Μετάβαση σε περιεχόμενο

πολυκυστικες-σερπαφαρ-προσπαθεια συλληψης


elbar

Recommended Posts

Καλησπερα...ειμαι καινουρια εδω! Ειμαι 28 ετων κ εδω κ 6 μηνες προσπαθουμε για μωρακι.. εδω κ ενα μηνα ο γιατρος μου εδωσε σερπαφαρ γτ εχω περιοδο καθε 50 μερες τον τελευατιο χρονο που απεκτησα τις πολυκυστικες. Εχει κανει καμιασας χρηση σερπαφαρ? Τι αποτελεσματα ειχε? εγω στον πρωτο κυκλο την 11η μερα ειχα ενα ωοθυλακιο 8 χιλιοστα κ μαλλον δε λειτουργησε το φαρμακο. τι με συμβουλευετε κ εσεις? Glucophage παιρνει κανεις σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς μας βρήκες!

Επειδή έχω κι εγώ άστατο κύκλο και πολυκυστικές (είχα και ένα κόλημα να μείνω έγκυος καλοκαίρι!), πήρα serpafar και τον 3ο μήνα έμεινα έγκυος. Αν θυμάμαι καλά τα Glucophage είναι ίδια με τα serpafar. Σε συμβουλεύει ο γιατρός ποια μέρα να έρθεις σε επαφή; εγώ τα έπαιρνα την 5η μέρα μετά την περίοδο, πήγαινα για υπέρηχο την 12η νομίζω και τότε μου έλεγε πότε να έρθω σε επαφή.

Καλά αποτελέσματα εύχομαι! Αν έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και είσαι καλά, μην αγχόνεσαι και θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!κι εγω ειχα φοβερο θεμα με πολυκυστικες.παλιοτερα ειχα περιοδο καθε 2-3 μηνες,τελειως αστατη.τα glucofage μου τα ειχε δωσει ο ενδοκρινολογος λεγοντας μου πως θα με βοηθησουν να χασω βαρος αλλα και να μεινω εγκυος.τα πηρα φλεβαρη και σταματησα απριλη περιπου γιατι εκανα διατροφη και νομιζα πως δεν μπορουσα να χασω κιλα.τελοσπαντων..

serpafar πηρα περσι το μαιο πρωτη φορα,ειχα 2 ωοθηλακια αλλα τπτ.και τον ιουνιο,εχοντας 1 ωοθηλακιο,καναμε και μια ενεση (pregnyl),για να σπασει και ετσι εχω τωρα το μπεμπεκο μου!

μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα.καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...