Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αντε ρε κοριτσια ελατε να το ξανανοιξουμε το καφενεδακι μας μια χαρα δεν τα λεγαμε;;

ελατε να πιουμε καφεδακι!!!!!!

εμεις τα ιδια,συνεχιζεται ο καυσωνας κι εδω και σημερα φυσαει ενας λιβας αλλο πραγμα μας κατακαψε,ακομα μπανια δεν καναμε τελη Αυγουστου λεμε να την κανουμε για διακοπες,

χρονια πολλα και σε οσες εχουν δικα τους ατομα που γιορταζουν σημερα,πολλα φιλια και σας περιμενω συντομα!!!1

Δημοσίευση

κατερινακι μου τι κανεις????μας αφησαν μονες οι υπολοιπες?τι κανουν οι αγορινες σου?????

κι εδω φυσαει εναν καυτο αερα αλλο πραμα!!!εχουμε καει κι εμεις!!!!δεν μπορουμε πια να κατσουμε στο μπαλκονι!!!!μεσα ή με τον ανεμιστηρα ή με το κλιματιστικο καθομαστε!!!!!χαλια μαυρα!!!!!

εμεις φετος διακοπες γιοκ!!!ο αντρας μου θα παρει αδεια τελος αυγουστου αλλα θα την βγαλουμε στη μαμα μου (ωωω!!!! τι πρωτοτυπο)!!!

οι υπολοιπες που εισαστε καλε????????????

Δημοσίευση

ελα ρε Καλη μου να σου κανω καφεδακι μιας που το ανοιξα σημερα;;;

τα αγορια μου ειναι μια χαρα ορεξη να εχεις να τρεχεις,να παιζεις και να φωναζεις με τις αταξιες που κανουν συνεχεια τα ζιζανιακια μου,κι εμεις λεμε να βγουμε εξω και φυσαει πολυ τον μικρο θα τον παρει ο αερας :lol::lol: η κουκλιτσα σου τι κανει;;;

η μαμα σου εχει εξοχικο;;;που;;;;

Δημοσίευση

κατερινιω μου ενα φραπεδακι παγωμενο τωρα θα το επινα πολυ ευχαριστως!!!!αφου κερνας κιολας!!!!

η μαμα δεν εχουν εξοχικο,εκει μενουν μονιμα,στην κερασια,λιγο εξω απο την θεσσαλονικη,αλλα εχουν 4 στρεματα κηπο και η μικρη τρελενεται!εχουμε φυσικα ο καθενας μας και το δωματιο του κι ολα ok!!!!την περναμε εκει γιατι εχει πολυ περισσοτερη δροσια!να φανταστεις οτι το βραδακι πολλες φορες φοραμε ζακετουλα!!!!!!βεβαια......κακα τα ψεματα!σαν το σπιτι σου δεν εχει πουθενα!!!αμα μας δεις πως παμε και πως φευγουμε θα γελας για κανενα 10ημερο!!!!!!!στο αμαξι δεν χωραει ουτε καρφιτσα να πεσει!!!!αστα!!!!!!γιουφτοι!!!!!

Δημοσίευση

Κερασια λεγεται και το χωριο μας,φανταζομαι εχει και θαλασσα κοντα τουλαχιστον κανετε τα μπανακια σας,ελα και σε εμας να δεις οταν φευγουμε για διακοπες τι κουβαλαμε μαζι με τρια παιδια ενας χαμος ασε!!!

Δημοσίευση

και εγω παω εξω με εχουν τρελανει τα παιδια μωρε γιαυτο δεν προλαβαινω να γραψω ειναι η ωρα του παιδιου να φανε να κανουν ,ουτε και αυτα ξερουν τι θελουν γιαυτο,τα τρελοζιζανια μου να φανταστεις ουτε καφε δεν προλαβα να κανω ακομα και περιμενω και κοσμο.........................

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια :D:D:D !

Πάει, χαθήκαμε εντελώς :(:(:(:(:( ....

