Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας!

Πέθανα σήμερα στο σχολείο... Κάθισα κι έβγαλα φωτοτυπία όλα τα κείμενα της εξεταστέας ύλης μιας τάξης γιατί τελείωσαν τα βιβλία, πράγμα που σημαίνει αρκετή ώρα στο φωτοτυπικό, γιατί οι μισές σελίδες βγαίνανε κομμένες, κι έπρεπε να τις ξαναβγάλω, μετά καθίσαμε με τη διευθύντρια να δούμε την παρουσίαση της αυριανής γιορτής και τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης, μετά έγραψα τα πρακτικά (χειρόγραφα, πεντέμιση σελίδες τετραδίου μεγάλου σχήματος), μετά είδαμε το πρόγραμμα της γιορτής με τους βοηθούς διευθυντές και μετά διπλώσαμε τα προγράμματα για αύριο. Ενώ συνήθως φεύγουμε στις οκτώ και τέταρτο τώρα που δεν έχει μαθητές, σήμερα φύγαμε εννιά και τέταρτο... Τι κούραση....

Κατερίνα, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση ο γιός σου να ξεχάσει αυτά που έμαθε! Το να του αγοράσεις ένα-δύο βιβλία να διαβάζει είναι πολύ καλή ιδέα. Είναι καλό να καλλιεργήσεις στο παιδί την αγάπη για το βιβλίο, χωρίς να τον πιέζεις, βέβαια. Επίσης, εμένα οι γονείς μου πάντα μου έπαιρναν αυτά τα βιβλία των διακοπών, που έχουν μέσα από παιχνίδια κ.λπ., όλη την ύλη της χρονιάς. Φυσικά εγώ δεν είμαι η πλέον κατάλληλη, θα σε βοηθήσουν καλύτερα τα κορίτσια που είναι δασκάλες.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον άντρα μου, ελπίζω να πιάσουν!!!

Σαμάνθα, φύγε, δε σε θέλουμε! :P

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;

Μαράκι 24 έφτασε ο καιρός και για σένα!!! Σε λίγο θα ζήσεις την ομορφότερη εμπειρία της ζωής σου!!! Με το καλό κοπέλα μου!

Νίκη απ' ό,τι βλέπω πλησιάζεις κι εσυ! Πιες τα φραπεδάκια σου μέχρι τότε γιατί μετά δε θα υπάρχει πολύς χρόνος για καφεδάκια :?:?:? ...

Αθανασία η δικιά μου η όρεξη να δεις πώς είχε ανοίξει χθες...Άστα. Σήμερα όμως ήμουν συνετή ;) !

Άννα Μαρία είδες που δεν πρέπει να χάνεις τις ελπίδες σου;; Αισιοδοξία πάνω απ' όλα! Ωραίο το σύστημα στην Κύπρο. Εγώ το διορισμό ούτε με κυάλι δεν τον βλέπω γιατί δεν υπάρχει χρόνος για ΑΣΕΠ...Δεν πειράζει όμως. Την υγειά μας να έχουμε!

Κατερίνα (Κangaroo) τι κάνεις; Πώς τα πας με τα διδυμάκια σου;;

Κατερίνα μου θα σου πω τι θα έκανα εγώ. Προτείνω να του πάρεις το βιβλίο που έχει την ύλη της Α Δημοτικού σε παιχνίδια, σταυρόλεξα κλπ.Τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ της Α Δημοτικού. Σε πολλά παιδάκια αρέσει αυτό το βιβλίο. Η αδερφή μου (εκπαιδευτικός επίσης) αυτό έκανε πάντα στα παιδιά της και τους άρεσε ;) !

Μαρία μου πώς τα περάσατε στα γενέθλια της φίλης σου;; Βρήκε παρεούλα και η κορούλα σου;; Πες μας τα νέα σου!

