Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πλάκα με κάνεις ρε Σκλεναρικόβα ??? να σε πάω στο αττικο πάρκο να βρεις πιο ωραιους Πι8ηκους !!! =))=))=))=))=)) σε καλο μου πάλι...

πες κανεναν αλλον που σαρεσει να δω αν τον εχω δει ...

καλα αυτο το παζαρι στο μαμμυ με ξενερώνει τελειως ... πειράζει??? :mrgreen:

απορω αυτοι που μας διαβαζουν , μια κ προφανως τα 8εωρουν ενδιαφεροντα αυτα τα τοσο σοβαρα που γραφουμε , γιατι δεν συμμετέχουν ???

καλά μιλά με όπου πάω μπροστα μου την βλέπω την ''ακατονομαστη'' :shock: μα καλα όλη μερα στους δρομους ειναι ??? η πλάκα ειναι που 1 μέρα δεν μας ειδε γιατι λειπαμε κ μας Ξαναπετυχαινει στον δρομο και λεει '' Που χα8ηκατε καλέ ???'' :shock::shock::shock:

ε πως να μην το πα8ω το εγκεφαλικο !!! ειμαι υποχρεωμενη να την βλεπω κα8ε μερα??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... :roll:

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

είσαστε πολύ μεγάλα νούμερα!!!

η αλήθεια είναι ότι σέρνεται το 25...

θα γυρίσω από ελλάδα κι ακόμα εδώ θα είστε...

εντάξει... είναι και η εποχή που χανόμαστε όλες!!!

είδες καλυψούλα... προσπαθώ να το σώσω!!!

χαχαχα!!!

πήγαμε λήδρας και μετά πάρκο.

ήταν ένα μαυράκι 2,5 ετών... μια γλύκα!!!

τι όμορφα που είναι τα σκατούλια!!!

ήθελαν να τον ζουλήξω!!!

τζουλ, εσύ που έχει τα κονέ...

μπορείς να μου κανονίσει συνάντηση με τον ντεπ;

χαχαχα!!!

μεγάλος έρωτας που κρατάει από την εφηβεία!!!

για να μην πω προεφηβεία!!!

άντε, να πάω ελλάδα και να γεμίσω μπαταρίες!!!

αδειάσανε πια...

εδώ και μέρες έχουν τρομερή φαγούρα τα μάτια μου!!!

Δημοσίευση

elaτε καλε..εμεις πηγαμε παρκο...

κοιμηθηκα 1 ωρα...εφαγα καρπουζι...οχι τιποτα,πρεπει να μαζεψω και φλουδια για το γλυκο που πρεπει να κανω μεχρι αυριο γιατι πεμπτη παω σαντορινη..

οι υπολοιπες;;

αρκερ τι κανουν τα παιδια;;ζζ;;;

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα,μεγαλωνουμε.ο μικρος ηρεμησε λιγο απο την γκρινια,εφτεγε το γαλα,δεν εκαμνε κακα του κ εκλαιγε ολη την ημερα εχει 20 ημερες περιπου του αλλαξα γαλα κ μια χαρα.αρχισε χαμογελαει αρκετα κ βγαζει κ κραυγουλες.ο μεγαλος εχει μια εβδομαδα δεν τρωει τιποτα με το ζορι τον ταιζω δεν ξερω γιατι.για το πουλακι μου ειπατε μερικιες κ εμας μας απογορευσε η παιδιατρος να το πειραζουμε.ο βαγγελης αρχισε λεει αρκετες λεξεις,αρχισε και τραγουδαει οταν τον βαζουμε τραγουδακια η τον μυκι. λεει μαμακα μπαμπακα,νικο(τον μικρο ετσι θα τον βαφτησουμε)τα κλασικα γιαγια παπου,παπα(το πουλακι)παπακι,αφητο(αφηστο αυτο το λεει οταν εχω τον μικρο αγκαλια)ντο(εδω),γκω(εγω),οχι,ναι,μη,καιει,κιο(κρυο),μαους(μικυ μαους)γκα(αγκαλια)νανα(νερο) και τυι(και τυρι)κιπνα(ξυπνα)σηκω,α θελω(δεν θελω)μπικοτο(μπισκοτο)το(αυτο)θεια,λενα μαια(μαρια)φωφω(οταν τον ρωτανε πως την λενε την μαμα)απω(σαγαπω).τα πιο πολλα σας τα εγραψα.παντως συνενοουμαστε.τον τελευταιο καιρο πολυ γκρινια κοριτσια ο μεγαλος,μεχρι που νευριαζει κ χτυπιεται κατω.τι θα το κανω?εμεις διακοπες μπα δεν θα παμε πουθενα!1

Δημοσίευση

πινω ξυνογαλο μπας και σταματησει η διψα...

