Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 189
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μωρουδένια τι κρίμα.... :|:|:|:| Πάρ' το σαν μια ευκαιρία να ηρεμήσετε με τον αντρούλη σου και να γεμίσετε μπαταρίες για τον Ιούλιο!!!

Cuando όταν δεν το περιμένεις σου' ρχετε!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λιλ μου από το στόμα σου και στου Θεούλη το αυτί!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από εμένα...ελπίζω όσες περιμένετε για Μάιο να φανείτε πιο τυχερες από εμένα γιατί ήρθε η περιοδος κ με έχει ρίξει κι άλλο ψυχολογικά.................

Δρομολογούμε τις εξετάσεις πια οριστικά. Φοβάμαι για το τι θα αντιμετωπίσουμε τελικά... κι αν τα πράγματα πάνε πολύ σοβαρά??? Φράγκο δεν παίζει για σοβαρά έξοδα.... Προσπαθώ να είμαι αισιοδοξη αλλά δεν βγάζω άκρη με τον εαυτό μου......

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια μου!!!! Τι μου κάνετε σήμερα? Σαββατοκύριακο εν όψι!!!!! :):):):):)

Elenakiooo λυπάμαι αλλά μη στενοχωριέσαι όλα καλά θα πάνε %%-%%-%%-%%- μπορεί να μην είναι τίποτα σοβαρό και απλά να φταίει κάτι απλό όπως το άγχος σας για παράδειγμα... Να σκέφτεσαι ότι για όλα υπάρχει λύση και ότι κάθε σου κίνηση σε φέρνει πιο κοντά στο στόχο σου..... καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!

Φιλάκια σε όλες, εγκυούλες φυσάτεεεεεεεεεεε!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια τι έγινε καλέ σε όλες μαζί μας ήρθε;Ουφ πάει και αυτός ο μήνας .......

elenakioo αισιοδοξία πάνω από όλα,μπορεί και να μην βρεθεί και τίποτα μη σου πω ότι μπορεί να μην προλάβετε να ολοκληρώσετε τις εξετάσεις γιατί θα θα σας έχει κάνει έκπληξη ένα σποράκι τόσα παραδείγματα έχουμε ακούσει ,νομίζω πως και στη Madi κάτι ανάλογο δεν έγινε;Όλα θα πάνε καλά.Και εγώ λέω από Σεπτέμβρη να το ψάξω λιγάκι αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε.

mwroudenia θα δεις τον Ιούλιο θα το πιάσετε σίγουρα το σποράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cuando εύχομαι τελικά όντως να μην έρθει ποτέ και ας μην το περιμένεις.Όταν δεν το περιμένουμε έρχονται τα καλύτερα.

Α δεν σας είπα θα γίνω νονά!!!!!!!!Θα βαφτίσω το ζουζούνάκι της αδελφής μου το Σεπτέμβριο άρα θα έχω σίγουρα 2 παιδάκια από το Σεπτέμβριο ;):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ηρθε και μενα η ακατανομαστη αλλα αυτη τη φορα την περιμενα πως και πως!! αυριο ξεκιναω ενεσεις και μακρυ πρωτοκολλο.. οποτε σιγουρα ΔΕΝ περιμενω τελος Ιουνη!!! κοριτσια ευχομαι σε ολες μας καλη επιτυχια και πολλα πολλα σπορακια!!! σας φιλω, καλη δυναμη!

Δημοσίευση

twiggy μου....καλή επιτυχία στην νέα σας προσπάθεια με χαρμόσυνες ανακοινώσεις σύντομα...:)

σε φιλώ....

πολλά φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μου...

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...