Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

και μενα ειναΙ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.,..το λεω..ενω με το μπαμπα της..τιποτα..και μενα λεει μετσα..αλλα δε παμε μεσα...\

υριο λεω να παω να της παρω το γουινι ...που βγαινει και σε μικυ..

που το πατρας,κουνιεται λεει τραγουδια και παραμυθια..

το ειδαμε σε 1 παιδακι και το επαιξε πολυ..

και ελεγα μηπως το παιξει..βεβαια 50 ευρω..

το εχει καμια;;

ειναι ο γουινι και ο μικυ σε 1 βαση και κουνανε χερια..

χχαχ..γελιοα εχεις ρε συ καλυψω..καλε ναι..ολα σχεδον βραδυ τα κανω η οταν ειναι και ο λευτ..τις υπολοιπες ωρες λειπουμε απ οτ σπιτι..

και εχω πει για τισ δουλειες..2 φορες τη βδομαδα ξεσκονισμα,λογω χωματοδρομου,σκουπισμα σφουγγαρισμα 2 φορες τη εβδομαδα..και 1 φορα το μπανιο.,μαπλκονι ποτε γιατι δε βγαινουμε..

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Πού πήγαν όλοι; Άδεια η πόλη......

Σωσώ τον έχουμε εμείς τον μίκι μάους. Τον παίζουν λίγο, τον ταϊζουν και διάφορα όπως ανοιγοκλείνει το στόμα του. Ποιο πολύ ο δον τον παίζει, όχι ότι τρελαίνεται δηλαδή.

Εμείς σκουπίζουμε τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα και 1 σφουγγάρισμα. Είναι λίγο βρωμύλοι οι νεαροί.

Καλυψώ είδες που σας τα έλεγα για τα μπρατσάκια :lol: .

Σε σωσίβιο μπαίνει κανένα παιδάκι; Οι δικοί μου με μπρατσάκια αλλά ακόμα θέλουν αγκαλιά. Έχει και κύμα κάθε φορά που πάμε θάλασσα.

Ο δον κολυμπάει και εξαφανίζεται στα βαθιά. Τρέχει ο Αντ. να τον φέρνει πίσω. Τον μαλώνουμε. Τίποτα...

Σωσώ μάλλον φοβάται τη θάλασσα. Αν την πας σε πισίνα θα μπει, θα εξοικιωθεί, ξέρω κι εγώ.

Χρυσούλα πώς πάει το κάψιμο;

Μάρκερ πού είναι το εξοχικό σας; Η μάνα μου φοβερίζει το δον, θα σε πάρει ο μαύρος κι εγώ τσατίζομαι πολύ....

Οι δικοί μου σήμερα πέταξαν το κινητό μου από την βεράντα (μένουμε στον 5ο όροφο) :? και χειροκρόταγαν. Δεν κατάλαβα τί είχαν κάνει κι έρχεται ο Αντ. μου λέει που είναι το κινητό σου; Εδώ λέω. Καλά στον κήπο έβοσκε...και το παράδοξο είναι ότι δουλέυει κανονικά :o .

Δημοσίευση

φροσω ευτυχως που εχουμε κ σενα την εμπειρη μανα

κ παιρνουμε καμια ιδεα.

γτ τα μπρατσακια ειχαν ολα ηλικια 3-6 ετων

κ για μικροτερα παιδακια εχει μονο σωσιβια..

ευτυχως με εσωσες!!!

κ εγω καθε μερα σχεδον σκουπιζω

κ σφουγγαρισμα καθε 2η..

καλα,δε θα σχολιασω το μπανιο..

ο αντρας μου ειναι ολιγον τριχωτος...

το καθαριζω καθε 2 μερες μπορει κ καθε μερα!!!!!

ειδες το κινητο??

παλι καλα που δεν το εκλεψαν!!!

σωσω εμεις εχουμε τον γουινι που λεει ιστοριες

κ τραγουδακια.

κραταει ενα βιβλιο.

αυτο λες?

εμενα το εχει γραμμενο.

δωρο μας το ειχαν κανει.

σιγα μην παω να δωσω τοσα λεφτα.

