Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άννα Μαρία ωραία ακούγεται η περιγραφή! Φαντάζομαι η γεύση θα είναι ακόμα καλύτερη!

Μην ανησυχείς για το ουρεόπλασμα.Εγώ άλλαξα 2 γυναικολόγους στην εγκυμοσύνη και κανένας από τους 3 δεν μου έδωσε αντιβίωση...Τι να πω;; Μου τη δίνει πάντως που κάθε γιατρός κάνει και λέει τα δικά του. Άντε μετά να τους έχουμε εμπιστοσύνη...

Όσο για το φύλο, αφού φάνηκε τσουτσούνι είναι σίγουρο.Ελάχιστες φορές μπέρδεψαν τον ομφάλιο με τσουτσούνι..Δε νομίζω πια να έπεσες στην περίπτωση..

Πού χαθήκατε οι υπόλοιπες;;; Απουσίες πολλές!!!

Φιλάκια!

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ανθή, δε νομίζω να μπέρδεψαν τον ομφάλιο λώρο με τσουτούνι (χε χε), αλλά ήδη μας είπε μία φορά μάλλον αγόρι, μία φορά μάλλον κορίτσι, και μία φορά αγόρι. Στον β' επιπέδου θα φανεί! Πάντως, αγόρι ήθελα από την αρχή, και ως αγόρια σκεφτόμουν τα έμβρυα και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Το κορίτσι θα είναι σοκ.

Όσο για τους γιατρούς, α, καλά. Θυμάμαι τις "Αποδείξεις" με τον Ευαγγελάτο, που είχε επισκεφθεί ένας συνεργάτης του 2-3 γιατρούς κι ο ένας του είπε ότι έχει προβληματικό διάφραγμα από τη γέννηση και να μην το πειράξουν, άλλος είπε για επέμβαση, άλλος για φαρμακευτική αγωγή! Τρέχα γύρευε!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!!!τι κανετε?εισαστε ολες καλα?????γιατι εχουμε τοσες απουσιες??????που ειστε ολες?

μολις εμαθα οτι γεννησε το μαρακι μας(μαρακι24)!!!!!!!!να σου ζησει κοριτσακι μου!!!!!!!με το καλο και οι υπολοιπες εγκυουλες!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κούκλες

τι ωραία νέα μας έφερες Κάλλη

Μαράκι να σου ζήσεις ο μικρούλης πάντα υγειής καλότυχος και ευτυχισμένος!!!! :D

Με το καλό και τα υπολοιπα κοριτσακια που περιμένουν τα μπεμπακια τους

Φιλια πολλά

Δημοσίευση

Κάλλη μας έφερες υπέροχα νέα!!!!!!

Να σου ζήσει Μαράκι ο μπεμπούλης σου :D:D:D:D:D:D:D !!!!! Εύχομαι να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένος και τυχερούλης στη ζωούλα του!!! Ανυπομονούμε να μας γράψεις για την εμπειρία σου!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου σημερα βαριεμαι αφορητα και πρεπει να κανω δουλειες....... :twisted:

ποια θα με κερασει καφεδακι;;;;;; :D

Μαρακι να σου ζησει ο μπεμπουλης να ειναι γερος και καλοτυχος,καλη λοχεια να εχεις και περιμενουμε συντομα την εμπειρια σου!!!!

εμεις τα ιδια συνεχιζω να εχω κοσμο καθημερινα χθες ηρθε μια θεια μου με τα ξαδερφια μου που ειχα ναδω πολυ καιρο και χαρηκα πολυ.....κατα τα αλλα τα ιδια ησυχια,αρχισαμε να ψαχνουμε και για διακοπες λεμε προς Παργα-Πρεβεζα να παμε σε ενα μερος που λεγεται παραλια και ειναι οτι πρεπει για τα παιδια εχει πολυ ρηχη θαλασσα,τουλαχιστον θα ψοφησουμε που θα ψοφησουμε να παιζουν στην παραλια πιο ανετα χωρις να ειμαστε κι εκει μεσα στην γκρινια :roll::lol::lol:

πολλα φιλια σε ολες το πηρα αποφαση παω για φασινα :(

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Μπήκα για ένα γρήγορο γειά....σε λίγο πάω για νάνι.....εδώ και μερικές μέρες έχω απίστευτη υπνηλία!!!!!!! Είναι και η ζέστη......σαν φυτό είμαι όλη μέρα............

Μαράκι μου να σου ζήσει ο μπεμπίκος!!!!!!!!!!! Να είναι γερός και να τον καμαρώνετε!!!! Καλή λοχεία κουκλίτσα μου!!!!!!!!!

Κατερινάκι μου Πάργα ε?????? Κι εγώ θα ήθελα πολύ να πάω προς τα κεί...έχω ακούσει τα καλύτερα για την Πάργα!!!!!!!

