Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γειααααα!!!επιτελους τελειωσα...ξανα μαθημα στις 10 ιουνιου...δεν αντεχα αλλο..

ειμαι στα ορια μου...

στον αντρα καραταω μουτρα αν και του εφερα γαλα που το ειχα πιει και δεν θα εβρισκε το πρωι :lol::lol:

ρε μη μιλατε συνεχεια για φαγητα...μου ανοιγει η ορεξη και ειμαι συνεχεια σε διαιτα...!!!!!

Τζουλια τα hogan τα εστειλε η νονα απο Λονδινο..μπεζ φοβερα...ειναι 26 αλλα μεγαλη φορμα οποτε απο Σεπτεμβρη μαλλον..τα πανινα οκ αλλα φυσικα οχι για παδικη γιατι ειναι το αγαπημενο μου ζευγαρι..του πηρα ενα φτηνο puma να αλωνιζει και ουτε σκονες ουτε χωματα τιποτα...

πεδιλο επισης χρειαζεται..ξεφραγκιασμα :evil::evil:

Καλυψω αυτο το επιχειρημα χρησιμοποιω αλλα δεν πιανει... :lol:

Νανα και Μαρια τα παιδια των καθηγητων δεν στρωνονται ευκολα..πιστεψε με..!!!θα σας δινω εγω συμβουλες :lol::lol:

καλα ταινα εχω να δω κανενα διμηνο... :?:?

διαβασα ομως το τελευταιο του Λεοναρδου :D:D που ειναι η Αλεκα να της το πω... :(:(

Χαρα βγαλτον και πηγαινετε αλλου για παιχνιδι..σε καμια παιδικη...να τον αποφυγετε..μεσα θα τη βγαζει ο Στεφανακος???

φαγωθηκατε με το νινι!! :mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

1 xara to briskeis το εισητ..να τιο κλεισεις..γιατι παιζουν πολυ οι τιμες..

εγω παλι δεν εχω γαλα..\

γιατι δεκατα μαρκερ;;γι αυτο δε τρωγανε..αστειο καλα..το περνω πισω..

ρε παιδια τωρα που λετςε για παπουτσια..η μικρη εςχει καμαι 10αρια μερες που τισ πηρεα τα πεδιλακαι τα λαστιχενια..για κανενα λογο δε δεχεται γυμνο το ποδι της..

της σοκιμαζα στο μαγαζι παπα και μας ακουσαν ολοι..οποτε κυκλοφορουμε με καλτσες και καλειστα παπα..

ελπιζω να το ξεπερασει..τα δικα σας;το βρεαδυ βγαζετε καλτσες στα παιδια και εχετε κοντομανικο;;

παω να δω ταινια

Δημοσίευση

εδώ έχουμε ψύχρα τα βράδια.

του φοράω χειμωνιάτικες πυτζάμες...

σωσώ, ο δικός μου έχει τρελή αγάπη με τα παπούτσια!!!

χθες που πήγαμε στα μάδερκερ, έκατσε μπροστά από το σταντ με τα παπούτσια και προσπαθούσε νατα δοκιμάσει όλα!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

περαστικα μαρκερ μου

κοντομανικη φανελα κ εννοειται χωρις καλτσες , σκεπασμα πικέ λεπτη άλλα πες ξεσκεπο καλυτερα , δεν στεκεται ουτε σεντονι πανω του

με γεια Χρυσουλα , καλη ξηγα η νονα

κ γω μετα τον λαζοπ κ αρβυλα 8α δω ταινια ;)

διαβασα σε μπλογκς κατι για τα πλοια απο Ιαπωνια που αδειασαν τα μολυσμενα νερα τους στον Πειραια κ ξενερωσα την ζωη μου ... δεν νομ ιζω να ξαναφαει ψαρι το μωρο... κάλα το έλεγε ότι 8α τρεφομαστε με χαπια σε μερικα χρόνια...

και σεις μου λετε για αλλο παιδι ... και ένα που εφερα στον κόσμο ... πολυ του ητανε... :(

Δημοσίευση

Σωσω εμεις ακομα καλτσες και κλειστο..

