Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

καουρα ποδιων και ζαχαρο!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημερα ηθελα να ρωτησω αν το καψιμο στα ποδια σχετιζετε με ανεβασμενο ζαχαρο?δεν εχω κανει ακομη καμπυλη ζαχαρου αλλα οι εξετασεισ αιματος οι απλες δεν εδειξαν κατι?το χει παθει κανεις?ειμαι 6μηνων και το νιωθω απ τον 3μηνα!!!!!!!!αν γνωριζετε κατι διαφωτιστε με!!!!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

η ποικιλία στο χάλι μας δεν έχει τέλος, έτσι? τί άλλο θα περάσουμε... λυπάμαι που δεν ξέρω τίποτε πάνω στο θέμα για να σε βοηθήσω, μόνο την αμέριστη συμπαράστασή μου, κουράγιο! εγώ την προηγούμενη φορά φαγούρα στα άκρα, χωρίς πρόβλημα με ζάχαρο, στους μεγάλους μήνες, όπως ήρθε, έτσι και πέρασε. Υπομονή...

Δημοσίευση

κι εγω δεν γνωριζω κατι τετοιο.εχω διαβητη κυησης αλλα δεν παρουσιασα αυτο το συμπτωμα.θα το ψαξω ομως

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΖΑΧΑΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ!!!!!!!!!!!ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΩ ΓΛΥΚΑΚΙΑ!!!!!!ΧΙΧΙΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ είχα φοβερή φαγούρα στα πόδια, από τον αστράγαλο μέχρι το γόνατο περίπου, τα έτριβα τόσο πολύ σε σημείο να τους κάνω σημάδια, δεν είχε όμως καμία σχέση με ζάχαρο....

Δημοσίευση

Γεια σου Voola,

Οταν λες καούρα μαλλον εννοεις φαγούρα ετσι?? Εγω είχα διαβήτη κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης ομως δεν ειχα κανενα τετοιο συμπτωμα! Εκτος απο τα πόδια εχεις και φαγούρα στα χέρια ή αλλου???

Δημοσίευση

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα φαγουρα στα ακρα και εβγαλα σπιθουρακια πολλα μικρα λεγεται αλλεργια εγκυου βγαινει σε καποιες γυναικες..τα εβγαλα μολις μπηκα στο μηνα μου και ηρεμησα αφου γενννησα...το ιεχε και η διπλανη μου στο δωματιο εβαζα φενιστιλ λιγο να με ηρεμησει....δεν εχει καμια σχεση με το ζαχαρο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Γεια σου Voola,

Οταν λες καούρα μαλλον εννοεις φαγούρα ετσι?? Εγω είχα διαβήτη κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης ομως δεν ειχα κανενα τετοιο συμπτωμα! Εκτος απο τα πόδια εχεις και φαγούρα στα χέρια ή αλλου???

οταν λεω καουρα εννοω καψιμο οπως οταν σου και ο ηλιος τα ποδια καμια σχεση με φαγουρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.