Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα, ειμαι τελειως νεα στο forum αυτο και θα ηθελα τη γνωμη σας σε ενα θεμα που αντιμετωπιζω με τη μικρη μου, μηπως και καποια απο εσας εχει περασει το ιδιο. η μικρη μου ειναι 15 μηνων και εδω και ενα μηνα ισως τραβαει τα μαλλακια με την πιπιλα στο χερι μεχρι να κολλησει τριχα στην πιπιλα στης. δηλαδη τα τραβαει μια και αν δεν εχει κολλησει τριχα στην πιπιλα της το ξανακανει μεχρι να ξεριζωσει τριχα απο το κεφαλακι της και να κολλησει στην πιπιλα της. αρχικα το εκανα με τα δικα μου μαλλια αλλα επειδη δεν την αφηνα αρχισε να το κανει στο δικο της κεφαλακι. βεβαια περισσοτερο ανησυχω μηπως καταπιει καμια τριχα αλλα και παλι δε μου φαινεται και πολυ νορμαλ. μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Πραγματικα ειναι απιστευτα τα μωρακια μας!Μα τι σκαρφιζονται!!!??? :lol::lol:

Νομιζω πως δεν τρεχει τιποτα!Αστην να το κανει...Δε νομιζω πως μπορει να ξεμαλλιαστει με μια πιπιλα αλλα αν το καταφερνει θα ποναει οποτε γρηγορα θα αλλαξει χομπυ! :lol:

Δημοσίευση

K δικιά μου έκανε κάτι παρόμοιο που είναι 11μηνών!Τα τραβούσε μέχρι να ξεριζώσει τρίχες! :o:o:o:o:o:o

Το έκανε,πόνεσε,βαρέθηκε κ τώρα έχουμε άλλο,χτυπάει το κεφάλι της στους τοίχους σε εμάς... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νομίζω πως όλα αυτά είναι στα πλαίσια ανακαλύπτω τον κόσμο! :P:P:P:P:P:P:P

Κάνουν διάφορα κ όταν βαρεθούν πάνε για άλλα,,,......

Τρεχατε ποδαράκια μας δηλ.................... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηταν λες κι ειχε πεσει μια βομβα στην κοιλια μου. Μου λεγανε οτι ειμαι μια χαρα για ΕΤ μετα απο τις 2 εβδομαδες της νοσηλειας. Αλλα ειχα τους φοβους μου κι εγω πιστευω οτι καλα εκανα που ειπα οχι τωρα. Ξερω οτι με καθε γιατρο μπορεις να εχεις αποτυχια, το θεμα ειναι η εμπιστοσυνη. Εγω στο τελευταιο ραντεβου ειχα "κλειδωσει" με την ασχημη συμπεριφορα του και δεν μπορουσα να εκφραστω. Το αν θα συνεχισω με τον ιδιο πρεπει να παω με περισσοτερο τσαμπουκα και να απαιτησω πραγματα, πχ. να ξερω τι παιρνω καθε φορα, οχι αυτο που εγινε με την Arvekap που μπηκα σε εμμηνοπαυση κι ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περναω. Θα δω πως θα προχωρησω. Το θεμα μου ειναι ποιον να εμπιστευτω, να εμπιστευτω τον ιδιο; Τελος παντων μην σας ζαλιζω. Ναι κι αλλα πολλα. Περναμε πολυ ομορφα τα κοριτσια με πολυκυστικες! 😅
    • Εγώ θα σας πω κάτι που δεν μου είπε κανείς και το κατάλαβα από εμάς... Πήραμε το καρότσι 3σε 1 ένα καλό 750€. Το χρησιμοποιήσαμε 8 μήνες και μετά πήρα ένα ταξιδιού με 250€ το οποίο βολεύει πάρα πολύ, ελαφρύ, μικρό, κλείνει με ένα χέρι, δεν πιάνει όλο τον τόπο. Τέλειο και θα το χρησιμοποιήσω 2-3 χρόνια, όσο θα χρειάζεται καρότσι.  Οπότε αν το ήξερα αυτό θα έπαιρνα ένα πιο φτηνό πρώτο καρότσι, ώστε να έχω περιθώριο να πάρω πιο ακριβό καρότσι ταξιδιού.   
    • Προβλημα σου αλλά που μόνη σου δεν μπορείς να το λύσεις.. αχ Θεέ μου τι ακούμε....
    • Σιγουρα κάτι δεν έγινε καλα με την ovitrelle και τα πολλά σου ωοθηλακια... Και αυτο με την καταστολη και να μην ξέρεις πότε θα σου έρθει ξανά ποποοοο πραγματικά δύσκολο.. Υπομονή κοριτσι μου!!! Εγω θεωρώ ηταν σωστή η απόφαση σου να μην πας για εμβρυομεταφορά ειναι δυνατόν με αυτή την ψυχολογία αλλα και το σωματικό να ήθελες να πας;;   Τωρα για το επόμενο βήμα εσείς θα αποφασίσετε και να φύγετε δεν είναι εύκολο και καταλαβαίνω ότι ίσως να εχεις κ ενδιάσμους να τον εμπιστευτείς.. Ευχομαι πραγματικά να αποφασίσετε το καλύτερο για εσάς!!! Η αποτυχια ειναι δύσκολη με όποιον γιατρο κ αν την βιωσεις και εύχομαι να μην χρειαστεί και να πάνε όλα καλά σε εκείνη την φάση!!!
    • Εκανα υπομονη στα 3 χρονια προσπαθειας με αστατους μεγαλους κυκλους. Κανεις δεν με βοηθησε. Ηταν "προβλημα" μου. Μεχρι που εφτασα στην εξωσωματικη. Και λαθος διαγνωση ειχα λαβει ακομη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...