Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερααα

Είναι να μην μελαγχολείς βρε Χρυσούλα??

Την Τριτη θα κατεβουμε με την παρεα στο Συνταγμα..στον Θεοδωρακη..

Χαρα την επομενη φορα θα οργανωθουμε καλυτερα..

Εσενα απο εκει σε βολευει κανενα τρενο?? είμαι και άσχετη από γεωγραφια..

τα χω αφησει στον πατερα τους και πινω καφε..

ποσο θα αντεξει αραγε??

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα...

η μικρη κοιμαται ακομα!!!!!!! :roll::roll:

κ ο μπαμπας της..

ο καιρος ειναι χαλια παλι κ δεν μπορουμε να παμε πουθενα!!!

θα παμε με το αμαξι βασιλοπουλο να φορτωσουμε κ εμεις...

χρυσουλα εχει μποτε σημερα,ε???μπραβο!!!!!

ισμηνακι καλημερα.....καλο καφεδακι...

φωτεινη υπομονη κ πολλες αγκαλιτσες!!!

εχει μοντερνα σταχτοπουτα στον αντ1..πολυ γελιο!!!

η παμφτωχη βουγιουκλακη που ηξερε τυφλο συστυμα κ ιταλικα κ αγγλικα

κ με την ψευτικη βλεφαριδα καγκελο!!!!!

χαχα!!!!

οντως κοριτσια πολυ ασχημα τα πραγματα.

εμενα βασικα μου την εχει δωσει ο σαμαρας..

ειναι σαν να λεει οτι αν δεν μπει στην κυβερνηση δεν θα συμφωνησει ποτε.

ουτε κ σε αυτην την φαση που ειμαστε δεν μπορουν να συμφωνησουν!!!!!!!!

χτες βραδυ πηγε στο συνταγμα ο αντρας μου κ μου τραβηξε βιντεακι.

ειχε παρα πολυ κοσμο..

μπραβο στα παιδια!!!!

Δημοσίευση

Ti να συμφωνησουν βρε Μαρία? Τα συμφωνημένα?

Μας κοροιδευουν κανονικότατα όλοι τους..

"Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα..χωρίς εμενα.."

Καταφεραν 2 οικογενειες να καταστρεψουν μια ολοκληρη χωρα ολα αυτα τα χρονια..

Κι εχουμε φτασει σε σημειο που το να δουλευει καποιος θεωρειται πολυτελεια!

Στον ιδιωτικο τομεα γινεται χαμος..

Κι ολος ο κοσμος ειναι σε φαση καταθλιπτικη..

Δεν ξερω..

Δημοσίευση

Ξερεις τι γινεται Ισμηνη?

Εμεις τους αφησαμε να μας φτασουνε ως εδω. Και οχι ακριβως εμεις αλλα οι δικοι μας. Η προηγουμενη γενια. Αμαρτιες γονέων που λενε...

Η Ελλάδα πέρασε μόνο μια 30ετία καλά. Η γενιά πρίν απο μας έπαθε "κατοχικό σύνδρομο". Δεν την ενοιαζε τι γινοτανε γυρω της. Ποιος τα τρωει τι παιχνιδια παίζονται. Ηθελε απλα να παρεχει ολα τα καλα του κοσμου στα παιδια της, οσα στερηθηκανε αυτοι στην ουσια, να αποκτησει εξοχικο στο δηλεσι και στη σαλαμινα, να "βολεψει" στο δημοσιο και να αποκτησει και πλαστικο χρημα.

Μπορει να λεω τα παραπανω αλλα δεν ειμαι απο αυτους που μου εχουνε δημιουργησει ενοχες... Προς θεου. Απλα θελαμε να περναμε καλα.... Που ειναι το κακο? Μαζι σιγουρα δε τα φαγαμε. Δε θυμαμαι να εκανα ιδιο γαμο με τον Ακη.... Και ουτε πηρα πτυχιο με τον ιδιο τροπο που το πηρε η Νατασα.

