Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

giati καλε συ ζχητας μειλ;;;

πηρα πενατεν και αλλαξα πανερς...παμπερσ ακτιβ φιτ..μου τισ ειπανε για καλες..αι να δουμε..δε μπορω να την αφησω χωρις πανρες γιατι δεν εχω φεριε εδω βρακακια..

το απογ μπορει να παμε για μπανιο..αντε να δουμε..λαπα θα φγαε η μικρη σημερα..

γαιτ παει τοσο αργα δουλεια ο νατρας σου χρυς

Δημοσίευση

xara μου το εχω αφορτιστο το κινητο - οποτε δεν το ειδα

ηρθαν τα πραγματα;

καλα σημερα περασαμε σουπερ με τα [παιδια

φαγανε στο πι και φι

ο στελιος λιγο με δυσκολεψψε αλλα εφαγε

πηγαμε βολτα για καφε

μια χαρα

φτου φτου

τους εκανα μπανιο και τωρα νανι

φτου φτου

Δημοσίευση

aloha κ παλι..

σωσω η αδερφη σου δεν εχει κανενα βρακακι να σου δωσει?

στην τελικη πηγαινε παρε!θα τα χρειαστειτε.

τα ακτιβ φιτ εμενα προσωπικα δε μου αρεσαν.

εμεις βαζουμε τα easy up βρακακια που τα φοραμε ορθια!!!

κ οταν κανει κακα την βαζω στη μπανιερα κ της κατεβαζω την πανα

κ μετα στο πλυσιμο λεει"φυγε σκατο!!!!" :lol::lol:

καλα το τι λεει το στομα της δεν λεγεται....

θελω να τραβηξω βιντεακι να σας στειλω...

μαρκερ μπραβο!!!καλο κανει κ μια μερα με ηρεμια!!!!

χρυσουλα θα εχεις baby sitter στο σπιτι ολη μερα!!!

εγω παρακαλαω να ερχεται νωρις ο αντρας μου

μπας κ ασχοληθει λιγο με την μικρη...

αλλα νωριτερα απο τις 7 σπανια να ερθει

κ συνηθως ειναι λιωμα!!!!

σας αφηνω να κανω τη γυμναστικη μου

κ μετα εχει μπανιο κ τριψιμο φτερνας!!!!!! :roll::roll:

Δημοσίευση

μωρη προλαβαινεις και κανεις κα γυμναστικη;;

πλακα κανεις..εμεις για μπανιο..κλασικα..ουτε 1 λετπο..

ετξω ετξω δ\φωναζε..μανουνα..ετσω..

και μενα μου τα επανε για καλα τα ακτιβ φιτ..

φροσω εσεις που εχετε ευαισθησια στα παμπρες ηταν ετσι κοκκινος ο κωλαρικος του;;

ασυνεχεια;;

Δημοσίευση

γμτ γιατι ετσι με τη θαλασσα????

εγω δεν εχω γνωμη..χρησιμοποιω λιμπερο παντα

ενω αντρας και παιδι επεσαν ξεροι κατα τις 3 εγω δεν μπορουσα με τιποτα..χτυπηθηκα αλλα τιποτα..

εχει ζεστη αλλα πολυ αερα και και δεν ειναι για μπανιο.. :(:(

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια η Τζουλ που είναι? Πήγε διακοπές? ΤΙ έχω χάσει?

Σωσω κι ο δικός μου δεν ήθελε να πλησιάσει την θάλασσα αλλά μόλις είδε τον πατέρα του να μπαίνει το πήρε απόφαση :D

Κορίτσια μην ακούτε τι λέει η Σωσώ....εκείνη δεν φοράει όχι δαχτυλίδι αλλά ούτε κρεμαστό!!!! :lol::lol::lol::lol: Περιμένω και τις υπόλοιπες!!! Δεν θα σταματήσω να το λέω μέχρι να μου πείτε όλες τι σας αρέσει!!!! ;)

Δημοσίευση

ε παιδια η μαμα ευα απο το ηρακλειο κρητης..ειπε μηπως ειναι απο το ομοιοπαθητικο το χαπι..αν και 10 μερες μετα κξεκινησαν οι ερεθισμοι..και δε ξερω αν μπορω να κοψω το χαπι..

