αηδίες, καλύτερα σνακ και γλυκά απ' τα χεράκια σου!

Το ουρεόπλασμα δεν προκαλεί απολύτως τίποτα στο μωρό, απλά αν δε φύγει μπορεί να αδυνατίσει τις μεμβράνες του σάκου και να προκαλέσει πρόωρο τοκετό. Τώρα κάνω θεραπεία, και νιώθω ότι γίνεται δουλειά! Για να δούμε! Θα έχω καθαρίσει ή πάλι απ' την αρχή;

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια, τι κάνετε? Εμείς καλά είμαστε, ζεσταινομαστε!

Κατερινάκι κριση μαγειρικής εσυ?? Εγω κριση καθαριοτητας αλλα με τετοια ζεστη δυσκολα τα πραγματα!!

Μόλις εφτιαξα ψωμι...να φαω μια ζεστη φετουλα με τυρακι!!

Αννα Μαρια ευχομαι να φυγει το ουρεοπλασμα και να ηρεμησεις!!

Οι άλλες πού είναι? Πηγαν διακοπές? Από σημερα φευγουν σιγα σιγα όλοι μας οι φιλοι για διακοπές και εμείς θα μείνουμε εδώ!! :( Ελπιζω να καταφερουμε να πάμε καμια εκδρομούλα...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε?

αννα μαρια μου ηρθε ο ελαιοχρωματιστης ή ακομα τον περιμενετε?????? :lol::lol::lol::lol:

μαρακι μου οταν τελειωσεις το δικο σου σπιτι θελεις να ερθεις και στο δικο μου τωρα που σε επιασε η κριση σου να κανεις και την εκδρομουλα σου στη θεσσαλονικη που σου αρεσει κιολας??????αχ εμενα γιατι δεν με πιανουν συχνα τετοιες κρισεις???????? :lol::lol::lol:

κατερινακι μου φετος για πρωτη χρονια θα την παραγγειλω απ'εξω την τουρτα!επειδη ομως θα ειναι πολλα ατομα και εχει γενεθλια κι ο αδερφος μου την ιδια μερα,θα του κανω μια τουρτιτσα σε σχημα μπαλας γιατι εχει πορωση με το μπασκετ ολοκληρος αντρας!!!!!!!!!!περυσι την εκανα την μινι μαους,προπερσυ τον νεμο,μια χρονια ενα κουνελακι κι αλλες πολλες!φετος απ'εξω!!!!!εχω ξεκινησει να φτιαχνω πραγματα και να τα βαζω στην καταψυξη γιατι αν τα αφηνα τελευταια στιγμη δεν θα προλαβαινα τιποτα!!!!

οι υπολοιπες διακοπουλες???????????θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κάλι μου, ήρθε! Κλείστηκε στο παιδικό και δεν ξέρω τι κάνει! Μπορεί να είναι τζάνκι και να εισπνέει την μπογιά!

Χαχα, μ' αρέσει που την τούρτα της κόρης σου θα την πάρεις απ' έξω και του αδελφού σου θα την φτιάξεις εσύ!!!

Μαρία, κι εμείς μια απ' τα ίδια. Εδώ, δε θα πάμε πουθενά. Δηλαδή εγώ δε θα πάω πουθενά, γιατί ο άχρηστος ο άντρας μου θα πάει δέκα μέρες Μυτιλήνη στη βάφτιση του παιδιού του αδελφού του (ο οποίος ταυτόχρονα χωρίζει κιόλας!). Οπότε, αφού έχει χωρισμό μέσα η ιστορία, δε θα περάσει καλά. Αυτό σκέφτομαι και χαίρομαι, χι χι! :twisted::twisted:

Πάντως ο Στέφανος είναι κούκλος! Θέλω να φάω την οθόνη!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!!!!

Τί κάνετε????? Εγώ εδώ, ζεσταίνομαι, έχω τις συσπάσεις μου - για την ακρίβεια με καταέκραξε ο γιατρός μου εχθές που δεν έλεγα τίποτα τόσον καιρό - και φυσικά μου έδωσε χάπια, μαγνήσιο και γιουτοπάρ. Για να δούμε πώς θα πάει, ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις γιατί ακόμα έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου....είμαι στην 28η εβδομάδα ακόμα! Ο γιατρός μου είπε απόλυτη ξεκούραση..... η μικρή είναι στην μαμά μου από χθές αλλά την πεθύμησα και σήμερα θα πάω κι εγώ να κοιμηθώ εκεί!!!!

Τώρα πίνω το γαλατάκι μου...σοκολατούχο γιατί απ'το άλλο....μπλιάξξξξξ!!!!

