Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΡΟΤΣΙ!!!!!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!! :D:D:D:D

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ Η ΕΝΑ ΑΠΛΟ???ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ????????ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ??????????

ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

ΟΥΦΦΦΦ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ!!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και με το καλο να υποδεχθεις το αγορακι σου!!!

Αν θα παρεις πολυκαροτσι ή οχι θα το αποφασισεις εσυ αν και εγω ειμαι της αποψης οτι βολευουν καλυτερα!Καθισματακι αυτοκινητου θα παρεις οπως και να εχει οποτε γιατι να μη ταιριαζει και με το καροτσι να μπορεις να το κουμπωνεις πανω του?Ειναι απιστευτα βολικο!

Αυτο που πρεπει να προσεξεις..επαθα και εμαθα...ειναι να χωραει στο ασανσερ και στο αυτοκινητο!!Να κλεινει και να ανοιγει ευκολα...να μη ζυγισει ενα τονο :lol: και να μπορεις να το ρυθμιζεις να κοιταει και προς τα εσενα αλλα και προς το δρομο!!

Κανε τον κοπο και κοιτα σε ξενα site...οι διαφορες στις τιμες ειναι αρκετα μεγαλες!!Ελπιζω να βοηθησα!! :lol::lol::lol::lol:

κοιταξε τους χωρους σου , κάνε ένα test drive σε Λητω κλπ κλπ , να ειναι ελάφρυ , να πιάνει μικρό χώρο , να βολέυει εσένα και μετά παράγγειλέ το απο ίντερνετ.

έγω προσωπικά ειμαι κατά του πολυκαροτσιού , άλλη φιρμα πιστευα ειναι καλύτερη σαν κά8ισμα αυτοκινητου , πορτ μπεμπε δεν χρησιμοποιησα κα8όλου κλπ κλπ

κάνε μια έρευνα κ οτι σε βολέψει ;)

Με το καλό το νινί σου (ρίξε μια ματιά σε quinni k perego) :mrgreen:

γεια σου τιτινα!

καταρχας της κικο το ειχε μια φιλη (νομιζω οτι ειναι αυτο το συγκεκριμενο δηλ) κ οι ροδες ηταν αρκετα δυσκινητες οταν το χρησιμοποιησα μια φορα..

εγω θα σου προτεινα κατι σαν το ουνο peg perego

οι ροδες ειναι σταθερες

μπορεις να γυρισεις πολυ ευκολα τα μωρο να βλεπει κ εσενα κ μπροστα με μια κινηση

ειναι σχετικα ελαφρυ

εχει πολυ καλο ποδοσακο

εχει αποθηκευτικο χωρο απο κατω ανετο

δεν πιανει πολυ χωρο

ανοιγοκλεινει ευκολα

το πηραμε σε ενα φιλικο μας ζευγαρι κ το ηζλεψα τοοοοοοοοοοσο πολυ!

εγω εχω της peg perego το pliko 3 αλλα μονο το καροτσι οχι τα αλλα κ εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη!

το εχω λιωσει κ δεν εχει παθει το παραμικρο!

γνωμη μου παντως ειναι οτι το πορτ μπεμπε ειναι αχρηστο, ετσι κ αλλιως στο αμαξι θα το βαζεις στο καθισματακι του. κ καλο ειναι να ψαξεις το θεμα με το καθισματακι του αυτοκινητου ξεχωριστα σε καποιες πιο αξιοπιστες μαρκες κ οχι αυτες των πολυκαροτσιων, γιατι το καθισματακι ειναι το Α και το Ω για την ασφαλεια του μικρου σου

επισης τα καροτσια εχουν πλατες που πεφτουν σχεδον τελειως ευθεια οποτε δεν υπαρχει προβλημα για το μωρο

γ

γνωμη μου παντως ειναι οτι το πορτ μπεμπε ειναι αχρηστο, ετσι κ αλλιως στο αμαξι θα το βαζεις στο καθισματακι του. κ καλο ειναι να ψαξεις το θεμα με το καθισματακι του αυτοκινητου ξεχωριστα σε καποιες πιο αξιοπιστες μαρκες κ οχι αυτες των πολυκαροτσιων, γιατι το καθισματακι ειναι το Α και το Ω για την ασφαλεια του μικρου σου

επισης τα καροτσια εχουν πλατες που πεφτουν σχεδον τελειως ευθεια οποτε δεν υπαρχει προβλημα για το μωρο

Φιλεναδα διαφωνω! :mrgreen: 1ον το καθισματακι του αυτοκινητου(το "αβγο" απ'το πολυκαροτσι) το θεωρω εντελως αξιοπιστο(της περεγκο εχω εγω)...Επισης το οτι απο το αυτοκινητο μεταφερεται κ κουμπωνει πανω στον σκελετο ειναι σωτήριο οταν εχεις πχ ενα μωρακι που ξυπναει πανευκολα ή που δυσανασχετει στα πολλα βαλε-βγαλε-λυσε-δεσε!