μονο για playmobile θα τα εδινα

γτ παιζει κ η μικρη κ εγω!!!!!!

καλα μαρη,σου λεει το παιδι να μας μεσα

κ δεν πας??????

Δημοσίευση

ηρθαμε και εμεις!!!

χθες δηλ αλλα ημουν ψωφια!

ετοιμαστειτε για μυθηστοριμα.....

πως περασα τις διακοπες 2011...

με το που φτασαμε στο σπιτι στα πεθερικα και ανοιγα την αυλοπορτα για να βαλουμε το αμαξι μεσα, πρωτο καλωσορισμα απο πεθερα..... καλα τι κιτρινα εβαψες τα νυχια σου;;; :mrgreen:

την Κυριακη που η Σισσυ Χριστιδου και η τραγουδιστρια μιλουσανε που ειχανε και αυτες κιτρινα νυχια λεει η πεθερα, καλε και αυτες σαν τα δικα σου τα βαψανε! ειδες τη λεω που τελικα ειναι στη μοδα;;; :mrgreen:

απο καιρο.... κρυο! το βραδυ τα μωρα τα φορουσα χειμωνιατικα φορμακια γιατι ξεκινουσε απο 23 και επεφτε 22,21 τα χαραματα! τις πρωτες μερες εβρεχε κιολλας! αλλα ολο βολτες ειμασταν.

ευτυχως απο Δευτερα εφτιαξε και πηγαμε ΔΕ=ΤΡ=ΤΕ για μπανιο στο Παλιο στην Καβαλα. πολυ ωραια. ειμασταν και με μια συναδελφο που εχουτ σπιτι εκει και εχει 14μηνων γιο. πολυ ωραια! η Μαριαννα επαθε ψυχωση με τη θαλασσα! με το που φταναμε στην αμμο φωναζε ΘΑ... Θα... και ετρεχε μνα μπει μεσα! με το ζορι την κρατουσα! και αν και ηταν το νερο δροσερο, πηγαινεμε και πρωι, αυτη ενω τουρτουριζε και μελανιαζαν τα χειλια της ολο μεσα ηθελε! και οχι να την κραταω... να περπαταει μονη με το νερο να ειναι στο σαγονι της!

και ο Σπυρος αρεσε τη θαλασσα αλλα οχι με τοση μανια! βεβαια την 2η μερα μας ξεφυγε την ωρα που βαζαμε αντιλιακο και ετρεξε και επεσε με τα μουτρα στη θαλασσα! 2-3 δευτ. ηταν μεσα αλλα νερο δεν ηπιε ουτε τρομαξε. παλι μεσα ηθελε!

με τα πεθερικα ειχαμε ενα θεμα...

ολο ελεγαν το Σπυρο να τσιμπισει και να δειρει τη γιαγια, και φυσικα αυτος το εκανε. την εσπασε 2 αγγεια στο μπουτι απο δαγκωμα! εχει ευρειαγγγειες και σπανε μαλλον ευκολα. την εκανε ποσες γρατζουνιες και τη βαρουσε και αυτη ενω πονουσε, γελουσε! φυσικα εγω φωναζα κλπ κλπ αλλα ο πεθερος ελεγε οτι ειναι μικρος ταχα και δεν καταλαβαινει! :mrgreen:

το αποκυρυφωμα.... την τελευταια μερα η πεθερα ειπε να τον παμε σε ψυχολογο γιατι ειναι πολυ επιθετικος!!!!!! :o

και συνεχιζω...

την ωρα που εκοβα σαλατα, φυσικα ειχα πλυνει τις ντοματες, με λεει... μην τις ξαναπλενεις. εμεις πριν τα βαλουμε στο ψυγειο τα σαπουνιζουμε με τριλ τα λαχανικα και τα φρουτα... εσεις δεν τα πλενετε;;;;;;;

οχι τη λεω.

ασε που αν και εβαζα ηλεκτρικη οποτε τρωγανε κατι τα μωρα κλπ οποτε σκουπιζε αυτη ολο μαζευε μισο φτιαρι ψιχουλα...

αυτα απο γκρινια.

