Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

22 αυγουστου 2010 περιμενω περιοδο...1η μερα καθυστερησης...2η...3η...4η...κ ξημερωνει 27αυγουστου παρασκευη γιορτη του αγ.φανουριου κ η μερα του πολιτικου μας γαμου τοσες μερες νομιζα πως η καθυστεριση οφειλετε απλως στο ανχος κ το τρεξιμο του γαμου μας δεν αντεξα ομως κ μολις βγηκε ο αντρας μου εξω για δουλειες ετρεξα κ εγω στο φαρμακειο να παρω ενα τεστακι χωρις να πω τιποτα σε κανεναν ουτε καν στην μανα μου που την φιλοξενουσαμε σπιτι μας...παιρνω το τεστ κ τρεχω στο μπανιο να το κανω με την καρδια μου να χτυπαει σαν τρελη... μεσα σε ενα λεπτο εγινε καραμπινατο θετικο...επαθα σοκ!αναμεικτα συναισθηματα δεν το πιστευα,εκλαιγα κ γελουσα μαζι!!!απο την τοση ευτυχεια νομιζα πως θα λυποθιμησω :lol: παιρνω τηλεφωνο τον μελλοντα συζηγο μου που εκεινη την ωρα αγοραζε κουρτινοξυλα κ του λεω κλαιγοντας..εκανα τεστ κ βγηκε θετικο σνιφ σνιφ!!τι θετικο?μου λεει..θετικο ρε βλημα του απαντω :lol: φευγω στον γιατρο γεια :lol::lol: δεν πρεπει να με πιστεψε γιατι φαινοτανε αταραχος οταν του το ειπα...παω στον γιατρο μπαινω μεσα αλαφιασμενη(τρια τρια τα ανεβαινα τα σκαλια)κ μου λεει ο γιατρος τι επαθες καλη μου κ εισαι αναψοκοκκινησμενη???βγαζω το τεστ απο την τσαντα κ αρχιζω να κλαψουριζω λεγοντας του εκανα τεστ κ βγηκε θετικο..δεν το περιμενα γιατι ειχα αιμα στην οωρηξια κ ειπα οτι παει τα σκοτωσα τα σπερματοζωαρια :lol::lol::lol: μου λεει ειναι νωρις ακομη αλλα κατσε να δουμε μπορει να φανει κατι...κ ναι φανηκε ενα σακουλακι ημουν 4 εβδομαδων κ 2ημερων...οπως καταλαβαινετε πηγαμε ολοι στον γαμο τρισευτυχησμενοι!!!

η εγκυμοσυνη κυλησε ομαλα κ εφτασε ο καιρος...τριτη 12 απριλιου παμε στην τελευταια μας επισκεψη στον γιατρο μας ειπε την επομενη τριτη να ειμαι 8 το πρωι στο νοσοκομειο να κανω εξετασεις μετα θα εφευγα κ θα ξανα πηγαινα το απογευμα να κανω εισαγωγη..κ ετσι εγινε παμε τριτη πρωι κανω εξετασεις κ σε καπιοα φαση ερχετε ο γιατρος κ λεει στην θεια μου την νοσοκομα...στις 11 να την εχετε ετοιμη μπαινουμε χειρουργιο :shock::shock::shock: σοκ εγω γιατι ειχαμε πει καποια στιγμη οτι μπορει να γινει η καισαρικη μια μερα πιο νωρις αλλα δεν το κλεισαμε κ με επιασε απροετοιμαστη!!!ερχοντε οι γονεις κ συγγενεις...η αγωνια στο φουλ..για τους αλλους εγω ειχα μια παραξενη ηρεμια..

μπαινουμε στο χειρουργιο με ανεβαζουν στο κρεββατι με συνδεουν με ενα σωρο καλωδια ερχετε ο αναισθησιολογος κ με βαζει να καθησω σκιμμενη με τα ποδια ανοιχτα κ την ωρα που μου εκανε την ραχειαια αναισθησια που με τρυπουσε επιασα τον εαυτο μου να χαμογελαει...εγω γενικα ειμαι απιστευτα φοβιτσιαρα με εχει διωξει κ οδοντιατρος να φανταστητε απο το ιατριο του :lol::lol:

ξαπλωσα ξανα κ ενοιωθα να μουδιαζω ο γιατρος σε κλασματα δευτερολεπτου ξεκινησε..εγω επειδη ειμαι κ περιεργη σε ολη την εγκυμοσυνη εβλεπα βινταεακια με γεννες κ ετσι ηξεα ακριβως τι μου κανει κ μονο με την σκεψη φωναζα οτι ποναω ΤΕΟΝ!!!ενω το μονο που ενοιωθα ηταν εντονα τραβηγματα ετσι ο αναισθησιολογος αναγκαστηκε κ μου εκανε ηρεμηστικη ενεση...ακουσα το υπεροχο κλαμα της κ εκει χαθηκα...