Επισης Τιτινα...Που εχεις σκοπο να κοιμιζεις το μωρο κατα τη διαρκεια της μερας(ισως κ της νυχτας) στην αρχη?Αντι για καλαθουνα που ισως αναγκαστεις να την μεταφερεις συνεχεια σε αλλο μερος του σπιτιου μπορεις να εχεις το πορτ μπεμπε...Και αν κοιμαται το μωρο κ θελεις να πας βολτα...Τσουπ..Το κουμπωνεις κ αυτο πανω στο σκελετο χωρις να κουνησεις το παιδι και εφυγες!!!! :mrgreen:

Και οτατν με το καλο γινει 6-7 μηνων το βαζεις στο πατωμα,βαζεις το μπεμπε μεσα,του δινεις παιχνιδακια και εεεεετοιμη η παιχνιδοβαρκουλα του! :lol::lol:

αναστασι δεν ειπα οτι το "αβγο"δεν ειναι αξιοπιστο, αυτο ειναι καθισματακι, εγω λεω για το πορτ μπεμπε

εχω την εντυπωση οτι δεν εχει ζωνες για να δενεις το μωρο μεσα, οποτε για ποιο λογο να το εχεις στο αμαξι?

Λενιώ αυτο το καθισματακι που λεει η αναστασια,νομιζω οτι εφαρμοζει κ πανω στο καροτσι απευθειας!αρα εχει ζωνες..!

κ εγω παντως δεν πηρα πολυκαροτσι,αλλα αυτο που ηθελα σε απλο!πηρα το peg perego plico switch,γυρναει για να βλεπει η μαμα το μωρο κ αντιστροφα κ καθισματακι πηρα το britax απο την πρωτη ημερα,το 0-18!ετσι κ αλλιως θα επαιρνα,αφου του πολυκαροτσιου ειναι μονο μεχρι 9 κιλα,οποτε το πηρα απο την αρχη!

πορτ μπεμπε κ εγω δεν ηθελα,το θεωρουσα ανουσιο,ειχα καλαθουνα για μεσα στο σπιτι!

κ ευτυχως που δεν πηρα ,επειδη ο γιωργος δεν καθοταν ποτε ουτε στο παρκο που του πηραμε,ουτε στην καλαθουνα,ουτε καλα καλα στο καροτσι μεχρι μια ορισμενη ηλικια!!

συμπερασμα:αν δε θελεις πορτ μπεμπε,μην παρεις πολυκαροτσι..

το καθισματακι θα το αλλαξεις συντομα ετσι κ αλλιως..οποτε γιατι;;;βεβαια,αυτο που λεει η αναστασια για το κουμπωμα απευθειας στο καροτσι μετα το αυτοκινητο,ωραιο ακουγεται,εφοσον το μωρακι σου θα ειναι υπναραδικο!!

γενικα,το καροτσι μαζι με το καθισματακι κ την τσαντα αλλαγης ,μου βγηκαν πιο ακριβα απο το αντιστοιχο πολυκαροτσι,αλλα το καθισματακι το χρησιμοποιω ακομη..

οποτε,συμφερει,κατα τη γνωμη μου απλο κ εξτρα να παρεις ο,τι χρειαζεσαι!

ελπιζω να μη σε πολυμπερδεψαμε!καλες αγορες κ με το καλο το αγορακι σου!!

Της peg perego το switch compact πήραμε κ εμέις.Όλη τη σειρά όμως γιατί θέλαμε το πόρτ μπεμπέ κ σύν της άλλης το πήραμε στις εκπτώσεις!Καρότσι,πόρτ μπεμπέ,κάθισμα αυτοκινήτου κ δώρο τσάντα αλλαγής. Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλα απο γνωστές κ φίλες που το έχουν κ το έχουν λιώσει στην κυριολεξία άκουσα τα καλύτερα,ειδικά για το ότι κουμπώνει απευθείας πάνω στο σκελετό κ δε χρειάζεται να βγάζεις το μωρό απο το κάθισμα κ να το βάζεις στο καρότσι.Επίσης πολύ βολικό γιατί γυρνάει κ προς τη μαμά. Δες το άν θές http://www.ebaby.gr/peg-perego/trio-pliko-switch-compact-modular-peg-perego.html

SAS EYXARISTW POLY OLES GIA TIS APANTHSEIS SAS!!!!!!!!!!VASIKA SKEFTOMAI ARXIKA NA TO KOIMIZW STO PORT BEBE LOGO XWROU.......OPOTE THA PREPEI NA EKSETASW OLA TA ENDEXOMENA POU MOU EIPATE KAI NA KATALIKSW TELIKA STO KALYTERO!!!!!!!!!!!

