Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ κοιμάμαι κ από τις δυο πλευρές εξίσου. Δεν βολεύομαι με τίποτα δυστυχώς, μόνο στην μια πλευρά. Απορώ πως το έκανες! Το ίδιο είχα κ στην μεγάλη μου και μάλιστα πολλές φορές ξυπνούσα χωρίς να το καταλάβω και ήμουν ανάσκελα. Δεν ξέρω αν παίζει μεγάλο ρόλο, εφόσον δλδ μας βολεύει.  Καλά χωρίς το γίγας μαξιλάρι εγκυμοσύνης μου, δεν ξέρω πως θα την πάλευα. Το έχω και ως μη έγκυος κανονικά, είναι και 1.90, δύσκολα χωράμε 🤣
    • Κοριτσια καλησπερα δεν μπαινω πλεον συχνα ομως παντα σκεφτομαι την ομαδα γιατι με βοηθησε σε πολλες σκοτεινες μου στιγμες. Λυπαμαι για τις κοπελες που δεν ειχε καλη εκβαση η εγκυμοσυνη, καταλαβαινω τον πονο σας. Το καλοκαιρι πριν ξεκινησω την εξωσωματικη ειχαμε παει διακοπες στη Ροδο και επισκεφτηκαμε την Παναγια την Τσαμπικα. Παλευαμε ηδη 2 χρονια με την υπογονιμοτητα και με κλαματα καθε μηνα γιατι δεν ερχεται. Δεν ειχα κανει καν ποτε μου τεστ παντα η περιοδος προλαβαινε τη χαρα μου. Ειχα χασει ηδη 30 ωαρια απο την πρωτη διεγερση που δεν καταφεραμε να τα παρουμε και αυτο με ειχε διαλυσει. Ενιωσα κατι εκεινη την ημερα απλα κοιτουσα την εικονα της Παναγιας και ηθελα να κλαιω. Μετα απο λιγους μηνες εκανα ετ και σημερα κυνηγαω το μικρο μου θαυματακι. Οι ιστοριες μας ειναι πολλες και δυσκολες οι πιο πολλες. Το θαυμα ομως θα ερθει σε ολες αργα η γρηγορα με τον εναν η με τον αλλον τροπο θα τα καταφερετε. Ειστε πολυ δυνατες να το θυμαστε. 
    • Εμάς είναι μικρούλης 26 μηνών στη βεράντα να βγει ο μπαμπάς του θα τον φωνάξει εγώ να λείπω όλη μέρα δεν θα νοιαστει δεν θέλει να τον ντύσω να του βάλω να φάει να τον αλλάξω να τον κοιμησω τίποτα 
    • Αυτο με τις σκεψεις να τις αποτυπωνουμε εδω ειναι αυτο που μας κραταει ακομη δυνατες !!!! Ειναι τοσο μα τοσο λιγοι οι ανθρωποι που θα αφοτγκραστουν το πονο κ την αναγκη μας γ ενα μωρο...αλλα πανω απ ολα πρεπει εμεις μεσα μας να ειμαστε καλα.γ τον εαυτο μας ,να μαζευουμε τα κομματια μας για να ειναι καλα κ η υγεια μας πρωτιστως κ κατα συνεπεια να ερθουν ολα οπως τα φερει
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Εμείς πήγαμε γιατρό σήμερα και ευτυχώς τα νέα είναι πολύ καλά! Η μικρή ανέβηκε στην 36η θέση από την 19η που ήταν! Έχει φτάσει το 1,5 κιλό και αναπτύσεται όπως πρέπει!!  Την άλλη βδομάδα θα πάω να κάνω του κοκκυτη και 5 Ιανουαρίου έχω το επόμενο ραντεβού όπου θα κάνω και το Rsv. Ξεκινάω μαγνήσιο και μου εγραψε πάλι αίματος κ βλέπουμε! Αυτά τα νέα μου! Περιμένω και τα δικά σας! Χαθήκατε όλες! 
  • Προσθήκη...