Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

geia sas files!!!!!!uparxei kamia allh eggioula me to to idio provlhma?eimai 5 mhnwn kai exw uperkoiliakes taxykardies kata thn diarkeia tou upnou!!!!!den exw kanei ablation alla sthn eggumosyni de ginete giati apagoreuete mou eipan oi kardiologoi!!!!!me aagxwnei ligo h katastasi mou giati oso pernaei h eggumosyni de mporw na tis elegxw tis taxypalmies mou eidika ston upno!!!!!!!!!kapoia me paromoia empeiria yparxei? poly tha thela na mathw apo kapoion pou exei kanei ablation giati den exei panta epityxia apo oso gnwrizw!!!!!!!!!!!!!!!!! :?::cry:

Δημοσίευση

Γειααα τι κανειςςς σε χασαμε λιγο...εγω δεν το εχω αυτο αλλα το εχει ο ανδρας μου..πινει κατι χαπια 2 την ημερα το lobivon και το atakard αμα το λεω σωστα..αλλα δεν ξερω τι γινεται με την εγκυμοσυνη με αυτο το συνδρομο...παντως οποτε παω στη γιατρο εξεταζει καλα το μωρο στην καρδια αν και στον αντρα μου αυτο εμφανιστικε αρκετα αργα μετα τα 25..και ειναι σε υπια μορφη..βεβαια ολη μερα ειχε ταχυκαρδιες απιστευτες και τωρα με τα χαπια ειναι πιο χαμηλοι οι παλμοι και απο τους δικους μου..ελπιζω να βρεις καποια ακρη και να ειναι ολα καλα

Δημοσίευση

γεια σου κισκα τι κανεις? κοριτσακι εεεε? και γω κοριτσακι!!!!!!!!!!!ειχα καιρο να φανω δε προλαβαινα και στη δουλεια δεν ειχα παντα προσβαση!!!!!!!!ειμαι καλα αν εξαιρεσεις τισ ταχυπαλμιες μου ξερεις εσυ απο το ν συζυγο!!!!!!!!!ειναι λιγο επωδυνες και τις εχω απο παιδι απο τα 5 μου και ολα τα χρονια τισ εκανα κουμαντο !εκανα χειρισμους βαλσαβα και τισ διεκοπτα εγκαιρως!φανταζομαι και ο αντρασ σου τους ξερει ε?Τω ρα ειναι ειναι λιγο δυσκολα γιατι με την κυηση εχουν αυξηθει και δεν μπορω παντα να τις αντιμετωπισω ευκολα......φαρμακα εγω δεν παιρνω ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη!!!! θα κανω καισαρικη ειναι αναποφευκτο!!!!!!!!!!ετσι μου ειπαν οι γιατροι και καρδ+ γυναικολ. το ιδιο!!!!!!υπομονη σ αυτη τη φαση δε χωραει ablation!o αντρας σου δε το σκεφτεται καθολου?εγω οταν γεννησω μετο καλο θα κανω ablation einai η μονη λυση !!!!!!!!!!!να σαι παντα καλα ευχαριστω για το ενδιαφεροννννννννν!!!!!μετο καλο η μπεμπουλα σου πως θα βγαλουμε καλοκαιρι με τις κοιλιες να λες!!!!!!!!!χιχιχι!!

BB Code: ( 2011.pngMake a pregnancy tickerβαλε και σε μενα κοριτσακι sth lista!please!!!!