Δευτερα απογευμα βρεθηκαμε με ΝΑΝΟΥΚΑ -ΠΕΤΡΟ - ΑΝΘΙΜΟ!!!

ειναι αδυνατη και πολυ κομψη και μη μας λεει χαζα....

ο Ανθημος με τη ΜΑριαννα ολο αγκαλεις και φιλια!

σορυ ΜΑρκερ....

τους στησαμε στο ραντεβου δυστυχως... γιατι μεχρι να φαει η Μαριαννα....

αλλα αν και λιγο ηταν ωραια!!!

και μια τελευταια γρινια πεθερικη...

δεν ετρωγε η ΜΑριαννα απογευματινο μονο λιγο ροδακινο και πηγαμε βολτα στη Δραμα. πηρα μαζι λιγα μιραντα και νερα φυσικα...

η Μαριαννα με το Σπυρο φαγανε τα μπισκοτα και αφου ηταν νηστικια ηθελε και αλλα... αλλα την ειπα δεν εχει, ας ετρωγες στο σπιτι.

και λεει η πεθερα, καλα γιατι δεν πηρες λιγο ψωμι με κασερι να τη δωσεις;;;

γιατι, λεω, για πικ νικ ηρθαμε;;; σιγα μιην κουβαλαω και φαγητα μαζι στη ολτα.

αυτα.....

φωτο δεν μπορω να αντιγραψω απο την καρτα της μηχανης στο νετμπουκ. πρεπει να κατεβω να τις αντιγραψω καααποια στιγμη στο σταθερο.

καμια περιληψη παιζει;;;

Δημοσίευση

ασε μας ρε βαγκ που θελεις και πειληψη..4 σελιδες αν εχασες... :lol::lol::lol::lol:

αλλα τα λες τελεια μωρη ρουφιανα..αχ να και ο γαμπρος μου..καλε αυτος ομορφαινει και παει..το εχω ξανα πει αλλα ετσι νομιζω..

ρε καλυψω λες να μη ο παρω;;

ποια πλειμομπιλ ρε παιδια παιζει;;

δε καταλαβα...

αυτα δεν ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες;;διαφωτισε καλυψω..

ναι αυτον τον γουινι λεω..με τα παραμυθια στο χερι..

καλα την εκανε τη γιαγια..παραπανω αγγει επρεπε..

τελικα καλα λεω..μακρυα απο παππουδδες και γιαγιαδες..

Δημοσίευση

καλα Βαγκ εισαι απιστευτη!!!!!!!!!!!

σωπα ρε , εγιναν τα αποκαλυπτηρια Νανουκας Αν8ιμουλη??? μπραβοοοοο

ακους ζζζζζζζ??? :mrgreen:

οχι ρε για να δειτε τι τραβαω !!! :D

Σω σω πλειμομπιλ η σειρα 1,2,3 ειναι για πιο μικρα (και εμενα τρελλαινεται) , δεν ξερω για Γουινι , εμενα πριν κοιμη8ει εχει ξεσκισει τον φωτεινουλη και το ενυδρειο με τα ψαρακια κ την μουσικη της φισερ (τα παταει απο 10 φορες μεχρι να αποκοιμη8ει) :roll:

50 ευρω ειχα δωσει κ για τον υπολογιστει που μετραει , γινεται πιανακι, λεει λεξεις , την αλφα βητα κλπ κλπ παραμυθια λέω και εγω (εχει κ σε dvd) ti na soy po...

η μαρκερ την εκανε ε ? καλα ξηγη8ηκε , να κανουν κανενα μπανιο! ερχεται κ καυσωνας , εμεις τι σκτα 8α κανουμε :roll:

Δημοσίευση

καλα μια βδομαδα ελειψα και μονο τοσα ειπατε;;;

τωρα δεν προλαβαινω να τα διαβασω παντως.

playmobil μας κανανε δωρακια η Νανουκα. (εμεις στην κοσμαρα μας... ουτε που περασε απο το μυαλο μου να τους παρουμε κατι.... ειμαι γαϊδουρα... ) στην αρχη τα παιζανε πολυ. τωρα που γυρισαμε δεν παιζουν σχεδον με τιποτα. το μυαλο τους ειναι εξω.

