Μετάβαση σε περιεχόμενο

να κανω τεστ?ειμαι στην 27η μερα του κυκλου με σερπαφαρ


elbar

Recommended Posts

ειναι νωρις? θα δειξει? πρωτο μηνα χρησιμοποιησα τα σερπαφαρ απλα εχω δεκατα κ πονους χαμηλα κ στη μεση κ στο γιατρο θα παω την αλλη εβδομαδα. μπορει να μαι εγκυος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elbar, ο κυκλος σου κανονικα ποσες μερες ειναι??Μην βιαζεσαι, ουτως η αλλως και στο γιατρο αν πας τοσο νωρις δε θα δειτε κατι...Γιατι δεν κανεις μια χοριακη να δεις που βρισκεσαι??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον ακου βασικες συμβουλες: Μην Αγχωνεσαι!!!!!!!Οτι ειναι να γινει θα εχει γινει!!!Εγω οσες φορες ειχα αγωνια δεν εβγαζα τιποτε...και επισης εχω πολλες μα πολλες φιλες που με πολυκυστικες οωθηκες και μαλιστα μια που ειχε και μια μονο σαλπιγγα μια χαρα τα πηγαν και εμειναν εγκυουλες!!!!Εγω που υποτειθεται οτι ειμαι οκ προσπαθω τοσα χρονια και με εφαγε το αγχος.....λογω του οτι εχεις πολλες μερες κυκλο ισως δεν ειναι και ξεκαθαρο ποτε εχεις τις λεγομενες γονιμες..και ισως ενα τεστ η ακομη και η αιματολογικη εξεταση να μην δειξουν το πραγματικο αποτελεσμα σε αυτη τη φαση....περιμενε ακομη 10 μερες(το ξερω ειναι πολλες) και μετα πηγαινε και κανε καλυτερα χοριακη για να εισαι 100% σιγουρη!!!!Και οπως ειπα, μεχρι τοτε....ριξτο εξω και διασκεδασε και βγαλτο απο το μυαλο σου!!!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσα, μην αγχώνεσαι ! Κάτσε και απόλαυσε τις όμορφες στιγμές ;) με τον αντρούλη σου και ότι είναι να γίνει .. θα γίνει !

Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι γιατί να ξέρεις το άγχος είναι ο Νο.1 κακός σύμβουλος!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!!!ΤΙΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ....ΔΕΚΑΤΑ ΠΟΣΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ?ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΝ ΓΛΩΣΣΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Κ ΝΑ ΤΙΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΧΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ....ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ Κ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΧΩΘΗΚΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΦΙΛΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...