Απλα ειμασταν απορροφημενοι στη κοσμαρα μας...

Μας κοιμησαν γιατι ειμασταν ευαλωτοι. Πολεμοι, δικτατοριες μπλα μπλα....

Ακομη κοιμισμένοι είμαστε.

Δε ξερω τι θα μας εβγαζε απο τον βουρκο πραγματικα..... Δεν εχω ιδεα...

Δημοσίευση

παιδια εψετε τρελο δικιο...αληθευει λετε οτι θα γινει σταση πληρωνων;;ισμηνη ισχυει αυτο;;το ακουσες σας γεγονος;;

μη χειροτερα..ο μπαμπας μου αν και πασοξης ελεγε παντα..1 χουντα μας χρειαζεται..κατα καιρους συμφωνω και γω..

πολυ χαλια τα πραγματα..και βλεπεις τισ νεολαιες εκει..τα ιδια..και θα παμε να τους ξανα ψηφισουμςε..αυτο με εκνευριζει..εμεις δεν εχουμε παρει 6 μηνες υπερωριες..τι εννοω;;τα απογ και τα βραδυνα..και ακουγετια οτι δε θα τα απρουμε ποτε..απιστευτο;;

στον ιδιωτικο τομεα οντως γινεται χαμος..

απο δω μονο να δεις ποσοι απολυθηκαν..

δε ξερω..χρεωκοπια δε θα μας αφησουν να δηλωσουμε γιατι θα χασουν πολλα λεφτα..

και που πηγαν ολα τα λεφτα αυτα;στις τραπεζες στο εξωτερικο..συχαμενοι ολοι οτους!

Δημοσίευση

Ντομ να σας ζήσει ο μπεμπάκος!!!!!!

Δως του πολλά φιλάκια από μένα.

Χθες πήγαμε στο σπίτι της Ισμήνης και περάσαμε πολύ ωραία!

Τα παιδάκια της κουκλάκια, αλλά η Ιόλη πολύ σουρτούκω....ενώ είναι λογοδοσμένη με το φιλ. τράβαγε το Χριστ. στην κρεβατοκάμαρα :lol: .

Στο αυτοκίνητο που γυρίζαμε πήρε ο χριστ. την πιπίλα του φίλ και αυτός του κατέβασε τα μούτρα.

Τον έκανε μέσα στα αίματα. Σε όλο το δρόμο τσακώνονταν :? .

Εγώ στο δον μπρατσάκια του είχα και κολύμπαγε μόνος του. Αυτούς μπορεί να τους βάλω σε σωσίβια γιατί έρχονται όλοι αγκαλιά. Θα με πνίξουν.

Αυτό το σωσίβιο που βάλατε δεν νομίζω ότι υπάρχει παιδί που θα το φορέσει εκτός εξαιρέσεων.

Μετά αυτοί οι ιμάντες ίσως όταν βραχούν να τους κόβουν το δερματάκι.

όποια πάρει να μας ενημερώσει πώς είναι.

Καλυψώ είσαι καλύτερα σήμερα;

Μαράκι το λινγκ http://www.booking.com/hotel/gr/iakinth ... _confemail . Καλά άλλο όνομα είχε :lol: .

Δημοσίευση

Καταφεραν 2 οικογενειες να καταστρεψουν μια ολοκληρη χωρα ολα αυτα τα χρονια..

Ισμήνη μόνοι μας καταστρέψαμε τη χώρα μας.

Φταίνε οι πατεράδες μας αλλά και εμείς τί κάνουμε στην τελική;

Πάλι τους ίδιους και τους ίδιους δεν βγάζουμε;

Πήγαινε στα πανεπιστήμια να δεις πώς είναι οργανωμένοι κομματικά οι νέοι, μπας και εξασφαλίσουν το μέλλον τους.

Κατά τα άλλα τα σπάνε στις πορείες...

