Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Γειά σας κ πάλι κορίτσια μου ! Κ εμένα δεν της αρέσει σε μαρσιπο ! Κάνουμε βόλτα μόνο με καρότσι.
Αυτό που λες και εσύ @_piripiri_! πιανει τη ρωγα και γυριζει , τραβάει δλδ και κάθε τόσο ρίχνει κ δαγκωνιές! Όχι, δεν έχω πληγές ευτυχώς! Έχει κ πολλά πολλά σάλια.
Όχι οι εφιάλτες είναι πολύ νορμάλ! Αλλά όσο περνάει ο καιρός καλυτερεύουν.
Εγώ σιγά σιγά θα ξεκινήσω σίδηρο για την ώρα μόνο φολικό και κάποιες φορές τα βράδια μαγνήσιο. Μετά την αυχενική θα πάρω σίδηρο κανονικά και ασβέστιο μου έγραψε
Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε;
Εγω σε κίνηση! Κάνω δουλειές, περπατάω! Λέω άντε σιγά σιγά να μας έρθει. Ανυπομονώ πια! Ειδικά τα βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω ακόμα ναυτίες! Περιμένω να γεννήσω να φάω όλα αυτά που η μαμά μου έλεγε «σκατολοειδια» χαχαχ
Διαβάζω για τα μωράκια σας και εσάς και σαν εξωτερική παρατηρητής βλέπω ότι πάτε πολύ καλύτερα και πολύ χαίρομαι! Και για εσάς και για εμένα να παίρνω κουράγιο!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.