Λοιπόν, αύριο φεύγουμε για Ρόδο!Άντε να ξεκουραστούμε λιγάκι!Σήμερα βέβαια τα έφτυσα με τις ετοιμασίες αλλά χαλάλι! Ευτυχώς πήρε η μαμά μου τον Πάνο και έτσι έμεινα μόνη μου να ετοιμάσω τα πράγματα με την ησυχία μου!

Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναμαζευτούμε! Τώρα το καλοκαιράκι λογικό είναι να γυρνάμε συνέχεια!!!!

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια

Ανθή καλές διακοπούλες να περάστε τέλεια! Είχα πάει μικρή στη Ρόδο, ωραία ήταν.

Κατερινάκι εσεις Αύγουστο ε? Φιλια στα αγοράκια σου.

Κάλη καλά θα είναι και στη μαμά σου και εμεις δεν έχει πολλές διακοπές φέτος.

Θα κολήσω δυο μέρες στον δεκαπενταύγουστο και μετά θα πάρω άδεια μια βδομάδα αρχές σεπτεμβρίου που θα λείπει η μαμά μου και δεν θα έχω που να αφήσω τη μικρή αλλά τότε δεν θα μπορεί ο άνδρας μου....χαχα

γι αυτό θα φύγουμε και αυτό το σκ να κάνουμε και κάνα μπανάκι

Φιλια σε όλες ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε? Πήγατε διακοπούλες? Δε βλέπω πολύ κίνηση.... :roll::roll:

Εγώ πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου γι' αυτό και απουσίαζα :(:(:(:(

Πήγα στο γυναικολόγο για ένα απλό τεστ παπ και κατέληξα μέσα σε 2 μέρες να κάνω επέμβαση για αφαίρεση ινομυωμάτων :o:shock: ...

Τέλος πάντων τώρα είμαι μια χαρούλα, το μόνο που μένει είναι να περάσουν οι 6 μήνες για τους οποίους μου έκοψε την περίοδο λόγω ενδομητρίωσης κι όλα καλά :):D:):D Έτσι εξηγείται και το γιατί δεν μπόρεσα να πιάσω σποράκι....

Αυτά τα νεάκια μου.... :ymdaydream::ymdaydream: Δε μπόρεσα βέβαια να διαβάσω όλα αυτά που έχω χάσει μιας και απουσιάζω τόσες μέρες αλλά περιμένω να δω τώρα ποια θα κεράσει καφεδάκι!!!!

Σας στέλνω πολλά :-*:-*:-*:-* και μιά τεράστια :YMHUG:

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες

Καλη μου τι γκαντεμια κι εσυ γιαυτο κι εγω πηρα αντισυλληπτικα δεν θα την αφησω την κυρια να κανει οτι θελει, οποτε θελω εγω θα μου ερθει :lol::lol: κι εμενα μεσα στις διακοπες θα μου ερχοταν και γιαυτο και το ρυθμισα

Αθανασια μου περαστικα σου,τι περιπετεια περασες κι εσυ αφου ειναι ολα ενταξει περασμενα ξεχασμενα ,ελα να σε κερασω καφε,σου ευχομαι με ενα σπορακι συντομα τωρα!!!!!

Καγκουρακι μου κι εσυ να δωσεις πολλα φιλακια στην Αγγελικουλα σου!!!

οι υπολοιπες που εξαφανιστηκατε παλι;;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα

Αθανασία περαστικά και απο μένα, όλα καλά τώρα? Είχες καμία ενόχληση ή τίποτα?

Θα περάσουν πάντως γρήγορα οι 6 μήνες και μετά βουρ για μωράκι.

Κάλλη σου τα χάλασε η περίοδος ε, υπομονή φαντάζομαι θα κάτσετε περισσότερες μέρες οπότε θα κάνεις και κανέ μπανάκι ;)

Λοιπόν καφεδάκια κερνάω εγώ σήμερα, ακούω παραγγελίες....