μεσα στο σπιτι εντελως ξυπολυτος και βραδυ απο κατω παντελον πιτζαμας και απο πανω φανελακι κοντομανικο..καλα εμενα δεν ειναι αντπροσωπευτικος του ειδους γιατι ζεσταινεται και ιδρωνει πολυ...

Δημοσίευση

Το θεμα της βαφτισης ειναι πριγκηπας βάτραχος και θα της κανω δωρο το τραπεζι των ευχων..δηλ..το βιβλιο..τα κεκακια και μια τουρτα..την οποια ελπίζω μονο να προλαβω

Και εχω αναλαβει και τη διακοσμηση μαζι με την κουμπαρα..

Δεν της εχω πει ομως τιποτα εκτος απο το βιβλιο..

γι αυτο εχω αγχος μηπως κατι δεν της αρεσει..

σας το βαζω φωτο..

μου το εφτιαξε η κυρια που ζωγραφισε και της Ιολης

post-8483-13873937157961_thumb.jpg

Δημοσίευση

Η συνταγη ειναι αυτη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/c ... ntagi.html

και για τη ζαχαροπαστα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zaxaropasta.html

Γενικα επειδη εχω ψαξει πααρα πολυ, το site αυτο ειναι απίθανο..πολύ ψαγμένο..

εχει και βιντεακι για το πως θα την κανεις..

επισης μην περιμενεις τελευταια μερα..

η ζαχαροπαστα κραταει που απο μονη της

αλλα και τα κεκακια στο ψυγειο 1 εβδομαδα πριν μπορεις να τα κανεις..

Δημοσίευση

Τζουλ εχεις δικιο για τα κλειστα παπουτσακια..

αλλα με μακρυα παντελονακια και για πιο καλα δεν μου αρεσει το πεδιλο καθολου..

τα πεδιλακια πιο πολύ με βερμουδιτσες..

αλλα σωσω μην τρελαινεσαι παιδι μου..εσυ θα κρινεις τι χρειάζεται το παιδι..

Μαρακι απο το φωκα τα πηρα στην ερμου..

αλλα νομιζω οτι η καμπερ εχει βαλει παντου την εκπτωση

Δημοσίευση

Ισμηνη ,εχω παθει πλακα!

παρα πολυ ομορφα τα κεκακια σου!!!!!

θελω κ εγω να κανω ,κατι για τα γενεθλια της Μαριας λες να προσπαθησω?

αμα τα δει η σωσω θα τρελαθει :o

εαν εκανε η φιλη μου τοσα για το μωρο μου ,θα τρελενομουνα...ειναι τυχερη που σε εχει φιλη ;)

Δημοσίευση

Καλημεραααα!!!

Μαρια ζζ μαλλον συνεννοημενοι σημερα..απο τις 5.15 και εμεις ορθιοι.. :?

Τα κεκακια της Ισμηνης δεν εχω λογια να τα περιγραψω...

Ισμηνη μου νομιζω πραγματι οτι εισαι χαρισματικη...μπραβο σου!!!αληθινα μπραβο!!!

σημερα θα κανω μονο μαγειρεμα..γεμιστα..τιποτα αλλο...

αυριο ομως ολη μερα τρελη γενικη...θα ερθει και η κοπελα και θα τα σηκωσω ολα μεσα εξω..

εχω εναν πονο γυρω στο 2μηνο ψηλα στον αυχενα μου και το εχω αμελησει...καθε πρωι ειμαι πιασμενη..

καλημερα Φροσω και Νανα!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Ισμήνη πανέμορφα τα κεκάκια αλλά αυτό που με συγκίνησε είναι το πόσο καλή φίλη είσαι!

Το μωράκι που ήταν εκεί προχθές βαπτίζεται;

Παπουτσάκια εγώ τους έχω πεδιλάκια, τα κρος και τα σπορτεξάκια τους που φοράνε και τώρα.

Αν χρειαστούν κλειστά βάζω αυτά. Αν και με το δον θυμάμαι μόνο βερμουδίτσες και πεδιλάκια, αλλά είχαμε αγοράσει 3 ζευγάρια γιατί τα διέλυε.

Μας είχαν φέρει στη βάπτιση 2 οικογένειες σπορτεξάκι πούμα και νικε 23,5 και 24 νούμερο, οπότε έχουμε και αυτά.

