Μετάβαση σε περιεχόμενο

χαριζετε Almiron comfort Νο 1

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!!!

το μωρακι μου εχθες ξαφνικα σταματησε να τρωει κ εγω νομιζα πως δεν της αρεσε το γαλα κ ετσι της το αλλαξα κ πηρα το almiron comfort 1 για δυσκοιλιοτητα,το οποιο ουτε αυτο τρωει λειπουν μονο 4 μεζουρες απο μεσα λυπαμε να το πεταξω ενα κουτι γαλα κριμα ειναι,ειναι κ ακριβο

οποια μανουλα το χρησημοποιει η ξερει καποια που το δινει στο μωρακι της ευχαριστος της το στελνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 3 weeks later...

Καλημέρα :D Αν δεν έχεις δώσει το γαλατάκι ενδιαφέρομαι για το γαλατάκι :D Συγκεκριμένα το θέλω να το δώσω σε ένα ιδρυμα που θα βοηθάω εθελοντικά. Σου στέλνω και το site για να δεις οτι δεν σου λεω ψέμματα :lol:

http://www.unborn.gr/our-children-needs

Αν δεν έχει πρόβλημα ευχαρίστως να τουσ το δώσω!Ευχαριστώ

σταυρουλιτσα μου το εχω ακομη το γαλα εχω κ ενα frisomel comfort απο 6 μηνων αυτο το πηρα κατα λαθος,στειλε μου διευθυνση κ την δευτερα στα στελνω πρωι πρωι!!!!θα τα δεχτουν ομως?τα εχω ανοιξει...ειναι γεματα τα ξανα κλεισα κ τα εβαλα στο ντουλαπι...

μακαρι να ηξερα πιο μπροστα για αυτην την οργανωση ξερεις ποσα κουτια που δεν μας εκαναν πεταξαμε??κ σιγουρα οχι μονο εμεις αλλα κ αλλες μανουλες μεχρι να βρουν το σωστο γαλα για τα μωρα τους...κριμα...

μηπως ξερεις αν η οργανωση δεχετε κ ρουχαλακια?

περιμενω διευθυνση φιλια.

(Σου στειλα π.μ)Θα τα δεχτούνε πιστεύω έχουνε μεγάλη ανάγκη ... :| Για ρουχαλάκια να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω θα ρωτήσω και θα σου πώ ...Σε ευχαριστώ πολύ...

δεν εχουν τιποτα 3-4 μεζουρες λειπουν μονο τα εκλεισα ξανα κ τα εβαλα σε σκιερο μερος χωρις υγρασια απλα πεπει να καταναλωθουν το συντομοτερο!!!

δευτερα πρωι πρωι θα τα στειλω. κ αν μαθεις για ρουχακια γραψτο!!!

• 2 weeks later...

τα βαζακια ειναι κρεμα καροτο με αυτο ξεκιναν σιγα σιγα την στερεα τροφη τα μωρακια ειναι πολυ καλη μαρκα μου τα εφερε η κουνιαδα μου απο την γερμανια .τα βαζακια ειναι απο τον τεταρτο μηνα κ μετα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...