Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑ.ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΞΕΡΕΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΗΝΕΣ.Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΡΘΕ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ 28 ΜΕΡΕΣ.ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΗΡΘΕ 25 ΜΕΡΑ.ΛΕΩ ΘΑ ΕΤΥΧΕ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ 23.ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμενα μου συνεβη ακριβως το ιδιο και ο γυναικολογος μου ειπε οτι συμβαινει σε πολλες.Εμενα εστρωσε μετα απο 6 μηνες στις 26 ημερες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πατσυ μου αυτο συμβαινει και σε μενα αλλα δεν εδωσα σημασια,εχω αποθηλασει τον Σεπτεμβριο αρα σε εμενα δεν εχει καμια σχεση με τον θηλασμο,και εγω πρωτα ειχα κυκλο 29-30 μερες και τωρα μου ερχετε μια βδομαδα νωριτερα καθε μηνα περιπου δεν ξερω τι συμβαινει,καποια στιγμη θελω να παω για τεστ παπ θα ρωτησω το γιατρο τοτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω αυριο θα παω να παρω το τεστ παπ που εκανα,να δειξω κ την μαγνητικη οποτε με την ευκαιρια θα του πω για αυτο να δω τι θα μου πει και θα σας πω..περιεργο παντως....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάτσυ μου κι εγώ από τότε που γέννησα παρατήρησα ότι η περίοδος μου ερχόταν πάντα 5-6-7 μέρες νωρίτερα...μου έκανε εντύπωση που μίκρυνε ο κύκλος μου (σημειωτέον εγώ δεν θήλασα καθόλου) και ρώτησα τον γιατρό μου. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε πολλές γυναίκες (από ότι κατάλαβα ο θηλασμός δεν παίζει και μεγάλο ρόλο σ'αυτό)...έκανα και τεστ παπ τον Ιανουάριο και όλα ήταν ΟΚ. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σε αγχώνει αυτό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ σε καταλαβαίνω πάρα πολύ Πάτσυ μου γιατί η αρρωστοφοβία είναι και δικό μου "κουσούρι" (συγνώμη για τον χαρακτηρισμό), παντού βλέπω αίματα, γρομπαλάκια και άλλα επικίνδυνα... Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη φοβιτσιάρα από μένα!!!!! Αλλά για το συγκεκριμένο που αγχώνεσαι πραγματικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι!!!!!!

Αφού να φανταστείς συνήθισα να μου έρχεται περίοδος αρκετές μέρες νωρίτερα οπότε αμέσως ψιλιάστηκα ότι κάτι συνέβαινε όταν περίμενα να αδιαθετήσω τον Φεβρουάριο, είχε φτάσει η μέρα και περίοδος πουθενά...και φυσικά ξέρεις την συνέχεια!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kορίτσια κ εμένα μου συμβαίνει αυτό...Μου έρχεται περίοδος κάθε 23-25μέρες!

Κ εγώ έκανα τεστ ΠΑΠ κ όλα ήταν καλά!

Επίσης δεν πονάω σχεδόν καθόλου όταν μου έρχεται!!!!!!!!Καλό αυτό!

Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηγα λοιπον στον ντοκ κ ειπε πως ανησυχουν οταν ερχεται περιοδος πριν απο την 21 μερα.αλλα θα το παρακολουθησουμε.μετα του πα μηπως φταιει ο θηλασμος?λεει θηλαζεις ακομα?λεω ναι.ε λεει αυτο ειναι κ δεν το λεγες..λεω ναι αλλα ουτε στην κορη μου 2 χονια το παθα ουτε τωρα 13 μηνες.ε λεει συμβαινει να εχεις ακανονιστοπ κυκλο.τεσπα.ειδωμεν.νασια εγω ειμαι η χειροτερη φοβιτσσιαρα.σας τρωω ολους.χαχαχα.οποια αλλη μαθει κανενα νεο γιατι συμβαινει αυτο ας μας πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχχ τουλάχιστον εσένα πήρε ο μπεμπάκος! Καλύτερο μου ακούγεται για να δούμε τώρα την Τρίτη μαι εγω 35 μπαίνω είμαστε πολύ κοντά…εσύ κατάλαβες οτι πήρε θέση; Εννοώ νιώθεις κλωτσιές μόνο ψηλά στον θώρακα;;
    • Ναι Ε; Μήπως να ψαχτώ και εγώ για την μπάλα θα τον ρωτήσω τώρα που θα πάω την Τριτή τον γιατρό…άσε το βλέπω και στον ύπνο μου…οτι δεν πήρε θέση αλλά ντάξει τι να κάνουμε όπως έρθουν τα πράγματα 🙃
    • Τώρα η μικρούλα σου κοιμάται;; Αχ αναρωτιέμαι ποτε θα ξανά κοιμηθούμε, όπως παλιά!! Ρωτάω την μαμά μου, από ποτε μπορούμε να κοιμόμαστε εμείς και τα μικρά να βλέπουν παιδικά 😂😂😂 Αν και ο άντρας μου είναι πολύ πρωινός τυπος και τα σκ που δε δουλεύει παίρνει την μικρή και βγαίνουν βόλτες…οπότε από αυτήν την άποψη είμαι καλά.  Και να μην τον βάλεις πάντως δεν έγινε και κάτι… από του χρόνου πιστεύω θα το χαίρονται..φέτος πιο πολύ εμείς χαιρόμαστε!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου,εγώ αύριο μπαίνω στην 35η εβδομάδα ο μικρούλης έχει πάρει θέση εδώ και 3 4 εβδομάδες αλλά ο γιατρός μου είπε να μη το δένω και κόμπο γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει πάλι οπότε μην αγχώνεσαι!!
    • Οχι δεν μου ειπε! Απλα μου ειπε οτι θα το παρακολουθεί η γυναικολόγος κι αν χρειαστεί να ξαναπάω να με δει η ιδια που εκανε την Doppler. Μου ειπε για σημαδια. Και ειπε δεν είναι κ σίγουρο οτι θα γεννήσω πιο νωρις.    Επισης  πήρε θέση, αλλα  μπορει να αλλάξει γιατι  είναι νωρις ακομα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...