Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ - ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Edie1901

Recommended Posts

Γεια σας!

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τις τιμές των φωτογράφων σε βάπτιση. Ουσιαστικά, θέλω κάτι απλό: μόνο φωτογραφίες (χωρίς οργάνωση σε άλμπουμ) και 2dvd (για εμάς κ τη νονά). έχετε κάποια ιδέα σχετικά με το κόστος?

περνώ στο 2ο θέμα μου: έχω σκεφτεί να δώσω γλυκάκια έξω από την εκκλησία, μια κ δεν θα κάνουμε τραπέζι μετά, παρά μόνο οι οικογένειες κ οι νονοί. Θα είναι Οκτώβριος, προς τα τέλη, οπότε οι μανούλες που έχετε ήδη βαφτίσει, τι θα μου προτείνατε?

Καλή είναι βέβαια κ η ιδέα του catering, αλλά έχω άγνοια για τις τιμές που παίζουν. Αν έχετε επιλέξει να το κάνετε, θα ήθελα τη γνώμη σας κ μια μικρή ενημέρωση για το κόστος.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και απο εμενα..για το πρωτο θεμα να σου πω οτι αναλογα με την περιοχη ειναι και οι τιμες κυριως γυρω στα 500 ευρω ειναι ενα απλο πακετο αλλα οι πιο πολλοι φτιαχνουν πακετα με αυτα που θα ζητησει ο πελατης.

Για το δευτερο να σου πω πως φυσικα και ειναι καλη η ιδεα του catering αλλα πολλες εκκλησιες το εχουν πλεον απαγορευσει για αυτο σιγουρεψου πρωτα πριν κανεις το οτιδηποτα.

Αν δεν θελεις τα κλασικα παστακια και εκμεκ μπορεις να παρεις τα εξης..γλυφιτζουρια απλα η marshmallows αν εχεις παιδακια και σε χωνακια η οχι,υπαρχουν και διαφορα σχεδιακια(πεταλουδα,μωρο κ.α..)με αμυγδαλοπαστα(μαρζιπαν)η διαφορα ροζ ,μπλε και πολυχρωμα τα οποια ειναι μεσα αμυγδαλοπαστα και εξω επικαλυψη σοκολατας,μπισκοτα με σχεδια στο θεμα της βαπτισης(κορωνα,βατραχος,παπουτσακι κ.α)με επικαλυψη ζαχαροπαστας αλλα και μαλλι της γριας σε ατομικες συσκευασιες σε 2 χρωματα ροζ και μπλε με κορδελιτσα.

Μπορεις αν σε ενδιαφερει να επικοινωνησεις μαζι μου σε ΠΜ..η με email στο party@fouskalitsa.gr

Demie Mου καλημέρα κι από μένα. Εγώ ζω Θεσσαλονίκη και σε 2 βδομάδες βαφτίζουμε τον μικρό μας.

Βρήκα φωτογράφο με 280 € (100 φωτογραφίες στο χέρι, χωρίς άλμπουμ, μερικές μεγεθύνσεις και 4 dvd επεξεργασμένα με μενού κτλ). ήθελα κι εγώ κατι οικονομικό και λίγα πράγματα, οπότε βρήκα αυτόν, νομίζω η τιμή είναι super.

Όσο για τα γλυκάκια, εγώ παρήγγειλα παστάκια μέσα σε κουτάκι, απλά τους είπα από πάνω να μου τα κανουν σε χρώμα λαχανί που είναι και το θέμα της βάφτισης, με αυτό το χρωματιστό ζελεδάκι που βάζουν αυτοί (μου κόστισαν 90 λεπτά το γλυκάκι).

Επειδή ενδιαφερόμουν κι εγώ για catering στο προαύλιο της εκκλησίας (αν και τελικά δεν θα κάνω), όπως σου είπε και η kiska ρώτα γιατί δεν το επιτρέπουν όλες οι εκκλησίες.

Εγώ είχα ρωτήσει για διάφορα σφολιατοειδή (απλά πραγματάκια) και μου είχε πει για 5 κομμάτια στο πιάτο, για 80 περίπου άτομα 400 €.

Αυτά από μένα...Με το καλό!

τιποτα demie οτι θελεις στειλε μου μηνυμα.Το καλο ειναι οτι εχεις αρκετο καιρο μεχρι να αποφασισεις και καλα κανεις και ψαχνεις απο τωρα παρα τελευταια στιγμη να τρεχεις.

• 2 weeks later...

Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας για την εύρεση ενός καλού φωτογράφου για τη βάφτιση του μωρού μου... Εχω απελπιστεί με τις απίστευτες τιμές που ζητούν, δλδ 1000€ ή και λίγο περισσότερο, χωρίς εννοείται την κάλυψη της δεξίωσης. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε? Κατοικώ βορειοανατολική Αττική, 30χλμ απο Αθηνα, οπότε πιστεύω ότι κατόπιν συνεννόησης έρχονται άνετα εδώ. Σας ευχαριστώ!

• 2 months later...

Kiska kaneis glikakia thes/niki...an nai steile mou panw katw times..

επισης που εκλεισες καλε εσυ 90 λεπτα το παστακι? Κ ποιος ειναι ο φωτογραφος μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια?

ευχαριθστω κ τις 2

touritsria...εγω εχω μαλλι της γριας, μπισκοτακια,γλυκακια με αμυγδαλοψυχα και κουταλιου...απο φωτογραφους κοριτσια ξερω οτι σιγουρα αμα το ψαξετε θα βρειτε κατι καλο..να φανταστητε στην ερετρια ερχονται απο Αθηνα με 500 ευρω...οποτε εκει που θες εσυ για λιγο εξω απο Αθηνα σιγουρα θα βρεις καποιον να ερθει..

post-1349-13873937535332_thumb.jpg

post-1349-13873937535516_thumb.jpg

post-1349-13873937535659_thumb.jpg

post-1349-13873937535821_thumb.jpg

post-1349-13873937535962_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...