Μετάβαση σε περιεχόμενο

θερμομέτρηση;


stefie

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Εμείς μιας και σε λίγους μήνες παντρευόμαστε,αποφασίσαμε απο τώρα να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες για ένα μωράκι!Πρόσπαθώ να υπολογίσω τις γόνιμες μέρες μου και παίρνω την θερμοκρασία μου κάθε πρωί για ένα μήνα τώρα αλλά ομολογώ οτι έχω απογοητευτεί..Χρησιμοποιώ ένα θερμόμετρο ψηφιακό και η θερμοκρασία μου είναι απο 35,9 ως 36,3 ,36,4 κάθε μέρα το πρωί(ενώ τα απογεύματα ανεβαίνει στους 36,8 37 ...)

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό..Αλλά περίμενα οτι μετά τις γόνιμες μέρες θα ανέβαινε και θα έμενε ανεβασμένη ως την επόμενη περίοδο..Καλά δεν τα λέω..;;(ο κύκλος μου είναι 24-25 μέρες)

Έχω αγχωθεί μήπως αυτό σχετίζεται με δυσκολία συλληψης..

Σκέφτομαι να αλλάξω θερμόμετρο μήπως είναι χαλασμένο..

:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορπελια ευχομαι γρηγορα να ερθει το μωρακι σου αλλα ολο αυτο που κανει μεγαλει ταλεπορια :? αλλα νομιζω δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι ιδικα θερμομετρα που μετρανε αυτα κ σε σχεση με τον κοικλο σου η γονιμοτερεσ μερεσ σου ειναι απο την 6 μεχρι 13 πω πω πολυ γρηγορα σου ερχετε εμενα κανει 31-36 μερεσ :mrgreen: κ σχεδον ολα τα επιασα μετα την 17η μερα κ ειχα παρει τα clear blue που δειχνουν τισ γωνιμεσ κ τα εκανα τισ ημερεσ που πιστευα οτι ηταν κ τα επιανα απο τον πρωτο μηνα με αυτο ενο απο μονη μου προσπαθουσα μηνεσ.κ νομιζω οχι δεν κραταει η ψιλη θερμοκρασια μεχρι να ερθει περιοδοσ μονο τισ γονιμεσ αλλα να μην σου λεω οτι να ναι καλυτερα να στα πει μια που το δοκιμασε το σιστιμα αυτο αλλα αν δεν βγαλεισ ακρη παλι κ τα τεστακια αυτα κ χοριδσ αγχοσ γιατι εισαι κ φρεσκια για απογοιτευσεισ ;)

αντε κ καλο βολι :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου μέρα και συγχαρητήρια που σύντομα θα γίνεις νυφούλα!!!! Εύχομαι σύντομα και μανούλα!!! Αρχικά δε θέλει άγχος.............. καθόλου! Οι γόνιμες μέρες σου είναι περίπου από τη 12η μέρα το κύκλου έως τη 16η, αφού όμως ο κύκλος σου είναι στις 24 μέρες περίπου, λογικά και οι γόνιμές σου μέρες θα είναι λίγο νωρίτερα... Φυσικά οι γόνιμες μέρες στον κύκλο μας δεν είναι μέχρι την επόμενη περίοδο, αυτό είναι λάθος, γόνιμες μπορείς να πείς ότι είναι γύρω στις 4-5 μέρες, θα σε βοηθήσει πολύ να παρατηρήσεις και τα υγρά που αυτές τις μέρες γίνονται πολύ έντονα συνήθως.... Καλή επιτυχία!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα

εγω θα σου ελεγα να αφησεις το θερμομετρο στην ακρη, το αγχος μονο καλο δεν κανει!

μπορεις αν θες να δοκιμασεις τεστ ωορηξιας για να παρακολουθεις την ωορηξια σου, εγω τα ειχα παρει κ τον πρωτο μηνα εμεινα εγκυος! ενω προσπαθουσαμε 9 μηνες!

με το καλο κ ο γαμος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν ανεβει η θερμοκρασια σου ειναι πλεον αργα εχει ηδη γινει οωρρηξια...θα σου ελεγα κι εγω να παρεις τα τεστ οωρρηξιας...τον κυκλο σου για να τον μαθεις με τη θερμοκρασια θελεις καμποσους κυκλους να τους παρακολουθεις...η μερα με την πιο χαμηλη θερμοκρασια στη μεση του κυκλου σου ακριβως πριν ανεβει ειναι της οωρηξιας..οποτε ειναι δυσκολο ετσι..δεν θα το καταλαβεις..οταν θα το καταλαβεις θα ειναι αργα..γιατι υπαρχουν και φορες που η θερμοκρασια ανεβαινει (και μενει εκει μεχρι την αρχη της επομνεης περιοδου οπου ξαναπεφτει)καμια φορα και δυο μερες μετα την οωρηξια..οποτε εχεις χασει τις δυο πιο σημαντικες που ειναι πριν την οωρηξια..θα σου προτεινα τα τεστακια..εχει φτηνα στο ιντερνετ και πιο ακριβα στο εμποριο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΕΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!ΤΙΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΙΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΟΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΝ ΓΛΩΣΣΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΝ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΟΥ.ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΗΟΜΕ ΤΕΣΤ ΜΠΕΣ Κ ΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΠΑΦΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΜΙΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koρίτσια ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις απαντήσεις!

Δεν μπορώ να πω οτι αγχώνομαι,απλά γ πρώτη φορά και εγώ άρχισα να το ψάχνω και να ενδιαφέρομαι για τις γόνιμες μέρες...Γνώρίζω οτι είναι οι μέρες λίγο πριν ανέβει η θερμοκρασία μου -αλλά αυτό είναι το πρόβλημα..οτι η θερμοκρασία μου δεν ανέβηκε καθόλου αυτόν τον μήνα!!Μάλλον χρειάζεται μια εξοικείωση με το θέμα ..και ίσως είναι προτιμότερο να πάρω το τέστ..

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να πάνε όλα οκ!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν αρχισεις απο τωρα με τα θερμομετρα κ τα τεστ θα τρελαθεις!!!

ξεκινα με το που τελειωνει η περιοδο σου επαφες μερα παρα μερα κ θα ερθει το μωρακι σας χωρις ανχος χωρις πιεση απολαυσε τις στγμες σας :x

η ωρα η καλη κ καλους απογονους!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκτός από τη θερμομέτρηση μπορείς να παρακολουθείς και τα κολπικά υγρά.

Διάβασε παρακάτω και πρόσεξε και τις εικόνες

http://www.fertilityuk.org/nfps401.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...