αντε παω για ντουζ και νανι......

Δημοσίευση

γεια σας

διαβαζω ολοι καλα

τα πεθερικα μου εχουν εξοχικο στην αγια μαρινα στη βαρκιζα

μια χαρα

απλα εχει πολυ θορυβο απο αεροπλανα

εμεις κοιμομαστε σερι πλεον 9:30 - 6:30 - 7παρα

κουραζονται εδω

τρωνε σχχεδον μια χαρα

και εγω θελω τον γουινι με το βιβλιαρακι - μου φαινεται πολυ καλο

μπραβο που κανετε μπανακι με μπρατσακια

εμεις απο μακρυα ακομα

Δημοσίευση

Καλημερα.....

Βαγκ καλως ηρθες πισω!!

ξερει ο θεος που τα δινει τα εξοχικα...εγω δεν θα μπορουσα.... :oops::oops:

Φροσω απιστευτα προσωπακια!!!!!να ειναι γερά και δυνατά!!!

Καλυψω εγω οχι παγωτο , ουτε τα περιπλοκα φαγητα δεν προλαβαινω :lol::lol:

Μαρια επειδη το εχω και εγω το ζητηματακι με το συνεχεια πισω απο το παιδι....για μενα ειναι ο,τι χειροτερο...μου τσιτωνει τοσο πολυ που τα νευρα που νομιζω οτι θα εκραγω..προχθες δεν αντεξα και την αρπαξα..εχουμε μια βεραντα 60 μετρα γυρω γυρω και 25 τετραγωνικα στεγασμενο κομματι με περγκολα...τον αφηνω παντελως ελευθερο...εχω βγαλει ολα τα παιχνιδια εξω και αυτοκινητακια και μπαλες και τα παντα...οταν τη βλεπω να τον ακολουθει και του ψιθυριζει να μην ακουει τη μαμα , να του παιρνει τα πραγματα απο τα χερια μην και χτυπησει, να φωναξει το μπαμπα και οχι μονο τη μαμα!!! :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ωωωω χριστε μου....λετε να ζησει πολλα χρονια????

μολις εστειλα το μην εμφανιστηκε...με εκνευριζει επισης που δεν χτυπαει αλλα μολις δει κλειδια ανοιγει κατευθειαν...με εκνευριζει η κουτοπονηρια και η δηθεν εξυπναδα...ειμαι εγω εξυπνη και σας κοροιδευω ολους..

συγγνωμη πρωι πρωι αλλα τα εχω παρει παρα πολυ τοσα χρονια...την εκρηξη περιμενω...

για να μην πιασω την κορη...με τον αντρα μου δεν τα πηγαινε ποτε καλα γιατι ηθελε παντα να του επιβαλλεται και να τον οριζει...στην αρχη ημουν πολυ συγκαταβατικη αλλα μολις καταλαβα οτι ηθελε να ανακατευεται σε ολα και να οριζει τα παντα ακομα και την ημερομηνια του γαμου μου, κρατησα αποστασεις...κατεληξε να με σκυλοβριζει πισω μου οτι και καλα διελυσα μια τελεια σχεση με τον αδερφο της...

περιττο να πω οτι κατατρυχεται εμμονες φοβιες καχυποψια και θεωριες συνωμοσιας.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συγγνωμη και παλι αλλα να μην τα πω και εγω μια φορα!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ηρθα κ εγω....

πηγαμε σκιαθο εχθες κ ηταν πολυ ωραια...

οι μικρες κυριες μεσα στο φλαινκ....η Αγγελικη κοιμηθηκε κ στο καροτσι μεχρι να παμε κ εφτασε φρεσκια εκει!!!

ψωνισαμε βλακιουλες γιατι η Μαρια επαθε κριση.....τα ηθελε ολα!!!!!!!!!δεν αφησε μαγαζι που να μην μπει!!!!!

πηγαμε κ στο αεροδρομιο κ ειδαμε αεροπλανα ...μενει η μικρη η αδερφη μου ,ηταν κ οι γονεις μου εκει :)

κ το απογευμα ολοι μαζι πηγαμε στην αλλη αδερφη μου που ειναι παντρεμενη με σκιαθητη κ εχει 2αγορακια....στο γενεθλιο εγινε πανικος ...ευτυχως μεγαλη αυλη κ γκαζον κ μια χαρα τα μικρα!!!