Ανθή, Κάλλι, Marie, Κανγκουράκι, Όλια, Άννα Μαρία, Αθανασία (συγνώμη αν ξεχνάω καμία) φιλάκιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Πού χαθήκατε ρε κορίτσια;

Εγώ δεν μπορώ, τα έχω πάρει με το ρατσισμό των Κυπρίων. Αυτή δεν είναι η χώρα που μεγάλωσα ρε παιδιά. Οι Κύπριοι ανέκαθεν υπήρξαν ανεκτικοί σε άλλες κουλτούρες και συμβίωναν μαζί τους, και μάλιστα η Λάρνακα θεωρούνταν κοσμοπολίτικη σε παλιότερες εποχές. Θυμάμαι στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο, είχαμε πολλά παιδιά από άλλες χώρες, Ρώσους, Βούλγαρους, Αφρικανούς, και ουδέποτε υπήρξε ο παραμικρός διαχωρισμός είτε εκ μέρους μας, είτε εκ μέρους των δασκάλων. Τώρα υπάρχει ένα φρικτό μίσος για όλους τους ξένους, κυρίως τους Άραβες, επειδή έρχονται πολλοί Παλαστίνιοι πολιτικοί πρόσφυγες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις τερατολογίες που ακούγονται, παίρνουν χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα και μας κοροϊδεύουν εμάς που αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε. Κανείς δεν ξέρει πόσα παίρνουν, το κράτος δε βγαίνει να πει τι γίνεται, και την πληρώνουν αυτοί οι άνθρωποι, μετανάστες και πολιτικοί πρόσφυγες, και τα παιδιά τους που υφίστανται το ρατσισμό στα σχολεία.

Όλοι όμως έχουν Φιλιππινέζες και γυναίκες από τη Σρι Λάνκα ως οικιακές βοηθούς στα σπίτια τους, όλοι προσλαμβάνουν αλλοδαπούς και βγαίνουν και φωνάζουν.

Συγγνώμη για το άσχετο, αλλά τα έχω πάρει.

Δημοσίευση

Δύσκολο θέμα.....κι εδώ στην Ελλάδα υπάρχει, αλλά έχουν γίνει και πολλά κουλά (θα μου πείς οι Έλληνες δεν κάνουν μ@λ@κίες????? Μόνο οι ξένοι?????)......δεν θέλω να διαχωρίζω τους ανθρώπους σε καμία "κατηγορία"......δεν με νοιάζει η εθνικότητα κανενός!!!!! Αλλά ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του και πρέπει να μπορεί και να την εκφράζει, ειρηνικά πάντα!!!!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σφάζονται επειδή διαφωνούν.....

Δημοσίευση

Εγώ τσαντίζομαι που όλοι τώρα με τα γεγονότα που έγιναν, βρήκαν αφορμή να βγάλουν τα απωθημένα τους, και ο κάθε πατριώτης ελληναράς βγαίνει και φωνάζει κατά των μεταναστών και των πολιτικών προσφύγων, λες και φταίνε αυτοί για την έκρηξη. Αντί να απαιτήσουν όλοι απόδοση ευθυνών, βρήκαν τα εύκολα θύματα και βγάζουν το άχτι τους.

Δημοσίευση

Ίσως να είναι όλα αυτά υποκινούμενα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το έγκλημα που έκαναν.......πάντα οι αθώοι και οι αδύναμοι την πληρώνουν την νύφη δυστυχώς!!!!!!!! Έχεις δεί κανένα μεγάλο κεφάλι να πληρώνει? Βλέπεις τί γίνεται κι εδώ σε μας......αυτοί που φταίνε συνήθως είναι και αυτοί που γαυγίζουν ότι τα κάνουν όλα για το κοινό καλό! Δυστυχώς παντού υπάρχει ρατσισμός σε όλες τις μορφές......γιατί αυτό τους βολεύει καλύτερα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι δε φωνάζουν οι "αριστεροί", δηλαδή αυτοί που είναι στην εξουσία και φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη. Φωνάζουν οι "δεξιοί" και οι "ακροδεξιοί", γιατί αυτό πραγματικά τους ενδιαφέρει, να προωθήσουν τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, το μίσος για τους Τουρκοκύπριους, οι οποίοι βροντοφωνάζουν ότι είναι Κύπριοι και όχι Τούρκοι και απαιτούν αποδέσμευση από την κηδεμονία της Τουρκίας. Δυστυχώς ο καθένας έχει πολλά απωθημένα και κολλήματα και τέτοιες περιστάσεις ευνοούν την έξαρση του εθνικισμού και του ρατσισμού...

Δημοσίευση

:lol::lol::lol: Στις επόμενες εκλογές να δείς τί πανηγύρι θα γίνει!!!!!!!!!!!!!!!! Στις προηγούμενες όποιος τολμούσε να πάρει τηλέφωνο...το τί άκουγαν από το στόμα μου......άνοιγα τον οχετό και όποιον πάρει ο χάρος!!!!!!!!!

Καληνύχτα καλό μου και να σκέφτεσαι το μπεμπάκι σου....μόνο αυτή η σκέψη είναι αισιόδοξη πλέον!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...