Τα φιλια μου σε όλες :)

Δημοσίευση

καλησπεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :D

καλε ποσο μου λειψε το καφενεε μας!

που απ οτι ειδαα δεν εχει και πολυ κινησηη, αλλα δεν πειραζει σας δικαιολογωωω, ειστε βολτουλες..

εγω απουσιαζα 2 βδομαδες τωρα γιατι ειχε προβλημμα το ιντερνετ!

διαβασα τα νεακια σας,

αθανασια περαστικα, οντως θα περασουν τσακ μπαμ αυτοι οι 6 μηνες και θα βαλετε μπρος για το μωρακι που θελετε :D καλη αναρωση :D

καλι στα χαλασε η καταραμενη? ΥΠΟΜΟΝΗ.. καλα να περνατεε :D

μαρακι ειδα οτι γεννησες, να σου ζησει ο αγοραρος, παντα δυνατος & με πολλα χαμογελαα :D

κατερινακι, κανγκουρο, αννα μαρα,νασια και σε ολα τα κοριτσια ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ :D

εμεις κατα τ'αλλα ησυχα περναμε εχουμε κανει 4-5 μπανακια ακομη..

εγω φουσκωνωωωωωωωω, γινομαι μπαλονακι.. αυταα :D

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσσάκια μου...τι κανει η παρεούλα?? Χαθηκα γιατι οπως θα είδατε...γέννησα!! Ο μικρός με κρατα απασχολημενη!! Ειναι πολύ ήσυχος αλλα επειδη δεν εχω καμια βοηθεια όταν κοιμαται τρεχω για τις δουλειες του σπιτιου!

Δεν σας διαβασα απλά είδα παραπανω ότι η Αθανασια νμας έκανε μια επέμβαση! Καλη αναρρωση κοριτσι μου και θα δεις πως θα περάσουν γρηγορα οι 6 μήνες!

΄Πολλά φιλιά σε όλες!~

Δημοσίευση

γεια σας γλυκα μου κοριτσακια!!!!!!!!!!!αθανασια μου περαστικα σου κουκλα μου!ευχομαι τωρα ολα να ειναο καλα και σε 6 μηνες......θα γινει της τρελης!!!!!!!

μαρακι(24) μου τι κανει ο στεφανακος σου?πως τα πατε?????

μαρια μου σε χασαμε!!!!!ευχομαι να κανετε πολλα πολλα μπανια ακομα!!!!!!!!

κατερινακια μου εισαστε καλα???????

οι υπολοιπες διακοπουλες?????????????

Δημοσίευση

μαρακι να σου ζησει και παλι, ενας κουκλος θα ναι, φαινεται απο την φωτογραφιαα!

ειναι και ησυχουλης ? μπραβοοο μπραβοοο, ευχομαι ο,τι καλυτεροο :D

καλλη μου τι κανεις?

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙΙ? :lol::lol::lol:

η καθεμια μας το γραφει διαφορετικαα..

οι υπολοιπες που ειστεεε, εγω κερναω σημερα καφεε!

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσια?? Μπήκα να πω ένα γεια και να πέσω για ύπνο γιατί είμαι πτώμα!!! :D Επειδή δεν έχω κάποια βοηθεια δεν κοιμάμαι και πολύ και σήμερα είμαι κομματια!

Μαρια μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Οχι πως θέλω να το παινευτώ αλλά ναι...είναι κούκλος!!!! :D:lol::lol:

Η φωτο που έχεις δεν παιζεται!! κουκλί!!

Κάλλι μου γλυκιά μια χαρά είναι ο Στεφανος μου!!! Πήγαμε και παιδίατρο σήμερα γίναμε 3600!!! Εβαλε 700 γρ μεσα σε μια βδομάδα!! Δοξα το θεό όλα καλά!!

Η μικρούλα σου????

Σας φιλώ όλες κοριτσάκια μου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...