παλι ψησαμε το μεσημερι σουβλακια, σουτζουκακια κλπ.

καλεσαμε την αδερφη του αντρα μου.

το πρωι που πηγαιναμε εκκλησια το σκεφτηκαμε.

με το που γυρισαμε τσακα τσακα να τα ετοιμασω ολα...

για παγωτα που λετε, εχει 2 φορες που πηραμε απο το πρατηριο που ειναι μεσα στο εργοστασιο της ΑΓΝΟ 2κιλα παγωτινια, πυραυλακια ή σαντουιτσακια 9Ε!!! τα τσακισαμε σημερα...

Σωσω τον ΚΑρεμπε ρε συ;;;

καλα και εμενα απο την εφηβια, που λεει και Νανα, με αρεζαν οι μαυροι αθλητες με ερωτα τον βρετανο εμποδιστη Κολιν Τζακσον και εναν μπασκετμπολιστα που ειχε τοοοοτε ο Αρης, τον Σελερς. μπας και τους ξερεις να με κανεις κονε Τζουλ;;; η μαμα μου "φοβοταν" οτι θα τη φερω μαυρο γαμπρο! :lol:

Φωτεινη χαιρομαι που ειστε καλα! και μη στεναχωριεσαι που δε θα πας διακοπες...

και εγω το σκεφτομαι που θα παμε στα πεθερικα μια βδομαδα...

το θετικο ειναι οτι ΕΛΠΙΖΩ να βρεθω με τη ΝΑΝΑ!!!

Τζουλ ζηλευω που πηγες στην τελετη εναρξης...

αλλα καλε να μην ξερεις το Λαος;;;; τσ τσ τσ.....

αν το 2004 μπορουσα (λογω επιφυλακης στην υπηρεσια δε γινοταν) ηθελα να παω εθελοντρια στην παραολυμπιαδα. ειχα δηλωσει και για λαμπαδηδρομος στη Ολυμπιαδα, αλλα δε με πηραν... εθελε μεσον μου ειπαν μετα...

Μαρκερ πως πανε τα καμαρια σου;;; αμαν αυτος ο βηχας. τους εκανες καμια μασκα αερολιν και φλιξοτάιτ;;; ο αντρας μου το εχει παρακανει. με το που αρχιζουν να βηχανε τους αρχιζει μασκες. ολο μαλωνουμε.

προχθες το βραδυ καθοταν στο ιντερνετ μεσα στο ρευμα και επαθε ψυξη. πολυ χαλι! πηγε χθες στο φαρμακοποιο και επιδη εχει θεμα με το στομαχι, τον εδωσε κατι ενεσεις μυοχαλαρωτικες. του τις κανω εγω! μετα την εμπειρια της εξωσωματικης εμαθα και ενεσεις!!

Δημοσίευση

ειδα τις φωτο Σωσω!!

καλα το κοματι απο μικρη την εβαλες στο κολπο!

μηπως να ανοιξετε κετεριγκ οικογενειακο;;;

και η δικια μου θελει να τη φοραω την ποδια με τον τουιτι και τον συπβεστερ την οποια χρησημοποιει ο αντρας μου.... εγω δε βαζω ποδια.

καλε που ειστε ολες;;

Δημοσίευση

26-6-2006 γεννησα την Μαρια μου....5χρονων εγινε σημερα!!!!!

πως περνανε τα χρονια??? ε??/

μετα απο ενα πανικο -παρτυ-20πιτσιρικια -αραξα!!!!!

αυτη τη βδομαδα εαν με ψαχνατε...μαγαζι ,ηταν η μαμα μου εδω κ βοηθουσα στο μαγαζι....

αυριο το μεσημερι παμε Βολο για την καρτα οαεδ για παιδιατρο εμβολιο κ για να ειμαι με την αδερφη μου ,που εχει να κανει μια εξεταση σε γιατρο στη Λαρισα κ θελω να ειμαι μαζι της.....

