Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, σας στέλνω τα φιλιά μου και από εδώ. Άνοιξα αυτό το νέο θεματάκι, μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε. Μετά την τελευταία αρνητική χοριακή, ο εξωσωματικός φάνηκε φανερά προβληματισμένος με την περίπτωσή μας. Ενώ όλα δείχνουν καλά και πάλι δεν τα καταφέραμε. Μου είπε λοιπόν να χαλαρώσουμε το καλοκαίρι και από φθινόπωρο βλέπουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Ανέφερε κάτι για επιπλέον εξετάσεις και μάλιστα συγκράτησα στην υστεροσκόπηση. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας, ακόμα και εάν είναι δυσάρεστες....για να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση

Γειά σου! Η επεμβατική υστεροσκόπηση γίνεται για διάφορους λόγους:για να λυθούν τυχόν συμφήσεις,να ανοίξουν οι σάλπιγγες,να αφαιρεθούν κύστες κ πολύποδες άν υπάρχουν.Δε ξέρω να στα πώ κ πολύ "επιστημονικά" απλά θα σου πώ οτι εγώ μετά την επεμβατική υστεροσκόπηση έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια κ τώρα έχω το αγγελούδι μου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία κ γρήγορα με ένα μπεμπάκι στη κοιλίτσα σου! :D

Δημοσίευση

Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα αναλγητικά δεν με πιάσανε...........

Έκανα διαγνωστική, όχι επεμβατική........ αλλά πέθανα!!!!!!!!!!!!!

Ότι και να σου πει ο γιατρός σου...... τελευταία στιγμή να πάρεις αναλγητικά....... να σε πιάσουνε!!!!!!!!!!!!!

Στο 6μηνο πάνω έμεινα έγκυος!!!!!!!!!!!!!

Καλή σου επιτυχία γλυκειά μου!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα. Η υστεροσκοπηση ειναι μια εξεταση του εσωτερικου της μητρας και του τραχηλου. Με τη χρηση μιας λεπτης καμερας ο γιατρος μπορει να εξετασει μητρα και τραχηλο, να διαγνωσει(διαγνωστικη) αλλα και να θεραπευσει(επεμβατικη) καποιες παθολογικες καταστασεις. Ειναι πιο ακριβης μεθοδος και απο τον υπερηχο και απο τις αξονικες και μαγνητικες. Εχω κανει 3,πριν απο καθε προσπαθεια εξωσωματικης. Η ναρκωση διαφερει ανα περιπτωση. Γενικα κραταει λιγο(μεθη), εκτος και αν χρειαστει καποια επεμβασουλα. Οταν ξυπνησα απο τη μεθη πονουσα,σαν να ειχα εντονους πονους περιοδου(η τριτη πονεσε λιγο παραπανω), ομως ηταν υποφερτος ο πονος και μπορω να πω οτι οταν εκανα σαλπιγγογραφια πονεσα πιο πολυ. Η καθε περιπτωση διαφερει, το ιδιο και ο πονος, ομως να την κανεις την εξεταση, ειναι πολυ σημαντικη. Αυτα και καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για τη βοήθειά σας!!!! Πραγματικά συνειδητοποιησα τη σπουδαιότητα αυτής της εξέτασης και θα την βάλω στο πρόγραμμα το συντομότερο δυνατό. Όσο πιο πολύ το ψάχνω όμως διάβασα και για την λαπαροσκόπηση και έχω μπερδευτεί για τα πλεονεκτήματα αυτή της εξέτασης σε σύγκριση με την υστεροσκόπηση....Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κατι παραπάνω....κάθε βοήθεια δεκτή....

Σας ευχαριστώ πολυ πολύ!!!!

Δημοσίευση

Εγώ Kon μου έκανα Λαπαροσκόπηση πριν 8 μήνες...η οποία είναι σαν κανονική επέμβαση με ολική νάρκωση.

Ειχα βέβαια πολλά θέματα.....ενσομητρίωση, 3 οινομοιώματα, συμφύσεις απο διάφορες παλιότερες επεμβάσεις, ακόμη και πολύποδα μικρό στον τράχηλο μου βρηκε.Μετα για 10 μέρες ήμουν στο κρεβάτι με φριχτούς πόνους....και προσπάθειες για παιδάκι θα κάναμε μετά 3-4 μήνες.

Εχω την εντύπωση οτι την Λαπαροσκόπηση λοιπόν την κάνουνε οταν η κατάσταση είναι πιο δύσκολη και ηδη εχουν διαγννώσει κάποια σημαντικά προβλήματα.

Ενω στην υστεροσκόπηση θα δει ο γιατρός καλύτερα τι γίνεται μέσα...και ίσως σου διορθώσει κάποια πράγματα εκείνη την ώρα.

Ετσι νομίζω δηλαδη...........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
    • Τελεία. Το πάτησες το τελευταίο μαξιλαράκι. Τι είναι το rsv? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχω πάει για Β επιπέδου όμως. Μπορεί να μου το πει εκεί ο εμβρυολόγος. Να σε ρωτήσω κάτι πας σε μέρη με πολύ κόσμο ή έχεις παιδάκι (ανηψάκι) που πάει σχολείο και το βλέπεις συνέχεια; 
    • Τέλεια όλα καλά με το μπεμπακι. Γιατί δεν έκανες την Β επιπέδου όμως; Εννοώ ήταν μικρούλα ακόμα; Εγω νομίζω τον ένιωσα τον μπέμπη. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν το έντερο μου βέβαια. 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...