PANTWS THA ME VOITHOUSATE KAI POLY AMA MOU PROTEINATE KAI ALLA KAROTSAKIA DOKIMAZMENA

KAI SXETIKA OIKONOMIKA!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

EDYXARISTW POLY KAI PALI!!!!!!!!!!!!!!!

titinaki !! με το καλό να υποδεχθείτε τον πιτσιρικάκο σας !!! :x:x:x

εγω εχω το High Trek της Bebe Confort, 3ροδο, αλλα δεν πηρα ουτε καθισμα αυτοκινήτου (προτιμήσαμε να παρουμε κατευθείαν ενα που να μας καλύπτει μεχρι την ηλικία των 4 ετών!) ουτε το πορτ μπεμπέ γιατί το πρώτο εξάμηνο θα το περάσουμε ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ και εγω προσωπικά θεωρώ οτι δεν θα το χρειαστώ (αφού θα εχει πολύ ζέστη) ...

εχω να σου προτείνω ομως το εξής 3ροδο που ειναι ΠΟΛΥ οικονομικό και μου φαίνεται πολύ καλό (ημουν ανάμεσα σε αυτα τα δύο δηλαδή οταν εψαχνα και γω) : ρίξε ενα βλέφαρο ;)

[youtube:2lyystb6]LQDgnZMOLro[/youtube:2lyystb6]

** ΑΝ τελικά αποφασίσεις να παρεις ενα καροτσι (οποιοδήποτε) χωρίς πορτ μπεμπέ, να ξέρεις οτι πχ τα Premaman, εχουν υπνοσακους που εφαρμόζουν κατάλληλα, σε πολλά καρότσια !! ;);)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ σε οποιο και να καταληξεις ! :x

post-12238-13873936914364_thumb.jpg

EYXARISTW POLY MARIA MOU POLY OMORFO TO KAROTSAKI SAS ALLA DEN THA HTHELA TRITROXO LOGO XOROU STO AMAXI!!!!!!! VRHKA ENA POU NOMIZW PWS EINAI POLY KALO GIA PEITE MOU GNWMH

http://www.ebaby.gr/graco-1/trio-fusio-graco.html

αναστασι δεν ειπα οτι το "αβγο"δεν ειναι αξιοπιστο, αυτο ειναι καθισματακι, εγω λεω για το πορτ μπεμπε

εχω την εντυπωση οτι δεν εχει ζωνες για να δενεις το μωρο μεσα, οποτε για ποιο λογο να το εχεις στο αμαξι?

Oχι!ΠΟΤΕ δε θα εβαζα το πορτ μπεμπε μεσα στο αυτοκινητο.

Δεν εχει ζωνακια αλλα κ να ειχε παλι ειναι ανασφαλεστατο.

Εννοω να το κουμπωσεις απευθειας στο καροτσι κ να πας βολτα! ;)

Αυτο που λεει η ιουλια...για το υπναραδικο μωρο...Η δικια μου (φουλ αυπνη) μετα απο καποια στιγμη αποκοιμιοταν στο αυτοκινητο.Ετσι μετεφερα το καθισματακι πανω στον σκελετο κ συνεχιζαμε με το καροτσι τη βολτα κ αυτη συνεχιζε τον υπνο της.Αν την εβγαζα απο το καθισμα για να την βαλω στο καροτσι ξυπνουσε παντα!

τελικα ειναι θεμα παιδιου και συνηθειων μαμας για το τι θα σε βολεψει!

Παντως τα πολυκαροτσια της περεγκο δεν ειναι κ πολυ οικονομικα... :?

το πορτ μπεμπε εχει κ ζωνακια μεσα??? :? γιανα δενεις το μωρο εννοω..

λενακι μου το δικο μου πορτ μπεμπε εχει ζωνες εξω κ το δενεις με το αυτοκινητο..κ ζωνες μεσα για το μωρο, απλα δεν ειναι να το βγαζεις και να το βαζεις γιατι ειναι δυσκολο στο να το σταθεροποιεις το πορτ μπεμπε...εγω το χρησιμοποιησα αρκετα μπορω να πω....φοβερο...ειναι της chicco ενα σετ με το τριροδο καροτσι....ηταν ακριβο αλλα αξιζε τα λευτα του...

η αδελφη μου που εχει σετ καροτσι της chicco δεν εχει ζωνες το πορτ μπεμπε...

απο οτι καταλαβα ηταν το συγκεκριμενο μοντελο...

ααααααααααααα για το καροτσι ελεγες, ντεν καταλαμπα καλα!!!!

ναι μωρε θεμα παιδιου εινα...