και δε βρισκω μελανι στη σαντορινη...φακ..ειποε αυριο μια θα φερει..τι να πω..

λεω να την πεσω σιφγα σιγα..φαγαμε και τα γονατα μας..

και τσουζουν...

δε ξερω που ειναι η τζουλ..

και η μαρκατ εχει να μπει καιρο..

Δημοσίευση

Καλημερα....

ολα οκ με υπνο 10-7 ..

Σωσω βαλε πενατεν ή σουντοκρεμ..

τα γονατα πώς τα φαγατε??

η Τζουλ την τελευταια φορα που ειχε χαθει δεν ειχε καλα νεα μετα..(πεθερος)

Μαριαζζ ευτυχως ο δικος μου μπαινει ανετα αλλα δε βγαινει :lol::lol:

σημερα κοτοπουλο ψητο..θα το κλεισω σε καμια ωρα και θα παω ανθοκηπιο να εμπλουτισω βεραντα :D:D

και μετα καφες...

Δημοσίευση

Mπήκα για μια σύντομη καλησπέρα.

Σήμερα πέρασα ενα υπέροχο πρωινό με τους γιους μου :x:x:x .

Τί παιχνίδια, τί τραγούδια, χορέψαμε, φάγαμε και τί δεν κάναμε.

Σωσώ σου είπα βάλε στο παιδί κορτιζονούχα κρέμα. Πήγαινε σε ένα φαρμακείο και ζήτα.

Εγώ πάντως δεν θα έδινα χάπια ούτε ομοιοπαθητικής ούτε τίποτα.

Εσύ προφανώς ξέρεις βέβαια τί κάνεις.

Ο Χριστόφορος βγάζει εκζέματα με τις πάνες, όχι ερεθισμό.

Ο ερεθισμός δείχνει ότι τα κακά της είναι όξινα κι αυτό οφείλεται συνήθως σε ιούς.

Χρυσούλα ο γιος σου είναι παίδαρος!!!! Ολόκληρος άνδρας!!!!!

Ο άνδρας σου με 3 μήνες άδεια πάει για δουλειά 1-12-11 όχι 1-1--12 ;) . Όπως εγώ.

Το σχολείο φαίνεται πολύ καλό και κοντά. Όταν πήγα είχαν τσιμπούσι :lol: .

Καλυψώ καλά να περάσετε κι εεμίς έχουμε βάπτιση στις 5 το απόγευμα.

Θα σκάσουμε!

Δημοσίευση

Φροσω γειαααα...

εδω γινεται χαμος με εναν οταν ειμαστε ολοι μαι σπιτι...φαντασου με τρεις!!!σωστο πανηγυρι!!!!

οντως θα παει 1/1/2012...Φροσω εδω ειναι επαρχιααααα!!!!ο προϊσταμενος ειναι ο πρωην διευθυντης του σχολειου και κολλητος του πατερα μου... :oops::oops:;);) ασε που δεν θα παει σχολειο μετα..θα παει γραφειο..

Δημοσίευση

γεια και απο μενα και παλι..τι ιο ρε συ φροσω;;που να το τσιμπησαμε;και εκδηλωνεται μονο στα κακα;;

ανθοκηπια..καφες..ζηλρευω..

kai gv ayto λεω φιλεναδα..πολλες μερες τελικα...

βρηκα επιτελους μελανι..αν δεν ειναι μεςσα μελανι για σφραγιδες..τι να ποω..ολοι οι κουλοι εδω..

ξανα γδαραμε τα γονατασ..

αφαγαμε χειροποιητα μακαρονια..πηγαμε θαλλσα..αλαλ δεν την εβαλα..φοβαται που λρε..και δε θα την ξανα βαλω..αμα ειναι να μου βγει ζαβο με το μπανιο!@

χρυσαουλα το εγδαρε γιατι ειμασταν κατω απο 1 μπαλκονι και αρχισε να χορευει..και ηταν νυχτα..και μετα παο πλυ χορο..παρτην κατω!!

Δημοσίευση

μου βγηκανε τα μάτια λυσσάρες !!!