παντος σας εχω κ στο μυαλο μου

;)

εαν εχω φοριτο κ σημα θα σας βρω κ αυριο εδω ετσι?

εαν εχασα κατι πολυ συνταρακτηκο ,πειτε μου ναι???

Δημοσίευση

geia και απο μενα...νυχτα και παραγγειλαμε ....περιμενουμε 1 τροχαιο...

καλα μεσο φια λαμπαδησρομος;;επερνες και λςφτα;;θα τρελαθω..

αλεκα να την χαιρεσαι την κορη..να τα 100 ηαει με υγεια..

μαλλον περασατε καλα στο παρτυ..

πιαδια κυκολφρει ιωση τρελη..με πυρετο ,διαρροια και τετοια..

και βηχα..μιλαμε εχουμε ερθει σε επαφη με 2 παιδια και δεν εχουμε κολησει τιποτα..φτου φτου..καλα δε το ξεραμε οτι το εχουν..βρε λετε να κανει τιποτα το χαπακι του γιατρου;;

τι να πω..αν την σκαπουλαρουμε θα ειμαστε τυχεροι..

εκανε και μενα κανα 2 διαττοιες αλλα τιποτε αλλο..

οχι του αντρα μου

Δημοσίευση

καλημέρα!!!

βαγκάκι!!!

σίγουρα θα βρεθούμε!!!

αν όχι τη Δευτέρα... Τρίτη σίγουρα!!!

να ζηλεύετε οι υπόλοιπες!!!

θα δω τα όμορφα διδυμάκια!!!

χαχαχα!!!

πεθύμησα ξυνόγαλο!!!

θα πω στη μαμά να μου το έχει έτοιμο...

άσε, που σίγουρα θα υπάρχει στο σπίτι... χαχαχα!!!

Δημοσίευση

Μονο τοσα γραψατε? χαχαχα

Εδω ειμαι και γω!

Μετα απο ενα εντονο σουκου που ειχε απ'ολα ξανα στη καθημερινοτητα!

Ειχα το Σαββατο τη βαπτιση και στο καπακι το απογευμα γαμο. Θα σας πω λεπτομερειες το βραδακι! ΓΙα ενα γεια μπηκα!

Σωσω η ΜΑρθα ειναι ενα κουκλι ζωγραφιστο! Τι ματαρες! Πανεξυπνη φατσουλα!

Αλεκα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου! Παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααααα τα καπ κεηκς σκισανε! Ολοι λεγανε γεια στα χερια της ζαχαροπλαστισσας! χαχαχαχαχα

Το βραδυ επανερχομαι με φωτο!

Φιλιαααααααααα!

Δημοσίευση

αντε ρε μαρακι περιμενουμε φωτο..το πουστη το γειτονα που να του καιε το βιντεο και να μη βρισκει μαστορα να το φτιαξει..ετοιμη ημουν να καλεσω αστυνομια..εμ εφτιαξε σε ολη τη εγκυμοσυνη μου παρανομα ολο του το σπιτι ,.εμ συνεχιζει το παπαρι..

μιλαμε σηκωθηκα με κατι νερυρα..βασικα επεσα να κοιμηθω και δε κοιμηθηκα..

και λεω το λευτ η θα πας η θα παω..και πηγε να ξεκινησιε και σταματησε..τι να το κανω ρε μαλ;;;;

καλα αν μου ξυπνουσε το παιδι θα τον πλακωνα μπρασοτα στη γυναικα του μιλαμε,ε/.///φακ!!!

Δημοσίευση

Αχαχαχαχαχα!

Καλυψω τωρα βλεπω τα μεηλ μου και ειδα τη μικρη! Βρε τι παιδι ειναι αυτο; Καλα τελεια φωτο! Εμα! Δε παιρνουμε οτι οτι! χαχαχα

Σωσω ειδα το μεηλ σου τωρα. Εγω ειμαι μεσα οτι ειναι πες μου!

Τι εκανε θορυβο; Ο γειτονας εννοω.

