Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια χαρανταν μανουλες..τι κανετε;;

ρε παιδια ακουγονται πολλα..οτι τα φρεσκα ωαρια μενουν καιρο στον παγο και αλλη ποση ωρα χωρις παγο.

απο την αλλη λενε οτι τα κατεψυγμενα τα ντοπαρουν.

εχετε ακουσει καμια επισημη αποψη απο ψαρα η απο το ιντερρνετ;;

οχι μονο για τα παιδια μας αλλα και για μας!

θενξ!

Δημοσίευση

Εγω παντως μετα την πυρηνικη εκρηξη στην Φουκοσιμα και την μολυνση του ωκεανου εκει φοβαμαι να φαω πια κατεψυγμενα γιατι ολα αποκει γυρω ψαρευονται κι ας εχουν ελληνικο ονομα οι συσκευασιες.Μπορει να το κουκουλωσαν το θεμα αλλα η διαρροη υπαρχει ακομη και μολυνει ωκεανους και ψαρια..Εγω παντως αρχισα να τα αποφευγω.. :roll:

Δημοσίευση

να σου πω τι μου εχει πει ο αντρας μου που ασχολειται με το ψαρεμα ως χομπι κ δοξα το θεο τουλαχιστον ξερω τι ψαρακι τρωμε...μου ειπε οτι τα ψαρια που ψαρευουν τα μεγαλα καικια οσο φρεσκα κ αν λεγονται παλι εχουν τα φαρμακακια τους για τον εξης λογο.τα μεγαλα καικια φευγουν πολυ μεσα κ κανουν μερες να βγουν εξω.οποτε τα ψαρια που πιανουν για να συντηρηθουν φρασκα τα ριχνουν φαρμακα.αντιθετα τα ψαροκαικα που φευγουν τη νυχτα κ γυριζουν το πρωι αυτα ειναι φρεσκα γιατι διατηρουνται για λιγες ωρες μονο στον παγο κ οχι στα φαρμακα.παλια μας ειχε πει ανθρωπος που ασχολουνταν με το ψαρεμα οτι για να διατηρουνται σαν φρεσκα τα ριχναν ενα φαρμακο που βαζουν στους πεθαμενους(φτου φτου) αλλα πλεον εχει απαγορευτει.οποτε αν εχεις κανεναν που ασχολειται με το ψαρεμα να παιρνεις μονο απο εκει.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Θα συμφωνήσω με την sisi μιας και ο άντρας μου και ο πεθερός μου που έχουν το ψάρεμα σαν χόμπι, τα ίδια μου είπαν..απλά πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό ψαρά που να εμπιστεύεσαι.. εμένα φίλος του άντρα μου που δουλεύει στη λαική, του είπε ότι βούταγαν τα ψάρια τα πολυκαιρινά σε αραιωμένη χλωρίνη για να γυαλίσουν τα λέπια και τα μάτια τους και να φαίνονται φρέσκα... :? φανταστείτε τί τρώμε...γιαυτό, μόνο από άτομα εμπιστοσύνης...

Δημοσίευση

η sis εννοει κ πολυ σωστα τα λέει ''φορμόλη''

ασε σωσω εχω να του δωσω 2 μηνες ψάρι απο τον φόβο μου ... ψηνω τους φίλους μας να πηγαινουμε μια στο τόσο για ψάρεμα ... εκει κατάντησα... :roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Αχ Σωσω και εγώ την εχω αυτή την απορία... από το Σαββατο που το κουβεντιάσαμε το σκέφτομαι συνέχεια...

ξέρω εναν ψαρα απο την παλιά μου γειτονια που έχει μαγαζί στην κεντρική αγορά στα ψαράδικα. Εχει μικρό καϊκι απ'οτι γνωρίζω και πουλάει ο ίδιος την πραμάτεια του. Θα κάνω μια βολτα από εκει τις επόμενες μέρες ακι θα σε ενημερώσω. Τουλάχιστον να τρώνε τα πιτσιρίκια καλό φρέσκο ψάρι.

Τα κατεψηγμένα όπως σου είπα δεν τα πολυγουστάρω γιατί όσες φορές επιχείρησα να φάω κεφάλι είχε μια απαίσια γευση φαρμακουλιάς... :ymsick: Όλο και κάτι θα τα ραντίζουν και αυτά...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...