Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ για το καλωσώρισμα και με χαρά δέχομαι τις ευχές σας!

Απο οτι εχω καταλάβει κάποιες κοπελες προσπαθούν πολλά χρόνια και είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις οτι τα έχουν καταφέρει.

Συγχαρητήρια σε όλες εσας που μας δίνεται πραγματικά μαθήματα αισιοδοξίας και δύναμης!

Κατερίνα μου δεν προσπαθώ καν με δικά μου ωάρια γιατί δεν έχουν πια οι "αποθήκες" μου ωάρια και αυτά που έχουν απομέινει είναι κακής ποιότητας.

Οπότε μιας και δεν βρίσκομαι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση για να κάνω πολλές εξωσωματικές, προτιμώ να αυξάνω τις πιθανότητες απο 5% που μου δίνουν με τα δικά μου σε 60%.

Οκ .....θα ήθελα κι εγώ το μωράκι να έχει ΄και το δικό μου dna αλλά για μένα δεν θα έχει καμιά διαφορά στην αγάπη που θα του δώσω!!!!

Δημοσίευση

kalispera koritsares mou!!!

lagonisi kalosirthes!!!!euxomai na sou pane ola kala k suntoma na gineis manoula!!!oso gia to oti den tha exei to diko sou dna...den peirazi!!esu tha to doseis omos zoi!!!stin koilia sou tha megalosei k auto arkei!!

ta upoloipa koritsia ti kanoun?

katerina uperoxo to neo sou!! :) euxomai na tin pane ola kala k esu me to kalo na kratiseis ton paidaro sou!!

Δημοσίευση

καλημερα στο παρεακι!!!σημερα αισθανομαι καπως καλυτερα...μετα απο δυο συνεχωμενες αποτυχιες λεω να ξεκουραστω το καλοκαιρακι ,να μαζεψω τα κομματια μου,να χασω και κανα κιλο και να ξαναπροσπαθησω απο σεπτεμβριο και μετα!ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες σας, συντομα μανουλες!!!lagonisi καλως ηρθες κοριτσακι,ευχομαι να σου πανε ολα καλα γλυκια μου!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε?

Καλημερούλα!!!!

Βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι αν και θα πάρω και τον γιατρό να τον ρωτήσω. Έχω παρατηρήσει ότι ορισμένες ώρες μέσα στην ημέρα, έχω πολλά υγρά, γίνεται αυτό? Σας έχει συμβεί?

Δημοσίευση
ετσι μπραβο νικολ μου!!! εισαι δυνατη και μας δινεις κουραγιο!! φιλια

να σαι καλα twiggy μου!!!πραγματικα ωρες ωρες σκεφτομαι που βρισκουμε τη δυναμη και μετα απο μια αποτυχια συνερχομαστε και ξανα στον αγωνα...εσυ πως τα πας?πως προχωραει η προσπαθεια?

Δημοσίευση
Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε?

Καλημερούλα!!!!

Βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι αν και θα πάρω και τον γιατρό να τον ρωτήσω. Έχω παρατηρήσει ότι ορισμένες ώρες μέσα στην ημέρα, έχω πολλά υγρά, γίνεται αυτό? Σας έχει συμβεί?

στρουμφακι μου ,τι κανεις ?στον αγωνα κι εσυ ε???αυτο που λες με τα υγρα ,εγω προσωπικα σε καμια προσπαθεια δεν παρατηρησα.φυσικα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και εχει διαφορετικες αντιδρασεις στα φαρμακα.κατα τα αλλα πως τα πας???

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!! νικολ ειναιοντως αποριας αξιο που βρισκουμε τοση δυναμη!! νομιζω πως ειναι αυτη η τεραστια λαχταρα για τη μητροτητα.. εγω καλα... κλωσσαω τα αυγα μου! :P ειμαι στην 1η βδομαδα διεγερσης και συνεχιζω.. καποια ωοθυλακια εχουν μεγαλωσει πιο πολυ αλλα ειναι μικροτερα. Γνωριζεται ποιος ειναι ο ικανοποιητικος αριθμος ωαριων που ειναι καλο να εχουμε για την ωοληψια??

Στρουμφακι εγω τοσες μερες δεν ειχα υγρα.. σημερα μονο ειδα υγρα σαν της ωορρηξιας.. ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο καθως παχαινει το ενδομητριο.. φιλια, καλη τυχη σου ευχομαι!

Δημοσίευση

Σευχαριστώ Μαράκι!!

Θα περιμένω να μου πείτε μήπως ξέρεται αν θα πρέπει να περιμένω να αδιαθετήσω!!!!!!

Μπερδεύτηκα λίγο,, γιατί έτσι;;; και μένω έξω απο το forum για να μην αγχώνομαι !

Όμως επειδή θα θελα να ξέρω θα περιμένω να μου πείτε!

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Stroumf Νομίζω ότι στην φάση της καταστολής δεν αδιαθετούμε τουλάχιστον έτσι θυμάμαι δεν είμαι σίγουρη όμως τι πρωτοκολλο κάνεις.

