Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγαπούλα μου όμορφη πότε περασαν δύο χρόνια που ήρθες στην ζωή μας και την γέμισες με αγαπη και απιστευτες στιγμες ευτυχίας...?

σε ευχαριστώ που ήρθες και μου αλλαξες όλη μου τη ζωή...!!!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστώ που με έκανες μανουλα...!!!!!!!!!!!!το θελα τόσο πολύ...

με εκανες και αλλαξα προς το καλυτερο...κλαίω απο ευτυχία σε καθε τι καινουργιο που κανεις..μεγαλωνεις μωρακι μου και εγω σε θαυμαζω...η μαμουλα σου...θα προσπαθει να σε γαλουχησει όσο καλυτερα μπορει...θελω να βαλω και εγω το λιθαρακι μου και όταν μεγαλωσεις να λενε πόσο καλο παιδι είσαι..

σε ευχαριστω που είσαι εσυ...το μωρακι μου ..το παπακι μου!!!!!!!!!!σ α γ α π ω...η χαζομανουλα σου...

Δημοσίευση

Να χαίρεσαι την παπένια σου Καρολινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Πολύχρονη και τρισευτυχισμένη να είναι η ζωή της, γεμάτη γελάκια & ναζάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου στην μικρή δεσποινίδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και του χρόνου!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

σημπεθερα μου αν και σε θυμηθηκα πρωτη χθες ξεχασα να σε παρω το απογευμα ενα τηλ ...ε με δυο παιδια στο σπιτι μονη παλυ καλα που το θυμηθηκα το πρωι ....

τις καλυτερες ευχες για την νυφουλα μου :x:x:x:x:-*:-*:-*

φευγω ξυπνησε το μικρο ....

Δημοσίευση

καρολινακι να τη χαιρεσαι κοπελα μου,κ να την καμαρωνετε τη νυφουλα μας,αν κ ειδα πως εχεις κ αλλες συμπεθερες...αχ....χιχι :lol: κ ευχομαι αν το θες ενα αδερφακι για την κουκλιτσα σου... :x:x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...