Μετάβαση σε περιεχόμενο

συνδρομο κατακρατησης αναπνοης


Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ??

ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΗΚΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕ. ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ ΨΗΛΑ , ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟ, ΧΛΩΜΟ, ΦΟΒΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΜΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΕΞΑΜΕ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΑΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΗΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ. ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΒΕΙ ΞΑΝΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΜΓΝΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκια μου δεν ξερω γιαυτο το συνδρομο αλλα ξερω πως το κανουν πολλα παιδακια αλλα με μεγαλητερη ενταση αλλα με μικροτερη!!!

αφου οι εξετασεις βγηκαν καλες μην ανυσηχεις κανε υπομονη ξερω πρεπει να ειναι τρομακτικο να το βλεπεις ετσι!!και γω που ειμαι φοβιτσιαρα δεν ξερω αν θα αντεχα!!καλη δυναμη σου ευχομαι και να περασει γρηγορα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:o:o επαθα σοκ

μονο απο την περιγραφη σου

φανταζομαι τι περασες

και γιατι το κανει?το θελει και το κανει η απο το κλαμα το πολυ το παθαινει?

πως να το αφησεις να συνελθει μονο του?

μια φορα μου επαθε σπασμους και ηταν σαν ξυλο το κορμακι της και ειχε σχεδον λιποθυμησει και θεε μου δεν θελω να το θυμαμαι

εσας το κανει απο αντιδραση?ποσο ειναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω και μια φιλη που το παθαινε αυτο ο γιος της οταν εκλαιγε πολυ.της ειχε πει ο παιδιατρος,οταν το παθαινει να τον φυσαει στο στομα(τυπου τεχνητη αναπνοη).τωρα τι να σου πω κι εγω,κουραγιο και ελπιζω να σταματησει συντομα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

toniantoni καλημέρα και εμένα το έκανε η κόρη μια πολύ καλής μου φίλης όταν πείσμωνε που δεν της κάνανε το χατήρι και όσο έβλεπε ότι πιάνει το κόλπο το έκανε όλο και πιο συχνά.Είχαν συμβουλευτεί έναν πάρα πολύ καλό νευρολόγο και τους είχε πει ότι όντως τα μικρά έχουν αυτή την "καταπληκτική" ικανότητα να κρατάνε την αναπνοή τους και ότι έπρεπε απλά να αδιαφορούν και αυτοί όπως σου έγραψε και η Ράνια28 και να φυσάνε στο πρόσωπο κοντά στην μύτη (πόσο εύκολο είναι αυτό μόνο ένας γονιός το ξέρει!!!!!!).Πάντως και η μικρή το έκοψε αφού δεν είχε "κοινό" να κάνει την παράταση της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το εχω ακουσει κι εγω αυτο το συνδρομο, και για να επανελθει το μωρο το γαργαλουσαν στις μασχαλες αλλα το λεω επιφυλακτικα δεν ξερω αν ισχυει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από την πρώτη φορά που εξέτασε ο παιδίατρος τον μικρό μου μου είπε ότι θα κρατάει την αναπνοή του κάποιες φορές και να μην τρομάζω (έκλαιγε όταν τον εξέταζε και το παρατήρησε).Μου είπε απλά να τον φυσάω. Μου το ξαναείπαν και στο νοσοκομείο όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάμε τον μικρό για άλλο λόγο. Και στις δυο περιπτώσεις δεν μου το ανέφεραν ως σύνδρομο.

Έτσι λοιπόν ήμουν προετοιμασμένη σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, όπως και έχει γίνει. Έκλαιγε και ξαφνικά γινόταν μπλε αφού δεν έπαιρνε ανάσα. Τον φυσούσα και επανερχόταν. Σπάνια το κάνει, ίσως γιατί σπάνια τον αφήνω να κλαίει :roll:

Πόσο είναι εσένα το μωράκι σου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...