Γεια σας κορίτσια σας έχω τρελάνει με τις ανησυχίες μου συνέχεια και συγνώμη γι αυτό εχθές το βράδυ που σχολασα από την δουλειά μπήκα μέσα στο μικροβιολογικό που έκανα τις χοριακες να κάνω άλλη μια από μόνη μου γιατί ήμουν χάλια ψυχολογικά και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και ήταν 7.825 η τελευταία Μ χοριακή ήταν την περασμένη Τρίτη που ήταν 1167.Δεν διπλασιάζεται σωστά το 48ωρο όπως θα έπρεπε
Κορίτσι μου εγώ τα κάνω αυτά τα τεστ μπορεί να δείξει έτσι την επόμενη μέρα πιο αχνό αυτά δείχνουν πιο καλά μέρα παρά μέρα γιατί κάθε μέρα μπορεί να μην έχουν τόση διαφορά το έχω πάθει και εγώ πάντως !
θα περιμένουμε την χοριακη σου ☺️
Και να με ζυγισει φαγωμενη;!;!;!;!;;;;;;; Για κανένα λόγο...🤣🤣🤣 Μπα δεν τον φοβάμαι και στα δίδυμα ο άτιμος κουνούσε τόσο πολύ την κοιλιά μου που θέλαν δε θέλαν γυρνούσανε όπως τον βόλευε....
Ναι αγάπη τη Δευτέρα στις 20.00... Τραβήγματα ειδικά αν κουραστώ πολλά.... Και κουράζομαι υπερβολικά εύκολα...
επείδη δεν ερχεται η σύλληψή, εγώ δεν πινω, δεν καπνιζω, φυσιολογικά κιλά εχω, γυμναστική δεν κάνω και πρα πολυ, περπατημα και αεροβια ασκηση.Folidex παιρνω που μου ειπε η γυναικολογος, Τώρα αύριο εχω ραντεβού με τον ενδοκρινολογο...
Recommended Posts