Δημοσίευση

voola μου εμενα οπως σου ειπα το απεκτησε μεγαλος...βασικα ο πατερας του πεθανε 35 χρονων απο καρδια και ετσι το εψαχνε παντα και καποια στιγμη εκανε μια εγχειρηση ο αντρας μου για μηνυσκο και χιαστους στο ποδι και εκει βρικαν οτι κατι γινεται και το ψαξαμε και ειναι αυτο..περισυ το χειμωνα ξανα εκανε ενα σωρο εξετασεις οπο τελικα του εδωσαν αυτα τα χαπια που σεου ειπα και πραγματικα εχει ηρεμισει αλλα τωρα που παω για βεπιπεδου και τετοια μας ειπε η γυναικολος πως επειδη το εβγαλε μεγαλος ειναι σε τοσο υπια μορφη...ενω εσυ οπως λες το εχεις απο 5 χρονων..πολλα χρονια και τωρα με τιν εγκυμοσυνη εχουμε και ταχυκαρδιες οποτε εσυ εχεις παραπανω..να φανταστεις εγω λογω εγκυμοσυνεις φτανω μεχρι 112 και ο αντρας μου με το συνδρομο αυτο πινει και τα χαπια και εχει 60-70 το πολυ παλμους...το φανταζεσαι..παντως τωρα που εχω και λεω στον αντρα μου πως λαχανιαζω και αισθανομαι κοπωση μου λεει εστι ενιωθα συνεχεια και ιδρωνα(οντως ολο ιδρωνε και ελεγα μα καλα σκεφτεσαι και ιδρωνεις??)τωρα βλεπω πως ειναι...σε βαχω και στη λιστα για κοριστακι...με το καλο και οποτε μπορεις σε περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου!!

Δημοσίευση

Αυτο ειχε και η μητερα μου!Υπερκοιλιακη παροξυσμικη ταχυκαρδια!!!Το ειχε απο τα 25 της και εκανε αμπλεισιον στα 40 της στο Ωνασειο!Φαντασου τοτε που το εκανε ηταν ακομα σε πειραματικο σταδιο και τα ποσοστα αποτυχιας(αρα να βαλει βηματοδοτη)ηταν γυρω στο 20τοις εκατο!!!Τα πηγε περιφημα ομως και απο τοτε επαψαν οι ταχυκαρδιες μια για παντα!!!Να πας να την κανεις την επεμβαση μην το αφηνεις!!!Οταν γεννησεις με το καλο γιατι οσο το αφηνεις θα γινεται ολο και πιο συχνα και πιο εντονα!!!Αν θες να ρωτησω ποιος γιατρος της το ειχε κανει και να σου πω!!Παντως στο Ωνασειο ειναι οι πρωτοι που το εφαρμοσαν και εχω κι αλλον εναν γνωστο που το εκανε εκει και ειναι κι αυτος μια χαρα!!Ευχομαι να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη κι ενα υγειεστατο μωρακι!!!

Δημοσίευση
δεν γνωριζω καθολου φια αυτο το θεμα υγειας

ηθελα ομως να σου ευχηθω με το καλο να δεχτεις τη μικρη σου και ολα να πανε καλα!

s euxaristw poly shmera ekana kai to b epipedou kai ola kala!!!!!!!!!!!!!!na sai kala

Δημοσίευση
Αυτο ειχε και η μητερα μου!Υπερκοιλιακη παροξυσμικη ταχυκαρδια!!!Το ειχε απο τα 25 της και εκανε αμπλεισιον στα 40 της στο Ωνασειο!Φαντασου τοτε που το εκανε ηταν ακομα σε πειραματικο σταδιο και τα ποσοστα αποτυχιας(αρα να βαλει βηματοδοτη)ηταν γυρω στο 20τοις εκατο!!!Τα πηγε περιφημα ομως και απο τοτε επαψαν οι ταχυκαρδιες μια για παντα!!!Να πας να την κανεις την επεμβαση μην το αφηνεις!!!Οταν γεννησεις με το καλο γιατι οσο το αφηνεις θα γινεται ολο και πιο συχνα και πιο εντονα!!!Αν θες να ρωτησω ποιος γιατρος της το ειχε κανει και να σου πω!!Παντως στο Ωνασειο ειναι οι πρωτοι που το εφαρμοσαν και εχω κι αλλον εναν γνωστο που το εκανε εκει και ειναι κι αυτος μια χαρα!!Ευχομαι να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη κι ενα υγειεστατο μωρακι!!!

ακριβως ετσι ειναι οι ταχυκαρδια που φτανει 230 και παραπανω σφυξεις!!!!!!εχω μιλησει με ατομο που το εκανε και μου ειπε για ωνασειο και το ερρικος ντυναν ειναι κορυφη και τα 2 μπορει σε παρακαλω να μου πεις το γιατρο !!!!!!!!ηδη ξερω καποια ονοματα αλλα για διασταυρωση περισσοτερο!!!σ εθχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον εννοειτε πως θα το κανω!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...