φυγαμε 10το βραδυ για πισω....οι μικρες δεν καθησαν στο κολο τους ,η Μαρια εφτασε μεχρι τον καπετανιο κ η Αγγελικη εκανε δημοσιες σχεσεις κ με τους 25τουριστες που ηταν για Αλοννησο.......

φτασαμε κατα της 11κ κατι ,σπιτι ,ντουζ γαλα κ νανι!!!!!!!

παντος νομιζα οτι θα κουραζοταν κ θα γκρινιαζαν αλλα βρε κοριτσια ειχαν μια χαρα....το θελαν ...μεσα στην θετικη ενεργια ηταν!!!!!!!

το απογευμα μαλλον θα παμε για μπανιο......η Αγγελικη αν κ νησιοτησσα δε την εχει κ πολυ την θαλασσα ...εξω εξω στα ριχα...με κουβαδακια μονο!!!!

κοσμο η Σκιαθος...οταν εφτασα εδω το βραδυ ...επαθα μια φρικη....η απολυτη υσηχια λεμε!!!!!!

ειδα κ παπακαλιατη κ μανωλη απο πολυκατοικια ;)

σας διαβαζω κ ...τα λεμε σουν!!!

Δημοσίευση

kale...aυτα ειχαμτε μονο να πειτε.;;παναγιαμ ου..

αλεκα φανταζομαι το πολιτισμικο σοκ,ε;;

αφου περασατε καλα...μπραβο..

πουλ της μοδος λεει η σικαθος σκοπελος..δευτερη μυκονος..υσχυει;;

εμεις καλα..ρεπο σημερα..

πηγαμε το πρωι σε 1 φιλη για καφε..

το μεσημερι εκανα πεντικιουρ και αποτριψωση ποδι..2 ωρες για αυτα τα 2..με μουσικη αναλογη..μασαζ..

20 και 20 ευρω..καλα ειναι;;

επεισης η γυναικα αυτη κανει και ρεφλεξολογια και ρεικι..

και φδαογφρα τετοια κουλα..

λετε να κανω ρεικι;;ψηθηκα..μηπωςε και στρωσει η ψυχολογια μου..

χρυσουλα αληθεια λες για τη πςθερα;ηξερα οτι ειναι μπιτσ αλλα οχι τοσο..

απαπαπαπα..χαρα στ οκουραγιο σου..και αυτοι οι ανθρωποι ζουν και πολλα χροναι ρε γαμωτο.. :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ολες στη γυρα εισασταν σημερα;;;

Αλεκα τελειες οι μικρες... μακαρι να ειχαν τετοια συμπεριφορα τα δικα μου...

ακομα βριζουμε με τον αντραμου τις "διακοπες"μας... η Μαριαννα ακομα εχει μυξες και τωρα ο Σπυρος βηχει σαν γαϊδουρι! ειχε και την εμπνευση ο αντρας μου να του δωσει γιαουρτι για απογευμα...

τους ειχαμε κανει και εμβολιο χθες. σκατα.

χθες βραδυ η Μαριαννα δε μας αφησε να κοιμηθουμε... 2:20, 3:20, 4:30, 6:30 εκλαιγε και ηθελε να ερθει μαζι μας. ξυπνουσε και το Σπυρο.... παρτυ σας λεω!

και το μεσημερι καθε λιγο ξυπνουσε και εκλαιγε. μουσκεμα το εκανε το σεντονι της! αλλα δε γινεται... πρεπει να γινουν οπως πριν τις διακοπες...

ελπιζω ο Σπυρος να μην ξυπναει αποψε απο το βηχα γιατι αυριο ξεκιναω δουλεια...

5:10 θα βαρεσει το εγερτηριο... :x

Χρυσουλα τελικα δεν ειναι μυθος οσα λενε τοσα χρονια για τις πεθερες και τις νυφες... τι ακουμε... και τι δεν ακουμε....