Δημοσίευση

Συμφωνω με αυτα που λετε..

Αλλα δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να γινει για ν αλλαξει ολο αυτο..

Στο αιγινητειο παντως σωσω δεν πληρωνουν τις υπερωριες..αλλα σε εμας ηταν ολες πλασματικες!!

Δημοσίευση

Μη βαρέσετε αλλά μια ελεγχόμενη χρεωκοπία ίσως να ήταν καλύτερη.

Να διαγραφόταν το υπέρογκο χρέος και να ξεκινούσαμε από το μηδέν.

Αλλά δεν εξυπηρετεί την ΕΕ κάτι τέτοιο. Πώς αλλιώς θα ξεπουληθούμε;

Δημοσίευση

Ε οχι!Ενα ολοκληρο κατεβατο εγραψα και δεν το πηρε!Φτουυυυ!

Περιληπτικα τωρα.Ντομ να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!!Γερο και καλοτυχο το παιδακι σου!Υγεια πανω απ'ολα και με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας!

Αφηστε το κοριτσια δεν αλλαζουμε ουτε και 200 χρονια να περασουν!Πληρωνουμε εμεις αυτα που φαγανε αυτοι οι αθλιοι με τις μεγαλες κοιλιες !Καθαρματα!Παλι τα ιδια θα κανουν οσα χρονια και αν περασουν.Το γουρουνι δεν αλλαζει μουρη.Αφηστε που σελιδες να γεμισουμε ακρη δεν θα βγαλουμε...

Εμεις καλα γενικα,μεσα σημερα ο καιρος ειναι βροχερος και εχει και λιγο ψυχρα μπορω να πω.

Χρυσουλα μεγια!!

Μαρακι 78 πως παει αυτο που εβγαλε ο Διονυσακης?

Καλυψω καλυτερα σημερα?

Εμεις το σηκωσαμε χθες το σουπερ μαρκετ.Τελευταιο γιατι Παρασκευη φευγουμε.Επιτελους.

Παω για μπανακι και επανερχομαι.Α! εχθες πηγαμε και θαλασσα τρελαθηκε η μικρη.Οχι για μπανιο για βολτα επαιξε η μικρη μεχρι τελικης πτωσης με τα βοτσαλακια !

Ισμηνη Φροσω συναντηση ε?Ζηλευω!

Δημοσίευση

Παιδιά καλησπέρες είχα γράψει το πρωί ένα σωρό αλλά όλα πάνε!!!

Φωτεινή υπομονή με το μωράκι σου!

Χρυσούλα ωραία να κάνεις ψώνια !!!

πω πω τίποτα δεν θυμάμαι πια απο όσα γράψατε!!!

Εγώ προσπαθούσα το πρωί να κάνω γενική....ο μικρός ούρλιαζε και τελικά τα παράτησα όλα στη μέση και πήγαμε σούπερ για να ηρεμήσει!!! >Γυρισα στη 1 μάζεψα τα πράγματα και τάισα τον μικρό και μετά έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα (μόνο σαλόνι κουζίνα) μετά ο μικρός κοιμήθηκε και ξάπλωσα κι εγώ γιατί άλλιως δεν την βγάζω πια!!!

Εμεινε σκουπα-σφουγγαρ στο υπόλοιπο σπίτι :?:?:? Τώρα θέλει να κοιμηθεί ό άντρας ...αντε να δω πότε θα τα κάνω!!!

Γιορταζει και η κόρη μου και η πεθερά μου αύριο!!!

Δημοσίευση

ασε μαρια μαζι με τα παιδια δεν γινοντε δουλειές..

εγω την εδωσα στη μαμα μου 2 απογευματα για να συνεφερω το σπίτι και μολις γυρισε το ξανακανε χαλια..δε βαριεσαι.

μολις εφαγα τα γλυκα που περισσεψανε απο χθες φροσω..θα σκασω πια!

