Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΙΑΦΑΝΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΥΓΡΟ ΔΙΑΦΑΝΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΥΑΡ??ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΑΜΑ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :):):)

Δημοσίευση

δεν ειναι τιποτα μην ανχονεσαι το ειχα και εγω στην εγκημοσινη μου .Σου ευχομαι με το καλο κοπελα μου να κρατησεις το παιδακι σου αγγαλιτσα.

Δημοσίευση

τιτινακι μου κ εγω αυτη την απορια εχω!!!!!στις αλλες δυο εγκυμοσυνες μου αυτο το ειχα τον τελευταιο καιρο προς το τελος!!!!!!!!

τωρα ομως το προσεξα απο τωρα.η αληθεια ειναι πως στην αρχη φοβιθηκα μηπως δεν επρεπε κανονικα κ ηταν κατι κακο,μετα ομως μου φανηκε καπως λογικο. :?:roll::roll:

την παρασκευη που ειναι να παω στον γιατρο μου θα τον ρωτησω,για να δουμε τι θα μου πει!!!!......

α επιπλεον εμενα ποναει πολυ κ η θηλη,δεν μπορω να την αγγιξω!!

με το καλο να ερθει ο μπεμπουλης σου!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κι εμένα κορίτσια πριν 3 βδομάδες έβγαλε μια σταγονα το ένα στήθος και σήμερα το άλλο...δεν τρέχει..απλά αν πιεστεί λίγο βγάζει...

Λογικό είναι...μην ανησυχείτε!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kai emena etsi vgazei mia stagona otan to aggizw...alla emena h roga den ponaei katholou!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια δεν κανει να πιεζετε τις θηλες σας.Ετσι και αρχισουν απο τωρα να τρεχουν γαλα καηκαμε!Και αμα τις πειραζουμε μπορει να αρχισουν.Και εγω βγαζω καμια φορα μια σταγονα διαφανη αλλα το ειχα και απο πριν μεινω εγκυος,ειναι ορμονικο.Μου ειπε ομως η γιατρος να μην το πειραζω καθολου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

nai exeis dikio beboulino asmhn to peirazoume kalytera!!!!!!Eyxaristw gia thn apanthsh!!!!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Ειναι απολυτως φυσιολογικό αλλά καλό είναι να μην το πειράζεις....

Εμένα από τον 6ο μήνα τις περισσότερες φορές μετά που έκανα μπάνιο έτρεχε χωρίς να το πειράξω.

Αφού είχα φοβηθεί μην τυχόν και τελειώσει και δεν υπάρχει μετά για το μωρό μου... :lol::lol::lol:

Με το καλό κοπέλα μου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.