Α , μονο η φιλη μου η Βεφαζζζζ με ζητησε ε ??? ε βέβαια οι υπόλοιπες με τόσο κλ@σιμο που μου ρίξατε , κουζίνα με αέριο 8α δουλευα !!! :lol::lol::lol::lol:

χρυσουλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ! ΤΡΕΛΛΟ φατσόνι το καρδουλι σου ρε !!!!!!!!!!!!!!

εγώ είμαι στις πολύ κλειστές μου ( καλέ Χαρα απέναντι έπρεπε να μένεις να ''κλεινόμασταν'' παρέα γμτο) :roll:

Χτες με τσακισε η εκλειψη στον καρκινο , φαγω8ηκα με τον άλλον , σπαστικα πολύ τι να πω ... (εδω δεν λέω το στορυ) τεσπα...

Σωσω δεν εχω παει Σαντορινη , ξερονησι δεν ειναι ? λιγο ακυρο δεν ειναι για οικογενεια? δεν ξερω κα8ολου...

πενατεν ? χαλια κρέμα , γεμάτη χημικά (αυτες τις μλκιες εβαζαν κ σε εμας απα παα)

τα πατατακια τα ξερω αλλα δεν τα δοκιμασα ... ε μα οι μ@λακες 2Ε ??? σουβλάκι πέρνω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μου λειψατε σας το πα ??? :oops:

Δημοσίευση

Γεια σας κούκλες!

Μια καλησπέρα μπήκα να πω!

Δεν πρόλαβα να σας διαβασω...

μονο κατι για γκαστριες διαβαζω κι εχω να σας πω........

οτι εγω τρεχω και δε φτανω...

ειναι μικρη η διαφορα τους και ειναι πολυ κουραστικο γιατι

ο Βασιλακης ειναι ζωηρος, ο μικρος με το βυζι κολλημενος και πώς να κυνηγησεις τον μεγαλο

οταν θηλαζεις, επειδη εριξε την μπαλα στη λεκανη και τραβαει καζανακι, επειδη ανεβαινει στο κομοδινο, πηδαει στο καλοριφερ, σκαρφαλωνει μετα στο παραθυρο, το ανοιγει... κι ετοιμος για φουντο!

κι αλλα πολλα....

Τρελα τρελα τρέλα!!!

Α!Σας το ειπα;Μετακομισα κιολας!Ναι εκανα αυτον τον αθλο!!!Κανα δυο μερες μετα που γυρισα απο μαιευτηριο.Και το εβαψα κιολας!Το δωματιο του Βασιλη ενα ωραιο σιελ και του μικρου φυστικι.Γαματα βγηκαν!Τωρα ψαχνω για κρεβατακι του Μπιλυ.

Οταν δεν κατεβαζα γαλα, κατεβαζα πραγματα!

Οταν κοιμοταν ο μικρος,σκιζομουν στις δουλειες!

Ειχα και σωματικη κουραση αλλα και ψυχολογικη λογω χοντρων θεματων με τη μανα μου, που λογω του αλσχαιμερ αντιμετωπιζα απιστευτη αρνητικοτητα στη μετακομιση.

Τωρα δεν ποναω τοσο οσο στο Βασιλη στο θηλασμο, αλλα σκεφτομαι πότε θα τελειωσει για να βλεπω τι κανει ο αλλος!

Μονο οταν εχεις ενα παιδι τελικα, μπορεις να εισαι χαλαρη με τις ωρες και να θηλαζεις!

Κι αυτος κανει 25 λεπτα το καθε βυζι!Επι 7 φορες τη μερα...καταλαβαινετε...πώς ειναι να εισαι με το βυζι εξω ολη την ωρα και οι δουλειες να τρεχουν...

Φροσω πώς μπορουσες να θηλαζεις, τους διδυμους κιολας, με ενα δον να καραδοκει;;;

Σε σκεφτομαι ρε φιλεναδα!

Οσες θελετε να ξαναγκαστρωθειτε...δε περιμενετε να ξεπεταχτουν λιγο ακομα;

Ειναι ζορι με τοσο μικρη διαφορα...το εχω μετανιωσει, ψεμματα να πω;Επρεπε να περιμενω...