Γεια σου Κάλλη! Το ΣΚ σου ήταν λοιπόν γεμάτο κοινωνικές εκδηλώσεις! Καλά περάσατε;;

Samantha να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου! Άμα σου έχει μπει η ιδέα για δεύτερο βουρ στον πατσά που λένε! Όσο το αφήνεις τόσο σου φεύγει..Ρώτα και μένα :lol::lol::lol::lol:

Dolfin έχεις δίδυμα και θες τρίτο τώρα;;; Βρε κορίτσια τι αντοχές είναι αυτές;;; Αχχχ..γέρασα μου φαίνεται :lol::lol::lol::lol:

Σήμερα κορίτσια ήταν μια μέρα βαρεμάρας και πηξίματος. Δεν είχα δουλειές και μέχρι να έρθει το απόγευμα να βγούμε καμιά βόλτα έπηξα κι εγώ και ο Πάνος..Το απόγευμα πήγαμε κούνιες. Ο Πάνος πέρασε καλά. Εγώ πάλι έπηξα :lol::lol::lol::lol: ...Τις βαριέμαι τις κούνιες αλλά χαίρομαι που ο Πάνος περνά καλά. Δεν έχω λοιπόν να σας πω κανά νεάκι. Αύριο περισσότερα!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια...πρωινή εγώ σήμερα...Εχω στις 10 γιατρό κι έχω αγωνία από ότι καταλαβαίνετε!!

Ανθή μου σε ευχαριστώ πολύ!!

Άννα Μαρία μου μην στεναχωριέσαι κι αμα θέλει η εκπ/η υπηρεσία μια χαρά την δέχεται την αίτηση. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...Πολύ ζόρι στο σχολείο...να προσέχεις!!

Κατερίνα μου θα συμφωνήσω με την Ανθή...Πάρε από αυτά τα βιβλία που έχουν μέσα όλη την ύλη της χρονιάς και είναι σε στυλ παιχνίδι...κοιτα να μεταδώσεις στο παιδάκι σου ότι είναι παιχνιδάκια...αν το δεις να δυσανασχετεί μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ μαζί του με επιβράβευση..βάλτε δηλαδή μικρά βραβεία για κάθετι που κάνει σωστο...Ειδικά τώρα που θα πάει δευτέρα πρέπει να έχει καλές βάσεις από την πρώτη τάξη...Ελπίζω να βοήθησα!!

Σαμάνθα να χαίρεσαι το παιδάκι σου και άντε μπρός για το 2ο!!!! :D

Δεν θυμάμαι τι γράψατε οι υπόλοιπες...συγχωρέστε με...

Θα τα πούμε αργότερα αφού γυρισω από τον ντόκτορ!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!! :D

ειμαι η Ντινα ζω πλεον Τρικαλα κ εχω ενα γιο 21μηνων

κ εγω να πω την αμαρτια μου δεν εμπαινα συχνα παρα μονο οταν με απασχολουσε κατι για το λογο που αναφερατε(ομαδες κτλ)

αν δεν ειχα καποιο "θεματακι" δεν ηξερα που να παω :roll: σαν εξοριστη ενα πραμα :lol:

ελπιζω να τα λεμε εδω..πολυ ωραια η ιδεα του καφενε

μια μεγαλη ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου,θα με κερασετε και εμενα φραπεδακι;;;

σας ευχαριστω ολες για την απαντηση,αυτο το βιβλιο που λες Ανθη πιστευω να το εχουν ολα τα βιβιλοπωλεια ετσι δεν ειναι;;οσο για το πηξιμο που λες και εμεις μια απο τα ιδια,χθες φυσουσε πολυ και ουτε να παιξουμε στην αυλη μας δεν μπορεσαμε καλα καλα,και τα παιδια μεσα στη γκρινια και στους καβγαδες ειναι συνεχεια και το σπιτι ολη μερα μεσα ενα χαμος να γινεται

Ντινα και samantha καλωςηρθατε στο παρεακι μας να χαιρεστε τα παιδακια σας!!

samantha χαρας το κουραγιο σου να σκεφτεσαι τοσο νωρις για δευτερο,τα δυο τα πρωτα μου εχουν 27 μηνες διαφορα και τοτε μου ειχε κακοφανει λιγο,αλλα τωρα διαπιστωνω οσο πιο μικρη διαφορα τοσο το καλυτερο μονο που θα εχεις εσυ παραπανω τρεξιμο

