Μετάβαση σε περιεχόμενο

δε βολευομαι για να κομηθω!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα εχω εδω και καποια βραδια που δε κοιμαμαι καλα!!!!δε φταει το φαγητο γιατι το χω προσπαθησει και με αδειο και με γεματο στομαχι αλλα τα ιδια ο υπνος με παιρνει τις πρωινες ωρες και μετα ειμαι κουρελι στη δουλεια!!!!!!!!!!!!εγω παντα κοιμομουν μπρουμυτα αλλα τωρα πια δε γινεται!!!!!!!!!!!!!μονο πλαι και οποτε παω να κοιμηθω λι γο προς μπρουμυτα μετο ενα ποδι πανω νομιζς οτι το μωρο με κλωτσαει σα να διαμαρτυρεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμεσως γυρναω αλλα μηπως ειναι ιδεα μου και δε το ενοχλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol::lol: Καλώς ήρθες στο κλαμπ της αϋπνίας!!!!! :lol::lol:

Ούτε εγώ βολεύομαι...μπρουμυτα δεν κάνει να κοιμόμαστε τώρα. Σε ποια εβδομάδα είσαι??

Πάντως κι εγώ καμιά φορά γυρνάω δεξιά κλωτσάει, γυρνάω αριστερά το ίδιο!! Ανασκελα με πιάνει δυσφορία και με πονάει η μέση...οτι να΄ναι!!!

Χαλάλι για τα μωράκια μας όμως!!

Προσπάθησε να βάλεις μαξιλάρι πίσω στην πλάτη για να κοιμάσαι στο πλάι...εγώ αυτό κάνω!! Βάλε και κανένα αναμεσα στα πόδια...κάτι μπορεί να γίνει!!!

υπομονη και εγω εχω μηνες πλεον που κοιμαμαι μονο πλαγια αλλα καθεμερα απο τοπολυ πλαγια με εχει κουρασει και με πιανουν σαν κραμπες στπυς γοφους επειδη μονο εκει κοιμαμαι δραμα μεχρι να γεννησεις και εγωαυτο περιμενω πως καιι πως να κοιμηθω σαν ανθρωπος.οπως ειπαν μαξιλαρι 2 στο κεφαλι μαξιλαρι στα μπουτια κι οταν δεν βολευομαι και εκει το μεγαλο μαξιλαρι οηλασμου που πιανει ποδια κοιλια και το βαζω μεχρι το μαγουλο για να το αγκαλιαζω αλλα και με αυτη τη ζεστη παλι δυσκολα να το εχεις συνεχεια

:lol::lol::lol: Καλώς ήρθες στο κλαμπ της αϋπνίας!!!!! :lol::lol:

Ούτε εγώ βολεύομαι...μπρουμυτα δεν κάνει να κοιμόμαστε τώρα. Σε ποια εβδομάδα είσαι??

Πάντως κι εγώ καμιά φορά γυρνάω δεξιά κλωτσάει, γυρνάω αριστερά το ίδιο!! Ανασκελα με πιάνει δυσφορία και με πονάει η μέση...οτι να΄ναι!!!

Χαλάλι για τα μωράκια μας όμως!!

Προσπάθησε να βάλεις μαξιλάρι πίσω στην πλάτη για να κοιμάσαι στο πλάι...εγώ αυτό κάνω!! Βάλε και κανένα αναμεσα στα πόδια...κάτι μπορεί να γίνει!!!

ειμαι 25 εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο το ανα καλυψα και γω με τα μαξιλαρια αλλα παλι αργω μεχρι να με παρει ο υπνος!!!!!!!!!!!!τι να κανουμε ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να πω τι εκανα εγω σα μανουλα κ παχουλη μανουλα..

Εβαζα ενα μαξιλαρ αναμεσα στ αποδια μου , κ ενα μαξιλαρι μπροστα στην κοιλια μου κ λιγο απο κατω..

η μπεμπα σε οποια μερια κ αν γυρνουσα κλωτσαγε..ηταν το παιχνιδι μας.. δεν το λιωνεις μη φοβασαι..ειδικα σε αυτη τη βδομαδα εχουν χωρο να πανε πιο εκει..απλως δε θελουν1

:lol::lol: βουλακι μου καλο κουραγιο!!!δεν θελω να σε ανχωσω αλλα απο δω κ περα ποτε δεν θα ξανα κοιμηθεις οπως πριν!!!τωρα θα ρχισει να σε ενοχλει η κοιλια κ μετα θα εχεις συνεχεια το μυαλο σου στο μωρο welcome!!!! :lol:

Τα μαξιλαρια βοηθανε πολυ!Εγω βαζω ενα αναμεσα στα ποδια οταν ειμαι στα πλαγια και με βολευει μια χαρα.Αν και τις τελευταιες μερες μονο ανασκελα κοιμαμαι γιατι στο πλαϊ τσαντιζεται η μπεμπα και κλωτσαει! :lol:

Παντως δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.Καθε κοπελα ειναι διαφορετικη.Εγω πχ.βαζω το μαξιλαρακ μου και κοιμαμαι σαν βοδι! :lol: Κλεινω κανονικα το 8ωρο μου οπως και πριν. ;)

DOKIMASE KAI ENA MAKSILARI EGGYMOSYNHS EMENA ME EXEI SWSEI...AMA DEN TO EIXA DEN XERW TI THA EKANA!!!!!!!!!!!!PANTWS KAI EMENA O MPEMPIS SPRWXNEI SYNEXEIA OTAN EIMAI PALI ALLA TI NA KANW ANASKELA DEN MPORW ME TIPOTA PONAEI H MESH MOU!!!!!!!!!!!!

παρε μαξιλαρια κ βαζε στη μεση, στην κοιλια, αναμεσα απο τα ποδια...καπου θα το πετυχεις δε μπορει!! :lol::lol::lol: οταν δυσανασχετει το μπεμπεκι σου θα το καταλαβαινεις απο τις κλωτσιες!!

κ εγω στο πρωτο ζοριστηκα πολυ με τον υπνο..

κ εγω μπρουμυτα κοιμομουν.. οσο ημουν εγκυος δε μπορουσα λογω του μωρου κ οταν γεννησα δε μπορουσα παλι γιατι τα βυζια μου ηταν απιστευτα πρησμενα τον πρωτο καιρο κ πονουσα!

αντε με το καλο!!

Κι εγω με μαξιλαρι στα ποδια την εχω βρει, γιατι λατρης του μπρουμυτα κι εγω!Βεβαια ειμαι σε μικρο μηνα ακομα και η κοιλια κουμαντάρεται, δεν ξερω αργοτερα τι θα κανω! :?

ποιος βολευεται????δε μπορω να κοιμηθω τι μαξιλαρια...τι κουνιεμαι συνεχεια....

τι να κανω......?????αλλα μετα απο κανενα λεπτο βολευομαστε και οι δυο μας...

Δεν το ενοχλείς καθόλου το μωράκι σου, απλώς όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα δυσχεραίνει ο ύπνος..........

Λογικό είναι πάντως........

Ένεκα του μωρού μας....... ας στερηθούμε και λιγάκι ύπνο........ δεν πειράζει....... κάνουμε προπόνηση για τα ξενύχτια που έπονται!!!!!!!

Καλή σου συνέχεια καλή μου!!!!!!!

Πάντως..... εγώ που σήμερα μπήκα στην 33η εβδομάδα........ τώρα...... κανά 2-3 εβδομάδες δυσκολεύομαι πολύ πια στον ύπνο!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...