πριν λιγο παραγγειλα απο το libero club με τους ποντους που μαζεψα απο τις συσκευασιες, ποδηλατακι little tikes! σε 10 εργασιμες λεει θα το εχω. τελειως τζαμπα! ουτε καν μεταφορικα! θα γεμισουμε ποδηλατα!

γαμωτο. πολυ βηχει ο Σπυρος.... και οσο βηχει, τοσο μουρμουραει και ο αντρας μου.... φακ!

Δημοσίευση

και γω γιαυτο παω..η μπορει και για μικροτερο..αλλα δεν χρησιμοποιω λιμπερο..οποια κοπελα εχει λιμπερο περα απο τη χρυσουλα και δεν συμμετεχει σζτο διαγωνισμο ,ας μου στειλει κανενα κωδικο..αγοραζω και γω..αλλα μεχι να το πιασω..

βαγκ εσυ λιμπερο χρησιμοποιες γενικα;

γιατι ετσι κρυωμενα τα παιδιακια;;

Δημοσίευση

λιμπερο και παμπερς. οποια βρω με εκπτωση.

οταν εχουν, παιρνω 3-4 πακετα να εχουμε. κανουμε καλη καταναλωση...

καθε ποτε θα αλλαζουν τα δωρα;;;

Δημοσίευση

Καλημερααα!!!!!

πω πω το καλοκαιρι μας χαλαρωνει....

δεν πειραζει...σημαινει οτι περναμε καλα!!!!

Σωσω καλα πληρωσες..θελω και εγω μασαζ...φυσικα εδω κανουν μονο οι φυσιοθεραπευτες...ο ενας εχει ενα φοβερο κεντρο γυμναστηριο αδυνατισμα φυσιοθεραπεια σαουνες τα παντα και εκει παμε...εχω ομως να παω απο περισι τον Αυγουστο :(:(:(

φαντασου επισης οτι η κουνιαδα ειναι δυο φορες χειροτερη...και το υποψιαζομαι περι μακροζωιας... :mrgreen::mrgreen:

\

Βαγκ υπομονη και θα επανελθουν...αρχιζεις και εσυ στα καπακια δουλεια :(:(

Αλεκα ειναι σουπερ οι μικρες...μπραβο σας!!!!

χθες πηγαμε για μπανιο...ολα οκ αλλα επεσε πολυ κλαμα οταν φευγαμε...μιλαμε μας ακουσε ολη η παραλια...τον λυπηθηκα..περπατουσαμε προς το αυτοκινητο και κοιτουσε πισω του κλαιγοντας :(:(

καλη Κυριακη σε ολες!!!!!!! :D:D

Δημοσίευση

καλημερΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..δουλεια αρκετη θα ελεγα...φακ..

αντε ρε το θανουλη το καλο μου..πουλακι μου..

εμενα ΧΘΕς Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΑΜΟ...απο τισ 5 το απογ γυρισε στις 6.30 το πρωι της επομενης και 8 ξυπνησε η μικρη..εγω εφυγα δουλεια και θα την παλεψει ο νατρας μου..το κακομοιρη....

ελπιζω να εχει κουραγιο..

Δημοσίευση

Λυσσαρες !!! :D

Φρόσω πολυ καλή η φωτο σου ρε !!! η επομενη να έχει όλα τα καυτα αγορια όμως!!! :)

αλεκα1 :) Τελεια η Σκια8ος ...΄ζηλευω !!!!!!!

σωσω σε κόβω να αρχισεις τα βουνα κ τα λαγκαδια ... :mrgreen: τι λεγατε πηρες μπρατσακια ? βολεψανε ? κ γω δεν εβρισκα νουμερο ρε...

χτες την αραξα με παρεα αργα το βραδυ σε μια παραλία (στο λακοστα για όσες ξερουν) μεχρι τις 4.30 !!! :shock: το παιδι το ειχα κοιμησει στην μανα , ουτε που καταλαβα πως περασε η ωρα με gordon s space κ κουβεντουλα ... κ καπακι αδια8ετησα :twisted::twisted::twisted:

Καλυψω συμπασχω με τον πονο των διακοπων και με της Χρυσουλας που έχει οικογ. 8έμα ...κουραγιο!!!