Αννα Μαρια αντε να τελειωνετε να ξεκουραστεις λιγο,ελεος πια εισαι και εγκυος γυναικα δεν το βλεπουν αυτοι;;;

Μαρακι 24 περιμενουμε νεα απο τον γιατρο,εγω παντως και στα τρια τον πηρα ολο το μηνα,ειχα μαλακο τραχηλο απο την αρχη,τα παιδια ειχαν καλη θεση αλλα δεν ηθελαν να βγουν νωριτερα καλοπερνουσαν εκει μεσα φαινεται ;):lol:

τι μαγειρευετε σημερα;;εγω θα κανω σνιτσελ κοτοπουλο με κριθαρακι

πολλα φιλια σε ολες!!

Δημοσίευση

Κατερινα καλα θα κανεις να παρεις βιβλια στο παιδι, ειδικα μαθηματικα καντε επαναληψη. του χρονου θα κανετε τον πολλαπλασιασμο πολυ γρηγορα. Και εγω παντα του κανω επαναληψη το καλοκαιρι αλλα οχι καθε μερα 3 φορες περιπου.

Ο γαλλικος καφες ειναι βαρυς καφες, καλυτερα εσπρεσσο ή ελληνικος καφες.

Σαμανθα μου αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι σου αρεσει αυτη η ηλικια που ειναι η μπουμπου, κατσε να μεγαλωσει και να την κυνηγας!!!

Εμενα μου περναει πολλες φορες απο το μυαλο δυδιμα πως θα ειναι να εχω, αλλα Δολφιν εγω δεν εχω βοηθεια ουτε καν απο τον ανδρα μου με τα παιδια.

Ανθη εχεις δικαιο να το σκεφτεσε για τα οικονομικα, αλλα ειναι παρεα στον Πανο.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!!!!!

Δυστυχώς οι συγκεκριμένες δουλειές στο σχολείο έπρεπε να γίνουν από εμένα. Απλά, θα γλίτωνα το πρόγραμμα της γιορτής, αν είχε κάποια άλλη φιλότιμο και προσφερόταν να αναλάβει αυτή την παρουσίαση. Παρ' όλο που, κι έτσι, είμαι σίγουρη ότι πάλι εγώ θα είχα την επιμέλεια, κι αυτή απλά θα τα διάβαζε στη γιορτή.

Ντίνα, καλώς όρισες κι εδώ!

Σαμάνθα, πλάκα πλάκα, εγώ ήδη σκέφτομαι το δεύτερο!!! Και το τρίτο μη σου πω!!!!

Σήμερα το ένιωσε κι ο άντρας μου και ξετρελάθηκε!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!

ώστε δεν είμαι τελείως τρελή που θέλω και άλλο μωράκι ε???

αχ και εμένα η μαμά μου που μας βοηθάει μας είπε ότι δεν αντέχει άλλο... :lol::lol::lol: αλλά μόλις κάνει μισή μέρα να δει την μικρή...τρελαίνεται χαχα!!!!!!!!

KA1 είναι τέλεια τα παιδάκια σου! φαντάζομαι τι θα γίνεται μέσα στο σπίτι :lol::lol::lol::lol: εσύ εργάζεσαι? Οι 27 μήνες σου είχαν φανεί μικρό χρονικό διάστημα? είναι 2 χρόνια! πιστεύω ότι είναι πολύ καλά!!

Δελφινάκι πώς πάει με το πόδι σου? είσαι καλύτερα? Θέλεις και άλλο βρε θηρίο? άντε να κάνεις και ένα ακόμη αλλά...για σκέψου να κάνεις πάλι 2!!!!!!!!! ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!! 2 κοριτσάκια αυτή την φορά :lol::lol::lol: ωραία ε???

Γεωργιάννα λες ε? μάλλον μου έλειψε η περίοδος που ήμουν έγκυος και με πρόσεχαν όλοι!! δεν εξηγείται αλλιώς :lol::lol::lol:

maraki24 καλή επιτυχία στον γιατρό και με το καλό το μωράκι σου!!!!!!

