Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΜΗΛΑ


Recommended Posts

Βρε κοριτσια γιατι η κοιλια μου ειναι χαμηλα και δεν ειναι όπως αλλες έγκυες που ξεκινάει το φουσκωματάκι από ψηλά από κάτω από το στήθος τους ?ειμαι στην 26η βδομάδα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elli εγώ ήμουν ετοιμόγενη και η κοιλιά μου ήταν στο μέγεθος 6-7 μηνων παρόλο που είχα φτάσει 85 κιλ στην γεννα! νομιζω το μέγεθος και το περίγραμμα της κοιλιάς διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.

εγώ πήγαινα στον 8ο μήνα για καρδιοτοκογραφο, doppler(τον τελευταιο μηνα πήγαινα καθε βδομαδα λογω εγκυμοσυνης υψηλου κινδυνου) και ενώ οι άλλες κοπέλες κανανε το πρώτο doppler δηλαδή ήταν λιγότερο μηνών οι κοιλιές τους ήταν διπλάσιες από την δική μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην Ελένη μου να σου ζήσει το παιδάκι σου .εγω δεν το λέω για θέμα μεγέθους αλλά επειδή την βλέπω και είναι χαμηλά σε σχέση με άλλες και δεν είναι επειδή πλησιάζει ο καιρός για να γεννήσω να πεις έχει κατέβει είμαι ακόμα στις αρχές του 7ου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να σου πω βρε elli ούτε εμένα φαινόταν όπως φανταζόμαστε τις εγκύους, ούτε φούσκωσε πολύ, απλά παίρνεις μάλλον βάρος πιο χαμηλά. συνήθως οι κοπέλες που έχουν σώμα αχλάδι δεν κάνουν τόσο μεγάλη κοιλιά (κυκλική) το βάρος μοιράζεται. υποθέσεις κάνω!!!

αλλά αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος μην αγχώνεσαι, το τελευταίο είναι το πως φαίνεται εξωτερικά η κοιλια μας!

πχ αλλες κανουν ραγάδες άλλες όχι σε άλλες το στήθος χάνει την σφριγυλοτητα σε άλλες όχι άλλες επανερχονται σε 2 μηνες και αλλες σε 2 χρόνια. το θέμα είναι ο γιατρός σου αν σου λεει ότι ολα πανε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα η κοιλια μου ηταν πολυ χαμηλα(ασε που μεχρι 2 εβδομαδες πριν γεννησω δεν πολυφαινομουν πως ημουν εγκυος).αυτο που λες πανω στο στομαχι να φτανει,εγω καμια σχεση.και γεννησα με προκληση αφου ο μπεμπης δεν ηθελε να βγει μονος του στην 41η εβδομαδα..οποτε μην αγχωνεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elli κοριτσακι μην συγκρινεις κοιλιτσες...αλλες ειναι πιο στρογγυλές , αλλες μεγαλες , αλλες μικρές αλλες φουσκωτες... Κι εμενα ολοι χαμηλα την εβλεπαν τοσο που αγχωθηκα μη γεννησω στον 7ο.... κ οταν πηγα στο γαιτρο μου ειπε " επιστιμονικοτατο"

Δεν ειναι ολες οι κοιλιτσες ιδιες ;) Απολαυσε την!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οτι ολα αυτα που βλεπουμε πανω στο σωμα μας " χαμηλη κοιλια " η " μικρη κοιλια " κλπ δεν ειναι ιατρικά σημάδια ... μεχρι το τέλος θα ακουσεις πολλά οπως ξθα σκεφτεις κ πάρα πολλα που ομως δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα..

εγω ας πουμε νομιζα οτι η κοιλια μου ειναι χαμηλά κ οτι θα ποναω στον τοκετο (!!!)

Η πεθερα μου με ελεγε οτι εχω χαμηλη κοιλια κ ειμαι ετοιμη για γεννα ( !!!) το μωρο κατεβηκε προχτες..........

Εγω νομιζα οτι επειδη ειμια παχουλ ηδε θα νοιωσω ποτε το μωρο (!!!!)

Με λιγα λογια μην βασανιζεις το μυαλο σου.. εξαλλου μεχρι την 30-32η βδομαδα η μητρα ανεβαινει κ μεγαλώνει...νομζιω στις βδομαδες που εισαι εσυ η μητρα πρεπει να ειναι 3-4 δαχτυλα πανω απο τον αφαλό..αν δεν εχεις φουσκωμα κατω απο το στομάχι τότε μαλον δεν εβαλες πολλα κιλα κξ δεν [πεταξες στομαχακι :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...