Μετάβαση σε περιεχόμενο

απο ποτε κανει να καθομαστε??


Recommended Posts

καλησπερα φλορα!!εγω ειχα αρχισει να την βαζω να καθετε με υποστηριξη βεβαια επειδη της αρεσε!!!μολις το ειπα στο γιατρο με μαλωσε και μου πε στους 6 μηνες,δεν θελουμε απο τωρα να καθετε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωρα μου να σου ζησει καταρχας..εγω να σου πω την αληθεια αρχισα να τον βαζω λιγο καθιστο με μαξιλαρι πισω του απο 2,5-3 μηνων...πολυ λιγο βεβαια συνολο κανενα μισαωρο μεσα στην μερα...μεχρι που εφτασε να μην ηθελε μονος του να ειναι ξαπλωμενος και ετσι απο 4μηνων καθονταν βεβαια το δικο μου το αλανι απο 5μηνων στεκει μονος του..κραταει το τραπεζακι και στεκεται...ολοι με μαλωναν αλλα και τι να κανω αφου μονος του ζοριζοταν να τα καταφερει?να τον καταπιεσω?εγω ουτε τον ζορισα να κατσει αλλα ουτε και τον ειχα συνεχεια ξαπλα...ειναι θεμα παιδιου νομιζω τωρα ειμαστε 7 μηνων και με καμια δυναμη να κατσει ολο ορθιος θελει να ειναι και να χορευει.... :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera Flwra..Emas h paidiatros mas apagorefse na ton vazoume prhn ton 6o mhna..Otan eixame paei gia thn mhniea mas episkepsh ton 4o mhna akomi eixe arxisei na thelei na kathete o kurios alla h paidiatros eipe afstira oxi kai as fenotan na tou aresei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμας η παιδιατρος μας ειχε πει απο 4,5 μηνων να τον βοηθαμε να καθεται στον καναπε με μαξιλαρια γυρω του για περιπου μιση ωρα ή να τον εχουμε στα γονατα μας..ειχε βεβαια εξετασει την σπονδυλικη του στηλη και τα ποδαρακια του κι ειχε πει οτι ειναι αρκετα δυνατος για την ηλικια του,οποτε γιατι οχι;

τωρα κοντευουμε να γινουμε 6 μηνων,καθομαστε κανονικα στο καρεκλακι μας και τον βαζω να καθεται αρκετα κι εκτος φαγητου...του αρεσει πολυ!!

απο 4,5 μηνων επισης μας ειπε να μη χρησιμοποιουμε το πορτ-μπεμπε,αλλα το καροτσι κανονικα και να τον εχουμε πια καθετα κι οχι την πλατη του καθισματος με ελαφρυα κλιση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μωράκι σου θα σου δείξει μόνο του πότε είναι έτοιμο να καθήσει.

Η πρώτη μου κόρη καθόταν από 5 μηνών με ελαφριά υποστήριξη ενώ η μπέμπα μου έχει 2 εβδομάδες που τη βλέπω πως σηκώνεται και προσπαθεί να κάτσει στο ριλάξ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και μας ο γιατρος μουμας ειπε οτι το καθε παιδι σου δειχνει το ποτε και το πως

δεν γινεται ολα τα παιδακια να καθονται,μπουσουλανε ,περπατανε την ιδια ηλικια

αν το παιδι θελει σημαινει οτι ειναι ετοιμο ...

ο γιατρος μου μου ελεγε οτι ειναι στην κοιλια μας 9 μηνες

και σε τοσο περιορισμενο χωρο στις πιο απιθανες στασεις...

να μας ζησουν τα ζουζουνια μας !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κουκλα μου και να σου ζησει το μωρούλι!

Συμφωνώ απόλυτα με την gerani. Και εμένα ο μπέμπης μου από 3 μηνών δεν ήθελε με τίποτα να είναι ξάπλα. Εβαζε δύναμη να ανασηκωθεί και εγώ φοβήθηκα μην του κάνει κακό.

Η παιδίατρος μας είπε πως εκείνος θα δειξει πότε είναι έτοιμος για κάθε σταδιο...εμείς απλά το βοηθάμε.

Από 4 μηνων καθόταν μόνος στο πάρκο με βοήθημα από μαξιλάρια, 5 μηνών καθόταν χωρίς καμία βοήθεια και ανασηκωνόταν στο ριλαξ και ηταν καθιστος, και 6 μηνών έπιασε το διχτυ του πάρκου και σηκώθηκε μόνος του, 10μισυ μηνών εκανε τα πρώτα βήματα χωρίς να κρατάει και 11 μηνών πλέον περπατούσε κανονικά! Ο ανηψιος μου σε αντίθεση, κάθησε 7 μηνών, στάθηκε μόνος του 10 μηνών και περπάτησε 14μηνών. Είναι και αυτό φυσιολογικό! Το κάθε παιδί έχει αλλο ρυθμό ανάπτυξης, μην κάθεσαι να συγκρίνεις και μην βιάζεσαι! Όταν έρθει η ώρα θα κάνει τα πάντα!!!!

Φιλιά στο μικρούλι σου! :-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με τις κινήσεις που κάνουν τα μωράκια στους 3-4 μήνες για να ανασηκωθούν γυμνάζουν τους μύες και προετοιμάζονται έτσι για το επόμενο στάδιο.

Μόλις είναι αρκετά δυνατό το μωράκι θα σου δείξει από μόνο του ότι μπορεί να καθίσει, τον πρώτο καιρό με υποστήριξη της πλατούλας του και μετά ανεξάρτητο.

Γι'αυτό νομίζω είναι καλύτερα να μην είναι συνέχεια δεμένα σε ένα ριλάξ τα μωράκια.

Άλλωστε δεν γίνεται ξαφνικά όταν γίνουν 6 μηνών να τους πούμε "εντάξει, τώρα μπορείς να κάτσεις" :lol:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...