Αλήθεια ο δον τι ελεγε στο δρομο?

θελει να ξαναρθει? για πες κανα καλο που ειπε το μαναρι μου..

επισης τρελαινομαι για βουκαμβιλιες! Λες και το ξερες..την εβαλα στο τραπεζι της βεραντας..

πηγαν ολοι για υπνο..τι ωραια ησυχια..

Δημοσίευση

καλησπερα

εμεις σημερα ολη την ωρα βολταρια

πριν μια ωρα γυρισαμε

περιττο να σας πω οτι η αφαγια επεσε συννεφο

μιλαμε το απολυτο τιποτα σημερα

αλλα πρεπει να ειναι δοντακια

για πολυ τριψιμο και μασουλιμα μιλαμε

και συναντησουλες ακουω

μπραβο κοριτσια

να το οργανωσουμε να συνατηθουμε τωρα που καλοκαιριαζει

καλε τι σας επιασε με τα πολιτικα;

απαπα!!!

και συ

Δημοσίευση

Μου λειψατε σκατουλες...

αχ αφηστε τα πολιτικά δράματα , εγω συφιλιάζομαι γιατί όλοι αγανακτούν κ βρίζουν κ άμα γίνει καμια πολιτικη συγκέντρωση τρέχουν με τα σημαιάκια :roll::roll::roll:

τεσπα , εγω αυριο 8α κατεβω συνταγμα (2 βηματα ειμαι) που ειναι κ ευρωπαικη συγκεντρωση (σε ολες τις πλατειες τις ευρωπης)

σωσω :D:D:D:D:D

ετοιμαζω κάτι που ΄ελεγα πολυυ καιροο πρινν , 8α σας το στειλω με μεηλ(ελπιζω να το τελειωσω ως αυριο) κ 8α μου πειτε αν συμφωνειτε! (βασικα επειδη εγω στανταρ 8α το στειλω στις μισες 8α το κανει η Σωσω μάλλον :mrgreen::mrgreen::mrgreen: )

Δημοσίευση

γεια και απο μενα...

εκανα μαρμελαδα φραουλα..αντε να δουμε πως θα βγει..

πηγαμε βολτα..\\

καλα ειμαστε..αυειο πρωι νυχτα..ακι ο νατρας μου δουλευει απ οτισ 12 το μεσημερι μεχρι τισ 3 τα ξημερωματα..θα παω σπιτι θα φυγει η νταντα και μετα θα ξανα ρθει το βραδυ..

λες φροσω για το σωσιβιο;;;

Δημοσίευση

Θα το παρωκαι θα σας πω. Τελικα δεν ασχοληθηκαμε σημερα με το σωσιβιο.

Πηγαμε βολτα σε παιδοτοπο! Λυσσαξε!

Σ' αυτα τα φουσκωτα δινει ρεστα!

Μου φαινεται θα του παρω το φουσκωτο που εχεις εσυ Τζουλ. Παιζει ο δικος σου ή το βαρεθηκε?

Ο αντρας βλεπει τσαμπιονς λιγκ και γω κωλοβαραω...

Ωραια η μαρμελαδα! ΤΑιριαζει με παγωτακι! Ειδικα καιμακι! γιαμ γιαμ!

Δημοσίευση

το καιμακι θελει σαλεπι και εγω δεν εχω παρει...οποτε..αξκυρο..την κανω να την μοιρασω και για το χειμωνα τη μαρμρλαδα...τρωω ποπ κορν..

αυτα που τα βαχεις σδοτ μικροκυματων..δε τα αγορασα..τα εφερε 1 γιαπωνεζα στη δυλεια του αντρα μου!!

πλακα κεχουν

Δημοσίευση

τώρα που μπαίνω και εγώ του αρέσει πολύ !!!

γράφει μλέχρι 50 κιλά αλλά μια χαρά παιζουμε! πετάμε μπαλάκια ο ένας στον άλλος , ξαπλώνουμε , γαργαλιόμαστε , καλή φάση !!!