εμενα τωρα η κορη μου :lol::lol::lol::lol: που θα κοιμαται οοοοοοοοολη μερα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χμ... λες να τη βολεψω σε κανενα πορτ μπεμπε?? :lol::lol::lol::lol:

Εννοειται!!!Να την κοιμιζεις στο πορτ μπεμπε και ντυμενη με τα ρουχα εξοδου(ξερεις...φραμπαλαδενια τσιχλοφουσκί φορεματακια :lol::lol::lol: ) οποτε να ειμαστε ετοιμες για καροτσαδες>!!!!!! :D:D:D:D:D

εδω ειστε βρε τρελοκαμπερες;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

κ εγω λεω που ειναι αυτες!!!

στο θεμα τωρα!γενικα η περεγκο δεν εχει οικονομικα καροτσια,αν κ εχω ακουσει κ πιο εξωφρενικες τιμες σε κατι αλλα που δε θυμαμαι τωρα..

Αλλα,εμενα το plico switch μαζι με το britax k την τσαντα εξοδου μου βγηκε οσο το πολυκαροτσι..

αρα,οντως δεν ειναι οικονομικο το πολυκαροτσι,αν σκεφτεις οτι μετα απο λιγο θα παρεις κ αλλο καθισματακι..

σιγουρα ομως ειναι αξιοπιστα καροτσια που αντεχουν στο χρονο! ;)

koritsia sas eyxaristw para poly gia tis symvoules sas gia peite mou mia nwmh gia yto to karotsi ths GRACO pou sas evala!!!!!!!Mou fenete poly kalo kai to exei kai se kalh timh!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

deite kai edw thn prosfora http://www.ebaby.gr/graco-1/trio-fusio-graco.html

post-11182-1387393691748_thumb.jpg

Χριστίνα γεια σου και με το καλό!!!

Εμείς πήραμε το Chicco Trio Living και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι! Ο μπεμπάκος μου τώρα είναι 5 μηνών.

Στο πορτ μπεμπέ τον κοίμιζα στη διάρκεια της μέρας και τον είχα κοντά μου σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού ήμουν, μέχρι που πήγε 4 μηνών σχεδόν. Και βόλευε και για βόλτες έξω λόγω καιρού, ήταν πιο προφυλαγμένος στο πορτ μπεμπέ. Βέβαια εσύ γεννάς Αύγουστο οπότε δε θα'χεις τέτοιο θέμα...

Αν δεν έχεις καλαθούνα, λίκνο κλπ, αλλά θέλεις να έχεις το μωρό στην κρεβατοκάμαρά σας, μπορείς να κοιμίζεις το μπεμπάκο σου στο πορτ μπεμπέ, αλλά καλό είναι να πάρεις ένα στρωματάκι για πορτ μπεμπέ, θα'ναι καλύτερα για την πλατούλα του.

Τώρα όταν βγαίνουμε βολτούλες τον βάζω στο κάθισμα του αυτοκινήτου που επίσης κουμπώνει πάνω στο σκελετό του καροτσιού. Το βασικό καρότσι δεν το'χω συναρμολογίσει ακόμα, αλλά μια-δυο θα το βγάλω κι αυτό..

Γενικά είναι ένα αρκετά προσεγμένο σετ, με βολικά χερούλια που γυρνάνε σε όποια γωνία θέλεις και ανοιγοκλείνει πανεύκολα!

Το βρήκα εδώ http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=7994 σε καλύτερη τιμή απ' οπουδήποτε αλλού!

Και μάλιστα πήγαμε και το πήραμε από κει και δεν χρεωθήκαμε μεταφορικά!

Κάτι που θα πρέπει να υπολογίσεις πριν επιλέξεις καρότσι είναι το συνολικό βάρος (πχ τα perego που είδα ήταν πολύ βαριά) κι επίσης το αν χωράει στο ασανσέρ σας!! Στο ασανσέρ μας χωράει, αλλά στο πατρικό μου δε χωράει για 2-3 πόντους και κάθε φορά λύνω και μαζεύω!

Αυτά από μένα και εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο για σένα και το μπεμπάκι σου! ;)

Ωραιο μου φαινεται τιτινα!Και σχετικα με τα 750 που εδωσα εγω για το περεγκο :shock: ειναι πολυ καλη κ η τιμη του!

Να πας να το δεις κ απο κοντα κ να κοιταξεις κ ολες τις παραμετρους που σου ειπαν τα κοριτσια!

Α!Κ εγω τελος αυγουσου γεννησα(28) και την εβγαλα με το καροτσι κ το πορτ μπεμπε (ανοιχτο )βολτα περιπου στις 10.9!Δεν ενιωσα πως ειχε ζεστη...μαλιστα της φορουσα μακρυμανικο κ τρυπητη κουβερτουλα! :P

Οποτε δεν τιθεται θεμα δροσιας ή ζεστης!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...