Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας!

Θα ηθελα την βοηθεια των μαμαδων που θηλαζουν ή θαλασαν.

Ο γυναικολογος μου μου ειπε να παρω για 1 μηνα σιδηρο, αλλα επειδη εγω θηλαζω μηπως πρεπει να το συνεχισω και μετα;

Γενικα οσο καιρο θηλαζουμε πρεπει να παρουμε ασβεστιο και σιδηρο;

Ευχαριστω

Δημοσίευση

καλησπερα!!

σιδηρο αν εχεις προβλημα και ειναι πολυ χαμηλο ναι αλλα γενικα οι μανουλες που θηλαζουν εχουν αποθεματα λογο αμηνορροιας!!!και επισης μπορει να κανει δυσκοιλιοτητα στο μωρακι σου!!!εγω σιδηρο δεν περνω οσο θηλαζω αν και εχω σιδηροπενικη αναιμια δεν εχω κανενα προβλημα!!!

εγω περνω ασβεστιο και μια πολυβιταμινη πρεναταλ,και τα δυο τα επερνα απο την αρχη της εγκυμοσυνης!!!

ειμαι ομως της γνωμης πως αν κανεις μια ισοροπημενη διατροφη δεν τα χρειαζεσε τα συμπληρωματα!!!

Δημοσίευση

Και εμένα μου είχε πει ο γυναικολόγος να παίρνω για 40 μερες μετά τον τοκετο ό,τι έπαιρνα στην εγκυμοσύνη (σιδηρο, ασβέστιο, φυλλικό οξύ), και περίμενα πως και πως να περάσουν αυτές οι μέρες γιατί είχα δυσκοιλιότητα εξαιτίας του σιδήρου.

Για όσο καιρό θηλάζεις δεν χρειάζεσαι συμπληρώματα αρκεί να έχεις ισορροπημένη διατροφή, όπως λέει και η Ρεββεκα. Γενικά φρόντισε να τρέφεσαι καλά (εγώ συχνά τις πρώτες μέρες ξεχνούσα να φάω αφού είχα τον μπέμπη όλη την ώρα στο στήθος) :?

Δημοσίευση

Εμένα μου είχε πει να παίρνω για 40 μέρες σίδηρο και 2-3 φορές την εβδομάδα ασβέστιο.

Δεν πολυέπαιρνα,το ξεχνούσα,όλη μέρα με το μωρό στο στήθος και εγώ,που μυαλό...

Κάποια στιγμή που με ειδε πριν σαραντήσω με έστειλε να κάνω εξετάσεις για αιματοκρίτη κτλ γιατί με βρήκε πολύ χλωμή.Επέμενα ότι είναι λόγω κούρασης και αυπνίας.

Του έκανα τη χάρη και πήγα όμως,είχα αιματοκρίτη 40 :shock::shock::shock: Ποτέ μου δεν είχα τόσο πολύ!!!!

Νομίζω και εγώ ότι δεν χρειάζονται συμπληρώματα,σωστή διατροφή και να πίνεις πολύ νερό.

Το ταχίνι είναι πολύ καλό επίσης,αν δεν σου αρεσει σκέτο,συνδύασε το με μέλι.

Καλούς θηλασμούς σου εύχομαι ;);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...