Πολλα πολλα φιλια!!!

Δημοσίευση

αχ ντομ ολοι αυτο λενε..οτι οχι κοντα κοντα στισ ηλικιες..ειανι φρικη.ετσι ακουω και απο αλλους..

αντε ωραια που μετακομισατε...

αφου θηλαχζες ρε φιλεναδα σε παραδεχομαι..

τζουλ τοσο χαλαι η πενατεν;;

δε το λες ξερονησι.,.εχει πρσαγματα να δεις,...αλλα ειναι αγενεις και πλουσιοι ολοι εδω..εχουν 1 μυτη..μεχρι εκει πανω....τεσπα...

τα φαρμακεια παιδια ασχετο αλλα ολα δουλευουναπιστευτα πολυ..

σε οσα πηγα χαμος απο κοσμο...

χθες η μικρη καταλαθος πλησιασε τη θαλλσσα και γκαριζε..λετε να το ξεπερασειη η ετσι θα παει ολο το καλοκαιρι.;;;

καηκαμε..

σημεραθ α κανω πιτσα..δε κανω και τιποτε αλλο..τρωω και σκαω..χαχαχα!!

Δημοσίευση

Παρούσα κι εγώ!!!

Ξεκινήσατε μπάνια? Εμείς αύριο (τουλάχιστον εγώ κι ο μικρός) επιτέλους

Τζουλ υπομονή!!!

Ντομινάκι σε θαυμάζω!!!! Πραγματικά καλό είναι να υπάρχει μια σχετική διαφορά γιατί αλλιώς τα πραγματα είναι πολύυυυυυυυυ δύσκολα!!!

Χρυσουλίτσα εσύ τι κάνεις? Τι ωραία η θάλασσα για τα μικρά ε? Ξεδίνουν .... μαζί κι εμείς (?) :D:D

Φρόσω τι ωραία που τα λες!!!!

Σωκω τι γίνεται με την μικρή?

Ξαναλέω για όσες δεν το είδαν. Περάστε απο το Handmade & Crafts και πείτε μου τι σας αρέσει! Θα στείλω σε όλες απο ένα δωράκι έτσι για το καλό και θέλω να ξέρω τα γούστα σας!!! Δέχομαι και πμ. Τα δωράκια θα σταλούν σιγά σιγά απο τα μέσα του Ιουλη και μετά και οποιες θα λείπουν διακοπές θα τα στείλω αργότερα!

Φιλιά για την ώρα

Δημοσίευση

kale poy eist;;πατε καλα;;;

εκανα 1 πιτσα...μουργλια..καλα η μικρη εχει αποθρασυνθει μιλαμε..αφου δε τη σοτωσα...μη το συζηταμε..εσπασε τα γυαλαι της αδερφης μου..1 ποτηρι στο μπαλκονι..και ημουνα διπλα..δε ξερω τι σκατα παθιανει..

η αλεξια λεει οτι ο θοωρης ηταν πολυ πιο ησυχος απο αυτην.

θσαλασσα..ουτε για πλακα ομως..ουτε να την πλησιασιε..αντε ρε ζζ...ακομα να κανετε μπανια;;

αυριο γυρναμε ηρακελιο..φτανει νομιζω..καλα ητανε!

Δημοσίευση

Ντομμμμμ!!!!υπομονη!!!!!ολα καλα τα πας!!!!

ψυχραιμια και τα οφελη απο τη μικρη διαφορα θα φανουν αργοτερα...

Τζουλ αχαριστη ολες σε αναζητησαμε..ευχαριστω για τον μικρο...ολοι καποιες στιγμες εχουμε κλεισουρες ;)

Σωσω εννοειται οτι ολοι ειναι πλουσιοι..και με μυτη!!!η μικρη θέλει χρονο με τη θαλασσα...την εχει συνδυασει καπως...σιγα σιγα..!!!χμμχμμ η Μαρθα!!!πιο ησυχος ο Θόδωρης και εμεις τη λεμε καλοβολη???χαχαχαχχα!!!

Μαριαζζ γιατι μωρη μας φερνεις σε δυσκολη θέση????

