Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Elenaki12 Να σας ζήσει το μωράκι! Μα τι ωραία νέα!! Ξεκίνησαν να έρχονται τα μωράκια της ομάδας! ❤️❤️❤️❤️
    • Κορίτσια καλημέρα ! Μπορεί να μην παρακολουθώ 100% ενεργά το θέμα εδώ αλλά θέλησα να μοιραστώ την χαρά μου ότι γέννησα έναν παίδαρο 3530 με φυσιολογικό τοκετό , αφού δέχτηκα την αμέτρητη υποστήριξη σας κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της εγκυμοσύνης καθώς κ της εγκυμοσύνης μου ! Ευχομαι όλες μα όλες να καταφέρετε να κρατήσετε στα χέρια σας αυτό το δώρο θεού κ να έχετε κάθε ευλογία !! 
    • Επίσης πραγματικά φιλική συμβουλή για εσάς κ το μωράκι σας στο μαιευτήριο για εσάς πάρτε πολύ ελαφριά ρούχα καθώς συνήθως έχουν πολύ ζέστη , καλύτερα να ρίξετε ένα ρομπακι από πάνω παρά να ιδρώσετε !!  επίσης για το μωρό η πρώτη κουβέρτα ή χοντρή μπορεί να είναι υπερβολή για τις επόμενες ημέρες ειδικά τώρα που ζεσταίνει κι άλλο ο καιρός ! Εγώ ευτυχώς είμαι κοντά στο σπίτι κ πηγαινοέρχονται αρκετός κόσμος μέσα στη μέρα κ μου φέρνουν ότι χρειάζομαι, το λέω για εσάς που μπορεί να είστε μακριά.. Επίσης αν θέλετε να σας γράψω τι μου φάνηκε περιττό ή έξτρα απαραίτητος στο μαιευτήριο ! 
    • Γέννησα 38+1 βάση υπερήχου 38+5 βάση ημερομηνίας από την περίοδο.. δηλαδή όντως ήμουν πιο νωρίς από όλες αν θυμάμαι καλά.. να σου πω είχα προαίσθημα για το 3ημερο του Πάσχα κ όντως βγήκε, από την αρχή της εγκυμοσύνης … Είχα κ δυσκολίες στο τοκετό, ειδικά με αυτά που μου είπαν οι μαίες αλλά συνεργάστηκα πολύ καλά κ πήγαν όλα κατευχην! Θεωρώ πως η επισκληρίδιος είναι μεγάλο προνόμιο της εποχής κ δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην την κάνεις , ίσα ίσα από την ώρα που την έκανα ένιωσα πραγματικά άνθρωπος, απόλαυσα τη διαδικασία παρά τις δυσκολίες , αναρωτώμενη πως αλήθεια μας γέννησαν οι μάνες μας χωρίς όλα αυτά τα βήματα της επιστήμης ! Σκέψου όταν εκεί προς το τέλος λίγο πριν με πάνε στην τελική αίθουσα μου πέρασε η δράση για μερικά λεπτά μέχρι να μου κάνει ο αναισθησιολόγος νέα δόση, μέχρι να με πιάσει είχα αποσυντονιστεί δεν μπορούσα με τίποτα να ανταποκριθώ στις οδηγίες …  Σε ευχαριστώ πολύ κ σε σένα εύχομαι τα καλύτερα με το καλό το μωράκι !!   γενικα κορίτσια μου , παρά τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, του τοκετού με τα ράμματα γιατί εγώ εχω κ αρκετά από όσα μου είπε ο γιατρός κ αισθάνομαι κ τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτό εγώ θα το ξανά επέλεγα τον φυσιολογικό τοκετό!! Σίγουρα το τιμ που έτυχε να είναι η μαία μου που πραγματικά με ενθάρρυνε με έκανε να νιώσω ασφαλής, να μην αμφιβάλλω, μου έδινε σαφής οδηγίες καθώς κ ο γιατρός μου που με την ψυχραιμία του με έκανε να μην αμφιβάλλω λεπτό για την επιλογή μου ! εύχομαι σε όλες σας να βιώσετε αυτό το όμορφο συναίσθημα το να ακους το πρώτο κλάμα του μωρού σου κ να τύχετε παρόμοιων ανθρώπων αυτή την πανέμορφη στιγμή!  πολύ ευχαρίστως όποια κοπέλα θελήσει να ρωτήσει κάτι με την εμπειρία μου ακόμη κ σε προσωπικό μήνυμα να της απαντήσω κ σε περισσότερες λεπτομέρειες για την εμπειρία μου …
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...