Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ


Recommended Posts

Καλά μου κορίτσια καλησπέρα,

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί εχθές κάναμε εξωσωματική με ένα εμβρυάκι και τώρα είμαστε στην αναμονή! Λόγω του ότι δεν έχω ανταπόκριση στα φάρμακα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική φυσικού κύκλου, και ο Θεός βοηθός μας! Από τη στιγμή που μου είπε ο γιατρός ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με αυτό το ωάριο, δεν έχω σταματήσει να αγωνιώ. Η πρώτη μου αγωνία ήταν αν θα είναι καλό το ωάριο και αν θα γονιμοποιηθεί. Τώρα έχω αγωνία για το αποτέλεσμα. Τα στατιστικά δεν είναι πολύ καλά με ένα ωάριο, αλλά προσπαθώ να έχω θετικές σκέψεις. Εχθές ήμουν η μόνη που πήγα με ένα ωάριο, άκουγα από τις άλλες κοπέλες που είχαν 2 και 3 ωάρια, και προς στιγμή σκέφτηκα ότι ίσως να είναι μάταιο αλλά από την άλλη μπορεί να είναι ένα και καλό!

Εσείς έχετε αντίστοιχη εμπειρία ή γνωρίζετε άλλων γυναικών με θετικό αποτέλεσμα?

Εύχομαι για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν, σύντομα να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου θετικη σκεψη θελει!!!

Θα γινει το θαυματακι σου. Και στο λεω εγω που μετα απο 3 αποβολες πιστευα οτι δε θα κανω ποτε παιδακι!!!

Εδω ακους για κοπελες που μενουν εγκυες με φυσιολογικο τροπο, ενα μηνα πριν ξεκινησουν εξωσωματικη, δε θα τα καταφερεις εσυ;;;; Ολα καλα θα πανε!!!!! :D:D:D

Να χαμογελας!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη αναμονη να εχεις κ να σκεφτεσαι θετικα,ποιος σου ειπε οτι μ'ενα ωαριο δεν μπορει να πετυχεις,δεν ισχυει αυτο εχω φιλη που μ'ενα διαιρεθηκε κ ειναι σε διδυμα εγκυος οποτε μην το προδικαζεις απο τωρα,ο Θεος ειναι μεγαλος,

εγω ολες τις φορες εβαζα 3 κ 4 κ δεν πετυχα ποτε οποτε δεν υφισταται οτι αν βαζεις πολλα εχεις κ εγκυμοσυνη

σου ευχομαι μια μεγαλη χωριακη κ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας αλλά και τη θετική διάθεση που μου μεταδόσατε! Μακάρι το ένα εμβρυάκι μας να κάνει το θαύμα του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KISS ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ! ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΝΟΙΕΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ..ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κιss! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! :) Μην σκέφτεσαι τίποτα, Κι έγω δεν άνταποκρινόμουν στα φάρμακα τις εξωσωματικής και έκαν ένα μόνο αυγουλάκι. Είχα στεναχωρεθει πολύ γιατι υπήρχαν κοπέλες δίπλα μου με 3, με 4 ακόμα και με 8! Καταλαβαίνεις πως ένοιθα! Δυστύχως δεν τα κατάφερα τότε με το ένα αλλά ουτε η κοπελα διπλά μου με τα 8, γι αυτο πάντα λέω ότι αν είναι να γίνει θα γίνει και με ένα και με μισό!!! Απλά να σκέφτεσαι θετικά και η Παναγίτσα μας θα σε βοήθήσει. Κάτι μου λέι ότι ήρθε η σειρά σου....Θα κάνω κι έγω με φυσικό. Όταν αρχίσω θα σε ένημερωσω για την δική σου ευχούλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΚΑ & teri ευχαριστώ για τις ευχές σας! teri ελπίζω στην επόμενη προσπάθεια να σταθείς τυχερή!!! Εγώ κορίτσια χωρίς να θέλω να ακούγομαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχει πετύχει. Προαίσθημα είναι? ο φόβος της αποτυχίας είναι? δεν ξέρω. Μακάρι να βγώ λάθος. Σήμερα η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και στα καλύτερά μου, οπότε όλα τα βλέπω περίεργα. Αύριο ελπίζω να τα δω πιο θετικά τα πράγματα και ακόμα πιο θετικά την άλλη Παρασκευή!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kiss σου ευχομαι πραγματικα να εχεις θετικα αποτελεσματα! μη αγχωνεσαι που ειχες μονο ενα ωαριο, και τι με αυτο?!! αν θελει το μωρακι θα ερθει...σκεψου θετικα , ο,τι ειναι να γινει θα γινει και ελπιζουμε ολες εδω να εισαι συντομα εγκυουλα!! ποτε κανεις χοριακη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν το θελει ο θεος και με ενα αυγουλακι θα υπαρξει εγκυμοσυνη και γερο μωρο.Προσευχησου στον θεο,χαμογελα και να σκεφτεσαι θετικα [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...