Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Recommended Posts

Το μωρακι μου απο 8 μηνων αρχισε να εχει πτωση στις καμπυλες αναπτυξης. Τον εκανα εξετασεις στο νοσοκομειο και το αποτελεσμα ηταν οτι εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα. Η γιατρος μου ειπε οτι απο αυτο ειναι και η πτωση στις καμπυλες. (Ειναι οριακα κατω απο τις καμπυλες). Εχει περασει ενας μηνας που κανω την ειδικη διαιτα, χωρις γαλα, μοσχαρι και μονο θηλαζω κανοντας και εγω την ιδια διαιτα. Δεν εχει βελτιωθει η κατασταση ακομη ομως..... Καμια σας ειχε παρομοια εμπειρια να μου κατι. Ο γιατρος μου λεει πως θα δουμε πως παει και αμα χρειαστει θα κανουμε και αλλες εξετασεις.

Βοηθεια σας παρακαλω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου.

Σε παρόμοια κατάσταση βρισκόμαστε και μεις....

Δυστυχώς το θέμα με τις αλλεργίες είναι σύνθετο.

Δεν αρκεί απλά να κόψεις τα γαλακτοκομικά και το μοσχάρι. Το γάλα υπάρχει παντού. Στο ψωμί, στα αλλαντικά και σε όλες τις επεξεργασμένες τροφές.

Εγώ απέχω από μοσχάρι και όλα τα παράγωγά του,χοιρινό και κοτόπουλο διότι τα ταίζουν με άλευρα που περιέχουν την πρωτείνη, ψωμί-κουλούρια και γενικότερα οποιαδήποτε τροφή δεν παράγεται στο σπίτι.

Η δίαιτα σου πρέπει να είναι αυστηρή.

Υπολόγισε επίσης οτι από τη στιγμή που ξεκινά η αποχή απαιτούνται 2 εβδομάδες για να καθαρίσει ο δικός σου οργανισμός και άλλες 2 του μικρού.

Όταν λες να βελτιωθεί η κατάσταση εννοείς να πάρει βάρος;

Μακροπρόθεσμα θα δεις αποτελέσματα αλλά ακόμη είναι νωρίς πιστεύω.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

δεν θα δεις τοσο γρηγορα αποτελεσματα..τουλαχιστον το βρηκαε νωρις..και εμενα ειχε πτωση στην καμπυλη ιδια περιοδο με εσας αλλα το βρηκαμε 16μηνων :evil::evil::evil::evil:

στην διατροδη αυτο που σου λεει η νατασσα αν και εγω δεν θυλαζα απλα εδινα αυτα στον μικρο..

αλλα δεν ηξερα κια για τις τροφες με τα οποια ταιζονται.. :?

ειναι δυσκολο αλλα θελει υπομονη...ειναι μικρος ακομα τουλαχιστον και μπορεις να τον ελεγξεις καλα τι θα φαει..κατι ειναι και αυτο :?

εμενα μου ιχανε πει η θεραπεια πρεπει να παει 6μηνες-1 χρονο για να δεις σωστα αποτελεσματα..εμεις στους 6 μηνες σταματησαμε αλλα αμα δεν ξαναβαλει οσο εβαζε και ανεβηλε στο 3% θα ξανααρχισουμε..ελεος δηλ. μεγαλο παιδι :(:(:(

καλο κουραγιο και υπομονη θελει...υπομονη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Και εμεις τωρα βρηκαμε οτι εχει αλλεργια σε ηλικια 13 μηνων, συγνωμη που δεν ανεφερε την ηλικια του. Οντως προσπαθω να κανω τη διαιτα που χρειαζεται και οτι ειναι καλυτερο για το παιδι μου.

Να στε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγω 29 εβδ & 5 που είχα πάει ήταν με το κεφάλι κάτω αλλά ήταν νωρίς ακόμα  η αλήθεια είναι πως βλέπω εξογκώματα από τον οφαλο και προς τα πανω αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα με το κεφάλι κάτω και τα εξογκώματα που βλέπω είναι πόδι 🤷‍♀️ 8/7 έχω ραντεβού ξανα εσυ ποτε έχεις επόμενο ραντεβού ; 
    • Αχχ τουλάχιστον εσένα πήρε ο μπεμπάκος! Καλύτερο μου ακούγεται για να δούμε τώρα την Τρίτη μαι εγω 35 μπαίνω είμαστε πολύ κοντά…εσύ κατάλαβες οτι πήρε θέση; Εννοώ νιώθεις κλωτσιές μόνο ψηλά στον θώρακα;;
    • Ναι Ε; Μήπως να ψαχτώ και εγώ για την μπάλα θα τον ρωτήσω τώρα που θα πάω την Τριτή τον γιατρό…άσε το βλέπω και στον ύπνο μου…οτι δεν πήρε θέση αλλά ντάξει τι να κάνουμε όπως έρθουν τα πράγματα 🙃
    • Τώρα η μικρούλα σου κοιμάται;; Αχ αναρωτιέμαι ποτε θα ξανά κοιμηθούμε, όπως παλιά!! Ρωτάω την μαμά μου, από ποτε μπορούμε να κοιμόμαστε εμείς και τα μικρά να βλέπουν παιδικά 😂😂😂 Αν και ο άντρας μου είναι πολύ πρωινός τυπος και τα σκ που δε δουλεύει παίρνει την μικρή και βγαίνουν βόλτες…οπότε από αυτήν την άποψη είμαι καλά.  Και να μην τον βάλεις πάντως δεν έγινε και κάτι… από του χρόνου πιστεύω θα το χαίρονται..φέτος πιο πολύ εμείς χαιρόμαστε!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου,εγώ αύριο μπαίνω στην 35η εβδομάδα ο μικρούλης έχει πάρει θέση εδώ και 3 4 εβδομάδες αλλά ο γιατρός μου είπε να μη το δένω και κόμπο γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει πάλι οπότε μην αγχώνεσαι!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...