Τwigy εχουν δίκιο τα κορίτσια ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αρα μην αγχωνεσαι και εγω είχα λίγα υγρα ειναι οκ. Οσο για τον αριθμό διαφέρει απο γυναικα σε γυναικα εγώ κάθε φορά εκανα απο 5 εως 8 και η φορα που καταφερα να κάνω το κοριτσάκι μου ήταν αυτη με τα πιο λίγα αρα είναι καθαρα θέμα θεού.

Εχω αγχωθει γιατι θα παω στο γιατρο σε λίγο να δω τι εγινε και με μενα ποσα ωαρια έκανα και που βρίσκεται η οιστραδιολη μακάρι παναγίτσα μου να πανε όλα καλά.

Φιλια σε όλες

Δημοσίευση
καλη επιτυχια λαμπρινη...καλη επιτυχια στρουμφακι και τουιγγι...πωπω πολλες χοριακες θα εχουμε

ευχαριστουμε κουαντο!!! ευχομαι εσεις αυτον τον μηνα να το τσακωσετε παραδοσιακα!!!

στρουμφακι μου, στη φαση της καταστολης δεν αδιαθετουμε.. ουσιαστικα η καταστολη σημαινει οτι εμποδιζουμε τις ωοθηκες να παραγουν τις ορμονες που φυσιολογικα παραγουν για να παμε σε μια βαση ουδετερη (οι ωοθηκες τοτε μοιαζουν με γυναικας σε εμμηνοπαυση, εξου και οι εξαψεις αν εχεις), Μετα με τη διεγερση παιρνουμε περισσοτερες ορμονες απο το κανονικο σε ελεγχομενο περιβαλλον... Οποτε κανε μπανακια τωρα που προλαβαινεις!!!! Εισαι σε βραχυ πρωτοκολλο??

λαμπρινιπ καλη τυχη με την οιστραδιολη!!

φιλια

Δημοσίευση

lamprinip tha se malloso!!! ;) les tis alles na min agxononte k to kaneis esu????esu idika ksereis oti to agxos den kanei kalo...afou ta exeis kataferei mia fora,ksereis oti mporeis ksana!!!kai tha ta katafereis!!!zoupa ligo tin koukla sou k pare dunami gia na kaneis alli mia!! :D

i Panagitsa mas k i agia Eirini Xrusoballantou tha mas boithisoun!!

Δημοσίευση

Nikol μπράβο για την αντιμετώπηση σου!!

Κοιτα να περάσεις ένα τέλειο καλοκαιράκι......και μετά θα δείς...

Εγώ κορίτσια πάω για εμβρυομεταφορά την Τετάρτη......

Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχα ενδομήτριο 8,5 εσείς απο την πείρα σας τι λέτε ?είναι οκ??

Πω πω βρε κορίτσια είναι η πρώτη μου φορά ......και έχω ένα άγχος.........

Και τι γίνεται μετά? Περιμένεις 15 μέρες για να μάθεις??? πω πω!!

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες!!!Τι κανετε??

Κοριτσακια φυσικα κ αδιαθετουμε με την καταστολη.. ισως με 2-3 μερες καθυστερηση...

Λαγονησακι μου καλη εμβρυομεταφορααααα τη Τριτη...χαμογελα κ ολα θα παν καλα!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου!καλη επιτυχια σε ολες σας!εγω ακομα ξαπλα στο κρεβατι...σημερα ξαναεκανα χοριακουλα και ηταν 1400.απο εβδομαδα θα κανουμε υπερηχο!ευχομαι σε ολες σας μια θετικη χοριακουλα συντομα!κι αν κατι δεν παει καλα να μην το βαλετε κατω....τα εμποδια τα βλεπουμε οταν τα ματια μας ξεφευγουν απ το στοχο....πολλα φιλια σε ολες

Δημοσίευση

καλημερααααα!!!τι μου κανετε???εμενα σημερα μου ηρθε η ακατανομαστη...τωρα ξεκουραση ,διαιτουλα γιατι νιωθω τοσο πρησμενη,καλοκαιρινα μπανακια και απο σεπτεμβριο βουρ ξανα στον αγωνα!!!lagonisi μου καλη επιτυχια κοριτσακι μου.κι εμενα στον τελευταιο υπερηχο πριν την εμβρυομεταφορα το ενδομητριο ηταν γυρω στο 8.dreams μπραβο κοριτσακι μου!!!ολα καλα να σου πανε γλυκια μου.με το καλο να κανεις τον υπερηχο να δειτε την κουκιδιτσα σας!!! ;) τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν????φιλια σε ολες! :-*:-*:-*

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

dreams πολλα φιλια στο σπορακι, ολα καλα μπραβο!!!

λαγονησι καλη εμβρυομεταφορα!! σου ευχομαι πολυ καλη επιτυχια ,να εχεις μια θετικοτατη χοριακη!! για το ενδομητριο δεν ξερω ακομα πολλα, ο γιατρος σου τι ειπε?

νικολ μου ετσι σε θελω!!να απολαυσεις τις διακοπες σου και μετα ξανα στον αγωνα!!!

πολλα φιλια

Δημοσίευση

Ο γιατρός φάνηκε ευχαριστημένος......με το 8,5 ενδομήτριο.

Αλήθεια έως την Τετάρτη που θα κάνω εμβρυομεταφορά μπορεί να μικρύνει??

Αντε να περάσουμε όλες ενα όμορφο καλοκαίρι..........όπως το επιθυμεί η καθεμιά μας....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...