Ανθή τι εννοείς Όσο το αφήνεις τόσο σου φεύγει.? έχεις καλομάθει με το 1 και δεν έχεις κουράγιο για 2ο?? Και εμείς σε κάποια φάση σκεφτόμασταν να μείνουμε με 1 παιδάκι ....αλλά τώρα δεν ξέρω...κάτι μας έχει πιάσει!!

Άννα Μαρία άσε τα δεν σε θέλουμε και πιάσε γρήγορα έναν καπουτσίνο!!!!!!! και σέρβιρε και τα άλλα κορίτσια στην παρέα.... σε λίγο αυτό θα σε βάλει να κάνεις η διευθύντρια χααααααααααα

το βράδυ το καφενείο κερνάει ποτό? κοκτέιλ και σφηνάκια?? :lol::lol::lol:

φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!!!

Δημοσίευση

Σαμάνθα, πλάκα πλάκα, εγώ ήδη σκέφτομαι το δεύτερο!!! Και το τρίτο μη σου πω!!!!

Σήμερα το ένιωσε κι ο άντρας μου και ξετρελάθηκε!

ααα εσύ είσαι πιο τρελή από εμένα!!!! χαχαχα είπαμε, σκεφτόμαστε για 2ο αλλά και για 3ο???????

μη μου βάζετε ιδέες καλεεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol:

σοβαρά πάντως ενώ στην αρχή έλεγα σε 2 χρόνια, τώρα θέλουμε κατά τα Χριστούγεννα....που θα είναι 9 μηνών η μπουμπου....

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε? Τι καλημέρα δηλαδή μεσημέριασε..... Εγώ σήμερα θέλω ένα καφέ της παρηγοριάς, πρωί πρωί αδιαθέτησα κι έχω τρελά κέφια....

Κοριτσάκια όσες σκέφτεστε για 2ο βάλτε μπροστά και για 3ο μη σας πω δεν ξέρετε πότε θα ρθει το νινάκι...

Δημοσίευση

Αθανασια μου ευχομαι σε σενα πρωτα το 2ο και για μας εχει ο Θεος του χρονου.

Σαμανθα μου εμενα μου αρεσει τωρα ο μπεμπης αλλα ξερω τι θα ακολουθησει μεταααααα!! Καλα ειναι που μεγαλωνει η κοιλιτσα και δεν εχουμε περιοδο.

Κατερινα τα δικα σου τσακωνονται; Εσυ δουλευεις;

Εγω θελω μπυριτσα το βραδυ!! αληθεια κανει να πινω με αλκοολ μπυρα;

Τα νεα απο το γιατρο της φιλης μας της εγκυο; Συγνωμη ξεχασα ονομα!! το ξερω ντροπη μου!

Αννα Μαρια πολλες δουλειες κανεις κοπελα μου, αντε να τελειωνετε και να ξεκουραστεις.

Δημοσίευση

Να΄μαι κι εμένα...Τι κάνετε κορίτσια???

Ντινα καλώς ήρθες στην παρέα μας!!

Μεγάλωσε το αγοράκι μου...είμαστε γύρω στα 2700 γρ, έχουμε και μαλλάκια!! είμαστε σε αναμονή!! Στις 12/7 εκτός απρόοπτου θα μου αφαιρέσει τις ραφές (έχω περίδεση τραχήλου)!! Μάλιστα επειδή το μωράκι μου είχε διπλή περιτύληξη με τον ομφάλιο στο λαιμο ανησυχούσα/...αλλά όχι πια γιατι ξετυλίχτηκε!!!! Ευτυχώς!!!!! :D

Δημοσίευση

μα ρρ αννα μαρια οντως ειναι ΖΩΟ η διευθυντρια σου, μαα καιρο

ηθελα να το πωωω :evil:

το νιωσαμε το παιδιιι? ε ρρ χαρααααα ο αντρας σουυυ! :D

ανθη ολες αυτο παθαινουμε με τις κουνιες

εγω ευτυχως εχω κανει κατι παρεες εκει, εχω γνωρισει και καποιες

αλλες μανουλες.. ε καπως περναει η ωρα

ντινα(απο το κωνσταντινα φανταζομαι εε?) χαιρομαι που σου αρεσε,!

