Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσυνη Ολο Εμποδια Νο3!!!!ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ 2ο ΜΗΝΑ?


Recommended Posts

Κορίτσια επανελχομαι πάλι με νέο ζητημα και κοντευω να τρελλαθω!!!!!!Δε μου φτανουν οι ζαλαδες-αναγουλες κλπ..εχω απο χθες πολυ πολυ αραια και σπανια να βγαζω στο χαρτι της τουαλετας κιτρινη εντονη βλεννα, οχι πολλη και οχι ολες τις φορες!!!Εχω πανικοβληθει!!Το γιατρο θα τον παρω αυριο το πρωι και με εχει φαει η αγωνια!!!

Το παραξενο ειναι οτι τον Μαρτιο ειχα κανει και test PAp και εξεταση για χλαμυδια-ουρεοπλασμα-μυκοπλασμα και καλλιεργεια και ηταν ολα αρνητικα!!!!

Οι εκκρισεις μου δεν εχουν καποια δυσσαρεστη οσμη (συγνωμμη κιολας.... :oops: ) και δεν ξερω τι να πω....θα παω κανονικα για τον υπερηχο την αλλη εβδομαδα που θα ειναι η 7η αλλα μηπως πρεπει να ανησυχω?????

Οποια εχει ακουσει κατι παρομοιο ας μου πει κι εμενα!!!!! :(

Και παλι συγνωμμη που σας ζαλιζω με νεα θεματα καθε μερα!!!!!!!! :oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα και με το καλό το μωράκι σου!!!Μην ανυσηχείς για τίποτα..δεν είναι κάτι..είναι φυσιολογικό. Και εγώ τα είχα και τα έχω μέχρι τώρα. Θα σε δει ο γιατρός σου και αν δεν είναι κάποια λοιμωξούλα,μύκητας,(στο οποίο θα σου δώσει την ανάλογη αγωγή), όλα καλά. Αυτά θα τα έχεις και πιο μετά οπότε ηρέμησε καλή μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΓΡΑ ΣΤΙΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΙΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ......Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ Κ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Μαρία! Καλέ μην αγχώνεσαι με το παραμικρό!

Κι εγώ έχω κίτρινα άοσμα υγρά από την αρχή της εγκυμοσύνης! Το μωρό αναπτύσσεται κανονικά. Την περασμένη βδομάδα κάναμε καλλιέργεια κολπικού υγρού και βρέθηκε ουρεόπλασμα. Πήρα αντιβίωση, κι ο άντρας μου το ίδιο, και θα ξαναπάρουμε καινούριο γύρο σε μια βδομάδα. Δεν είναι τίποτα, σε μεταγενέστερο στάδιο μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, αλλά άμα το προλάβεις νωρίς, δεν υπάρχει κίνδυνος! Εμείς περιμέναμε 14η εβδομάδα για να κάνουμε την καλλιέργεια, γιατί είναι πιο ασφαλές για την αντιβίωση. Και σκέψου ότι, αν το κόλλησα απ' τον άντρα μου, όπως είπε ο γιατρός, το έχω από πριν την εγκυμοσύνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη τρομάζεις κουκλα!!!

Εχω και ειχα και εγω τα ιδια, τρελαθηκα απο το αγχος οτι κατι κακο εχω και ο γιατρος μου ειπε χαλαρωτατα οτι δεν ειναι τιποτα!!!!! Και πριν κανω τις εξετασεις να φανταστεις, ποσο μαλλον τωρα που εχουμε ελεγξει τα παντα!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κοριτσια δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω για το αμεσο ενδιαφερον και για τα καθυσυχαστικα λόγια.....Τι να κανω?εχει τρομαξει το ματι μου με τα ασχημα που μου συμβαινουν και μεχρι να προχωρησουν τα πραγματα σωστα, ε, αγχωνομαι!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω ειμαι κοντα στη δικη σου εγκυμοσυνη και εχω κιτρινα αοσμα υγρα και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικα πηγα στο γιατρο χθές, καναμε τον πρώτο υπέρηχο και ευτυχως ολα καλα!!Και καρδουλα ειδαμε και ολα τα καλα....και για τα υγρα ουτε λογος...φυσιολογικα!!!απλά με προβλημάτισε ο γιατρος που ενώ ειπε οτι τα ειδε ολα ιδανικά, θέλει να με ξαναδει σε δυο εβδομάδες, πριν δηλαδη την αυχενική διαφάνεια....Και δεν μπορω να καταλάβω γιατί....μηπως φοβάται για κατι..εχω και το ιστορικό με μια εγκυμοσύνη με αδειο σακο....τι να πω....εχω αγωνια μεχρι τοτε και ουτε ειπαμε τιποτε στο οικογενειακο μας περιβαλλον, αλλα τοσο συντομα να ξαναπαω??μηπως φοβαται για κατι???? :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο Μαρία μου που όλα είναι καλά! Γιατί αγχώνεσαι και πάλι??????

Συνήθως οι περισσότεροι γιατροι μέχρι την αυχενική παρακολουθούν τις κοπέλες αν 2 εβδομάδες...

Εμένα μάλιστα λόγω ιστορικού ακόμη και μέχρι τωρα κάθε 15 μέρες πάμε και πιο πολύ για να νιώθω εγώ καλά.

Μην αγχώνεσαι με το παραμικρό κι απόλαυσε αυτό που ζείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι εχεις δικιο maraki24...πολυ αγχωνομαι , δεν μπορω ακομη να πιστεψω οτι μετα απο τοσες δυσκολιες και τοσες προσπαθειες ειμαι εγκυος!!!!Και ολα μου φαινονται υποπτα και "καπως"....... :oops: το ξερω δε θα επρεπε, αλλα θα μου περασει κι εμενα η αγωνια!!!!!Παλι καλα που ειστε κι εσεις και απαντατε αμεσα και ξε-αγχωνομαι!!!!! ;)

Και παλι σε ολες σας ευχαριστω και με το καλο να κρατησουμε ολες τα μωρακια μας αγκαλια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία, κι εμένα ο γιατρός μου με βλέπει κάθε δύο εβδομάδες, ακόμα και τώρα.

Πολλές φορές είναι και οικονομικό το θέμα, πιο πολλά λεφτά θα πάρει άμα πηγαίνεις κάθε δύο εβδομάδες. Εμένα για λεφτά ούτε λόγος γιατί δεν τον πληρώνω. Οπότε, μερικές φορές είναι και το σύστημα του κάθε γιατρού.

Μη σε αγχώνει ΚΑΙ αυτό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maria5 μην αγχωνεσαι με το παραμικρο. Σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης φυσιολογικο ειναι να εχεις υγρα αλλες φορες ασπρα και πικτα..αλλεσ φορες κιτρινωπα κλπ! Αν δεις κοκκινα υγρα και καφε τοτε να ανησυχησεις!! Και οποια απορια εχεις να ρωτας παντα τον γιατρο σου...να τον περνεις τηλεφωνο να μη ντρεπεσαι. Την στιγμη που σε εχει αναλαβει και 8α πληρω8ει στο τελος ..ειναι υποχρεωμενος για οτιδηποτε.

Τωρα ειναι ακομα νωρις γιαυτο και σε παρακολου8ει κα8ε 2 βδομαδες ...

Οταν μπεις 13η βδομαδα μετα την αυχενικη 8α σε βλεπει 1 φορα τον μηνα ..φιλακια πολλα με το καλο να ερ8ει το σπορακι σου :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...