Εχθές το βράδυ είχα πολλά νεύρα.....λίγο ακόμα και θα έδερνα το χριστ. πώς κρατήθηκα.....

Ήμουν μόνη μου. Πάω να κοιμίσω το Φίλ. και αφήνω το δον να προσέχει το Χριστ. :shock::oops: . Δεν είχα άλλη λύση. Τους έβαλα ένα dvd να βλέπουν. Μόλις κοιμήθηκε ο Φίλ. ήρθε ο δον φωνάζοντας θέλω νερό. Ξυπνάει ο Φίλ., πάω για νερό απάραζε αυτός πίσω.

Έρχεται ο Χριστ. να θέλει να κοιμηθεί κι αυτός.

Αφήνω το δον στο σαλόνι. Του λέω μην σε ξανακούσω...

Παίρνω το Φίλ στο κρεβάτι, το Χριστ. στην κούνια. Από τις 9:30 κοιμήθηκε ο άτιμος στις 11. Κι όλη αυτή την ώρα μόλις έφευγα ούρλιαζε. Ο καημένος ο δον μοναχούλης του....τον βρήκα τελικά κοιμησμένο...

Τλσ σήμερα λέμε να πάμε Αττικό πάρκο. Ποιος θα έρθεις μαζί μας;

Δημοσίευση

καλημέρα ζουζουνίτσες!!!

τέλεια ρε Ισμήνη!!!

πιο όμορφα και από επαγγελματικά!!!

κι αυτό που ετοίμασες για το τραπέζι είναι πολύ όμορφο!!!

σήμερα ξεκίνησε πολύ όμορφα η μέρα μας!!!

άφησα τον μικρό με τον μπαμπά του γιατί είχε 3 μέρες να τον δει που δούλευε απόγευμα...

πρωί πρωί χορεύαμε και τραγουδούσαμε!!!

Δημοσίευση

kalhmera!!!

φροσω τι ωρα λετε να πατε?

εμεις πηγαμε το προηγουμενο σαββατο παλι..

ζζζζζ σταματα να κανεις δουλειες καλε!!χειροτερη απο τη σοφη εγινες..

ισμηνη καταπληκτικα ολα.μπραβο σου...

χαρα θα συμφωνησω.παρτον απο το χερακι κ απλα πατε μια βολτα γυρω γυρω.

σταματηστε να λετε για μωρα!!!!!!!

μωρη τζουλ στα εχω ξαναπει..τρελη!!!

σκοπευτηριο παμε εξω απο το κεντρο υγειας που εχει κουνιες κ γενικα βολτα σε ολο το παρκο

κ τωρα τελευταια που φτιαξανε τα ξυλινα παιρνουμε λεωφορειο κ ανεβαινουμε..

επισης υπαρχει κ η παιδικη του ζωγραφου που ειναι απεναντι απο την φοιτητικη εστια.

οπως βλεπεις μου εχει φυγει το ...αντε να μην το πω...με το καροτσι!!!

χρυσουλα εγω σαβ/κο γενικη

αν τελικα παμε τη μικρη στους δικους μου.

κ ειπα να πλυνω τις 2 μοκετες φετος κ να μην τις δωσω εξω για φυλαξη.

προσπαθω να δω τι λεφτα θα γλιτωσω!!!

καλα το οτι παιρνουμε αλλο δανειο τι σας λεει?????? :twisted:

μιλαμε οι τυποι ειναι μεγαλοι καραγκιοζηδες...

Δημοσίευση

τελικα θα το παρουμε το δανειο;;παιδια δε βλεπω τηλεορ γιαυτο σας ρωταω καποιες φορες...ρε ισμηνη..πλακα καμς κανεις;;επαθα παρακρουση..πανικο..πως το λενε..

ρε συ ..τι λες τωρα..ε και να ειμασταν κοντα...

εγω ερχομαι αττικο παρκο..

θα δω αν μπορεσω να τα κανω..αλλα φαινονται..σουπερ..

εμεις λεμε να παμε κεντρο με τον αντρα μου και το μωρο και το καροτσι..πολυ γελιο..πρωτη φορα..

γιατι νανα αυριο μεγαλη μερα;;τι χανω;;

ζζζ που εισαι ρε;;

τοσες πολλες ντουλαπες εχεις καλε;;

χαχαχ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...