να χαιρεσαι τον γιοκα σου :D

μαρακι καταπληκτικα τα νεαααα σου :D

αντε μεγαλωνει ο μπεμπηηηηηηης, και που σαι ακομα μεχρι να γεννηθειιι ;)

κατερινα εγω σημερα εκανα μακαρονια με κυμα που τρελενονται :)

σαμανθα εγω εκανα το δευτερο οταν ο μεγαλος πηγε 4 χρονων, μεχρι τοτε

δεν ηθελααα!

ομως δνε σταματησα στο δευτερο και οπως βλεπεις σε λιγους μηνες θα εχουμε

και το τριτοοο :D

εμεις χθες περασαμε ωραια, στο κηπο παιζαν και τα παιδια..

η μικρη βρηκε παρεουλα ενα αλλο αγορακι μικρουλι, το κυνηγαγε απο πισω

αχαχαχαχαχαχα :lol::lol:

αυταα.. α! οσο αναφορα τα βιβλιο κατερινα και εμενα μου το ειπε

μια φιλη μου και θα του το παρω και εγω.. :)

ψιλοενοχλησεις εχω τιποτα αλλο..

Δημοσίευση

Μαρία, πού ν' ακούσεις το σημερινό! Η γιορτή είναι στις οκτώ η ώρα, είπε σε όλους να έρθουν κατα τις εφτά-εφτά και τέταρτο, κι εμείς που πάμε μαζί της, πρέπει να ξεκινήσουμε απ' τις πέντε, δηλαδή, θα φτάσουμε εκεί κατά τις πεντέμιση, το πολύ πέντε και σαράντα. Για μία ώρα και τρία τέταρτα δηλαδή, θα καθόμαστε στο σχολείο, δύο άτομα (γιατί αυτή θα κάθεται στο γραφείο της και θα πνίγεται σε μια κουταλιά νερό), και δε θα κάνουμε τίποτα. Ευτυχώς κανόνισα και θα πάω με ένα καραβάνι συναδέλφων (συνήθως πάνε τρία-τέσσερα άτομα μαζί) από τη Λευκωσία.

Τώρα σε λίγο θ' αρχίσει να παίρνει τηλέφωνα για να με ρωτάει για την παρουσίαση του προγράμματος.

Δημοσίευση

Χα χα κορίτσια δεν περίμενα ΤΟΣΗ συμπαράσταση στην ιδέα μου να κάνουμε και 2ο μωράκι...

πάντως σίγουρα μετά τα πράγματα θα είναι δύσκολα μετά στα θέματα της δουλειάς....

είμαι στον ιδιωτικό τομέα και εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας και ευκαιρία ψάχνουν λόγω της κρίσης για να μας πούνε γεια σας...

εντάξει δεν τους κατηγορώ....αν δεν υπάρχει και δουλειά τι να κάνουμε...

θα αρχίσει ο καθένας να φυτεύει ντοματούλες στον κήπο ή το μπαλκόνι του....και μην σας πω ότι θα είμαστε καλύτερα έτσι....πιο υγιεινά θα τρώμε σίγουρα! χαχα

Άννα Μαρία, να μου φιλήσεις την φιλενάδα την διευθύντρια...αλήθεια, τι φοράει τώρα το καλοκαίρι? καλσονάκι & κλειστό παπούτσι? αχ κακομοίρα μου να σε ανακαλύψει εδώ στο μάμμυ καμιά μέρα :lol::lol::lol: ή εκείνη ή η εγγονή της λολ

φιλάκια!!

Δημοσίευση

Τί κάνετε κοριτσάκια??????

Γράψατε αρκετά και δεν σας προλαβαίνω.....

Άννα Μαρία μου που έχεις μπλέξει βρε κορίτσι μου??????? Ανύπαντρη η διευθύντρια??????? Ή μήπως έχει πολύ καιρό να.......δεν εξηγείται αλλιώς τόση μ@λ@κί@@@@@@@ Φαντάζομαι χαρά ο άντρας σου που ένιωσε το ζουζούνι σας!!!!!! Αχχ είμαστε τυχερές που το ζούμε αυτό το πράγμα!!!!!!