Άννα Μαρία μου ο γιατρός δεν σου έχει πεί για ποιόν λόγο μπορεί να μην έχει φύγει ακόμα το ουρεόπλασμα????? Τόσες αντιβιώσεις και αλοιφές πιά......γιατί δεν ανταποκρίνεται στην θεραπεία ο οργανισμός????? Ήρθε επιτέλους ο ελαιοχρωματιστής?????? Άντε με το καλό να ξεμπερδέψετε κι απ'αυτό το ντέρτι!!!!!

Μαράκι μου τί κάνει ο μπουμπούκος ο Στεφανάκος????? Ούτε κι εμείς δεν θα πάμε πουθενά κοριτσάκι μου......θα μείνουμε οι δυό μας να τα λέμε στο καφενεδάκι μου φαίνεται!!!!

Κατερινάκι μου μ'αυτά τα φαγητά σου.......να σου στείλω την διεύθυνσή μου να μου στείλεις μερικά ταπεράκια??????

Κάλι μου τί κάνεις???? Χρυσοχέρα κι εσύ σαν το Κατερινάκι μας ε????? Εγώ με την ζαχαροπλαστική δεν το'χω καθόλου!!!! Καλά και την μαγειρική την βαριέμαι απίστευτα αλλά ότι καταπιάνομαι το κάνω πολύ καλό......

Ανθή μου τί κάνει ο Πανούλης????

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Νάσια, στην περίπτωσή μου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! Απ' ό,τι έχω διαβάσει πάντως, το ουρεόπλασμα είναι πάρα πολύ έντονο μικρόβιο, και δε φεύγει εύκολα. Διάβασα για περιπτώσεις που χρειάστηκαν 6-7 μήνες να το ξεφορτωθούν. Αν σκεφτείς ότι στην εγκυμοσύνη το ανοσοποιητικό είναι χάλια, ε, τι άμυνες θα έχει ο οργανισμός για να το διώξει; Μετά από αυτή τη θεραπεία είπε ότι θα μου δώσει ειδικά χαπάκια για την ενίσχυση της άμυνας του κόλπου. Για να δούμε...

Δημοσίευση

Κάλλι μου τι κάνεις??Χρυσοχέρα!!!Ευχαρίστως να έρθω Θεσ/κη αλλά να έρθω για δουλειές??? ή να πάμε για καφεδάκι??? :lol: Θα έρθει τώρα το Σεπτέμβρη ο άντρας μου στην έκθεση και έχω σκάσει που δεν θα μπορέσω να έρθω κι εγώ!!

Νάσια μου ξεκουράσου και πρόσεχε..είναι νωρίς για να έχεις συσπάσεις. Τα γιουτοπαρ τα έπαιρνα κι εγώ κι έιχα ταχυκαρδίες, οποτε αν σου συμβει μην αγχωθείς, είναι φυσιολογικό!! Εμείς εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!

Άννα Μαρία μου καλά βαψίματα!! Οσο για τον κούκλο μου εχω και φωτο στο προφιλ μου...τις είδες??

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια

δεν κατάφερα να μπω τις προηγούμενες μέρες και είδα έχετε γράψει τοοοοόσα πολλά :o:o τι να πρωτοσχολιάσω :-t

Ανθή τι γλυκά λογάκια που σου λέει ο Πανούλης, αχ με κάτι τέτοια μας τρελαίνουν. Η δικιά μου προσπαθεί να πει μανούλα και με φωνάζει "μανούού" και λιώνω εγώ. Κατερίνα μου και ο δικός σου μεχρι και στην τουαλέτα σε σκέφτεται δεν έχεις παράπονο. Κάλι πολύ τρυφερό αυτό με το δέντρο φαντάσου πόσο μεγάλο φαινόταν στα ματάκια της. Αχ βρε κορίτσια τα παιδάκια μας είναι η απόλυτη ευτυχία στη ζωή μας οτιδήποτε άλλο είναι πολύ μικρό δίπλα τους.

Αθανασία χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου, αν και λίγο καθυστερημένα οι ευχές είναι ευχές!!!

Μαράκι πως είναι ο Στεφανάκος με τους κολικούς ηρέμησε ο μικρούλης, τον θηλάζεις? Εφτασε και τα 4 κιλά τέλεια το αντράκι σου. Οσο για διακοπές και βόλτες σε λίγο καιρό θα πηγαίνεις παντού με τον μικρούλη σου.

Αννα Μαρία μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι ελπίζω να περάσουν και τα δύο να μην χρειαστείς άλλη αντιβίωση και το μπεμπάκι σου να έρθει στη ώρα του άλλωστε ο γιατρός για σένα και το μωράκι σου φροντίζει. Βάφετε κίολας τι χρώμα θα το κάνεις το παιδικό?

Νάσια μου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι μας ξεκούραση ξεκούραση και πάλι ξεκούραση για το καλό της μπεμπούλας σου και δικό σου. Εχεις μια μεγάλη αγκαλια!

