Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμείς της είχαμε πάρει αυτό

Fisher-Price-Precious-Planet-Toddler-Rocker.jpg

που είναι παρόμοιας λογικής (μετατρέπεται σε καρεκλάκι για λίγο πιο μεγάλο παιδάκι υποτίθεται) και το καταχάρηκε ως ριλάξ. Μάλιστα ήταν το δεύτερο ριλάξ που της πήραμε γιατί στο πρώτο δεν καθόταν με τίποτα. Σε αυτό έριχνε τρελούς ύπνους. Νομίζω ότι θα σας βολέψει πολύ και ποιοτικά είναι επίσης πολύ καλό! Ως ριλάξ δηλαδή για τους πρώτους έξι μήνες, γιατί από ένα σημείο και μετά που μαθαίνουν ότι μπορούν να κουνηθούν, δεν κάθονται με τίποτα!

Δημοσίευση

Εμένα αυτό το καρεκλάκι μου πήρε ο αδελφός μου δώρο, που έχεις διαλέξει, και το καταευχαριστηθήκαμε .. ! απο νεογέννητο που ήταν ο γιός μου μέχρι περίπου 6 μηνών!

Μετά, όπως σου είπε και η kuo28 δεν πολυκάθονται γιατί προτιμούν να μπουσουλάνε ... !

Άντε και καλές αγορές ..

Δημοσίευση

πολυ ωραιο ειναι αυτο τιτινα μου!!

η πρωτη φορα που εκατσε ο αναστασης σε ριλαξ ηταν λιγο πριν γινει 2 χρονων, για 20 ολοκληρα λεπτα στο ριλαξ του μικρου μας ξαδερφου!!

ελπιζω τωρα το μπεμπεκι μας να καθεται!

Δημοσίευση

SAS EYXARISTW POLY KORITSIA MOU!!!!!!!!!KAI EMENA MOU FENETE KAL AYTO KAI EINAI KAI OIKONOMIKO......50 EURO EXEI STA JUMBO....ANYPOMONW NA TO AGORASOUME!!!!!!!!!!

NA SAS RWTHSW KAI KATI ALLO ME THN EYKAIRIA.....

TI MOBILE EIXATE STHN KOUNIA TOTU MWROU SAS???????????

EXW DEI ENA TIS FICHER PRICE ME ASTERAKIA POLY GLYKOULIKO POU PETAEI ME FWS STO DWMATIO ASTERAKIA!!!!!!!

DEN EINAI POLY GLYKOULI??????TO LATREPSA!!!!!!

post-11182-13873937043141_thumb.jpg

Δημοσίευση

VRE LENAKI AXRHSTO KAI TO MOBILE?????? :lol::lol::lol::lol::lol:

AX AYTOS O GIOS SOU POLY EPILEKTIKOS EINAI O GLYKOULIS SOU!!!!!!!!!!

ELPIZW SE EMAS NA TA XAREI GIATI MOU ARESUN POLY!!!!!!!!!!!

EIDIKA TO MOBILE ANYPOMONW NA TO PARW KAI NA TO VALW SE LEITOURGIA.....VLEPW NA TO VAZW STO DIKO MOU KREVATI GIA NA KOIMAMAI!!!!!!!!!!!AXAAXAXAXAXAXAXAXAXA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τιτινα εχω παρει αυτο το ριλαξ και εγω στον γιο μου ειναι καλο γιατι γινεται καρεκλακι μετα βεβαια εγω το ειχα μεχρι τον χρονο μετα πηραμε καννικα καρεκλακια τωρα στη μπεμπα πιστευω να μας βολεψει παλι την δονηση δεν την πολυηθελε απλα ειναι καλυτερο απο τα απλα τα αλλα ειναι μεχρι 9 κιλα και ειναι πολυ ξαπλωμενα σε σχεση με αυτα

Δημοσίευση

Γιατί άχρηστο βρε το mobile;

Καλά, όταν είναι να σηκωθεί έτσι κι αλλιώς το βγάζεις γιατί μπορεί να γίνει ψιλοεπικίνδυνο, αλλά όταν είναι πολύ μωρό, έχει κάτι να χαζεύει και το βλέπεις όσο περνά ο καιρός να αντιδρά όλο και περισσότερο. Είναι τα πρώτα του ερεθίσματα αυτά τα χαζοπραγματάκια, ειδικά το mobile που το βλέπει μόλις ξυπνήσει και πριν κοιμηθεί :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...