έχω μια υπογλυκαιμια ... ανετα χτυπαγα προφιτερολ αλλα 8α βολευτω με ενα τσόκο Μαγνουμ παγωτακι... :mrgreen:

Δημοσίευση

Καλέ κορίτσια έσας κανουν ποδηλατακι κανονικά ? (η κυρια με τα 65 μπανια, την πισινα και τα 3 αυτοκινητα μην μιλήσει γιατι 8α πει ότι κάνει κ όρ8ιος :lol::lol::lol: )

εμενα όλο προς τα πίσω πάει... κ δεν το πολυ8ελει κιολας :roll:

Δημοσίευση

με αγχώσατε με τα πολιτικά βρε κορίτσια...

ουφ...

ντομινικάκι να σο ζήσει ο παίδαρος!!!

θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!

α να χαθείς σωσώ!!!!!!!!!!!!!!

κόρη θα κάνω!!!!!!!!!!!!!

είμαι τόσο σίγουρη!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!!!!!!

το σωσίβιο δε θα το φορούσε με τίποτα ο δικός μου!!!!!!!!!!!!!

τζουλ... σε μένα αναφέρεσαι;

χαχαχα!!!

η αλήθεια είναι σηκώνεται όρθιος, αλλά δεν κάνει πηδάλι (το λέω σωστά;)

χαχαχα!!!

αλλά, είναι σαν το διονυσάκι...

δε θέλει βοήθεια με τις σκάλες... ο ανεξάρτητος...

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

τα νέα μου...

περάσαμε πολύ ωραία!!!

νιώσαμε φοιτητάκια πάλι... χαχαχα!!!

με το που μπήκαμε στο δωμάτιο... δεν κρατιόμασταν...

πήγαμε για φαγητό, για καφέ...

είδαμε όλες τις φωτό και βίντεο που είχαμε στα κινητά μας με το μωρό... χαχαχα!!!

ο μικρούλης ήταν πολύ καλός!!!

δεν ταλαιπώρησε καθόλου τη γιαγιά του.

αύριο θα κάνω τραπέζι στα πεθερικά.

τζουλ, δε σου λέω τι γλυκό έφτιαξα... θα με βρίσεις...

προφιτερόλ!!!

χαχαχα!!!

σας αφήνω γιατί κλείνουν τα ματάκια μου!!!

ααα, ωραίο γκομενάκι ο προπονητής της μπαρτσελώνα...

Δημοσίευση

γεια σου νανα..τον πιασαμε τον γιο;;δε πιστεςυω να σου ερθει περιοδος...

τι εκανε ο μικρος μολις σας ειδε;;

η κοιμοταν;;\

εγω εκανα παγωτο μερεντα και φραουλα..ε και να δειτε μυρωδια..εμενα δε κανει πεταλ..

τιποτα δε κανει.΄.

κανει τον ιαπωνα..σιδερωνω..φακ!

Δημοσίευση

Χαχαχα! Ανανεωθηκες νανουκακι!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););););););););););)

Και μεις οταν βγαινουμε κοιταμε φωτο και βιντεο του μικρου! χαχα

Ο προπονητης? Παω να δω! χεχε

Τζουλ θα το παρω!

Με επεισες!

Τρως και στο σκοταδι ε? Ειδες για να εισαι διαιτολογος! Ξέρεις τυφλό σύστημα!

Νανά τις ιδιες ερωτησεις εχω και γω με της σωσως!

Δημοσίευση

μμμμμμμμμμ....μη πω κατι...κατευθειαν.ζχαχαχαχ.....

αληθεια βλεπετε φωτο;;;εγω ποτε..μαλλον γιατι δεν εχω παει πουθενα ψωβρις το μωρο..παιδια εχει 1 ζεστη εδω..οτι ναναι ο καιρος..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...