Κατερίνα μου για τα φαγητά και τα γλυκά σου δεν το σχολιάζω χρυσοχέρα χρυσοχέρα περιμένω πακέτο κι εγώ :lol::lol::lol: έχω και ένα παιδί να ταίσω :lol::lol::lol: . Κάλι και εσύ ετοιμασίες διαβάζω κι άλλη χρυσοχέρα στο καφέ άνετα δηλαδή σερβίρει ότι θέλουμε το καφέ μας.

Εμείς είμαστε ακόμα εδώ θα φύγουμε όμως την Παρασκευή για λίγες μέρες μέχρι την άλλη Πέμπτη και θα πάμε στην Κέρκυρα. Είναι ο άντρας μου απο εκεί και υπάρχει σπίτι, μ΄αρέσει πολύ έχω βέβαια να πάω απο πέρσυ το καλοκαίρι γιατι το ταξίδι είναι μεγάλο και θέλει μέρες...να δω πως θα τα καταφέρουμε με το ανταρτάκι μου στο αυτοκίνητο τόσες ώρες :lol::lol:

αυτά δεν θυμάμαι για την ώρα κάτι άλλο πάω να κάνω καμια δουλεια

Φιλια σε όλες :-h:-h

Δημοσίευση

Καγκουράκι, το παιδικό το βάψαμε κιτρινάκι. Στην αρχή τα έπαιξα, γιατί φαινόταν πάααρα πολύ έντονο! Τώρα που στέγνωσε, όμως, είναι πάρα πολύ ωραίο! Ούτε πολύ έντονο, ούτε ξεπλυμένο. Είναι ακριβώς όπως το ήθελα!

Τι χρώμα προτείνετε για τις κουρτίνες;

Αύριο θα βάψουμε το δωμάτιό μας γκρι με γαλαζομπλέ και το γραφείο απαλό μωβάκι.

Κέρκυρα ε; Μια χαρά! Αφού υπάρχει και σπίτι!!! Στο ταξίδι μάλλον θα πρέπει να κάνετε πολλές στάσεις. Πού μένεις, θύμισέ μου...

Δημοσίευση

αχ κερκυρα!!!!!!!τελειες αναμνησεις!!!!!!!!!!!!!καλα να περασετε κατερινακι!!!!!!

αννα μαρια πολυ ωραιο ακουγεται!κι εγω της κοντεσας μου κιτρινο με μωβακι της το εχω!εσυ μπορεις να το συνδιασεις και με λαχανι αλλα και με γαλαζιο για το μικρο αντρακι σου!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω καλε για τα καλα σας λογια!!!!!!!μου αρεσει παααααρα πολυ η "κουζινα"!!!!!ειναι η μεγαλη μου αγαπη!!!!!!ευτυχως δεν μου φαινεται!!!!!!!!μονο 500 κιλα ειμαι!αλλα προσεχω για να διατηρουμε ετσι!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλη ομοιοπαθουσα και εμενα μου αρεσει η κουζινα και να δοκιμαζω καινουργιες συνταγες και να πειραματιζομαι, με τις τουρτες τελευταια εχω κολησει με τη ζαχαροπαστα,πρεπει να τα πουμε καποια στιγμη να ανταλαξουμε και συνταγες :D

Αννα Μαρια και εγω με γαλαζιο θα σου ελεγα και εγω το δωματιο των μεγαλων κιτρινο με γαλαζιο το εχω,και οι κουρτινες ειναι συνδυασμενες κιτρινο-γαλαζιο

Κατερινακι να περασετε καλα στις διακοπες σας και με τη μικρη σιγουρα θα χρειαστειτε αρκετες στασεις φαντασου εγω με τα τρια ο ενας να κατουρησει ο αλλος να χ....ει :lol::lol: τελοσπαντων ωσπου να φτασουμε αμαν θα κανουμε,ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τα καλα σου σχολια στις φωτο μου ,παρε τη Νασια και ελατε να δοκιμασετε απο κοντα τα μεζεδακια μου,το σκ κανονιζουμε με τη Σοφια θα ερθει στο σπιτι μου και ειμαι πολυ χαρουμενη που θα τη δω απο κοντα

Νασιουλα μου να προσεχεις κοριτσι μου,το ξερω οτι ειναι δυσκολο με τη Μαμια να αλωνιζει αλλα πρεπει να προσπαθησεις μην βγει η μπεμπα πριν την ωρα της,αυτα τα κοριτσια ρε παιδι μου βιαστικα ειναι!!!!! :roll::o τα δικα μου δεν ηθελαν να βγουν μεχρι το τελος και στα τρια,δεν σου στελνω ταπερακια να παρεις τον αντρουλη σουκαι την Μαμια και να ρθειτε :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...