Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα,

θα ήθελα μία γνώμη ειδικού για την περίπτωση μου. Πήρα χάπι για να κόψω το γάλα μου οταν ο μικρός μου ήταν 6 μηνών μέχρι τότε δεν θήλαζα αποκλειστικά του έδινα και μπιμπερό τα βράδυα.τώρα μετά από 7 μήνες το στήθος νομίζω ότι έχει γάλα πιάζοντας το βγάζει λίγο και νιώθω να πρήζετα ή μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά τι γίνεται στην περίπτωσή μου. Πρέπει να επαναλάβω τα χάπια; έχει περάσει τόσος καιρός γιατί τώρα συμβαίνει αυτο;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

Αν δεν κάνω λάθος είναι φυσιολογικό να βγάζεις λίγο γαλατάκι και μετά από μήνες ή και χρόνια αφού θήλαζες. Εσένα είναι πολύ το γάλα; Και από τα δύο στήθη;

Υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος; Ή μήπως ερεθίστηκε με κάποιο τρόπο το στήθος σου(εξέταση γιατρού/σεξ);

Πάντως για να μην ανησυχείς ίσως είναι καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον γυναικολόγο σου ;)

Δημοσίευση

Φωτεινή σε ευχαριστώ πολύ, έχω λίγο άγχος βασικά όχι έγκυος δεν είμαι σίγουρα ούτε έχει ερεθιστεί το στήθος μου από το ένα βασικά πιέζοντάς το είδα σταγόνες να τρέχουν αλλά μερικές φορές και στην μπλούζα μου είδα σημάδι. Πήρα τηλ. τον γυναικολόγ και μου είπε να μου κάνει υπέρυχο στο στήθος μάλλον και ότι μάλλον είναι η προλακτίνη ανεβασμένη..πως ανέβηκε δηλαδή τόσο καιρό ήταν κάτω και τώρα ξαφνικά ανέβηκε;; μου είπε ότι θα μου δώσει θεραπεία αλλά πρέπει να πάω την 4η μέρα παριόδου για υπερυχο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...