\

εμεις τα ιδια..το πρωι πηγαμεπαλι βολτα..βρηκαμε και συνομηλικη παρεα του μικρου κατι συναδελφων και τον καναμε αρμενικο τον καφε..πηγαμε φαγαμε στη μαμα μου..και μετα υπνος..εχει πολυ αερα για μπανιο..να δουμε τι θα κανουμε μολις ξυπνησει..

θα μπω αργα μολις κοιμηθεί να σας πω τα παρεπομενα..

Δημοσίευση

τι ασημαινει παρεπομενα;;τα καθεκαστα;;δε την ξερω αυτη τη λεξη...

τι να κανει η νανα τωρα;;που ειναι να την πειραξω λιγο..και εκει που ημασταν...

τρεχει η μικρη και σκονταφτει και χτυπαει στο τσιμεντο το μετωπο..κλαμα..και λιγο αιμα ετρεξε η μυτη..εχει ξρφυγει λεμε..

εγω απο φαι και αυτη απο συμπεριφορα..

διαβαζω το βιβλιο που προτεινε η παραπονεμενη τζουλ..

οι γονεις θετουν ορια..

θα σας πω στο τελος αν αξιζει..

και σε μας φυσουσε,,καλα δεν την ευχαριστιεμαι τη θαλασσα.δε μπηκα..αν δε μπει και η μικρη..εγω χεστηκα φια το μπανο!

Δημοσίευση

αλο

καλα εγω περιμενα να σας βρω στην σελιδα 90

που ειστε καλε

εμεις το ριξαμε στα μπανια

ο νικος δεν τρελενεται αλλα μπαινει - κρυωνουν ακομα ρε γμτ μου -δεν εχει ζεστανει η θαλασσα και εμεις παμε πρωι κατα τις 10

ο στελιος εγκεφαλικα βαραει

σημερα λιγο καλυτερα απο χτες

βεβαια σημερα στη αρχη δεν εμπαινε καθολου και ψιλοκαηκε η πλατουλα του- μην φανταστιετε ισα ισα και ειχαμε μια γκρινια αλλο πραγμα

πηγαμε εξοχικο

τα πηρα με τον συζηξ -αγρια μιλαμε

μου λεει - ασε τα δικα μας πραγματα θα α παρω εγω

ενα θα σας πω

ουτε βρακι ειχα να βαλω - ουτε σουτιεν - ουτε 20 μαγιο

και τα ειχα ολα μαζι προστα στα μιαια του

εγκεφαλικα -εγκεφαλικα

επλυνα το μαγιο και το φορεσα βρεγμενο κατω απο τα ρουχα

ντομ - ενας χρονος ειναι ακομα

μεα θα ηρεμησεις και θα βοηθαει με το μωρο πολυ ο μικρος να δεις

μπραβο για τον θηλασμο

γμσε τες τις δουλειες

μονο το φαι βαζε και βρε γυναικα για το σιδερο ή βαλε τον αντρα σου

Δημοσίευση

αχαχα.πολυ παλακα με τα εουχα μα\αρκερ..τι κανουν ταπ δια;;

με τους πυρετους..και ευτηχως ειμαι εγω εδω και συντηρω τη σελιδα...

το καλοκαιρι πεφτει η δουλεια στο μαμμυ..

δε πιστευω να το παμε πανω απο μηνα αυτο το θεμ..

τυο 25 εννοω..

παω να την πεσω..

Δημοσίευση

καλημερα

πηγα λαικη σημερα

καλε τι πλακα εχει

βεβαια πηγα μαζι με την πεθερα

που στα μεσα βαρεθηκε και γυρισε πισω κα εγω πηγα για καφε

πολυγκρινια σημερα

δεν φαγανε κιολας - φακουλες ειχα

τωρα κανουν νανι

και εγω μαγειρευω - γαλοπουλα κοκκινιστη

γενικα καλα ειμαστε

αλλα πολυ τσακωμος βρε κοριστια

μιλαμε σφαζονται

δεν ξερω τι να κανω

τα βαζω τιμωρια

ο ενας τα ριχνει στον αλλο

ο νικος - οχι ο νικος ο στελιος

δαγκωνονται και τραβανε μαγουλα

απαπα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...