Marie μου τί κάνεις κορίτσι μου? Ο μπεμπίκος στην κοιλίτσα??????

Ντίνα καλώς μας ήρθες!!!!

Δελφινάκι δύσκολα να μεγαλώνεις δύο ταυτόχρονα αλλά είναι τόσο χαριτωμένα τα διδυμάκια!!!!!!! Εδώ ένα έχω (τώρα περιμένω το δεύτερο) κι αν δεν βοηθούσε η μαμά μου (παρόλο που μένει σε άλλο χωριό και πηγαινοερχόμαστε όλοι εναλλάξ) θα είχα λαλήσει, ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη γιατί η κόρη μου είναι πολύ δύσκολο και ζωηρό παιδάκι!

Αθανασία μου μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου.....που ήρθε η σκατένια η ακατανόμαστη!!!!!!!! Τον άλλο μήνα ΔΕΝ θα τολμήσει να εμφανιστεί γιατί θα την πάρουμε όλες με τις πέτρες!!!!!! ;)

Μαράκι24 κοντεύεις....μεγάλωσε ο μπεμπούλης!!!!!

Σαμάνθα να σου ζήσει η μπέμπα! Νομίζω είναι φυσιολογικό που θες γρήγορα και δεύτερο.....όλες όσες έχουμε ζήσει αυτή την εμπειρία μία φορά θέλουμε ξανά και ξανά και ξανά.....με το καλό λοιπόν να έρθει σύντομα και δεύτερο μπεμπάκι!!!!

Κατερινάκι μου αυτό το βιβλίο για τις διακοπές κι εγώ το είχα όταν ήμουν μικρή....πωπω πόσο μας κυνηγούσε η μαμά μου στις διακοπές μας να κάνουμε καμιά άσκηση....τί κλάμα έριχνα, βαριόμουν απίστευτα!!!! Αλλά νομίζω ότι χρειάζεται η επανάληψη, έστω και για λίγο!

Ανθή μου μεταμεσονύκτια εσύ ε?????? Τί κάνει ο Πανούλης????

Εγώ κοριτσάκια θέλω έναν διπλό εσπρέσο σκέτο μπας και ξυπνήσω γιατί σήμερα γενικά σέρνομαι!!!!! Η μικρή με έχει ξετινάξει!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλίτσες, εγώ πάλι θέλω παγωτάκι κερνάει το κατάστημα?

samantha δεν είσαι τρελή που σκέφτεσαι για δεύτερο τόσο νωρίς και εγώ έτσι απο τη μέρα που γύρισα σπίτι απο το μαιευτήριο σκεφτόμουν οτι ήθελα δεύτερο για να ξαναζήσω την εγκυμοσύνη και τον τοκετό αλλά δεν το έλεγα παραέξω. Ο άντρας μου ήθελε μετά απο 2-3 χρόνια, τελικά μετά τον Μάρτη τον έπεισα να ξεκινήσουμε προσπάθειες και δεν άργησαν να έρθουν.

Ντίνα καλως ήθρες να χαίρεσαι το αγοράκι σου

Αννα Μαρία άντε τελειώνεις επιτέλους με το σχολείο και την διευθύντριά σου... τι ωραίο συναίσθημα που ένοιωσες το μπεμπάκι σου

Αθανασία μη στεναχωριέσαι την επόμενη φορά αντί για την περίοδο να περιμένεις το σποράκι σου!

Μαράκι μέρες έμειναν το οτι ξετυλίχτηκε ο μπέμπης μεγάλη ανακούφηση.

Κοριτσάκια δεν θυμάμαι να σχολιάσω κάτι άλλο γράψατε και πολλά

Εγώ αύριο θα πάω να δω τα διδυμάκια μου για να δούμε αν προέρχονται απο ένα ή δύο ωάρια. Πάντως χθες και σήμερα δεν ανακατεύομαι τόσο πολύ να αρχίσω να ανησυχώ??? :?

