Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα ηθελα να ρωτησω αν το καψιμο στα ποδια σχετιζετε με ανεβασμενο ζαχαρο?δεν εχω κανει ακομη καμπυλη ζαχαρου αλλα οι εξετασεισ αιματος οι απλες δεν εδειξαν κατι?το χει παθει κανεις?ειμαι 6μηνων και το νιωθω απ τον 3μηνα!!!!!!!!αν γνωριζετε κατι διαφωτιστε με!!!!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

η ποικιλία στο χάλι μας δεν έχει τέλος, έτσι? τί άλλο θα περάσουμε... λυπάμαι που δεν ξέρω τίποτε πάνω στο θέμα για να σε βοηθήσω, μόνο την αμέριστη συμπαράστασή μου, κουράγιο! εγώ την προηγούμενη φορά φαγούρα στα άκρα, χωρίς πρόβλημα με ζάχαρο, στους μεγάλους μήνες, όπως ήρθε, έτσι και πέρασε. Υπομονή...

Δημοσίευση

Γεια σου Voola,

Οταν λες καούρα μαλλον εννοεις φαγούρα ετσι?? Εγω είχα διαβήτη κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης ομως δεν ειχα κανενα τετοιο συμπτωμα! Εκτος απο τα πόδια εχεις και φαγούρα στα χέρια ή αλλου???

Δημοσίευση

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα φαγουρα στα ακρα και εβγαλα σπιθουρακια πολλα μικρα λεγεται αλλεργια εγκυου βγαινει σε καποιες γυναικες..τα εβγαλα μολις μπηκα στο μηνα μου και ηρεμησα αφου γενννησα...το ιεχε και η διπλανη μου στο δωματιο εβαζα φενιστιλ λιγο να με ηρεμησει....δεν εχει καμια σχεση με το ζαχαρο

Δημοσίευση
Γεια σου Voola,

Οταν λες καούρα μαλλον εννοεις φαγούρα ετσι?? Εγω είχα διαβήτη κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης ομως δεν ειχα κανενα τετοιο συμπτωμα! Εκτος απο τα πόδια εχεις και φαγούρα στα χέρια ή αλλου???

οταν λεω καουρα εννοω καψιμο οπως οταν σου και ο ηλιος τα ποδια καμια σχεση με φαγουρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς για την ώρα πάμε με φυσιολογικό τοκετό, θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.. 😅 έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσα σιγά σιγά, αν και έχω πολλά πράγματα να ετοιμάζω ακόμη ότι αφορά καρότσια, καλαθούνες, αυγά, ριλάξ, μπουκάλια, πιπίλες, αποστειρωτές.. αλλά εντάξει πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι όλα under control.. 😋  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...