Δημοσίευση

καλημερα

εγω φω το δεν ειδα

στο πηγαδι καλε συ κατούρησα;

γενικα καλυτερα σημερα εμεις

αλλα αυτο με τον υπνο εχει αρχισει να με τσαντιζειμερα ξυπνησαν 12:30 και οι 2 και κοιμηθηκαν στον καναπε μεχρι το πρωι:evil:

μιλαμε αλλιως ουρλιαζουν πανω απο 2 ωρες

ε δν αντεχω

ας κοιμηθουν οπου θελουν

αλλα εχει γινει εκνευριστικο πραγματικα

ρε σωσω το σπιτι φτιαχνουν παρανομα και κανουν και φασαρια;

ε παρε την αστυνομια και ας πανε να χεστουν

εμ ρε φιλε την κανεις την μλκ σου κανε την λιγο πιο διακρυτικα

Δημοσίευση

χρονια πολλα στην Μαρια Αλεκα μου

πολυ ωραια εποχη για γεννελθια ειναι τωρ;α

βεβαια εχουν σταματησει τα σχολεια

αλλα εσεις εκει λογικα ειστε μια παρεα ολοι

Δημοσίευση

επιτελους σας διαβασα..

σωσω αν καταλαβα καλα κανει φασαρια ο γειτονας το μεσημερι?

μπορειτε να του κανετε καταγγελια...

για τα δοντια που ειπες..η μαμα μου ειναι βοηθος οδοντιατρου.

πρεπει να τα πλενουμε με ελαχιστη παιδικη οδοντοκρεμα

οσο μπορουμε καλυτερα.το παιδι μονο του απλα παιζει!!!

βρες κολπο για να κραταει το στομα ανοιχτο κ τριβε!!!

εχει συναντησει μεχρι κ απονευρωση σε παιδακι 5 χρονων '

επειδη ολο γλυκα ετρωγε..

κ αυτο που με συμβουλευει ειναι αν θελω να φαει η μικρη γλυκο

να της το δωσω μετα το φαι κ μετα τα πλυνουμε δοντια..

να μην δινουμε καθε λιγο κ λιγακι ενα μπισκοτο,μια σοκολατιτσα,μια παπαριτσα κλπ...

νανα κ εμενα η μαμα μου εχει το ιδιο

\κ ηταν πολυ χαλια τελευταια

αλλα πηρε χαπια κ ειναι ηδη πολυ καλυτερα..

παρακολουθηση θελει κ δεν ειναι κατι σοβαρο..

αντε πλησιαζουν οι μερες... ;)

τζουλ εχω παει στο ωρα για παιχνιδι

αλλα δεν θυμαμαι αν εχει τασακια μεσα.

παντως η μικρη δεν ειχε ξεκολλησει απο πανω μου

οποτε δεν ξαναπηγα.. ;)

αλεκα πολυχρονη να ειναι κ παντα γερη!!!

συμπεθερα εισαι χρυσοχερα..μπραβο!!

αντε βαλε φωτος...

μαρκερ πρεπει να παιξει εκπαιδευση υπνου στα κρεβατια τους

μου φαινεται....

βαγκ εμενα ο μπαμπας μου με ειχε προειδοποιησει

οτι αν του παω γαμπρο μαυρο θα με αποκληρωσει!!!! :o

πωπω ο καρεμπε δεν μου αρεσει καθολου!!!!!

Δημοσίευση

θελω αρμπαροριζα και δεν εχω..λεω νσα κανω το βραδυ γλυκο υτου κουταλιου καρπουζι..τοσα φλουδια μαζεψα..πιεστηκα για να φαω 2 καρπουζια μονη μου σε 1 βδομαδα...

και δεν μορω να βρω;που μπορει να πουλανε;;

κεντρο δε κατεβσαινω

Δημοσίευση

καλέ... ξέχασα να ευχηθώ στο μαράκι μας!!!

μαράκι!!!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif]

ωραία τα λες ρε καλυψούλα, αλλά πως κρατάμε το στοματάκι ανοιχτό;

ευτυχώς δεν έχει πολλά δόντια ακόμη...

ρε καλυψούλα, άλλαξε φωτογραφία... τον αδικείς τον πούτανο με τα προγούλια...

χαχαχα!!!

πωπω σωσώκα... τσιτώθηκες!!!

μαράκι μας έσκασες!!!

ελπίζω να μην καταλήξουν σαν τις φωτο της βάφτισης...

ε μα... σου χρειαζόταν!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...