Φιλια σε όλες

Δημοσίευση

οχι βρε κατερινακι μην ανησυχεις ισως να εισαι τυχερη

και να εισαι τυχερη να μην εχεις αναγουλες,ανακατοσουρες, εμετους..στο ευχομαιι

καλα απο το πρωιι νιωθω μια δυσφορια.. :?

Δημοσίευση

Πω πω ρε κορίτσια, πέθανα σήμερα!

Βροχή και αέρας δεν πιάσανε, αλλά ήρθε ελάχιστος κόσμος. Ούτε καν οι σαράντα-πενήντα καρέκλες που είχαν στήσει, δε γέμισαν! Ήρθαν οι τελειόφοιτοι, οι περισσότεροι μόνοι τους. Έλεος, μια μάνα, μια γυναίκα, έναν άντρα, ένα παιδί, δεν έχουν να φέρουν; Κάτι λίγοι μαθητές από άλλες τάξεις, κι από καλεσμένους, σχεδόν κανείς. Αφού είχαμε ένα σωρό μαθητές που τιμήσαμε, και δεν ήρθαν καν!

Αφήστε που έκανα ένα κάρο πράγματα μόνη μου. Κατ' αρχήν, παρουσίαζα το πρόγραμμα. Οι μαθητές που βραβεύονταν παίρνανε κι από ένα βιβλίο, το οποίο τυλίξαμε (εννοείται τα περισσότερα τα είχα κάνει εγώ με μια άλλη την Παρασκευή), και γράψαμε και όνομα. Οπότε, έπρεπε να δίνουμε συγκεκριμένο βιβλίο στον καθένα, όχι όποιο βρίσκαμε μπροστά μας. Αντί να πάει κάποια απ' τις άλλες καθηγήτριες να σταθεί εκεί πέρα που ήταν τα βιβλία για να τα δίνει στο βοηθό διευθυντή που διάβαζε τα ονόματα, κάθονταν όλες κάτω με χαζοχαρούμενο ύφος, και έπρεπε να τρέχω εγώ να βοηθήσω και να κάθομαι όρθια εκεί πέρα, όση ώρα κρατούσε η βράβευση! Βοηθούσε κι ο μαθηματικός που έβγαζε τις φωτογραφίες (άφηνε τη μηχανή κι έψαχνε τα βιβλία) και πήγε και η διευθύντρια κι έψαχνε, ενώ έπρεπε να δίνει τα διπλώματα. Αμάν πια, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα;

Μετά είχαμε μια δεξίωση, κι άφησαν τα κεράσματα στους δίσκους, τυλιγμένα με κόλλες και τα άνοιγε ο κόσμος. Εκεί έμεινα πόση ώρα όρθια, πέθανα μιλάμε...

Νάσια, η διευθύντρια δεν είναι ανύπαντρη, αλλά είναι παπαδιά, οπότε νομίζω ότι είναι περίπου το ίδιο ή χειρότερο.

Σαμάνθα, αυτό σκέφτομαι, μη με ανακαλύψει η διάνοια η εγγονή της καμιά μέρα και έχουμε άλλα! :P

Δημοσίευση

Α, δε σας είπα και το άλλο! Πήγε σ' αυτόν τον ξερόλα που σας έλεγα, ο οποίος έδινε σήμερα ρεσιτάλ ξερολίασης, κυρίως για τα ταξίδια του, ένας μαθητής, από αυτούς που είχαν κόντρα. Μιλάμε ο μαθητής πολύ αλητάκι, αλλά κατά βάθος δεν είναι κακό παιδί. Απλά έχει τρομερό πρόβλημα, και χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια, που εμείς δεν μπορούμε να του προσφέρουμε, γι' αυτό δεν τον βοηθήσαμε και καθόλου. Τέλος πάντων, άσχετο αυτό, πάει που λέτε ο μικρός στον ξερόλα, του δίνει το χέρι, και του λέει "καλό καλοκαίρι" κι ο ξερόλας τι κάνει; Κατ' αρχήν έκανε ότι δεν τον πρόσεξε, και μετά του λέει "μιλάω ρε". Καλά, είναι τρόπος αυτός; Και μετά περιμένουμε απ' τους μαθητές να είναι εντάξει μαζί μας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...