αφου τελειωσαν ολα κ με πηγαν στο δωματιο ανυπομωνουσα να δω την μικρη μου ημουν πολυ χαρουμενη που τα καταφερα!!!εγινα μαμα!!!το χαμογελο μου ηταν μεχρι τα αυτια!!!εφεραν την μπεμπα στο δωματιο την εβαλαν στην αγκαλια μου κ αυτη γυρισε κ με κοιταξε με το πιο γλυκο βλεμμα του κοσμου!!!αυτο το βλεμμα δεν θα το ξεχασω ποτε!!!!

σημερα η μπεμπουλα μου εγινε δυο μηνων!!!εχει γεμισει την ζωη μου την ψυχη μου την καρδια μου!!!εδωσε νοημα σε ολα..οσο κ αν κουραζομε αυτο που ζω καθε μερα μαζι της δεν το αλλαζω με τιποτα στον κοσμο!!!οτι κ να πω ειναι λιγο...οι μαμαδες με νοιωθετε κ εσεις που περιμενετε θα το νοιωσετε!!!οσες προσπαθητε ευχομε πολυ γρηγορα να γινετε μανουλες!!!η πιο συγκλονιστικη εμπειρια στην ζωη μιας γυναικας!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε κουκλιτσα..ποσο με συγκινησες να ξερες....

Σαν κ χθες μου φαινεται...τοτε, Σεπτεμβρης του 09....τοτε, που μοιραζομασταν τις ιδιες ανησυχιες..με τις γονιμες, την ωορηξια... :lol::lol:

κ τωρα...κρατας στα χερια σου το αγγελουδι σου, κ εγινε κ 2 μηνων, θα τρελαθω!!!!!

Να ειναι καλοτυχη κ ευτυχισμενη στη ζωη της...Ολα τα καλα του κοσμου!!!!!

Να χαιρεσαι την πανεμορφη οικογενεια σου..!!!!

Σε φιλω γλυκα :D

Δημοσίευση

Σουλίτσα μου, εκείνο το πρώτο βλέμμα θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας! Να σου ζήσει κουκλίτσα μου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Διαβάζω την εμπειρία σου και χαίρομαι που όλο αυτόν τον καιρό ήμασταν παρεούλα μέσα από τις σελίδες αυτού του forum και μοιραζόμασταν τις ανησυχίες μας! Φιλάκια και στις δυο σας!

Δημοσίευση

κοπελα μου συγκινηθηκα με ολα αυτα!!!!!!!να σου ζησει η μικρουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να την χαιρεστε ,να ειναι παντα γερη , υγιης, κ καλοτυχη στη ζωη της!!!!!!!!!!!!!οτι καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απολαυσε καθε στιγμη με την μικρουλα σου γιατι πραγματικα ειναι μοναδικες αυτες οι στιγμες!!!!!!!!!!!

οπως κ οι στιγμες αυτες που τα φερνουμε στον κοσμο κ μας κοιτανε μ'αυτο το υπεροχο, απεριγραπτο βλεμμα!!!!!!!!!!!

περιμενω κ εγω πως κ πως να το ζησω ολο αυτο για αλλη μια φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ κουκλιτσες μου!!!!!

konstans μου :x:-*:x:-* τι κανεις κοπελαρα μου???σας πεθυμησα!!!!!!θυμασαι...τι ανχος κ εκεινο καθε μηνα ωραιες στιγμες ομως ολα εχουν την γλυκα τους η προσπαθεια η αναμονη η αγωνια...θελω να τα ξανα ζησω ολα απο την αρχη!!!

την καλυτερη παρεα σε ολη αυτην την διαδρομη την βρηκα εδω μαζι με εσας!!!

Δημοσίευση

όπως τα λες φίλη μου....η πιο συγκλονιστική εμπειρία!! ότι καλύτερο στη ζωή του ανθρώπου..

να σας ζήσει!!! πάντα γερή κ ευτηχισμένη!!!

μα πάνω από όλα να ευχηθώ σε όσες προσπαθούν καλή επιτυχία κ σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα...

Δημοσίευση

κ εσεις κουκλαρες μου να χαιρεστε τα γλυκα μικρα ταλιμπανακια σας :lol:

κοννα μου ναι εχεις δικιο πανω απο ολα οσες γυναικες το επιθυμουν να γινουν γρηγορα μανουλες ητε με ενα σπορακι στην κοιλιτσα ητε με ενα μωρακι της καρδιας!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει η μπουμπού σου!!!! να είναι πάντα γερή και καλότυχη και ευτυχισμένη και να της χαρίσεις και πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά αδερφάκια!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:D

τέλεια η περιγραφή σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να είστε πάντα καλά και να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!!!!!!

αααα και να μην ξεχνιόμαστε: ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!ΤΕΟΝ ΤΕΟΝ ΤΕΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...