Λοιπον σημερα εφαγε ψαρακι γαυρο φιλετο τηγανιτο (ψαρι ειχε να βάλει στο στομα του Μηνες , ψητο εδινα παντα η βραστο) ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΕ :o:o:o

Του χει κολλησει το '' δυο δυο στην μπανιερα δυο δυο'' το τραγουδαγε πριν που τον εβαλα για ύπνο :lol: , ρε κοριτσια κα8ε μερα και μια εκπληξη ... το πρωι παραπονιομουν στον αντρα μου οτι πονουσα που αδια8ετησα και σε καποια φαση ασχετη τον φωναξα και μου λέει - Αου ! πονάω ω :lol::lol: εχω καψουρευτει πιο πολυ τωρα που μιλάει , με χαιδευει μου δινει γλωσσοφιλα στο μαγουλο κ κλεινει κ τα ματια :lol::? (τον σπρωχνω βεβαια κ του δειχνω πως φιλανε την μαμα)

με πιανει απο το χερι κ μου λέει - έλια μαμα , πάμε βόλτα κ φερνει τα παπουτσια του...

ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

και γω ψηνομαι τελευταια με το παιδι..που καταλαβαινει που μιλαει..

αλλα δε θα ξεχασω και την αδερφη μου να λεει..κατσε να παει 2 χρ και ελα να το ξανα πεις..πηγαμε παιδοτοπο..

της τονιας ο αλεξ εκανε 1 δακγωματια στη μαρθα..αλλο πραγμα..αλλα τι να κανουμε..παιδια..δε το ηθελε..

αλλαεριξε κλαμα το παιδιακι μου..

δε πειραζει..θα μεγαλωσει..\η στρογγυλσαδα ειναι ακομα εκει μετα παο 3 ωρες..χαχαχα

Δημοσίευση

καλα φευγατες ολες.....

ρε συ Τζουλια, δεν το περιμενα απο σενα τετοιο ερωτα με τον κανακαρη σου....

αλλα τον αφηνεις και ξεχνιεσαι στις παραλιες....... ο αντρας σου τι λεει;;;

οσο για το τηγανιτο, και η αγαπημενη πεθερουλα, οταν πηγαμε βολτα Δραμα ηθελε να παμε goody"s. εγω την ψιλιαστηκα και στο δρομο αγορασα ενα βραστο καλαμποκι και το τσακισανε σε χρονο dt και μετα η πεθερα τους τάιζε πατατες τηγανιτες! τζαμπα παραγγειλα για μενα premier αλλαντικων για να φανε ψωμι και κασερι... ουτε να το φτυσουν... ενω τις πατατες που εδινε η γιαγια... 2-2!

Σωσω αμα σε πω τι επαθα χθες βραδυ μετα που ανεβηκα για υπνο....

εψαξα να κατεβασω πουκαμισο-παντελονι στολης για το πρωι που ημουν σκοπια... και τιποτα!

ηταν ολα ασιδερωτα! τα ειχα βαλει ολα μαζι πλυντηριο πριν φυγουμε και..... φακ!

και που να τα ψαχνω στα ασιδερωτα στο δωματιο του Σπυρου και η σιδερωστρα ηταν στο δωματιο της ΜΑριαννας! ξανα φακ! τελικα βρηκα ξεχασμενο ενα παντελονι απο την επιχειρισιακη στολη, αυτη με τις τσεπες στο πλαι, πηρα και ενα κοντομανικο t-shirt και πηγα ετσι στη δουλεια.... ευτυχως ηταν Κυριακη και ο Δ/της ειχε ρεπο!

οσο για το οτι ειναι ωραια που μιλανε τωρα τα μωρα, και εμενα με αρεσει που συνενοουμαστε, αλλα σκεφτομαι που διαβασα οτι οταν ειναι 4 χρονων κανουν περιπου 400 ερωτησεις την ημερα!!!!!!! η ηλικια των "γιατι;;;;" ελπιζω το ενω να καλυπτεται απο το αλλο και να μην ακουω 400χ2=800 ερωτησεις ημερισιως!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...